Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam ben geldim. Gece 12 civarı anca geliyoruz ve duş al uyu sabah erkenden yine git derken gelemedim bir süredir. Menüler konusunda sıkıntı yok. Su zaten dehşet seviyede içiyorum. Günde kaç km yürüdüm haberim yok zaten. Tirmandigim dağ tepe bayırın haddi hesabı yok. Bugün 1 km dağ tırmandım olymposta, yanartaş için. Dk olarak bildiremem ama ciddi boyutta yürüdüm bu hafta.

Arkadaşım yarin gidiyor. Sonrasında eskisi gibi burada olurum. Yarında dahil olmak üzere yani.

Tek sıkıntım hala adet olmadım ve 4 gün geçti. Bu durum canımı sıkıyor.

Etiketleri okudum aus. Kusura bakma basta bahsettiğim tempoda olunca ben sanki takıma dün girip yazmisim gibi geliyor ama birkaç gün olmuş. Ausencia

Kaptan kızmış bana galiba halbuki sadece şaka yapmıştım

Biraz öyle oldu kuşum ben yokken sende Urfa 'ya kaçmışsın bana yakın gelmişsin bizde ortada bir yerde buluşak Adıyaman nasıl

Ooo mortiye bak sen
Bugün azıcık ta yuzeyimde acigi kapatayim bari
Yüzdün mü morti ben dün de yarım saat yürüdüm bugün şimdi leslie yapmaya kalkıyorum akşama da cardio zamanı iyice sıkı tutmalıyım bu işi o kilo kırılacak Planladım bugün spor yarın bayağı bir gezmeyle yürüme perşembe hava güzel olursa yüzme artık bayram da yapabildiğim yürüme olur herhalde

Yok kaptanım benim pazar günü 30 dakika yürüyüş var bugün leslie ve cardio geliyor yapınca akşama yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…