Canim gecmis olsun. Regl agrisiysa bana sicak sut iyi geliyor kaynar olacak lakin.istersen bir dene psikolojik mi bilmiyorum beni cok rahatlatiyor tavsiye ederim
bu kadar ağrım olmasa bende yerdim de çok ağrım var geçti gibi diyodum yine geldi o lanet ağrı
bu kadar ağrım olmasa bende yerdim de çok ağrım var geçti gibi diyodum yine geldi o lanet ağrı
Gecmis olsun.selam kızlar ağrım daha yeni geçti nerdeyse ağrıdan kaynaklı da pek bişey yediğim söylenemez ama bi menü paylaşıcam şimdi
Evet gruo sessiz .Bu aralar grup cok sessiz ya. Bayramda bir yere gitmeyi dusunmuyorum eve kapaticam kendimi. Burada da kimse olmiycak gibi kesin patliycam sıkıntıdan
Neyseki arada sen geliyorsun canortimEvet gruo sessiz .
Herkes bayram telasina dustu.
Canim gecmis olsun. Regl agrisiysa bana sicak sut iyi geliyor kaynar olacak lakin.istersen bir dene psikolojik mi bilmiyorum beni cok rahatlatiyor tavsiye ederim
tatlım civanperçemi çayı iç. bak ben 1 saat önce içtim. şimdi daha hafifledi ağrım. çok zorlanıyorsan magnezyum tablet iç. faydası oluyor canım.
Gecmis olsun.
Bisey yiyememissinki
Canim bende iftara yemek hazirlicam.Neyseki arada sen geliyorsun canortim
Kolay gelsin canimm insallah yarin icin geceden bende niyetlenicem. Simdiden afiyet olsun ortimeCanim bende iftara yemek hazirlicam.
Cikmam lazim ama girerim yine.
Bayramda da girerim.
Geçmiş olsun aslında spor yapınca ağrının azalması lazım....selamm kızlar günaydınlar nasılsınız benim pek keyfim yok hala geliyor gibi ama daha tam değil ağrım var stresim var
Yunus Emre dizisini izledin mi bilmiyorum ama kesinlikle izlenmesi lazım kesinlikle.Vay be nefsim senden yeni bisey daha ogrendim.
Ve de cokkk sevdim.
Mevlâna da çok ayrı bir değer...“Üzülme! Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması gerektiği içindir”
Bide Mevlana nin bu sozu var abla.
Ben kendimi hep bunla teskin ederim.
Anladım canım..evet nefs im. ama tabi çeşit olarak yazdım. yanlış anlaşılmasın hepsini bir günde yemedim. sebep sadece halam değildi kuzum. son dört gündür acayip yoğundum. ani yoğunluk çok bunalttı beni. üstüne kabız oldum yine. yani anlayacağın üçü bir araya gelince sonuç kötü oldu. artıdayım tabi doğal olarak.
ama halamın gelmesi iyi oldu. hala şişim ancak en azından başladı biter. o çıkar aradan.
kekiği hiç duymamıştım. halaya iyi mi geliyor??? evde varsa istersen civanperçemi çayı iç. bak o zaten bitkisel östrojen. faydasını görürsün.
sabahNefs yzyınca kazıdım aklıma ...çok güzel ... içinde umut var ... ne olursa olsun umut , şükür ve tevekkül
Benimde regli gelmiyor gelmedigi gibi hic bir belirtide yok acaba muhhamed kayra mi yoksa ayperi mi geliyorhamile olsam en cok esim sevinecek ben istemiyirum ya dogurmayi göbek atar herhal ))) gerci boyle bi beklentim yok hamilelik gibi ama niye regli gelmedi veee niye hic belirti yok acep
Şakire de var mı ???
Geçmiş olsun aslında spor yapınca ağrının azalması lazım....
Sıcak tut kendini
Valla aklıma geldi de çok şükür Şakir'im yokk ki olsada verirdimm benn yapamam mümkün değil.
Kahvemi aldım geldimmmm aaaa dostlar
çamaşırlar yıkandı , bi fasıl kurudu ... yeniler asıldı ... çantalar yıkandı ... ev süpürüldü dip köşe silindi ... buzdolabı hazır boşken :) silindi ..temiz temiz yerleştirildi ... ayakkabılar düzenlendi ...
yemekler pişti , yendi ... değnek spora gitti ... yusufun arkadaşı geldi ...
Ayyy şu an kimse beni bu koltuktan kaldırmasın lütfen
Sanirim yine harikayimmmm.
Pis gulus smileee
Benimde regli gelmiyor gelmedigi gibi hic bir belirtide yok acaba muhhamed kayra mi yoksa ayperi mi geliyorhamile olsam en cok esim sevinecek ben istemiyirum ya dogurmayi göbek atar herhal ))) gerci boyle bi beklentim yok hamilelik gibi ama niye regli gelmedi veee niye hic belirti yok acep
Menüm:
Kahvaltı-12.00
1 kase yoğurt
Ara:yok
Akşam-17.00
1 kase yoğurt
1 haşlanmış patates
evet haklısın Ausşu an dünyayı yiyesim var. o kadar iştahım var ağrının ve ödemin verdiği şişlikten kaynaklı huzursuzluktan tepe taklak oluyorum
Aynen oyle ben bir de hic sevmem temizlik yapmayi. Bana sade bi duzende ev olacak ben sadece yemek yapicam o kadar. Ama annem var ya halisiz yer birakmiyor dolduruyor esyalari.bir de ev dubleks koca makineyi bir yukari cikar bir asagi indir yukarisi biter asagiya gec. Baksam yaptigim is yok gibi ama saatlerce didin dur ayni yerde. Ev pazara dondu bir de benim kiyafetler meydanda kimini kargoya vericem kimini aticam vs derken evde fil yavrusunu kaybetse bulamaz o derece
Bu aralar grup cok sessiz ya. Bayramda bir yere gitmeyi dusunmuyorum eve kapaticam kendimi. Burada da kimse olmiycak gibi kesin patliycam sıkıntıdan
Herkese Bendennn Çayyyy
Eki Görüntüle 2038348
saol canm
elleşmeyz kaptan piki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?