Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim evim sade ne incik cıncık ne ıvır zıvır bol oyuncak bol kitap bol cocuk

Ayyy

eeee sonra diyorsun ki 75 hedefi ...? nasıl gelecek ?
78 leri görmüştün yahu ... hemen bu akşam bırak fazladan yemeyi ...lütfen .

evet 78.5 tan hızlı bir çıkış yaptım yukarı doğru. daha fazla kontrolden çıksın istemiyorum tamam yemeyeceğim. zaten maden suyu içtim midem rahatlasın diye. yarınki menüm aşağı yukarı aklımda.

Lafmı soktun aus acaba
Tam yeni barıştık derken

Sana laf soksun diye, tokatlamistan beter etsin diye 7.takima ausun tikenli kollarina gel sonrada lafmi soktun aus de

Dubleks ev hiç bana göre değil, Allah kolaylık versin, bazen ev o hale geliyo

Ooo ne güzel iş yapmışsın,tam gayfe keyiflik
Ayy çocuklar çok fena yabosuna denemişler çocuktan al haberi
Hem ajan hemde meraklı lar yanlız

Dublex banada gore degilmis 3 kisiyiz 7 oda 1 salon ne yapacaksam bi yukari temizle bi asagi temizle.. gerci yukariyi depo gibi kullaniyorum kisin camasir asiyorum odanin birinde... ama ister istemez makine yapip silmek gerekiyor yine yukariyi ayda bir yapiyorum aşağıya ancak yetisiyorum...

Canım güzel bir tatil böyle sonlanmasa daha iyiydi tabi ama işte hayat istediğimiz yönde gitmiyor. İnşallah aranız düzelir bir an önce. Sıkma güzel canını. Bizde babamla çok atışırız, her şeye karışır o da

Ausencia ben gerçekten eylül sonuna kadar 75 olmak istiyorum

canım olursun ... sen dolu dolu o güzel menülerini uyguladığında kilo veriyorsun zaten ...
haftada 1.5 bile verirsin ki .. hoop Eylül sonu 75 gelir ... yeter ki bi ileri 8 geri yapma artık

Lafmı soktun aus acaba
Tam yeni barıştık derken

Sana laf soksun diye, tokatlamistan beter etsin diye 7.takima ausun tikenli kollarina gel sonrada lafmi soktun aus de

ne zaman küstün bana sen ? kaptana küsülmez altın kural ...
Laf sokmadım yahu direkt bodoslama diyorum , yemeeeeeeeeee ucundan da yeme ... listenin hakkını ver hacıııııııı

Ausencia kaptancım ben bu arada ödemi falan atınca 48.2 kaldım haberin olsun 48le beni mezun edip liste dışımı devam edeceğiz ?

canım zaten liste bildirimi 8 eylülde hatta sana 47 dedim hedef 12 günde 1.2 kilo verirsin sen o gün gelince ister mezun deriz , ister yanına revize notu düşeriz .

valla güzel oldu begümüm ... kafam rahatladı işler bitince ... bayramda arefeden köydeyim zaten ... o yüzden cam kapı girişmedim işe .. gelen giden olmaz bana daha o kadar büyümedim bir eşimin iş yerinden bi aile vardı onlar her bayram gelirdi abi diye pek sever eşimi , maalesef bu tatilde onlarında ayrılık haberini aldık ..
ay konu konuyu açınca neresi açılıyordu Bonus temizlikten nereye geldim hemen .

Güzel menü monti kardes

oyyyy eflalim oyyy ... eşime de onu dedim istersen kral gibi 20 gün yaşa , 21. son gün kötü geçince sanki o güzel günleri yaşamamış gibi enerjin sömürülüyor diye ..

ama telkin ediyorum kendimi ... evimi de çooooooooook özlemişim , yusuf arkadaşlarını özlemiş ... geldik şükür ... babam hemen bugün arar barışır ... öyle trip atıp o beni arasın diye beklemez ..yoldayken de 4-5 kez aradı , açmadım . eşimi de beni de ... eşim sadece mesaj yazdı gelince ...eve geldik haberin olsun diye ....

benim konuşasım yok şu an ... biraz zaman .

Tamm canim mutlaka izleyecegim.
Ask'i da Bab-i Esrar 'i da okudum kuzum. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…