Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selamlar herkese

Ausencia çok üzücü olmuş insan ne diyeceğini bilemiyor. Eşimin babasıda öyle eğer 3 günü geçerse hemen tartışma çıkar o yüzden pek sık gitmemeye çalışırız yoksa kötü oluyoruz hiç yoktan basit şeylerden. Her tel de gelin özledim kızıyorum artık der gidince 1 saat sonra başlar müdahalelere.
Eşimde çok içlenir cevap veremez verse kalp kırılır böyle işte...
Inşallah sizlerde anlatırsınız bu durumu iyi olursunuz et tirnaktan ayrılamıyor...

Hoşgeldin evine kaptanım

Kaptanım babalarımız bu yönüyle çok benziyor malesef kırdığı kalbi pek önemsemez
Biz ziyarete gidince etrafa gösterişi pek sever,gelince mutlu olur ama sokacağı laftanda geri kalmaz, hep o bilir
Her sene yanlarına tatile giderdim bu sene gitmedim sirf bu yüzden yanlız bendeki hatada hiçbir zaman senin gibi yüzüne hatasini söyleyemedim hep sustum
En güzeli konuşup görüşmeyi kısıtlı tutmak
Evet dede torun hasretlik oluyo ama sonu böyle olacaksa da varsın hasretlik olsun
Kolay gelsin kaptanım tatilin en kötü yanı dönüşte ki işlerama havalar güzel evi silip supurene kadar çamaşırın da kuruyuverir

Bende bi benim ailem böyle saniyodum demek ki oluyomus
Et tirnaktanda ayrilmiyoda insanın icinde sevgi bağlılık azaliyoonlar bunun farkında değiller

Selamlarrrrr ♡♡♡♡

Ahuu Rabbim kolaylıkla atlatmayi nasip eder hiç düşünme...
Düğün yaa tatlı telaşı olur..

aman kızlar canım kızlar
benim hala gelmedi hala

çok panik oluyorum 1 gün bile geçse
Yapmaa masumm stres oldukça gecikir, geciktikce stres olursun kısır döngü böyle giderr...
Bii rahat oll düşünme..
O ilaç geciktiriyor benim 6 gün atmıştı düşün
çok yemişim de mi

benim hala gece gelmiş. neyse iyi oldu. gelsin ve de gitsin inşallah seninki de en kısa zamanda gelir canım.
Kizzz çok yemissin bide hepp tehlikeli şeyler yemissim
Neyse halan gelmiş rahatlarsin.

Zaman herşeye care herşeye ilaçtır...
"Olmuş olanlar olacakların içinde en hayırlısı olduğu için olmuştur"der Tapduk Emre ,Yunus Emre'nin hocası.
Böylesi hayirliymis demek ki...

Niyetim aksam corba salataydi. Abur cuburla gunu gecirmis gibi hissettim. Sacma sapan seylere yonelmemek icin peynir sut galeta aldim. Yaptigim dogru mu degil mi bilemedim.

Haftaya ptesi tatlim az kaldi ben de valiz ivir zivir ugrasiyorum.sen nasilsin. Ay masallah ne guzel orucunu tutuyorsun bende heveslendim aslinda bi gun bende tutsam iyi olur. Ne zamana dek tutabiliriz canim ?

Kolay gelsin cay tabağım...
Hersey gönlünce olsunnn
H

Zaman herşeye care herşeye ilaçtır...
"Olmuş olanlar olacakların içinde en hayırlısı olduğu için olmuştur"der Tapduk Emre ,Yunus Emre'nin hocası.
Böylesi hayirliymis demek ki...
Vay be nefsim senden yeni bisey daha ogrendim.
Ve de cokkk sevdim.

Hayırlı günler
Mutlu pazarlar hanımlar
Ver bugün de günlerden temizlik
Dün biraz yapıp alışveriş yemek pilim bitti bugün kalanları yapıp yemek derken bu düzene girerim tatil dönüşü de bu durum var
Hadi bana ve hepimizin e kolay gelsin

Inan herkesin hayatında oluyor böyle olumsuzluklar keşke olmasa ama hayat işte.
Benim ailemden yana cok sukur hiç bir sıkıntımız yok babam annem arkadaş gibidirler cok sukur. Ama eşimin babası çok fena eşimde bu yüzden çok sıkıntılar çekiyor yanında olarak destek olarak rahatlatmaya çalışıyorum. Yaptıklarından da asla pişman olmayan bir adam hayatta kabullenmez eşimde ölümlü dünya deyip affeder. Hayırlısı napalim rabbim herkesin evinden huzuru eksik etmesin.

Kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…