haklısınvalla saklamayacağım artıyım Aus
tabiki olur canım
Benim evim sade ne incik cıncık ne ıvır zıvır bol oyuncak bol kitap bolSelamlar evde isler bitmiyor bende de yatis aski bitmiyor. Aksam misafir var elimi surmeyecegim dedim ama surecegim gibi mecbur. Vallahi kendi 1+1 ufacik apartim evimizden sade. Biz 3+1 ev genis olsun yok 4+1 olsun vs derken kendimize eziyet ediyoruz resmen. Bir de her yerde hali meraki, koltuk alinir aman batmasin diye ustune örtü. Kat kat perdeler. E boyle olunca isler bitmiyor tabii. Bir de aksesuarlar yok cicegiydi vazosuydu heykelcikleriydi bi suru ivir zivir. Hepsi de enerji emiyor. Ileride kendi evimde koltuk ve tvden baska mobilya almiycam oturma odasina da misafir odasina da. Resmen eziyet ya isi bitmiyor
Ayyykapı durmadı ki ... diğer arkadaşları geldi yusufun dışarı çıktılar ... çıkana kadar kapıda 5 çocukla muhabbet ...
Çok yanmışsınız .
Hep güneşlediniz mi
Böcek mi ısırdı yanağını
ajancılık oyunu bulmuşlar yusuf yokken , onunla yapmak için kıpır kıpırlar ...nasıl bir oyun bakayım dedim ... sitedeki insanları takip ediyoruz dedilernasıl nereye kadar dedim ... işte apartmana girerken falan , çok burnunu karıştıran var bunu keşfettik dediler
Benim evim sade ne incik cıncık ne ıvır zıvır bol oyuncak bol kitap bolcocuk
Ayyy
Kışlık hazırlıkları son surat yoruldum
eeee sonra diyorsun ki 75 hedefi ...? nasıl gelecek ?
78 leri görmüştün yahu ... hemen bu akşam bırak fazladan yemeyi ...lütfen .
sadece karın ağrısı mı canım ?
Sıcak havlu koysan
az kaçırma ... hiç kaçırma ... parola bu .. bu hafta ve önümüzdeki hafta ...müthiş motivayon ile 99 lar gelmeli unutma ...
takım için heee , bonus için değil
90+ dan aldım alıntıyı bu arada:)
menü alayım 2 günlük ?
Dubleks ev hiç bana göre değil, Allah kolaylık versin, bazen ev o hale geliyoAynen oyle ben bir de hic sevmem temizlik yapmayi. Bana sade bi duzende ev olacak ben sadece yemek yapicam o kadar. Ama annem var ya halisiz yer birakmiyor dolduruyor esyalari.bir de ev dubleks koca makineyi bir yukari cikar bir asagi indir yukarisi biter asagiya gec. Baksam yaptigim is yok gibi ama saatlerce didin dur ayni yerde. Ev pazara dondu bir de benim kiyafetler meydanda kimini kargoya vericem kimini aticam vs derken evde fil yavrusunu kaybetse bulamaz o derece
OooKahvemi aldım geldimmmm aaaa dostlar
çamaşırlar yıkandı , bi fasıl kurudu ... yeniler asıldı ... çantalar yıkandı ... ev süpürüldü dip köşe silindi ... buzdolabı hazır boşken :) silindi ..temiz temiz yerleştirildi ... ayakkabılar düzenlendi ...
yemekler pişti , yendi ... değnek spora gitti ... yusufun arkadaşı geldi ...
Ayyy şu an kimse beni bu koltuktan kaldırmasın lütfen
Ayy çocuklar çok fena yakapı durmadı ki ... diğer arkadaşları geldi yusufun dışarı çıktılar ... çıkana kadar kapıda 5 çocukla muhabbet ...
Çok yanmışsınız .
Hep güneşlediniz mi
Böcek mi ısırdı yanağını
ajancılık oyunu bulmuşlar yusuf yokken , onunla yapmak için kıpır kıpırlar ...nasıl bir oyun bakayım dedim ... sitedeki insanları takip ediyoruz dedilernasıl nereye kadar dedim ... işte apartmana girerken falan , çok burnunu karıştıran var bunu keşfettik dediler
Dublex banada gore degilmis 3 kisiyiz 7 oda 1 salon ne yapacaksam bi yukari temizle bi asagi temizle.. gerci yukariyi depo gibi kullaniyorum kisin camasir asiyorum odanin birinde... ama ister istemez makine yapip silmek gerekiyor yine yukariyi ayda bir yapiyorum aşağıya ancak yetisiyorum...Dubleks ev hiç bana göre değil, Allah kolaylık versin, bazen ev o hale geliyo
Ooone güzel iş yapmışsın,tam gayfe keyiflik
Ayy çocuklar çok fena yabosuna denemişler çocuktan al haberi
Hem ajan hemde meraklı lar yanlız
Canım güzel bir tatil böyle sonlanmasa daha iyiydi tabi ama işte hayat istediğimiz yönde gitmiyor. İnşallah aranız düzelir bir an önce. Sıkma güzel canını. Bizde babamla çok atışırız, her şeye karışır o daEve geldik güzeller .
Geçmişe bakamadım , yarın okurum inşallah.
Yol boyu aklımıza esen yerde durduk , kafa dağıtmak için ... öyle ben dalıp ağladıkça sağolsun eşim aklımı dağıtmak için uğraştı.
Babam değişik biri . Çok konuşur , çok müdahale eder . Nasıl desem ben gördüm,ben bilirim ... oooo ooo siz ne gördünüz ki dir hep. Yiyelim içelim gezelim çok sever ama hakimiyet hep onda olacak... maddi manevi ... bu da bizi rahatsız eder.
Arabayı park etmene dahi müdahale eder ... yine sabah sabah öyle bi ukalalık serisine girişti ... eee eşim daha ataerkil yetişmiştir ... babadır diye saygıda kusur etmez ama ona da illaallah geliyor .
Güzel bir günü saçma sapan müdahaleri ile surat astığımız bi güne çevirince ... bende carladım . Epey bi carladım ama ...
72 yaşındasın artık biraz köşene çekil , kontrolü bize bırak diye ... keyfini çıkar yaşının yahu sürekli bir ben bilirim , siz durun ... bi de artistik hareketler .
Neyse.. burdan başka kimseye anlatamam yazıyorum öyle.
Baktık dilinin ayarı da kaçtı ... çirkinleşti. Toplandık geldik.
Neyse... bu da geçer .
Şimdilik ben yatayım canlar . Yorgunum .
Beynim zonkluyor .
Ausencia ben gerçekten eylül sonuna kadar 75 olmak istiyorum
Lafmı soktun aus acaba
Tam yeni barıştık derken
Sana laf soksun diye, tokatlamistan beter etsin diye 7.takima ausun tikenli kollarina gel sonrada lafmi soktun aus de
Ausencia kaptancım ben bu arada ödemi falan atınca 48.2 kaldım haberin olsun 48le beni mezun edip liste dışımı devam edeceğiz ?
Dubleks ev hiç bana göre değil, Allah kolaylık versin, bazen ev o hale geliyo
Ooone güzel iş yapmışsın,tam gayfe keyiflik
Ayy çocuklar çok fena yabosuna denemişler çocuktan al haberi
Hem ajan hemde meraklı lar yanlız
Küçük durmuyor bugün menüsü yazayım kaçayım akşam gelirim
Sabah 2 yumurta 2 ceviz 3 badem domates salatalık
Öğlen patlıcan yemeği yoğurt
Ara 1 sütlü kahve 10 tane falan kaju fındık karışık
Akşam kabak yemeği yogurt
Spor 45 dk yürüyüş
Canım güzel bir tatil böyle sonlanmasa daha iyiydi tabi ama işte hayat istediğimiz yönde gitmiyor. İnşallah aranız düzelir bir an önce. Sıkma güzel canını. Bizde babamla çok atışırız, her şeye karışır o da
Tamm canim mutlaka izleyecegim.Geçmiş olsun aslında spor yapınca ağrının azalması lazım....
Sıcak tut kendini
Yunus Emre dizisini izledin mi bilmiyorum ama kesinlikle izlenmesi lazım kesinlikle.
Geçen sene yada önceki sene Trt de vardı...
Yarısından yakalamistim daha sonra netten hepsini tekrar tekrar izledim..
Cokk güzel çok anlamlı bi dizi...
Tevekkül ,Şükür herşey anlatılıyor...
Mevlâna da çok ayrı bir değer...
Elif Şafak "Aşk" benim bu yolda yolculugumun başlangıcıdır...
Çok ayrı yeri vardır.
Anladım canım..
Wc olayına mutlaka sabah erken saatlerde kuru kayısı boll su ile çözüm bulursun.
Yokkk artikkkk diyorummm
Yemegin ustune cok guzel olur nefsimmHerkese Bendennn Çayyyy
Eki Görüntüle 2038348
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?