Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen canım bir günü bırak beş dakika yetiyor her şeyi silmeye. Baba işte böyle durumlarda babama kızınca ya da anneme hep ölüm var derim, kendimi öyle sakinleştiririm. Baban en azından aramış bana göre büyük adım, benim babam suçlu da olsa aramaz sormaz aylarca küs kalır. Küçük oğluma hamile iken tartıştık beni çok ağlatmıştı, bir sene gitmedim evine konuşmadım. Sonra işte pisman olurum diye tekrar konuştum.
Sende kendine gelince sakin kafayla konuşursun, ne de olsa büyük . Hem çok şükür senin ağlamana dayanamayan bor kocişin var daha ne olsun birde tatlım oğlun :))

Hamdolsun canım .

oluyor işte , herkeste bir yan eksik .... bende iki kardeşim sadece 3 senedir hiç konuşmuyoruz abimle ...

annem zaten daha bekardım vefat ettiğinde ... akraba desen uzakta hepsi ... eee bi baba var işte .. o da durum bu .

Eflalim insan kendine yetecek , bu hayatta ne kadar çok anlam , sevgi , beklenti yüklersen insanlara o kadar üzülüyorsun ... ama kendin kendine kazık atmıyorsun , temiz ilişki

Benim küçük oğlan hasta çok fena öksürüyor, acile götürdük hava verdiler, bir sürü de ilaç. Kaç gündür huysuzdu, gece ve bugün level atladı zaten dünden yorgunum pertim sabaha kadar uyumadı , salla beni diye ağladı durdu, sabah kalktık ota çöpe ağladı

Senin gibi kaptana nasıl kusulurki daş oluruz daş
Cam kapı işi çok nankör bi yağmura bakar, girismemekle iyi etmişsin
Ayrılan çiftlere üzüldüm ama bir ömür mutsuzluk tansa mutlu ayrılık iyidir, haklarında hayırlısı

Dimii sanki hiç güzel gun yaşanmamış gibi ne tuhaf
Baban dayanamamis aramış bunun kıymetini bil, benimki arayıp sormaz bile

Biz abimle 7 sene konuşmadık düğünüme bile gelmedi amaaan işte normal aile görünce uzaylı görmüş gibi oluyorum ne kendi ailemden ne kocamdan yüzüm gülmedi. ..

Çok çöm doğru ki , kesinlikle kendimiz yetebilmeliyiz, az beklenti çok mutluluk

hasta olunca çocuklar öyle .. oynamaya , gülmeye koşmaya dermanları olmayınca huysuzlukları da artıyor ...

benim de büyük oğlan sporda parmağını sakatlamış ... geldi parmak şiş ... dedim bi git acile çatlak , kırık olabilir .. şimdi onu bekliyorum ...

Geçmiş olsun
Ayy bilirim oto bipe ağlayan çocuğu hem çekilmez olurlar hemde komik

Sanada geçmiş olsun kaptanım eniştenin biseyi yoktur inşallah

bende öyle düşündüm çift için ... zaten iki bayram önce demiştim eşime , o iş uzun sürmez ... ayrılık haberi gelince len ne şom ağızlıymışsın diyor dedim ona öyle demezler , ilişki uzmanı gibiyim bak bi görüşte anlıyorum .

Geçmiş olsun
Ayy bilirim oto bipe ağlayan çocuğu hem çekilmez olurlar hemde komik
Sağol canım. Aynen sinirlenmedim hayret bu sefer eşim sinirlendi, baktı ben sakinim oda sakinleşti hoş sonra taşınmak istiyorum diye çok fena atıstık, ağlamaktan başım ağrıdı, dünde misafirlere artık başım ağrımıyor benim dedim iyi halt ettim

Sanada geçmiş olsun kaptanım eniştenin biseyi yoktur inşallah

ya spora salona gidecekti , dağa koşuya çıktı arkadaşı ile ... kaymış ... parmağı şiş epey ... ikna edene kadar göbeğim çatladı ... sabaha kadar dursun diyor ... he dedim kırıksa dursun ki daha bi güzel kaynamasın gelir birazdan haber yazarım

Hislerin kuvvetli kaptanım
Enişte haksızlık etmesin

Sinirlerinimi aldırdın kiz maşallah diyim
Aaa ben kacirmisim tasinmak mı istiyorsun,esin sıcak bakmaz gibime geliyor

Ayy olacak iste
Yoldan gelir gelmezde spor kaciyomu bilmemki, azıcık evde sana yardım edeydi iyiydiben pek kızarım bu durumlara
Olan oldu kırık yoktur inşallah

canım zaten liste bildirimi 8 eylülde hatta sana 47 dedim hedef 12 günde 1.2 kilo verirsin sen o gün gelince ister mezun deriz , ister yanına revize notu düşeriz .

sanırım veririm kaptan zaten regl oldum direk 200-300 gram eksiye geçtim ayrıca karnım iyiden iyiye düzleşti bu arada kaptancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…