Hey masallah supersin canim ortimProfilimi de 66.7 olarak bi degistirelim
Deniycem bunu insallah nane ve kabak alinca canim insallah ise yarartabi yedim gayet güzel canım.
Evet canim burda verdim sizlerleMaşallah canım ne güzel...
Sen burda mı verdin 11 kiloyu?
Eğer öyleyse ne kadar hızlısin yada zaman nasıl geçmiş yahuuu dedimm...
Bende iyi olmaya calisiyorum.Haftaya ptesi tatlimaz kaldi ben de valiz ivir zivir ugrasiyorum.sen nasilsin. Ay masallah ne guzel orucunu tutuyorsun bende heveslendim aslinda bi gun bende tutsam iyi olur. Ne zamana dek tutabiliriz canim ?
Insallah hersey gonlunce olur ablam.İyigeceler kızlar yapılacak işler beynimde sıralandıkça uyku tutmuyor bir türlü beynim yandı artık hesap kitap ufff
Hayırlısıyla işler yolunda giderde emekler bola gitmez inşallah
Ausencia kaptaniçem üzücü olmuş hele karşındaki ailense insanın içi içini yiyor keşkeler amalar havalarda uçuyor ama insanları huylarını değiştiremiyoruz o yüzden riskli kişilerle uzun süre aynı ortamda bulunmamak lazım kişisel fikrim tabi ben en fazla 10 gün durabilirim eşim varken hele 5 günü zor dururum insan çocuğuna öte git denmesine bile tahammül edemiyor öyle olunca
İnşallah birbirinizin gönlünü alırsınız hele bide böyle ayrılınca bence baban atlar gelir yanınıza bence kısa zaman sonra.eminim oda kendine kızıyordur bi dilimi tutamıyom diye.tez zamanda barışmanız dileğiyle
Kızlar bana dua edin işler yolunda gitsin yarın emi
Hepiniz seviyorum
Ha bu arada etaplar birleşsin bencede
Bugun ne iltifatlar alacaksin bak gor.İyigeceler kızlar yapılacak işler beynimde sıralandıkça uyku tutmuyor bir türlü beynim yandı artık hesap kitap ufff
Hayırlısıyla işler yolunda giderde emekler bola gitmez inşallah
Ausencia kaptaniçem üzücü olmuş hele karşındaki ailense insanın içi içini yiyor keşkeler amalar havalarda uçuyor ama insanları huylarını değiştiremiyoruz o yüzden riskli kişilerle uzun süre aynı ortamda bulunmamak lazım kişisel fikrim tabi ben en fazla 10 gün durabilirim eşim varken hele 5 günü zor dururum insan çocuğuna öte git denmesine bile tahammül edemiyor öyle olunca
İnşallah birbirinizin gönlünü alırsınız hele bide böyle ayrılınca bence baban atlar gelir yanınıza bence kısa zaman sonra.eminim oda kendine kızıyordur bi dilimi tutamıyom diye.tez zamanda barışmanız dileğiyle
Kızlar bana dua edin işler yolunda gitsin yarın emi
Hepiniz seviyorum
Ha bu arada etaplar birleşsin bencede
kötü olmuş bayramdan önce ama düzelir inşallah benim de dedem aynı anlattigin gibi yemeğe kadar karışır ama işte huy bu yaştan sonra mümkün değil değişmiyor e sürekli olunca da bi yerden sonra insan dayanamıyor inşallah düzelir kaptanimEve geldik güzeller .
Geçmişe bakamadım , yarın okurum inşallah.
Yol boyu aklımıza esen yerde durduk , kafa dağıtmak için ... öyle ben dalıp ağladıkça sağolsun eşim aklımı dağıtmak için uğraştı.
Babam değişik biri . Çok konuşur , çok müdahale eder . Nasıl desem ben gördüm,ben bilirim ... oooo ooo siz ne gördünüz ki dir hep. Yiyelim içelim gezelim çok sever ama hakimiyet hep onda olacak... maddi manevi ... bu da bizi rahatsız eder.
Arabayı park etmene dahi müdahale eder ... yine sabah sabah öyle bi ukalalık serisine girişti ... eee eşim daha ataerkil yetişmiştir ... babadır diye saygıda kusur etmez ama ona da illaallah geliyor .
Güzel bir günü saçma sapan müdahaleri ile surat astığımız bi güne çevirince ... bende carladım . Epey bi carladım ama ...
72 yaşındasın artık biraz köşene çekil , kontrolü bize bırak diye ... keyfini çıkar yaşının yahu sürekli bir ben bilirim , siz durun ... bi de artistik hareketler .
Neyse.. burdan başka kimseye anlatamam yazıyorum öyle.
Baktık dilinin ayarı da kaçtı ... çirkinleşti. Toplandık geldik.
Neyse... bu da geçer .
Şimdilik ben yatayım canlar . Yorgunum .
Beynim zonkluyor .
Kaptanım evine hoşgeldin, ailesiyle sık sık çatışan biri olarak seni çok iyi anlıyorumEve geldik güzeller .
Geçmişe bakamadım , yarın okurum inşallah.
Yol boyu aklımıza esen yerde durduk , kafa dağıtmak için ... öyle ben dalıp ağladıkça sağolsun eşim aklımı dağıtmak için uğraştı.
Babam değişik biri . Çok konuşur , çok müdahale eder . Nasıl desem ben gördüm,ben bilirim ... oooo ooo siz ne gördünüz ki dir hep. Yiyelim içelim gezelim çok sever ama hakimiyet hep onda olacak... maddi manevi ... bu da bizi rahatsız eder.
Arabayı park etmene dahi müdahale eder ... yine sabah sabah öyle bi ukalalık serisine girişti ... eee eşim daha ataerkil yetişmiştir ... babadır diye saygıda kusur etmez ama ona da illaallah geliyor .
Güzel bir günü saçma sapan müdahaleri ile surat astığımız bi güne çevirince ... bende carladım . Epey bi carladım ama ...
72 yaşındasın artık biraz köşene çekil , kontrolü bize bırak diye ... keyfini çıkar yaşının yahu sürekli bir ben bilirim , siz durun ... bi de artistik hareketler .
Neyse.. burdan başka kimseye anlatamam yazıyorum öyle.
Baktık dilinin ayarı da kaçtı ... çirkinleşti. Toplandık geldik.
Neyse... bu da geçer .
Şimdilik ben yatayım canlar . Yorgunum .
Beynim zonkluyor .
Kizim uyanmasa ben sabah sporunu seviyorum ama sagolsun hic rahat birakmiyor beni. Ben den once uyanirKızlar günaydın
Sabah yürüyüş ve sokaktaki spor aletlerinde spor yaptım,45 dakika sürdü, pazar pazar ilk ve son sporumdu sanırım
Bende ayni sekilde dusunuyorum canim.Kaptanım evine hoşgeldin, ailesiyle sık sık çatışan biri olarak seni çok iyi anlıyorum
Babanın huyunu suyunu biliyosun o yüzden uzun süreli kalmamak daha iyi olur diye düşünüyorum ve kendini üzme geçiyor sadece zamana bırak ve kafanda sürekli kurma
Tesekkur ederim orticanimBende iyi olmaya calisiyorum.
Arife gunu de dahil bugunden itibaren istedigin bi zaman tutabilirsin
Bende dun sabah 6gibi uyandim spora gideyim diye ama oglum uyandi :))Kizim uyanmasa ben sabah sporunu seviyorum ama sagolsun hic rahat birakmiyor beni. Ben den once uyanir
Oy oy oy kaptancimmm gelmisssssGünaydın ... Keyifli mutlu pazarlarınız olsun ...
Erken uyandım , evdekiler uyurken sahil boyu yürüdüm ... market açılana kadar ...in cin top oynuyordu daha :)
Sonra tam takır kuru bakır buzdolabının eksiğini gediğini aldım ... eve geldim ...
Hala uyuyor baba oğul
Onlar uyurken geçmişi okuyayım hele ...
İyiyim ben .
Şimdi yorumlarınızı okuyayım yazarım
Sevindim kuzum iyi yapmışsın o zamanyoğun başladı sakinm biter inşallah,yoğunda olsa ertesi gün tatil olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor,çalışırkenki gibi stresli olmuyor insan
çarşamba başlıyor evet ben bugün bilerek geldim eşim kuzenleriyle balığa çıktı,oğlumda dersanede kendim evde sıkılırım bugün çalışayım en azından iznim yanmasın dedim,haftaya salı tekrar işbaşı yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?