Bizde günlerdir paluk yiyoz, ginaa geldi, masum fasulye yemeye gelim mi
Kocaman bi amin dedim sesi oralara geldi mielimden gelse asla yapmam iş mis ama mecbur
Ya sen bunu anlatınca aklıma sevgili kayınvalidem geldinasıl da özledim kendisini
Yusuf 3-4 aylık mı ne ? uyumuyor ... Allahım ne uykusuzluk ... kv de de bize geldi ... ver sen bana dedi ... neyse aldı kucağına .... bende yusuf fırsat vermiyor nefes almaya , fırsat bu fırsat mutfağa girdim iki dakka ... neyse dedi bak uyudu ...
ben azıcık şaşkın , biraz bozulmuş tam aldım kucağından ... yeminle kadının yeleğinin tüm deseni , örgünün motifi ... düğme izi yüzünde yusufun .... eeee dedim nasıl bastırdın böyle .... çocuk uyumamış havasızlıktan bayılmış
öyle öyle çocuk öyle uyur dediydi ... o geldi işte aklıma
Ya sen bunu anlatınca aklıma sevgili kayınvalidem geldinasıl da özledim kendisini
Yusuf 3-4 aylık mı ne ? uyumuyor ... Allahım ne uykusuzluk ... kv de de bize geldi ... ver sen bana dedi ... neyse aldı kucağına .... bende yusuf fırsat vermiyor nefes almaya , fırsat bu fırsat mutfağa girdim iki dakka ... neyse dedi bak uyudu ...
ben azıcık şaşkın , biraz bozulmuş tam aldım kucağından ... yeminle kadının yeleğinin tüm deseni , örgünün motifi ... düğme izi yüzünde yusufun .... eeee dedim nasıl bastırdın böyle .... çocuk uyumamış havasızlıktan bayılmış
öyle öyle çocuk öyle uyur dediydi ... o geldi işte aklıma
Bugün 12 kilokız o gün bütün denizi tuttunuz maşallah , biter mi o balıklar
gelmez miiiiiiiiiiiiii
Bugün 12 kilo
Kaptanım beleş ciler sağolsun eve getirene kadar yarısı yok oluyoki zaten
Bugün 6 kilosunu ancak sattılar
kolay gelsin canım ... daktırımın misafirleri gitmedi mi daha yahu ? unuttu bizi hepten ... ben yarın cepten bi dürteyim onu ..özledim
Gecmis olsun ben bilirim o halleri benbilirimBenim küçük oğlan hasta çok fena öksürüyor, acile götürdük hava verdiler, bir sürü de ilaç. Kaç gündür huysuzdu, gece ve bugün level atladızaten dünden yorgunum pertim sabaha kadar uyumadı , salla beni diye ağladı durdu, sabah kalktık ota çöpe ağladı
enisteye de geçmiş olsunhasta olunca çocuklar öyle .. oynamaya , gülmeye koşmaya dermanları olmayınca huysuzlukları da artıyor ...
benim de büyük oğlansporda parmağını sakatlamış ... geldi parmak şiş ... dedim bi git acile çatlak , kırık olabilir .. şimdi onu bekliyorum ...
O ne nasil oluyorbenis yaparken ikisi bebek bes kisi ayağımın altinda yardim eden yokta engelleyen çokSana göre kötü ona göre iyi alışmış
Bende evde kimse yokken iş yapmayı severim ama çoğu zaman denk gelmez
Bizim her aksam mi klasik benim küçükler buyuklerden daha az uyuyor nasil bir uykudur anlayamadım halaBenim büyük oğlum büyük dediğim iki yaşında geçen gün bi kediden korktu bi de köpeğin biri elinden dondurmasını almış uzatmış köpeğe iki gecedir sürekli uyanıyor sabahın altısında tabi diğerini de uyandırıyor kıza da bisi oldu bugün normalde doğduğundan beri sallayarak uyuturum hemen uyur öyle sık sık da uyanmaz uykusu düzenidir bugün naptiysak uyutamadık en son iyice dayadım kendime elini kolunu tuttum öyle uyudu mahvolduk bugün ya tabi büyüğün kıskançlıkları ayrı zaten canı sıkılınca hemen küçüğe zarar veriyor
kelebekolacam bir haftadir trabzonda aile saadeti yasiyor kv elti falan
Gecmis olsun ben bilirim o halleri benbilirim
enisteye de geçmiş olsun
O ne nasil oluyorbenis yaparken ikisi bebek bes kisi ayağımın altinda yardim eden yokta engelleyen çok
Bizim her aksam mi klasik benim küçükler buyuklerden daha az uyuyor nasil bir uykudur anlayamadım hala
ben tok karna kıyafetle 56 çıkıyorum şu an
İlişkimizi gözden geçireceğim az kaldı ... 8 eylüle
sağol canım ... geldi şimdi yokmuş bi şey ... dedim ben sana diyor klasikbegum75
arkanda ben varım canom
Gözlemeye gerek yok heryer tanıdık illa görüyor birianam yolunuzu mu gözlüyorlar ? kim alıyor ki ?
Ece senin işinde zor ben iş yaparken 2 kişiyle cinnet geçirmeye ramak kalıyorkelebekolacam bir haftadir trabzonda aile saadeti yasiyor kv elti falan
Gecmis olsun ben bilirim o halleri benbilirim
enisteye de geçmiş olsun
O ne nasil oluyorbenis yaparken ikisi bebek bes kisi ayağımın altinda yardim eden yokta engelleyen çok
Bizim her aksam mi klasik benim küçükler buyuklerden daha az uyuyor nasil bir uykudur anlayamadım hala
ooooooo desene aşırı doz saadetten 5 kilo vermiştir
sen ne zaman kv saadeti yaşamaya gidiyorsun
Ben 1 saat yavas tempoda yürüdüm parkta
Ben 1 saat yavas tempoda yürüdüm parkta)
Ben bugun 30 dk tempolu ve jillian yaptim yani 60+75=135 puan
Kaptan bugün ben 0 valla
Ben bugun 30 dk tempolu ve jillian yaptim yani 60+75=135 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?