- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Sen bayağı bayağı Yürek yemişsin...
aman kızlar canım kızlar
benim hala gelmedi hala
çok panik oluyorum 1 gün bile geçse
Kaptanım babalarımız bu yönüyle çok benziyor malesefevet begümüm kuruyorum
Pişmandır evet ama babamı tanıyorsam , politikte olsa dostlar alışverişte görsün hesabı düzeltmek yeter ona ... etraf ne dercidir . o yüzden gerçekten kırılan kalp pek umrunda olmaz.
Çok uğraştım bugüne dek ... baba bak abim geliyor onu da deli ediyorsun 1 haftaada .. hem gelelim istiyorsun hem çok müdahale ediyorsun yapma diye ... her seferinde biliyorum huyumu duramıyorum diyor .. hata bizde ... az görüşeceğiz ...
en azından bu çirkin şeyler yaşanmayacak .
Kolay gelsin kaptanım tatilin en kötü yanı dönüşte ki işlerGidip çayı demleyeyim , kahvaltı hazırlayayım ..
Ev serin geldi Antalyadan sonra herhalde . dürtmesem uyanacağı yok kimsenin
gelirim yine evdeyim bugün ...
çamaşır yıka , as yerleştir ... yemek ...
temizliğe girişmem bir sil süpür yeter .zaten evi kapamadan kırklayıp çıkmıştım
Selamlar herkese
Ausencia çok üzücü olmuş insan ne diyeceğini bilemiyor. Eşimin babasıda öyle eğer 3 günü geçerse hemen tartışma çıkar o yüzden pek sık gitmemeye çalışırız yoksa kötü oluyoruz hiç yoktan basit şeylerden. Her tel de gelin özledim kızıyorum artık der gidince 1 saat sonra başlar müdahalelere.
Eşimde çok içlenir cevap veremez verse kalp kırılır böyle işte...
Inşallah sizlerde anlatırsınız bu durumu iyi olursunuz et tirnaktan ayrılamıyor...
Hoşgeldin evine kaptanım
Ahuu Rabbim kolaylıkla atlatmayi nasip eder hiç düşünme...İyigeceler kızlar yapılacak işler beynimde sıralandıkça uyku tutmuyor bir türlü beynim yandı artık hesap kitap ufff
Hayırlısıyla işler yolunda giderde emekler bola gitmez inşallah
Ausencia kaptaniçem üzücü olmuş hele karşındaki ailense insanın içi içini yiyor keşkeler amalar havalarda uçuyor ama insanları huylarını değiştiremiyoruz o yüzden riskli kişilerle uzun süre aynı ortamda bulunmamak lazım kişisel fikrim tabi ben en fazla 10 gün durabilirim eşim varken hele 5 günü zor dururum insan çocuğuna öte git denmesine bile tahammül edemiyor öyle olunca
İnşallah birbirinizin gönlünü alırsınız hele bide böyle ayrılınca bence baban atlar gelir yanınıza bence kısa zaman sonra.eminim oda kendine kızıyordur bi dilimi tutamıyom diye.tez zamanda barışmanız dileğiyle
Kızlar bana dua edin işler yolunda gitsin yarın emi
Hepiniz seviyorum
Ha bu arada etaplar birleşsin bencede
Yapmaa masumm stres oldukça gecikir, geciktikce stres olursun kısır döngü böyle giderr...aman kızlar canım kızlar
benim hala gelmedi hala
Kizzz çok yemissin bide hepp tehlikeli şeyler yemissimçok yemişim de mi
benim hala gece gelmiş. neyse iyi oldu. gelsin ve de gitsininşallah seninki de en kısa zamanda gelir canım.
Bitti ..hele :) şükür az konuşmuşsunuz diyesim geldi ...
Ama bol mesajı ile sahalara dönenNare83 gördüm çok sevindimmmm
@White Lily ve @Efser sesiniz hiç çıkmamış .... size ek sesi çıkıp menü yazmayan @Bonus gördüm ....
@Ahu060812 canımmmmmmmm çok çok güzel bir geçer umarım ... Uğraştın emek verdin , bittiğinde herkesin ve en çokta senin memnun bitirdiğin bir gün olur inşallah . Rabbim damalığını göstersin
@igdedali ses etmedin canım .... nasıl geçti yolculuk ?
Okuduğum menülerde sorun yok :)) geneline yazdım bugünlük affola .
nar çiçeğim o kadar berbat olan ne ?
triplim yine de bezelyeden uzak
Canım bu mesaj üzerinden herkese teşekkür edeyim
Doğru diyorsunuz , az kalmak gerek .. ki ben hiç bir yerde uzun kalamam ...eşim hiç .
Ama yalnızdır , senede bir gidiyorum diye ..hadi biz gelince mutlu oluyor diye ... deli olduğu tek bir torunu var şu hayatta , ikisi de antalyayı iple çekiyor diye 15 günden az planlamıyorum genelde ..
Hata imiş.
Neyse ... geçti gitti ... düzelir düzelmez ... kalbim çok kırık . öyle böyle değil . ama babadır işte , eskisi gibi olmasa da halledeceğiz bir şekilde .
Niyetim aksam corba salataydi. Abur cuburla gunu gecirmis gibi hissettim. Sacma sapan seylere yonelmemek icin peynir sut galeta aldim. Yaptigim dogru mu degil mi bilemedim.Bitti ..hele :) şükür az konuşmuşsunuz diyesim geldi ...
Ama bol mesajı ile sahalara dönenNare83 gördüm çok sevindimmmm
@White Lily ve @Efser sesiniz hiç çıkmamış .... size ek sesi çıkıp menü yazmayan @Bonus gördüm ....
@Ahu060812 canımmmmmmmm çok çok güzel bir geçer umarım ... Uğraştın emek verdin , bittiğinde herkesin ve en çokta senin memnun bitirdiğin bir gün olur inşallah . Rabbim damalığını göstersin
@igdedali ses etmedin canım .... nasıl geçti yolculuk ?
Okuduğum menülerde sorun yok :)) geneline yazdım bugünlük affola .
nar çiçeğim o kadar berbat olan ne ?
triplim yine de bezelyeden uzak
Canım bu mesaj üzerinden herkese teşekkür edeyim
Doğru diyorsunuz , az kalmak gerek .. ki ben hiç bir yerde uzun kalamam ...eşim hiç .
Ama yalnızdır , senede bir gidiyorum diye ..hadi biz gelince mutlu oluyor diye ... deli olduğu tek bir torunu var şu hayatta , ikisi de antalyayı iple çekiyor diye 15 günden az planlamıyorum genelde ..
Hata imiş.
Neyse ... geçti gitti ... düzelir düzelmez ... kalbim çok kırık . öyle böyle değil . ama babadır işte , eskisi gibi olmasa da halledeceğiz bir şekilde .
Haftaya ptesi tatlimaz kaldi ben de valiz ivir zivir ugrasiyorum.sen nasilsin. Ay masallah ne guzel orucunu tutuyorsun bende heveslendim aslinda bi gun bende tutsam iyi olur. Ne zamana dek tutabiliriz canim ?
dünden beri atlama ihtimalim yüksek ... yoksa bu kadar az mı puan olur
eksik olan var mı ?
@Ahu060812
@igdedali
Nefs
60kiloyum
Antepia27
@Bonus
@Portakal Sulu Ordek
@eflalim
@White Lily
@kelebekolacam
GunesinKizi35
@roxen2303
suspushanimcim
@_SARAYCA_
@Efser
@ErSeSi
Nare83
@ada81
@saydin78
@nehirnil111
Triplimelek Megi
@caytabagi
nar_cicegim
Eki Görüntüle 2038274
çok yemişim de mi
benim hala gece gelmiş. neyse iyi oldu. gelsin ve de gitsininşallah seninki de en kısa zamanda gelir canım.
selamm kızlar günaydınlar nasılsınız benim pek keyfim yok hala geliyor gibi ama daha tam değil ağrım var stresim var
Vay be nefsim senden yeni bisey daha ogrendim.Zaman herşeye care herşeye ilaçtır...
"Olmuş olanlar olacakların içinde en hayırlısı olduğu için olmuştur"der Tapduk Emre ,Yunus Emre'nin hocası.
Böylesi hayirliymis demek ki...
aman kızlar canım kızlar
benim hala gelmedi hala
Vay be nefsim senden yeni bisey daha ogrendim.
Ve de cokkk sevdim.
Inan herkesin hayatında oluyor böyle olumsuzluklar keşke olmasa ama hayat işte.Kaptanım babalarımız bu yönüyle çok benziyor malesefkırdığı kalbi pek önemsemez
Biz ziyarete gidince etrafa gösterişi pek sever,gelince mutlu olur ama sokacağı laftanda geri kalmaz, hep o bilir
Her sene yanlarına tatile giderdim bu sene gitmedim sirf bu yüzden yanlız bendeki hatada hiçbir zaman senin gibi yüzüne hatasini söyleyemedim hep sustum
En güzeli konuşup görüşmeyi kısıtlı tutmak
Evet dede torun hasretlik oluyo ama sonu böyle olacaksa da varsın hasretlik olsun
Kolay gelsin kaptanım tatilin en kötü yanı dönüşte ki işlerama havalar güzel evi silip supurene kadar çamaşırın da kuruyuverir
Bende bi benim ailem böyle saniyodum demek ki oluyomus
Et tirnaktanda ayrilmiyoda insanın icinde sevgi bağlılık azaliyoonlar bunun farkında değiller
Kolay gelsin canımHayırlı günler
Mutlu pazarlar hanımlar
Ver bugün de günlerden temizlik
Dün biraz yapıp alışveriş yemek pilim bitti bugün kalanları yapıp yemek derken bu düzene girerim tatil dönüşü de bu durum var
Hadi bana ve hepimizin e kolay gelsin
Banum bı kızımız geliyormuş ne desin
Canım bir kaç gün çok kafana takmamaya çalış düşündükçe stres oldukça inan etkileniyor. Inşallah hemen olursun hapın da etkisi olduğunu düşünüyorum.Fatma ablacım , Allah isteyenlere versin inşallah benim halam gelsin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?