Tk ne ola ki :)Çok açım bı duble TK mi ısmarlarsan kendime
Kız yapmışken bi fincanda ben alirim şimdiden tesekkurler canimcim
Türk kahvesi canımTk ne ola ki :)
Yıllar önce yapmıştım
13 kilo vermiştim , yaz sıcağında hemde ne dondurma yemistim nede karpuz kskoca yaz
Türk kahvesi canım
Ayrıca bencede gobektir o göbek
ay ya kıyamam zaten şu verdiğimiz kiloları geri almamış olsak herhalde yok olur eksiye düşerdi şimdiye ben univeraiyete başladığımdan beri her ane wbi on kilo alır veririm 8 sene olmus geri almasam 80 kilo yapar neyse yaz bitti sayılır sonbaharda diyet daha kolay oluyor hem evindesin hem öyle baştan çıkarıcı meyve falan çok yok hem iş olduğu için düzen oluyor başlayalım ve bitsin artık koruyalım inşallah
yok ayça kaya değil canım dilara koçaktı o diyetisyen. vicdan çorbası idi çorbanın adı. tarifi biliyorum. ama evde kabak yok şu an. almam lazım.Hakikaten oyle insani sinir ediyor. Ayca kaya miydi bi doktor tarif vermisti kacamak yapilan gün arkasi icin bi corba tarifi. Aslinda diyette biraz da bu tur corbalari bilmek lazim. insan her an kendine hakim olamiyor en azindan ertesi gun gelen o artiyi silmeyi ögrenmek lazim
Canım bu yerinde sayma olayı insanı bezdiriyor nasıl etcez bilmiyorum ama irademizi korumamız lazım bu bende de var 3 haftadır 64 lerde dolaşıyordum sebebi 2 gün ha bi hafta 2 gözleme yedim bi günde hop geri geldi 1 hafta vermeye uğraş sonra yine 1 gün dolma sarma yedim çok fazla yine bir hafta uğraş eğer o kaçamaklar olmasa şu anda 61 olmuştum belkide 60larda idim o yüzden tam bir karar alıp napip edip kendimize verdiğimiz sözde durup bu işi bitirmek gerekiyor yoksa bi yerden sonra insan beziyor kendine olan güveni eksiliyor ve başa sarıyor her deneme daha zor hale geliyoröyle valla. 81.2 den 78.5 a düştüm ne güzel. sonra hoppppp 79.8 gelsin. şimdi 80 lerdeyim. yeniden 78.5 u görmek istiyorum bennngerçekten moralim çok bozuk
bir gün yesen hemen tartı oynuyor
Valla sabah kahvaltısının arkasından küçük uyuyor o arada yaptım yaptım eğer yapmazsam geceye kalıyor e gecede çok zorlanıyorum sporsuz kilo veremem gibime geliyor alışkanlık da oluştu sanırım yapmazsam kötü hissediyorum aman o bari alışkanlık olsun valla ben sevdim ya bana iyi geldi deneyebilirsin canımmenu de spor da cok iyicanim masallah 2 cocukla iyi spor yapmissin
Bu monti diyetini merak ettim ya bende mi baslasam acaba
Evet canım öğretmenim inşallah 5 eylülle birlikte duzenli yaşam başlayacakAynen cnm kışın daha düzenli oluyor insan , çalışıyormusun sende
Ayça kayanın da vardı kalsiyum diyeti galiba ama 3 gün falan sürüyordu sanıyorum onunki de o vicdan çorbasını kaç kere yaptım hiç içemedim benyok ayça kaya değil canım dilara koçaktı o diyetisyen. vicdan çorbası idi çorbanın adı. tarifi biliyorum. ama evde kabak yok şu an. almam lazım.
Yok cnm gelemedim Sivasa gittim bir ay sadece ama nasıl burnumda tutuyor ankara anlatamamCnm hemen yaparım gel
Bu yaz gelmedin mı ankaraya
aynen öyle valla. 2-3 gündür dondurma yiyorum. ekmek yedim, bulgur pilavı, simit, dürümCanım bu yerinde sayma olayı insanı bezdiriyor nasıl etcez bilmiyorum ama irademizi korumamız lazım bu bende de var 3 haftadır 64 lerde dolaşıyordum sebebi 2 gün ha bi hafta 2 gözleme yedim bi günde hop geri geldi 1 hafta vermeye uğraş sonra yine 1 gün dolma sarma yedim çok fazla yine bir hafta uğraş eğer o kaçamaklar olmasa şu anda 61 olmuştum belkide 60larda idim o yüzden tam bir karar alıp napip edip kendimize verdiğimiz sözde durup bu işi bitirmek gerekiyor yoksa bi yerden sonra insan beziyor kendine olan güveni eksiliyor ve başa sarıyor her deneme daha zor hale geliyor
onu bilmiyorum canım. bakayım bir netten.Ayça kayanın da vardı kalsiyum diyeti galiba ama 3 gün falan sürüyordu sanıyorum onunki de o vicdan çorbasını kaç kere yaptım hiç içemedim ben
iyi geceler canımİyi geceler kizlar ben kacar
Bakayim canim onun tarifine merak ettim :) tadi nasil yedin mi hicyok ayça kaya değil canım dilara koçaktı o diyetisyen. vicdan çorbası idi çorbanın adı. tarifi biliyorum. ama evde kabak yok şu an. almam lazım.
tabi yedim gayet güzel canım.Bakayim canim onun tarifine merak ettim :) tadi nasil yedin mi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?