Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu kadar ağrım olmasa bende yerdim de çok ağrım var geçti gibi diyodum yine geldi o lanet ağrı
Canim gecmis olsun. Regl agrisiysa bana sicak sut iyi geliyor kaynar olacak lakin.istersen bir dene psikolojik mi bilmiyorum beni cok rahatlatiyor tavsiye ederim

bu kadar ağrım olmasa bende yerdim de çok ağrım var geçti gibi diyodum yine geldi o lanet ağrı

tatlım civanperçemi çayı iç. bak ben 1 saat önce içtim. şimdi daha hafifledi ağrım. çok zorlanıyorsan magnezyum tablet iç. faydası oluyor canım.

Canim gecmis olsun. Regl agrisiysa bana sicak sut iyi geliyor kaynar olacak lakin.istersen bir dene psikolojik mi bilmiyorum beni cok rahatlatiyor tavsiye ederim

tatlım civanperçemi çayı iç. bak ben 1 saat önce içtim. şimdi daha hafifledi ağrım. çok zorlanıyorsan magnezyum tablet iç. faydası oluyor canım.

Gecmis olsun.
Bisey yiyememissinki

tesekürler kızlar denerim sağolun

selamm kızlar günaydınlar nasılsınız benim pek keyfim yok hala geliyor gibi ama daha tam değil ağrım var stresim var
Geçmiş olsun aslında spor yapınca ağrının azalması lazım....
Sıcak tut kendini
Vay be nefsim senden yeni bisey daha ogrendim.
Ve de cokkk sevdim.
Yunus Emre dizisini izledin mi bilmiyorum ama kesinlikle izlenmesi lazım kesinlikle.
Geçen sene yada önceki sene Trt de vardı...
Yarısından yakalamistim daha sonra netten hepsini tekrar tekrar izledim..
Cokk güzel çok anlamlı bi dizi...
Tevekkül ,Şükür herşey anlatılıyor...
“Üzülme! Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması gerektiği içindir”
Bide Mevlana nin bu sozu var abla.
Ben kendimi hep bunla teskin ederim.
Mevlâna da çok ayrı bir değer...
Elif Şafak "Aşk" benim bu yolda yolculugumun başlangıcıdır...
Çok ayrı yeri vardır.
Anladım canım..
Wc olayına mutlaka sabah erken saatlerde kuru kayısı boll su ile çözüm bulursun.

sabah Nefs yzyınca kazıdım aklıma ...çok güzel ... içinde umut var ... ne olursa olsun umut , şükür ve tevekkül

Yokkk artikkkk diyorummm

Kahvemi aldım geldimmmm aaaa dostlar

çamaşırlar yıkandı , bi fasıl kurudu ... yeniler asıldı ... çantalar yıkandı ... ev süpürüldü dip köşe silindi ... buzdolabı hazır boşken :) silindi ..temiz temiz yerleştirildi ... ayakkabılar düzenlendi ...

yemekler pişti , yendi ... değnek spora gitti ... yusufun arkadaşı geldi ...

Ayyy şu an kimse beni bu koltuktan kaldırmasın lütfen

Geçmiş olsun aslında spor yapınca ağrının azalması lazım....
Sıcak tut kendini

saol canm

Valla aklıma geldi de çok şükür Şakir'im yokk ki olsada verirdimm benn yapamam mümkün değil.

elleşmeyz kaptan piki

Sanirim yine harikayimmmm.
Pis gulus smileee

en sinir bozucu pis gülüş smilee bu bence

ama sen artık bununla kilo bildirimi yap ..

Yine ben ... yine 2 kilo kaptanım diye

Anaaaaaaaaaaaaam ne kadar gecikti ki

benim takvim şu 3 gün diyor ... belirtiler gırla ... hele ki şişlik

Menüm:

Kahvaltı-12.00

1 kase yoğurt

Ara:yok

Akşam-17.00

1 kase yoğurt
1 haşlanmış patates

kuzum geçmiş olsun ama güçten düeceksin iyice..meyve yeseydin onu da mı almadı miden

evet haklısın Aus şu an dünyayı yiyesim var. o kadar iştahım var ağrının ve ödemin verdiği şişlikten kaynaklı huzursuzluktan tepe taklak oluyorum

ya o şişlik şu an bende tavan fulya .. ki ben normalde regl de pek ödem tutmam ama yol ve streste eklenince sanırım davulum davul .... tartı da davul

iştah kallaviii ve vermen gereken kilo yokken yemiyorum hunharca .. çünkü zaten ibre artıda eee bir de yersem diyorum ... bu şiş elbet inecek ...yemeyelim ki indiğinde güzel eksi görelim değil mi canım ?

nasıl temizlik yapmayı sevmiyorsun yahu ...

sen ki halıları yıkayan çay tabağı

Bu aralar grup cok sessiz ya. Bayramda bir yere gitmeyi dusunmuyorum eve kapaticam kendimi. Burada da kimse olmiycak gibi kesin patliycam sıkıntıdan

canım bayramda her yer sessiz .... ama hafta sonları bizde hep sessizlik olur

Menummn
Sabah uyaninca 1 elma
1 tb ekmek, domates biber, tavada yumurta
14.30= 1 kapya biberi 1 kase yogurda rendeledim
18.00= 5-6 kasik patlican guvec , yogurt, 1 tb ekmek
Bol su
Ausencia igdedali

gayet güzel olmuş çiçeğim ... dengeli

saol canm

elleşmeyz kaptan piki

kapı durmadı ki ... diğer arkadaşları geldi yusufun dışarı çıktılar ... çıkana kadar kapıda 5 çocukla muhabbet ...
Çok yanmışsınız .
Hep güneşlediniz mi
Böcek mi ısırdı yanağını
ajancılık oyunu bulmuşlar yusuf yokken , onunla yapmak için kıpır kıpırlar ...nasıl bir oyun bakayım dedim ... sitedeki insanları takip ediyoruz dediler nasıl nereye kadar dedim ... işte apartmana girerken falan , çok burnunu karıştıran var bunu keşfettik dediler

Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Sabah
3dlm t buğday ekmeği
Yumurta
Peyni
7zeytin
Domates salatalık biber
1kasik kadar nohut

Öğle
Tavuklu salata
Yoğurt

Ara
Tarçınlı süt
Biraz k.cekirdegi

Akşam
Kabak yemeği
Yoğurt
Akşamı canım istemedi yemedim yazdım ama acikirsam birazdan yerim veya yiyemem
Hayırlı akşamlar sevgili takımım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…