Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eve geldik güzeller .

Geçmişe bakamadım , yarın okurum inşallah.

Yol boyu aklımıza esen yerde durduk , kafa dağıtmak için ... öyle ben dalıp ağladıkça sağolsun eşim aklımı dağıtmak için uğraştı.

Babam değişik biri . Çok konuşur , çok müdahale eder . Nasıl desem ben gördüm,ben bilirim ... oooo ooo siz ne gördünüz ki dir hep. Yiyelim içelim gezelim çok sever ama hakimiyet hep onda olacak... maddi manevi ... bu da bizi rahatsız eder.
Arabayı park etmene dahi müdahale eder ... yine sabah sabah öyle bi ukalalık serisine girişti ... eee eşim daha ataerkil yetişmiştir ... babadır diye saygıda kusur etmez ama ona da illaallah geliyor .
Güzel bir günü saçma sapan müdahaleri ile surat astığımız bi güne çevirince ... bende carladım . Epey bi carladım ama ...
72 yaşındasın artık biraz köşene çekil , kontrolü bize bırak diye ... keyfini çıkar yaşının yahu sürekli bir ben bilirim , siz durun ... bi de artistik hareketler .
Neyse.. burdan başka kimseye anlatamam yazıyorum öyle.
Baktık dilinin ayarı da kaçtı ... çirkinleşti. Toplandık geldik.

Neyse... bu da geçer .

Şimdilik ben yatayım canlar . Yorgunum .
Beynim zonkluyor .

Buda geçer kaptan İnşaAllah

Eve geldik güzeller .

babanın huyunu en iyi sen bilirsin. naparsın can çıkar huy çıkmaz demişler. o da öyle. ama tabi sonuç hoş olmamış. neyse geçmiş olsun canım. konuşursunuz yine. baba sonuçta.

Benim babamda.sınırsız elestirir benim eşim hiç ses etmez.hos etsede fark etmez.çünkü hep haklılar (bide kalpten ameliyat olunca daha zor)ama olsun iste başımızdalar çok şükür
Sende biliyorsun değişmeyecek değişmez hele bu yaştan sonra
İnşaAllah herseydaha güzel olur su akar yolunu bulur

Bayram önü kotu olmus kaptanim.
Düzelir insaallah icini ferah tut.

igdedali yok. Suan o da yol yorgunudur.
Ahu060812 ablamin dügünu var.
Bonus , ErSeSi Nefs Efser White Lily @_SARAYCA_ daha da ismini alintilayamadigim diger arkaadaslarim nerelerdesiniz?
Nasilsiniz?
Bayram temizligi mi yapiyorsunuz ?
Bi girip slm cakin
Aksam bizde iftari yaptik.
Cayi icmeden bebek gormeye ordan oglani parka simdi uyudu.
Sanirim bayram telasi basladi.
Insallah bizde sali cikicaz yola .
Yola cikacaklar sag salim gelsin gitsin insaallah.

Canım Sağol sormussun..
Açıkçası kaptanın olayından sonra modum düştü
Öyle işte hayat oluyor dalgalanmalar..
Amin evet yolculuk yapacaklar Allaha emanet gitsin donsunler..

Yaaa kaptanim çok üzücü olmuş
Bende biriyle böyle yasasam ne kadar kalbim kurildaa binkerede haklı olsam yinede kendime yuklenirim
Eşinin senin le ilgilenmesi ne güzel maşallah
Geçer canım buda sen kendini fazla yıpratma yüklenme inşallah

Şükür sağ salim eve dönüş yapmışsınız...
Diyecek tek temennim inşallah en kısa zamanda unutulur tekrar biraraya gelirsiniz..
Et tırnaktan ayrılmaz , ayrilmiyorda baban tek malum ilk koşacak sensin ona..
Rabbim başka bir güzellik vermiş kan bagin olanla yasananlar unutuluyor çok şükür...
Sizin de öyle olacak eminim ki..

Sen bayağı bayağı Yürek yemişsin...

caytabagi m yolculuk ne zaman?
Insallah guzel gecer yolculugun.
Kuslar yoluna konsun emi
Haftaya ptesi tatlim az kaldi ben de valiz ivir zivir ugrasiyorum.sen nasilsin. Ay masallah ne guzel orucunu tutuyorsun bende heveslendim aslinda bi gun bende tutsam iyi olur. Ne zamana dek tutabiliriz canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…