verdimi aldımı hic haberim yok gelince belli olur ak koyun kara koyunooooooo desene aşırı doz saadetten 5 kilo vermiştir
sen ne zaman kv saadeti yaşamaya gidiyorsun
verdimi aldımı hic haberim yok gelince belli olur ak koyun kara koyun
Bana gelince biz arefe gideriz bana.kalsa.bayram ama kalmıyor koca yaz tatili ya insan özlemez mi gecen bir seyden bahsi açıldı bayramda gelince dedi kv düşünebiliyormusun dort cocuk taşındım ne onlardan nede kardeslerinden hic ses yok bari öldünüz mu kaldınız mı diyin yaaa el olsa der
Biz zaten cok sukur bayramdan bayrama gideriz bide biz davet edrsek gelirler Ramazanda bile istemezler bizi eskiden seviyor diyordum torunları icin ama bu sin olaylardan sonra ciddi şüphelerim var
Ne yapayım.sen.sordun
Bazı insanlar sadece kendilerini.seviyor
Yok bizimkiler gelir ama seni evine kabul etmez gecen hafta aradı gelelim diye ama ilk defa esim daha yerlesmedik dedi gozlerim yerinden fırlayacaktı nasıl dedi o ki her telefonda zorla.davet eden adam ama dedigi doğru isini bilmez bir perdeciye rastladık perdeler git gel oldusorarım ben :))
yahu bizde de öyle ... gelin derse iş içindir köye ... eşim gider ... yusufu özlemişim der gidince ... bekle 6 ay kapını çalmaz ... aramaz ...
amaaaaaaaaaaaaan salla gitsin ece ... bık bık arayıp gelip dursalar daha baş ağrısı ...iyi böyle
Yok bizimkiler gelir ama seni evine kabul etmez gecen hafta aradı gelelim diye ama ilk defa esim daha yerlesmedik dedi gozlerim yerinden fırlayacaktı nasıl dedi o ki her telefonda zorla.davet eden adam ama dedigi doğru isini bilmez bir perdeciye rastladık perdeler git gel oldu
insanlar nasıl başarıyor anlamıyorum. bugün birinin geçmişini öğrendim. çok şaşırdım. hem hayran kaldım hem özendim. şu an pasta börek işi yapıyor. değişik tarifler falan. neyse ip incecik zarif ve de güzel bir bayan. yaşını tam bilmiyorum ama çok genç. 50 kilolarda görünüyordu. 14 yaşındayken 104 kiloymuş. bir gün karar veriyor ama ne karar. vazgeçmemek üzere 2 yıl içinde yani 16 yaşına kadar kendi başına hem de ilaç kullanmadan diyetisyene gitmeden vücudunun tam yarısını veriyor. 52 kilo gidiyor 52 kilo kalıyor hala da o kilosunu koruyormuş. ben onu hep zayıf sanıyordum bense 20 kiloyu nasıl vercem diye düşünüyorum
Ayy aramasinlar bunaltıcı boğucu, illallah geldisorarım ben :))
yahu bizde de öyle ... gelin derse iş içindir köye ... eşim gider ... yusufu özlemişim der gidince ... bekle 6 ay kapını çalmaz ... aramaz ...
amaaaaaaaaaaaaan salla gitsin ece ... bık bık arayıp gelip dursalar daha baş ağrısı ...iyi böyle
evet. ama bunun da nedeni ne biliyor musun? nedense kendime güvenim yoko kişiden tek eksiğin ''karar vermek ''
Tok bizimki ne zor durumlarda bıraktı beni 15 senedir ama bu son durumlar. Belli etmesede onuda da etkiledi yada yanida misafirlerle gelecekti bu durumu gorsunler istemedi yoksa cok disimi sıktığımı bilirim son dakka misafirleriylearada diyebiliyorlar evet :) benim ki perdesiz de olsak yine de aaa gelin derdi kesin
evet. ama bunun da nedeni ne biliyor musun? nedense kendime güvenim yokbaksana hala birkaç kilo verecem diye uğraşıyorum. başarılı değilim.
arada diyebiliyorlar evet :) benim ki perdesiz de olsak yine de aaa gelin derdi kesin
eee ilk geldiğin günden beri yazarım sana ..
yazım dilinden o kadar belli ki ;şu emojiler hep elinin altında ...
neyine güvenmiyorsun ? yaptın zaten .... 78.5 oldun ... ben yapmadım , sen yaptın .... yine yaparsın ...
evet öyle
İnşallah canım zaten ikinciyi sadece ilki yalniz kalmasın diye istedim yaş arası olursa çok yakın olamaz birbirine diye azıcık büyüseler birlikte oynayasaklar da o gün gelene kadar sanırım biz oynatacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?