Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yıllar önce yapmıştım
13 kilo vermiştim , yaz sıcağında hemde ne dondurma yemistim nede karpuz kskoca yaz
ay ya kıyamam zaten şu verdiğimiz kiloları geri almamış olsak herhalde yok olur eksiye düşerdi şimdiye ben univeraiyete başladığımdan beri her ane wbi on kilo alır veririm 8 sene olmus geri almasam 80 kilo yapar neyse yaz bitti sayılır sonbaharda diyet daha kolay oluyor hem evindesin hem öyle baştan çıkarıcı meyve falan çok yok hem iş olduğu için düzen oluyor başlayalım ve bitsin artık koruyalım inşallah

Aynen cnm kışın daha düzenli oluyor insan , çalışıyormusun sende

yok ayça kaya değil canım dilara koçaktı o diyetisyen. vicdan çorbası idi çorbanın adı. tarifi biliyorum. ama evde kabak yok şu an. almam lazım.

öyle valla. 81.2 den 78.5 a düştüm ne güzel. sonra hoppppp 79.8 gelsin. şimdi 80 lerdeyim. yeniden 78.5 u görmek istiyorum bennn gerçekten moralim çok bozuk

bir gün yesen hemen tartı oynuyor
Canım bu yerinde sayma olayı insanı bezdiriyor nasıl etcez bilmiyorum ama irademizi korumamız lazım bu bende de var 3 haftadır 64 lerde dolaşıyordum sebebi 2 gün ha bi hafta 2 gözleme yedim bi günde hop geri geldi 1 hafta vermeye uğraş sonra yine 1 gün dolma sarma yedim çok fazla yine bir hafta uğraş eğer o kaçamaklar olmasa şu anda 61 olmuştum belkide 60larda idim o yüzden tam bir karar alıp napip edip kendimize verdiğimiz sözde durup bu işi bitirmek gerekiyor yoksa bi yerden sonra insan beziyor kendine olan güveni eksiliyor ve başa sarıyor her deneme daha zor hale geliyor

menu de spor da cok iyicanim masallah 2 cocukla iyi spor yapmissin

Bu monti diyetini merak ettim ya bende mi baslasam acaba
Valla sabah kahvaltısının arkasından küçük uyuyor o arada yaptım yaptım eğer yapmazsam geceye kalıyor e gecede çok zorlanıyorum sporsuz kilo veremem gibime geliyor alışkanlık da oluştu sanırım yapmazsam kötü hissediyorum aman o bari alışkanlık olsun valla ben sevdim ya bana iyi geldi deneyebilirsin canım

yok ayça kaya değil canım dilara koçaktı o diyetisyen. vicdan çorbası idi çorbanın adı. tarifi biliyorum. ama evde kabak yok şu an. almam lazım.
Ayça kayanın da vardı kalsiyum diyeti galiba ama 3 gün falan sürüyordu sanıyorum onunki de o vicdan çorbasını kaç kere yaptım hiç içemedim ben

aynen öyle valla. 2-3 gündür dondurma yiyorum. ekmek yedim, bulgur pilavı, simit, dürüm hiç konuşmayayım ben. battım resmen

yok ama yarın için plan yaptım

Ayça kayanın da vardı kalsiyum diyeti galiba ama 3 gün falan sürüyordu sanıyorum onunki de o vicdan çorbasını kaç kere yaptım hiç içemedim ben
onu bilmiyorum canım. bakayım bir netten.

İyi geceler kizlar ben kacar
iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…