Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sinirlerinimi aldırdın kiz maşallah diyim
Aaa ben kacirmisim tasinmak mı istiyorsun,esin sıcak bakmaz gibime geliyor
Ben hep istiyorum da eşim istemiyor inat etti. Oğlumun kayıt işi için istediğimiz okul çıkmadı, adresi başka gösterilim diyor bence yalan söylemem dedim. Sabah da oğlan yine babanneme gidicem dedi yok dedim. Eşim tabi ki niye vs dedi . Ben çekiyorum ağlama krizlerini huysuzluklarını dedim. Sonra işte taşınsak her sorun için çözüm inat ediyorsun vs uzadı.

Ausencia kaptancım ben bu arada ödemi falan atınca 48.2 kaldım haberin olsun 48le beni mezun edip liste dışımı devam edeceğiz ?
kız 48 den sonra nereye devam edecen çatlatma beni. hala liste dışı devam edeyim diyor tövbe tövbe

Hamdolsun canım .

canım abinle küs müsün?

Hayırlı si olsunda taşınma için büyük bir fırsat aslında, inşallah gönlüne göre olur

hasta olunca çocuklar öyle .. oynamaya , gülmeye koşmaya dermanları olmayınca huysuzlukları da artıyor ...
benim de büyük oğlan sporda parmağını sakatlamış ... geldi parmak şiş ... dedim bi git acile çatlak , kırık olabilir .. şimdi onu bekliyorum ...

geçmiş olsun canım.

o yarım gözler menü yaz dediğimi gördü di mi ? DÜN VE BUGÜN
Nalet ossun gördüm

Ayy olacak iste
Yoldan gelir gelmezde spor kaciyomu bilmemki, azıcık evde sana yardım edeydi iyiydiben pek kızarım bu durumlara
Olan oldu kırık yoktur inşallah

ahahahahahahhahahhhhh eşim ve ev işi ? yardım

yeminle begüm elinden alırsın Allahını seversen yapma sen otur diye ... o kadar yakışmaz eline .. teklif etti ama yok sağol diyeceğimi bilir ... ben tek başına ve evde de kimse yokken iş yaparım ... ayak altında dolanmayacak kimse

sanırım veririm kaptan zaten regl oldum direk 200-300 gram eksiye geçtim ayrıca karnım iyiden iyiye düzleşti bu arada kaptancım

kaslarda çıktı mı ?

Arayada menüyu de sıkıştırdin hee bu yorgunlukta bişey kaçmıyor

Nalet ossun gördüm

alayım o zaman ...

kız 48 den sonra nereye devam edecen çatlatma beni. hala liste dışı devam edeyim diyor tövbe tövbe

canım abinle küs müsün?

evet canım

Tamm canim mutlaka izleyecegim.
Ask'i da Bab-i Esrar 'i da okudum kuzum. )
Banai esrar cok guzeldi bende okudum simdide elveda vatan okuyorum oda guzel sardi bayagi yatmadan 30 sayfa okuyorum hergun... tavsiyem sultani oldurmek onuda okuyun harika

Hep iş konusmasak aus ilişkimizi gozden gecirmenin zamani gelmedimi sencede

Ben cifte menu cifte bahaneler yazarken herkeş gidicek. Takim arkadaslarimla sosyallesmiyim mi asosyalmi olayim ben

Ayy aus büyük oğlan kim diyorum geçmiş olsun

Sana göre kötü ona göre iyi alışmış
Bende evde kimse yokken iş yapmayı severim ama çoğu zaman denk gelmez

Ay dün eşimin amca kızı tartıldı, kıyafetli yemek sonrası 52 kilo tuttum sarstım gıcık diye ama göbeğin var dedim ayy valla çatladım. Aus geldi aklıma o da böyle görünüyordur işte diye
Keşke bizim tartı 5 kilo eksik tartıyor deseydin ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…