Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

"-----Başınıza gelmesinden korktuğunuz en kötü şeye değil, başınıza gelmesini istediğiniz en iyi şeye odaklanın. Unutmayın kafanızda en çok neyi düşünürseniz, hayatınızda onu çoğaltırsınız.

-----Yeni bir hayat için gereken, yeni bir akıldır!

-----Mevcut aklınızı sizi şu anda bulunduğunuz yere getirdi. Daha farklı ve daha iyi bir hayat istiyorsanız, yeni bir akıl edinmekte yarar var! Yeni bir hayat için gereken, yeni bir akıldır. Aynı durum sorunları çözmek için de gerekir."

70 dk tempolu yurutus bitti.
Benle yuruyen daha once hic konusmadigimiz bi teyze bayagi zayiflamissin dediiiii
Oooo cok iyi. Bana da baldirlarim toparlanmis geliyor. Denizde genelde ic bacak calisiyordum. Etksini gostermis. Insallah yitirmem. Uzerine gitmem lazim

Dunku menumu yazayim.
Sahur
2kase bol sulu tavuk corbasi
2dilim kizarmis kepek ekmek
Salata

Iftar
Bi kase tavuk corba
Bi kase bamya
4yk bulgur pilavi

Iftarda misafirlikte idik.
Bulguru yememem lazimdi biliyorum ama saplanti oldu sanirim.
Ni cikolata ne tatli yiyesim gelmiyor ama bulgura dayanamiyorum.
Koy bulguruydu kepekli
Yemekten sonra dogum gunu vardi.
Hic bisey yemedim.
Bunu da gururla soyleyeyim yani
Ausencia
Suyu hesaplayamiyorum
Spor dun yok maalesef.

Son düzenleme:
Yok uyumuyor gece gec yattiysa belki. Simdi kahvalti yaptiriyorum. Sonra bakiyim biseyler yapayim bari
Kac yasinda ki.
Bizim ki gunduz guzel oynarsa gece iyi uyuyor.
Dun de evde hic durmadik ha bire oynadik.
Bugun de disarda bisiklete binecegiz.

Oooo cok iyi. Bana da baldirlarim toparlanmis geliyor. Denizde genelde ic bacak calisiyordum. Etksini gostermis. Insallah yitirmem. Uzerine gitmem lazim
Benim de gogusler toto gobek simitler gitti.
Bacaklarimla kollarim kaldi.
Bayramdan sonra yuryus degil de evde pilates yaparim artik.

Benim de gogusler toto gobek simitler gitti.
Bacaklarimla kollarim kaldi.
Bayramdan sonra yuryus degil de evde pilates yaparim artik.
O zaman ebru sallinin 2 haftada iki beden incelme kurunu tavsiye ederim. Bacaklarda cok etkili oluyor. Benim de simit ve karnimda problemim var

Kac yasinda ki.
Bizim ki gunduz guzel oynarsa gece iyi uyuyor.
Dun de evde hic durmadik ha bire oynadik.
Bugun de disarda bisiklete binecegiz.
3 yasinda. Dun hic uyutmadim aksam erken uyudu o yuzden de erken kalkti. Gunduz uyutunca cok gec yatiyor yine erken kalkiyor dun biz de cok gezdirdik yoruldu. Ama bugun acliktan uyandi biraz. Gunduz uyudugunda yururum belki

Kuzum Allah yardimcin olsun.
Oglum suan 32aylik ama o kadar ilgi bekliyor ki gelip hadi oyun oynayalim diyor. Tepeme cikiyor. Suan kardesi olsun kaldirir mi bilemiyorum.
Bizimki de öyle işte sürekli beraber oynayalım istiyor gece uyanıyor yanına gidip yatmazsan geri uyumuyor babasına sarıyor daha çok ama

Benimki de bana sariyor. Su istiyor babasi getirince agliyor ben getirecekmisim. Hey yarabbim
Aynısını biz baba için yaşıyoruz demekki gelişim dönemi özelliği birine has değil neyse rahatladim bizde küçükte olunca çocuk babasıni kendisinin beni küçüğün sanıyor herhalde

Günaydın hanımlar şimdi ben dün öğlen patlıcan akşam kabak yedim yani suyla besledim diyebilirim gece bisi yemedim sabah da2 yumurta idi hatta gece ishal oldum tuvalette geçirdim bu sabah en az 1 kilo eksilmisimdir diyerek tartıya bi çıkıyorum dünden 700 gr fazla ha bu arada regl in de 4. Günü ödemelerin azalması gerekiyor yani allahım kafayi yiyeceğim evime bi gitseydim artık kendi baskulume bu baskül de pek güvenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…