Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selamlar evde isler bitmiyor bende de yatis aski bitmiyor. Aksam misafir var elimi surmeyecegim dedim ama surecegim gibi mecbur. Vallahi kendi 1+1 ufacik apartim evimizden sade. Biz 3+1 ev genis olsun yok 4+1 olsun vs derken kendimize eziyet ediyoruz resmen. Bir de her yerde hali meraki, koltuk alinir aman batmasin diye ustune örtü. Kat kat perdeler. E boyle olunca isler bitmiyor tabii. Bir de aksesuarlar yok cicegiydi vazosuydu heykelcikleriydi bi suru ivir zivir. Hepsi de enerji emiyor. Ileride kendi evimde koltuk ve tvden baska mobilya almiycam oturma odasina da misafir odasina da. Resmen eziyet ya isi bitmiyor

aynen öyle oldu kaptanım
Burayı seviyorum

Ayy o kadar çok yapılacak işim varki esim yaptirmiyor izindeyim diye
Sen ne güzel yaptın, ada darısı başımıza

Cok çok haklısın ıvır zıvır eşya yüzünden, çarçabuk bitecek iş uzadıkça uzuyor, birde 1-2 gün sonra toza donmeyip uzun süre temiz kalsa gamyemiycem arkanı döner dönmez tozlar cirite başlıyor

Benimde anam cook zor kadındır ama babamdan Allah razi olsun Allah uzun omur versin... Evet babaminda elbet olumsuzlukları var ama anama bakinca babam bana dört dörtlük görünüyor gözüme.. hergun dua ediyorum anama cekmeyeyim diye .... ama bu huyum çekmiş titizlik temizlik hastalığı )

Ayy o kadar çok yapılacak işim varki esim yaptirmiyor izindeyim diye
Sen ne güzel yaptın, ada darısı başımıza
Valla izini degerlendir bacim bakma erkeklere benim esimde oyle gel otur gel otur modunda... ekimin sonunda burada halilar seriliyor o zamana kadar islerimi halledeyim ekim sonu alirim bi kadin cam kapihalleder halıları sererim diye planliyorum....

Aynen kuzum.
Ben de cok yasamistim.
Ben de evime vitrin almadim. Sirf ici incik cincik olacak diye gerek yok.
Oyle heykel biblo zaten evde durdurmam.
Oglan buyudukce oyuncaklari bile dagitiyorum kalabalik yapmasin diye.

geçmiş olsun fulya çok ...

ağrılarında diyetinde bir an önce toparlansın dilerim ..regl dönemi öyle bir kaosa giriyorsun ki ..o yüzden kalan 3 haftayı süper geçirmekten başka alternatifin yok
evet haklısın Aus şu an dünyayı yiyesim var. o kadar iştahım var ağrının ve ödemin verdiği şişlikten kaynaklı huzursuzluktan tepe taklak oluyorum

Aynen oyle ben bir de hic sevmem temizlik yapmayi. Bana sade bi duzende ev olacak ben sadece yemek yapicam o kadar. Ama annem var ya halisiz yer birakmiyor dolduruyor esyalari.bir de ev dubleks koca makineyi bir yukari cikar bir asagi indir yukarisi biter asagiya gec. Baksam yaptigim is yok gibi ama saatlerce didin dur ayni yerde. Ev pazara dondu bir de benim kiyafetler meydanda kimini kargoya vericem kimini aticam vs derken evde fil yavrusunu kaybetse bulamaz o derece

Aynen kuzum.
Ben de cok yasamistim.
Ben de evime vitrin almadim. Sirf ici incik cincik olacak diye gerek yok.
Oyle heykel biblo zaten evde durdurmam.
Oglan buyudukce oyuncaklari bile dagitiyorum kalabalik yapmasin diye.
En iyisini yapiyosun canim inan. 2 senedir kiyafet secmiyodum ic caamsirlari bile 1 torba cikti atilacak. Daha dis giyime gecemrdim bile. Annem de sagolsun benden beter o lazim olur bu lazim olurculardan. Evde durduk yere uykum geliyor, esya fazlaligi enerji emiyormus bir yerde okumustum. Kesin emiyor yani stresi bile yetiyor. Bi de bayram telasi Allaah ne sacma bi kosturmaca olur simdi. Bende aksi gibi nefret ederim temizlikten ev isinden. Is oldugunu bilsem dünyaya gelmezdim o derece yani.keske erkek olsaydim yapim hic uygun degil ev islerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…