Tesekkur ederim canimmKolay gelsin cay tabağım...
Hersey gönlünce olsunnn
H
sizi okuyunca hem üzüldüm hem de yalnız hissettiğim bu yaşadıklarımda yalnız değilmişim dedim ...
burası yuvamız oldu resmen .... aaa erken döndünüz diyen komşuma şunları anlatmam mesela
bence saçma sapan şeylere göre en mantıklısı ... bu tarz şeyler tartıyı olumsuz etkilemez genelde
geçmiş olsun kuzum sana da
Sana da çok kolay gelsin fatmacım .... bende işlere gömüldüm bugün
Ayy o kadar çok yapılacak işim varkiMerhaba iki gundur sesim cikmiyor biliyorummm kendimi yine temizliğe adadim....
Yastiklari yikadim kuruttum hurclara koydum... kizimin pamuklu yastigi var cikardim ic kılıfını yikadim pamuğu havalandirdim köpürttum tekrar doldurdum.... hazir hava sıcakken pamuk islerimi bitirdim esimde evde olunca kizima bakiyor bunu firsat bildim...
Dunku menum menu degildi yazamadim
Cok çok haklısın ıvır zıvır eşya yüzünden, çarçabuk bitecek iş uzadıkça uzuyor, birde 1-2 gün sonra toza donmeyip uzun süre temiz kalsa gamyemiycem arkanı döner dönmez tozlar cirite başlıyorSelamlar evde isler bitmiyor bende de yatis aski bitmiyor. Aksam misafir var elimi surmeyecegim dedim ama surecegim gibi mecbur. Vallahi kendi 1+1 ufacik apartim evimizden sade. Biz 3+1 ev genis olsun yok 4+1 olsun vs derken kendimize eziyet ediyoruz resmen. Bir de her yerde hali meraki, koltuk alinir aman batmasin diye ustune örtü. Kat kat perdeler. E boyle olunca isler bitmiyor tabii. Bir de aksesuarlar yok cicegiydi vazosuydu heykelcikleriydi bi suru ivir zivir. Hepsi de enerji emiyor. Ileride kendi evimde koltuk ve tvden baska mobilya almiycam oturma odasina da misafir odasina da. Resmen eziyet ya isi bitmiyor
Benimde anam cook zor kadındır ama babamdan Allah razi olsun Allah uzun omur versin... Evet babaminda elbet olumsuzlukları var ama anama bakinca babam bana dört dörtlük görünüyor gözüme.. hergun dua ediyorum anama cekmeyeyim diye .... ama bu huyum çekmiş titizlik temizlik hastalığıEve geldik güzeller .
Geçmişe bakamadım , yarın okurum inşallah.
Yol boyu aklımıza esen yerde durduk , kafa dağıtmak için ... öyle ben dalıp ağladıkça sağolsun eşim aklımı dağıtmak için uğraştı.
Babam değişik biri . Çok konuşur , çok müdahale eder . Nasıl desem ben gördüm,ben bilirim ... oooo ooo siz ne gördünüz ki dir hep. Yiyelim içelim gezelim çok sever ama hakimiyet hep onda olacak... maddi manevi ... bu da bizi rahatsız eder.
Arabayı park etmene dahi müdahale eder ... yine sabah sabah öyle bi ukalalık serisine girişti ... eee eşim daha ataerkil yetişmiştir ... babadır diye saygıda kusur etmez ama ona da illaallah geliyor .
Güzel bir günü saçma sapan müdahaleri ile surat astığımız bi güne çevirince ... bende carladım . Epey bi carladım ama ...
72 yaşındasın artık biraz köşene çekil , kontrolü bize bırak diye ... keyfini çıkar yaşının yahu sürekli bir ben bilirim , siz durun ... bi de artistik hareketler .
Neyse.. burdan başka kimseye anlatamam yazıyorum öyle.
Baktık dilinin ayarı da kaçtı ... çirkinleşti. Toplandık geldik.
Neyse... bu da geçer .
Şimdilik ben yatayım canlar . Yorgunum .
Beynim zonkluyor .
Valla izini degerlendir bacim bakma erkeklere benim esimde oyle gel otur gel otur modunda... ekimin sonunda burada halilar seriliyor o zamana kadar islerimi halledeyim ekim sonu alirim bi kadin cam kapihalleder halıları sererim diye planliyorum....Ayy o kadar çok yapılacak işim varkiesim yaptirmiyor izindeyim diye
Sen ne güzel yaptın, ada darısı başımıza
Aynen kuzum.Selamlar evde isler bitmiyor bende de yatis aski bitmiyor. Aksam misafir var elimi surmeyecegim dedim ama surecegim gibi mecbur. Vallahi kendi 1+1 ufacik apartim evimizden sade. Biz 3+1 ev genis olsun yok 4+1 olsun vs derken kendimize eziyet ediyoruz resmen. Bir de her yerde hali meraki, koltuk alinir aman batmasin diye ustune örtü. Kat kat perdeler. E boyle olunca isler bitmiyor tabii. Bir de aksesuarlar yok cicegiydi vazosuydu heykelcikleriydi bi suru ivir zivir. Hepsi de enerji emiyor. Ileride kendi evimde koltuk ve tvden baska mobilya almiycam oturma odasina da misafir odasina da. Resmen eziyet ya isi bitmiyor
evet haklısın Ausgeçmiş olsun fulya çok ...
ağrılarında diyetinde bir an önce toparlansın dilerim ..regl dönemi öyle bir kaosa giriyorsun ki ..o yüzden kalan 3 haftayı süper geçirmekten başka alternatifin yok
Menüm:
Kahvaltı-12.00
1 kase yoğurt
Ara:yok
Akşam-17.00
1 kase yoğurt
1 haşlanmış patates
Aynen oyle ben bir de hic sevmem temizlik yapmayi. Bana sade bi duzende ev olacak ben sadece yemek yapicam o kadar. Ama annem var ya halisiz yer birakmiyor dolduruyor esyalari.bir de ev dubleks koca makineyi bir yukari cikar bir asagi indir yukarisi biter asagiya gec. Baksam yaptigim is yok gibi ama saatlerce didin dur ayni yerde. Ev pazara dondu bir de benim kiyafetler meydanda kimini kargoya vericem kimini aticam vs derken evde fil yavrusunu kaybetse bulamaz o dereceCok çok haklısın ıvır zıvır eşya yüzünden, çarçabuk bitecek iş uzadıkça uzuyor, birde 1-2 gün sonra toza donmeyip uzun süre temiz kalsa gamyemiycem arkanı döner dönmez tozlar cirite başlıyor
En iyisini yapiyosun canim inan. 2 senedir kiyafet secmiyodum ic caamsirlari bile 1 torba cikti atilacak. Daha dis giyime gecemrdim bile. Annem de sagolsun benden beter o lazim olur bu lazim olurculardan. Evde durduk yere uykum geliyor, esya fazlaligi enerji emiyormus bir yerde okumustum. Kesin emiyor yani stresi bile yetiyor. Bi de bayram telasi Allaah ne sacma bi kosturmaca olur simdi. Bende aksi gibi nefret ederim temizlikten ev isinden. Is oldugunu bilsem dünyaya gelmezdim o derece yani.keske erkek olsaydim yapim hic uygun degil ev islerineAynen kuzum.
Ben de cok yasamistim.
Ben de evime vitrin almadim. Sirf ici incik cincik olacak diye gerek yok.
Oyle heykel biblo zaten evde durdurmam.
Oglan buyudukce oyuncaklari bile dagitiyorum kalabalik yapmasin diye.
canım hiç bişey istemiyor ki canım
benim de dünyayı istiyor. Allahım bu nasıl bünye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?