Hatun durmuyoorrhadi bakalım bana bu gecelik müsade ... bir gözüm maçta zaten ... son 25 dk ... biraz maça odaklanıp totem yapayım ....
yarına erken girmezsem günaydına. .. yürüyüşe vurmuşumdur kendimi
heeee iyi oldu hatırlattın bi de bu var di mii
fulyaaaaaaaaa ahhh fulya
Yok bizimkiler gelir ama seni evine kabul etmez gecen hafta aradı gelelim diye ama ilk defa esim daha yerlesmedik dedi gozlerim yerinden fırlayacaktı nasıl dedi o ki her telefonda zorla.davet eden adam ama dedigi doğru isini bilmez bir perdeciye rastladık perdeler git gel oldu
sen bi güncük sıfır ol be kuzum ... ol yani
jilliana istikrarla devam ...
Cok gecmis olsun canım inşallah hemen iyileşirBenim küçük oğlan hasta çok fena öksürüyor, acile götürdük hava verdiler, bir sürü de ilaç. Kaç gündür huysuzdu, gece ve bugün level atladızaten dünden yorgunum pertim sabaha kadar uyumadı , salla beni diye ağladı durdu, sabah kalktık ota çöpe ağladı
Evetttt Bab-ı Esrarda çok güzeldi...Tamm canim mutlaka izleyecegim.
Ask'i da Bab-i Esrar 'i da okudum kuzum.)
Geçmiş olsun eflalimm..Benim küçük oğlan hasta çok fena öksürüyor, acile götürdük hava verdiler, bir sürü de ilaç. Kaç gündür huysuzdu, gece ve bugün level atladızaten dünden yorgunum pertim sabaha kadar uyumadı , salla beni diye ağladı durdu, sabah kalktık ota çöpe ağladı
Aaa geçmiş olsun...hasta olunca çocuklar öyle .. oynamaya , gülmeye koşmaya dermanları olmayınca huysuzlukları da artıyor ...
benim de büyük oğlansporda parmağını sakatlamış ... geldi parmak şiş ... dedim bi git acile çatlak , kırık olabilir .. şimdi onu bekliyorum ...
Bonussss bende Balık hatunuyummm..Ausencia kim kime kusmus? Balik burcuyum ben hafizam zayiftir unutmus olabilirim.
Cok yorgunum yarim gozle belkide uyuyarak yaziyorum
Sultanı Öldürmek aslında okumak istedimde nasip olmadı...Banai esrar cok guzeldi bende okudum simdide elveda vatan okuyorum oda guzel sardi bayagi yatmadan 30 sayfa okuyorum hergun... tavsiyem sultani oldurmek onuda okuyun harika
Auss artık bende tok karna kiyafetle çok güzel rakkamlar goruyoreeben tok karna kıyafetle 56 çıkıyorum şu an
İlişkimizi gözden geçireceğim az kaldı ... 8 eylüle
sağol canım ... geldi şimdi yokmuş bi şey ... dedim ben sana diyor klasik @begum75
arkanda ben varım canom
Evetttt nasıl belli yokluğuigdedali bi ara bi beğendin beğendin gittin yavrum .... nerdesin bakayım ?
1 saat 40 dk tempolu yürüyüş
Harbiii yaa nolduEfser sana da geliyor artık ...
hadi daaa.... nerdesin ?
sonra efser sabit ... hani motivasyn hani katılım hani coşku
Seninkilerde harbii bi tuhafmis...verdimi aldımı hic haberim yok gelince belli olur ak koyun kara koyun
Bana gelince biz arefe gideriz bana.kalsa.bayram ama kalmıyor koca yaz tatili ya insan özlemez mi gecen bir seyden bahsi açıldı bayramda gelince dedi kv düşünebiliyormusun dort cocuk taşındım ne onlardan nede kardeslerinden hic ses yok bari öldünüz mu kaldınız mı diyin yaaa el olsa der
Biz zaten cok sukur bayramdan bayrama gideriz bide biz davet edrsek gelirler Ramazanda bile istemezler bizi eskiden seviyor diyordum torunları icin ama bu sin olaylardan sonra ciddi şüphelerim var
Ne yapayım.sen.sordun
Elveda Vatanim i okumustum.Banai esrar cok guzeldi bende okudum simdide elveda vatan okuyorum oda guzel sardi bayagi yatmadan 30 sayfa okuyorum hergun... tavsiyem sultani oldurmek onuda okuyun harika
Gecmis olsun eflalim.HaDi ben tatlı tatlı uyumaya kaçayım oğlan öksürmezse. İyi geceler
Allah kabul etsin kuzum orucunu.Ev var ya mis gibi oldu. 2 ucundan tutayım dedim kaptirmisim alt katın silme cifleme işlemini bana itelemis annem. Kadın hadi şunu bi yapiverelim diye diye dünyayı oynatır ne ara toz almadan lavabo ovmaya geçtim anlamadım bile. Yarın misafir gelecekmiş köşe yastığı kipirdatilmaz bu evde yarına dekev misafir öncesi ve sonrası olarak 2ye ayrılıyor resmen
Kuzum Allah yardimcin olsun.Benim büyük oğlum büyük dediğim iki yaşında geçen gün bi kediden korktu bi de köpeğin biri elinden dondurmasını almış uzatmış köpeğe iki gecedir sürekli uyanıyor sabahın altısında tabi diğerini de uyandırıyor kıza da bisi oldu bugün normalde doğduğundan beri sallayarak uyuturum hemen uyur öyle sık sık da uyanmaz uykusu düzenidir bugün naptiysak uyutamadık en son iyice dayadım kendime elini kolunu tuttum öyle uyudu mahvolduk bugün ya tabi büyüğün kıskançlıkları ayrı zaten canı sıkılınca hemen küçüğe zarar veriyor
Ah ah ben canim ne zamandir balik cekiyor hep araya kayniyor.Bizde günlerdir paluk yiyoz, ginaa geldi, masum fasulye yemeye gelim mi
Kaptanim ben spor yapamam cikar beni listeden. Takimim etkilenmesin.
dünden beri atlama ihtimalim yüksek ... yoksa bu kadar az mı puan olur
eksik olan var mı ?
@Ahu060812
igdedali
Nefs
60kiloyum
@Antepia27
@Bonus
@Portakal Sulu Ordek
@eflalim
@White Lily
@kelebekolacam
GunesinKizi35
@roxen2303
suspushanimcim
Sarayca
Efser
@ErSeSi
Nare83
@ada81
@saydin78
@nehirnil111
Triplimelek Megi
caytabagi
@nar_cicegim
Eki Görüntüle 2038274
@Ahu060812 66.5 (66)
Efser 74.5 (73.7)
@White Lily 72.5 (72)
igdedali 60.8 (59.9)
suspushanimcim 65.8 (64.9)
Triplimelek Megi 61.4 (60.9)
GunesinKizi35 47.7 (47)
@Bonus 99.9 (99.2)
caytabagi 60.8 (60.3)
@Portakal Sulu Ordek 55.8 (55.5)
@nar_cicegim 69.5
@saydin78 59
Nare83 65
@eflalim 72
@grill 72.5
@Makbule007 62
Nefs 54
@aeben 66
@Sekercikiz 70.5
ecemavi 64.5
@Antepia27 106.5
@ada81 68
60kiloyum 79
@nehirnil111 52.8
@begum75 56
Sarayca 55.2
Bayram sonrası 8 Eylül için hedefleri unutmayın güzeller .. 1 eylüldeki bildirimleriniz yarışmaya dahil olmayacak ve 8 eylüldeki kilolarınız 2 ye bölünecek unutmayın listedekiler için geçerli bu uygulama ...
Yüzdeniz 2 ye bölüneceği için sadece listedeler özellikle parantez içinde rakama ulaşmaya gayret etsin , yoksa dediğim gibi bayram sonrası .... nasıl olsa 15 gün var derken duvara toslamayalım
Oy kuzum hatirlanmak ne guzeligdedali yok. Suan o da yol yorgunudur.
@Ahu060812 ablamin dügünu var.
@Bonus ,@ErSeSiNefs Efser @White Lily Sarayca daha da ismini alintilayamadigim diger arkaadaslarim nerelerdesiniz?
Nasilsiniz?
Bayram temizligi mi yapiyorsunuz ?
Bi girip slm cakin
Aksam bizde iftari yaptik.
Cayi icmeden bebek gormeye ordan oglani parka simdi uyudu.
Sanirim bayram telasi basladi.
Insallah bizde sali cikicaz yola .
Yola cikacaklar sag salim gelsin gitsin insaallah.
Buyur burdan yak bendebana gelmeyen misafirleri ağırlardım simdi cocuk.sayısından mı yoksa artık çok yakin oturmuyoruz ondan mı yok o durumlarece benimkide gelmeyi sever
ama çağırmaz,kendi kardeşi gelicek bayramda ve bende kalacaklar düşünebiliyormusun? kendi görümce sinde rahat edemiyor kadın, bana geliyor
Abla bu saatte mi uyuyorsun?Hayirli sabahlar hanimlar. Bana iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?