- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.395
- 548
Gunaydinnnn ah bi de ben cikabilsem yuruyuse. Her gun niyetleniyorum her gun erken uyaniyorum. Ama kizim uyumuyor. Delirecem.Bismillah deyip yuruyusume basladim.
Hadi bana bol yag yakmalar
Evde leslie yapamaz misin?Gunaydinnnn ah bi de ben cikabilsem yuruyuse. Her gun niyetleniyorum her gun erken uyaniyorum. Ama kizim uyumuyor. Delirecem.
Oooo cok iyi. Bana da baldirlarim toparlanmis geliyor. Denizde genelde ic bacak calisiyordum. Etksini gostermis. Insallah yitirmem. Uzerine gitmem lazim70 dk tempolu yurutus bitti.
Benle yuruyen daha once hic konusmadigimiz bi teyze bayagi zayiflamissin dediiiii
Yok uyumuyor gece gec yattiysa belki. Simdi kahvalti yaptiriyorum. Sonra bakiyim biseyler yapayim bariEvde leslie yapamaz misin?
Yada babasiyla uyumaz mi ?
Babasinin koynunda misil misil uyuyor oglum.
Kac yasinda ki.Yok uyumuyor gece gec yattiysa belki. Simdi kahvalti yaptiriyorum. Sonra bakiyim biseyler yapayim bari
Benim de gogusler toto gobek simitler gitti.Oooo cok iyi. Bana da baldirlarim toparlanmis geliyor. Denizde genelde ic bacak calisiyordum. Etksini gostermis. Insallah yitirmem. Uzerine gitmem lazim
O zaman ebru sallinin 2 haftada iki beden incelme kurunu tavsiye ederim. Bacaklarda cok etkili oluyor. Benim de simit ve karnimda problemim varBenim de gogusler toto gobek simitler gitti.
Bacaklarimla kollarim kaldi.
Bayramdan sonra yuryus degil de evde pilates yaparim artik.
3 yasinda. Dun hic uyutmadim aksam erken uyudu o yuzden de erken kalkti. Gunduz uyutunca cok gec yatiyor yine erken kalkiyorKac yasinda ki.
Bizim ki gunduz guzel oynarsa gece iyi uyuyor.
Dun de evde hic durmadik ha bire oynadik.
Bugun de disarda bisiklete binecegiz.
Bizimki de öyle işte sürekli beraber oynayalım istiyor gece uyanıyor yanına gidip yatmazsan geri uyumuyor babasına sarıyor daha çok amaKuzum Allah yardimcin olsun.
Oglum suan 32aylik ama o kadar ilgi bekliyor ki gelip hadi oyun oynayalim diyor. Tepeme cikiyor. Suan kardesi olsun kaldirir mi bilemiyorum.
Benimki de bana sariyor. Su istiyor babasi getirince agliyor ben getirecekmisim. Hey yarabbimBizimki de öyle işte sürekli beraber oynayalım istiyor gece uyanıyor yanına gidip yatmazsan geri uyumuyor babasına sarıyor daha çok ama
Aynısını biz baba için yaşıyoruz demekki gelişim dönemi özelliği birine has değil neyse rahatladim bizde küçükte olunca çocuk babasıni kendisinin beni küçüğün sanıyor herhaldeBenimki de bana sariyor. Su istiyor babasi getirince agliyor ben getirecekmisim. Hey yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?