Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hadi ben kaçtım güzeller

bugün olimpos planı var ...

ne buruk ... dün sabah en son bunu yazmışım size ...

Planlar yapıyoruz ama kaderde ne var bilmeden ....

Dün her şey kelebek etkisi denir ya ; aynen onun gibi oldu .Yattığımız odaya gece giren sinek yüzünden eşim sabah uyandırdığımda Yusufun yanına 10 dk geçmese ... olayın sinekle hiç alakası yok ama düşününce evet o sinek gelmese ... eşim oraya geçmeseden başlıyorsun ve gerçekten tüm gidişatın değiştiğini görüyorsun ...

Neyse....

Güzeller dün yazdım ama igdedali ve Ahu060812 da yok diye kaynamış gitmiş.
Oylama sonuçlanmış . Yalnızca bizim takım oy kullanmamış

Oy çokluğu ile etap birleşimi kabul edilmiş.

Lütfen etaplar birleştirilmemiş gibi herkes diyetine sporuna devam etsin ... Bu Cuma yine takım içi bildirimleri alacağım , perşembe gece olur ... cuma gece olur ... lütfen ihmal etmeyin .

Yarışma listeleri 8 eylülde ... ama 15 günde 1 kilo verseniz , 2 ye bölünecek ... yani yüzdeniz 2 ye bölünecek ... o yüzden çok dikkat ... herkes geçen gün yazdığım hedeflere göre en az ayarlasın kendini ...lütfen .

bayram hezimeti yaşamayalım ...

ben buralardayım ... köyde de olsam takipte olacağım

Kaptanım çok düşünüyorsun icerlemissin belli ama yapma kendine zarar veriyosun, sen ne kadar dusunsende karşındaki babanda olsa huylu huyundan vazgeçmiyor, en güzeli az öz muhabbet

Ve gerçekten kafanda kurma,seni seven eşin oglusunla mutlu olmaya bak, babanda yaptigina söylediği ne pişmandır ama huy işte yapmaktan vazgecemiyo onuda öyle kabul edip kafanı daha fazla meşgul etme

Masum bende öyleyim ailemle çok atisirimhep onlar haklıdırbu çok zor bir durum ama maalesef kimse değişmiyor ailen bile olsa

Bitti ..hele :) şükür az konuşmuşsunuz diyesim geldi ...

Ama bol mesajı ile sahalara dönen Nare83 gördüm çok sevindimmmm

White Lily ve Efser sesiniz hiç çıkmamış .... size ek sesi çıkıp menü yazmayan Bonus gördüm ....

Ahu060812 canımmmmmmmm çok çok güzel bir geçer umarım ... Uğraştın emek verdin , bittiğinde herkesin ve en çokta senin memnun bitirdiğin bir gün olur inşallah . Rabbim damalığını göstersin

igdedali ses etmedin canım .... nasıl geçti yolculuk ?

Bugunku menum
sabah:
yumurta, peynir zeytin ele dümdük kahvalti ekmeksiz
Arada 10 tane yesil üzüm
aksam:
sebzeli bulgur pilavi acili ve yogurt

Okuduğum menülerde sorun yok :)) geneline yazdım bugünlük affola .

nar çiçeğim o kadar berbat olan ne ?

triplim yine de bezelyeden uzak

Canım Sağol sormussun..
Açıkçası kaptanın olayından sonra modum düştü
Öyle işte hayat oluyor dalgalanmalar..
Amin evet yolculuk yapacaklar Allaha emanet gitsin donsunler..

Canım bu mesaj üzerinden herkese teşekkür edeyim

Doğru diyorsunuz , az kalmak gerek .. ki ben hiç bir yerde uzun kalamam ...eşim hiç .
Ama yalnızdır , senede bir gidiyorum diye ..hadi biz gelince mutlu oluyor diye ... deli olduğu tek bir torunu var şu hayatta , ikisi de antalyayı iple çekiyor diye 15 günden az planlamıyorum genelde ..
Hata imiş.

Neyse ... geçti gitti ... düzelir düzelmez ... kalbim çok kırık . öyle böyle değil . ama babadır işte , eskisi gibi olmasa da halledeceğiz bir şekilde .

evet begümüm kuruyorum

Pişmandır evet ama babamı tanıyorsam , politikte olsa dostlar alışverişte görsün hesabı düzeltmek yeter ona ... etraf ne dercidir . o yüzden gerçekten kırılan kalp pek umrunda olmaz.

Çok uğraştım bugüne dek ... baba bak abim geliyor onu da deli ediyorsun 1 haftaada .. hem gelelim istiyorsun hem çok müdahale ediyorsun yapma diye ... her seferinde biliyorum huyumu duramıyorum diyor .. hata bizde ... az görüşeceğiz ...
en azından bu çirkin şeyler yaşanmayacak .

aman kızlar canım kızlar
benim hala gelmedi hala

çok panik oluyorum 1 gün bile geçse

banuuu yine mi aynı telaş kuzum ...

benimde 2-3 gün var regl ye ... ama sanki gelecek karnım davullll , kramp giriyor ... tüm hala belirtileri mevcut

Gidip çayı demleyeyim , kahvaltı hazırlayayım ..
Ev serin geldi Antalyadan sonra herhalde . dürtmesem uyanacağı yok kimsenin

gelirim yine evdeyim bugün ...

çamaşır yıka , as yerleştir ... yemek ...

temizliğe girişmem bir sil süpür yeter .zaten evi kapamadan kırklayıp çıkmıştım

Ay tatil sonrası cm , temizlik işi hiç sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…