Aynen canım bir günü bırak beş dakika yetiyor her şeyi silmeye. Baba işte böyle durumlarda babama kızınca ya da anneme hep ölüm var derim, kendimi öyle sakinleştiririm. Baban en azından aramış bana göre büyük adım, benim babam suçlu da olsa aramaz sormaz aylarca küs kalır. Küçük oğluma hamile iken tartıştık beni çok ağlatmıştı, bir sene gitmedim evine konuşmadım. Sonra işte pisman olurum diye tekrar konuştum.oyyyy eflalim oyyy ... eşime de onu dedim istersen kral gibi 20 gün yaşa , 21. son gün kötü geçince sanki o güzel günleri yaşamamış gibi enerjin sömürülüyor diye ..
ama telkin ediyorum kendimi ... evimi de çooooooooook özlemişim , yusuf arkadaşlarını özlemiş ... geldik şükür ... babam hemen bugün arar barışır ... öyle trip atıp o beni arasın diye beklemez ..yoldayken de 4-5 kez aradı , açmadım . eşimi de beni de ... eşim sadece mesaj yazdı gelince ...eve geldik haberin olsun diye ....
benim konuşasım yok şu an ... biraz zaman .
Facede gördüm çocukların fotoyu ama ahuyu göremedim çatladım
Aynen canım bir günü bırak beş dakika yetiyor her şeyi silmeye. Baba işte böyle durumlarda babama kızınca ya da anneme hep ölüm var derim, kendimi öyle sakinleştiririm. Baban en azından aramış bana göre büyük adım, benim babam suçlu da olsa aramaz sormaz aylarca küs kalır. Küçük oğluma hamile iken tartıştık beni çok ağlatmıştı, bir sene gitmedim evine konuşmadım. Sonra işte pisman olurum diye tekrar konuştum.
Sende kendine gelince sakin kafayla konuşursun, ne de olsa büyük . Hem çok şükür senin ağlamana dayanamayan bor kocişin var daha ne olsunbirde tatlım oğlun :))
Facede gördüm çocukların fotoyu ama ahuyu göremedim çatladım
Senin gibi kaptana nasıl kusulurkine zaman küstün bana sen ? kaptana küsülmez altın kural ...
valla güzel oldu begümüm ... kafam rahatladı işler bitince ... bayramda arefeden köydeyim zaten ... o yüzden cam kapı girişmedim işe .. gelen giden olmaz bana daha o kadar büyümedimbir eşimin iş yerinden bi aile vardı onlar her bayram gelirdi abi diye pek sever eşimi , maalesef bu tatilde onlarında ayrılık haberini aldık ..
ay konu konuyu açınca neresi açılıyorduBonus temizlikten nereye geldim hemen .
oyyyy eflalim oyyy ... eşime de onu dedim istersen kral gibi 20 gün yaşa , 21. son gün kötü geçince sanki o güzel günleri yaşamamış gibi enerjin sömürülüyor diye ..
ama telkin ediyorum kendimi ... evimi de çooooooooook özlemişim , yusuf arkadaşlarını özlemiş ... geldik şükür ... babam hemen bugün arar barışır ... öyle trip atıp o beni arasın diye beklemez ..yoldayken de 4-5 kez aradı , açmadım . eşimi de beni de ... eşim sadece mesaj yazdı gelince ...eve geldik haberin olsun diye ....
benim konuşasım yok şu an ... biraz zaman .
Biz abimle 7 sene konuşmadık düğünüme bile gelmediHamdolsun canım .
oluyor işte , herkeste bir yan eksik .... bende iki kardeşim sadece 3 senedir hiç konuşmuyoruz abimle ...
annem zaten daha bekardım vefat ettiğinde ... akraba desen uzakta hepsi ... eee bi baba var işte .. o da durum bu .
Eflalim insan kendine yetecek , bu hayatta ne kadar çok anlam , sevgi , beklenti yüklersen insanlara o kadar üzülüyorsun ... ama kendin kendine kazık atmıyorsun , temiz ilişki
Benim küçük oğlan hasta çok fena öksürüyor, acile götürdük hava verdiler, bir sürü de ilaç. Kaç gündür huysuzdu, gece ve bugün level atladızaten dünden yorgunum pertim sabaha kadar uyumadı , salla beni diye ağladı durdu, sabah kalktık ota çöpe ağladı
Geçmiş olsunBenim küçük oğlan hasta çok fena öksürüyor, acile götürdük hava verdiler, bir sürü de ilaç. Kaç gündür huysuzdu, gece ve bugün level atladızaten dünden yorgunum pertim sabaha kadar uyumadı , salla beni diye ağladı durdu, sabah kalktık ota çöpe ağladı
Sanada geçmiş olsun kaptanım eniştenin biseyi yoktur inşallahhasta olunca çocuklar öyle .. oynamaya , gülmeye koşmaya dermanları olmayınca huysuzlukları da artıyor ...
benim de büyük oğlansporda parmağını sakatlamış ... geldi parmak şiş ... dedim bi git acile çatlak , kırık olabilir .. şimdi onu bekliyorum ...
Senin gibi kaptana nasıl kusulurkidaş oluruz daş
Cam kapı işi çok nankör bi yağmura bakar, girismemekle iyi etmişsin
Ayrılan çiftlere üzüldüm ama bir ömür mutsuzluk tansa mutlu ayrılık iyidir, haklarında hayırlısı
Dimii sanki hiç güzel gun yaşanmamış gibi ne tuhaf
Baban dayanamamis aramış bunun kıymetini bil, benimki arayıp sormaz bile
Sağol canım. Aynen sinirlenmedim hayret bu seferGeçmiş olsun
Ayy bilirim oto bipe ağlayan çocuğu hem çekilmez olurlar hemde komik
Sanada geçmiş olsun kaptanım eniştenin biseyi yoktur inşallah
Hislerin kuvvetli kaptanımbende öyle düşündüm çift için ... zaten iki bayram önce demiştim eşime , o iş uzun sürmez ... ayrılık haberi gelince len ne şom ağızlıymışsın diyordedim ona öyle demezler , ilişki uzmanı gibiyim bak bi görüşte anlıyorum .
Sinirlerinimi aldırdın kiz maşallah diyimSağol canım. Aynen sinirlenmedim hayret bu sefereşim sinirlendi, baktı ben sakinim oda sakinleşti hoş sonra taşınmak istiyorum diye çok fena atıstık, ağlamaktan başım ağrıdı, dünde misafirlere artık başım ağrımıyor benim dedim iyi halt ettim
Ausencia kim kime kusmus? Balik burcuyum ben hafizam zayiftir unutmus olabilirim.
Cok yorgunum yarim gozle belkide uyuyarak yaziyorum
Ayy olacak isteya spora salona gidecekti , dağa koşuya çıktı arkadaşı ile ... kaymış ... parmağı şiş epey ... ikna edene kadar göbeğim çatladı ... sabaha kadar dursun diyor ... he dedim kırıksa dursun ki daha bi güzel kaynamasıngelir birazdan haber yazarım
canım zaten liste bildirimi 8 eylülde hatta sana 47 dedim hedef12 günde 1.2 kilo verirsin sen o gün gelince ister mezun deriz , ister yanına revize notu düşeriz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?