Canım yaklaşık 7 -8 yıldır diyet işi ile uğraşıyorum , yazın zor oluyor düzen dağılıyor malesef , bayram geçsin toparlitcaz ve kışın burası çok güzel oluyor herkes birlikte oluyor ve düzenli oluyor bende çok dağıtım ama hep dağıttım gitti demiyorum tabi
Misal bugün pro takıldım , çay demlefim yanına iki üç bisküvi yiycektim sonra aman Banu boşver dedim , yani 4_5 gün saldiysam iki gün sıkıyorum öyle böyle toparlitcaz cnm
Ayy ins ya azıcık yatayım dedim
Dalmışım eşim karnımı seviyordu bebek var diyebilinç altı işte
Ay canım ya çok üzüldümYoldayız. Haberiniz ola .
Eve erken dönüş.
Oylama için ne karar verdiniz bakmam mümkün değil şu anda .
Sonuç ne ise paylaşımdaki son anketi alıntayıp evet/hayırdan birini seçebilir misin?
Ani dönüş oldu ... canım da sıkkın .
Babamla kavga ettik ... ilk değil sonda olmayacak ... ama durum bu
inşallah canım. yoksa geri almak istemiyorum. artık 80 leri görmek istemiyorum7 leri gördüm ne güzel. bırakamam lazım. artık 6 lara yaklaşmam lazım inşallah dediğin gibi toparlanırız bir an önce. yarın şöyle bir menülerimi toparlayayım bari. fazla dağıldım
evet canım maalesef kaçırıyorumHala öncesi şişkinlik sorun değil ..nasıl olsa iniyor ... hala öncesi can çekmelerine dikkat .
Gayet güzel olmuş ablacimHayırlı akşamlar sevgili takımım
Menü veriyorum
Sabah
3dlm t.bgday ekmeği
7zeytin
Peynir
Domates
Ara
Ceviz
Öğle
Kabak yemeği
Ara
Ceviz
3hurma
Akşam
Tonbaligi salata
Yoğurt
Hayırlı geceler hanımlar
aeben Cutemom007
Öğle yoğurt ve salatam yoktu eve yeni gelince alışveriş yapamamstim
Tabi ki çok seviyorum
öyle valla. 81.2 den 78.5 a düştüm ne güzel. sonra hoppppp 79.8 gelsin. şimdi 80 lerdeyim. yeniden 78.5 u görmek istiyorum bennnverilen kilo çok nankör çabucak geliyor
Canım yaklaşık 7 -8 yıldır diyet işi ile uğraşıyorum , yazın zor oluyor düzen dağılıyor malesef , bayram geçsin toparlitcaz ve kışın burası çok güzel oluyor herkes birlikte oluyor ve düzenli oluyor bende çok dağıtım ama hep dağıttım gitti demiyorum tabi
Misal bugün pro takıldım , çay demlefim yanına iki üç bisküvi yiycektim sonra aman Banu boşver dedim , yani 4_5 gün saldiysam iki gün sıkıyorum öyle böyle toparlitcaz cnm
Ayy ins ya azıcık yatayım dedim
Dalmışım eşim karnımı seviyordu bebek var diyebilinç altı işte
ben monti diyeti yapacağım
bayram sonunda
Cutemom007 aeben
monti kankası olabiliriz
sabah kalkınca meyvemi yerim
sonra kahvaltı
öğlen ve akşamı evden taşırım yanımda
dolap var ,hergün yoğurt taşımam mesela ,akşam için sebze yemeği yoğurt yeterli olur zaten
yıllar oldu monti yapmadım
eminim etkisi olacaktır bana
az az yemek yerine biraz çok yemeye basliycam artık
Hakikaten oyle insani sinir ediyor. Ayca kaya miydi bi doktor tarif vermisti kacamak yapilan gün arkasi icin bi corba tarifi. Aslinda diyette biraz da bu tur corbalari bilmek lazim. insan her an kendine hakim olamiyor en azindan ertesi gun gelen o artiyi silmeyi ögrenmek lazimöyle valla. 81.2 den 78.5 a düştüm ne güzel. sonra hoppppp 79.8 gelsin. şimdi 80 lerdeyim. yeniden 78.5 u görmek istiyorum bennngerçekten moralim çok bozuk
bir gün yesen hemen tartı oynuyor
Bugünkü menim
Uyanınca 7.30 3 kuru kayısı su
Kahvaltı 8.0
2 dilim tb ekmek 1 dilim peynir 1 tk marmelat 1 çatal ezme 2 ceviz 3 badem
Öğle 13.0
Tavuk cacık
Ara 16.0
3 hurma yağsız sütle türk kahvesi
Akşam
50 gr karışık çerez 1 kase yoğurt
Spor lwslie 3 mile
Kız yapmışken bi fincanda ben alirim şimdiden tesekkurler canimcimÇok açım bı duble TK mi ısmarlarsan kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?