Söylesem pek hoşuna gider böyle şeyler ama demedim fırsat olmadı
Mmm superrrCanım kuru kayısı ile hurmaları biraz pişirdim az su ile sonra rondodan geçirdim içine biraz da ceviz geçirdim rondodan harika oldu
Kaptan kızmış bana galiba halbuki sadece şaka yapmıştımhe ne edek ? sende kaptan gibi hedef kilon 65 iken mezun ol ...sonra onu beğenme 58 indir hedefini ... ama 52 ol ... yine mezun ol ... sonra çikolata ye ....
cıks ...ben korumadayım ki ... korurken de yemiyeceksek ölelim mi ?
size ara ara yedim diye yazıyorum ki ; insan korurken de hep diyet yapıyor sanmayın ..
evet dolu dolu ama biliyorsun ki hep böyle gitsen yine de verirsin ... bundan fazla olmasın da fulya.
yumurta , peynir , tavuk ... protein günü olmuş canım .güzel de olmuş .
gayeeet güzel fatmacım ...
öğle ve akşam ekmeği kaldırman gece acıktırmıyor değil mi?
çokmuş canım ya .
etüt olmasa çok mu erken geliyorlar eve , o yüzden en azından etütte olsunlar senin çıkışına kadar diyorsun galiba.
ama çok ya ...kp alıyordu geçen sene sanki ?
Ömür boyu köfte yemicem sinek mı kıl mı öykArtik kofte icin cok gec. Dusun ki ustune yesil koca sineklerden konmus. Bi de salatadan kil cikmis. Iyyyykkk
Sayende ahahaDaha da yemezsin artik.
Triplim senin bayram temizligim neyim yok mu da hergun hergun spor yapiyorsunBugünkü spor bildirimim
Ausencia
Yürüyüş 70 dk
Tempolu yürüyüş 90 dk
90×2= 180
Leslie 50 dk
50 ×2= 100
TOPLAM: 350 point
Biraz öyle oldu kuşumSıcak bir Urfa akşamından herkese selamlar...
Anamın istekleri bitince bacımla çarşıya çıktık. Sonra eve geldim üstümü değişip babamla yürüyüşe. Sonra ufaklığın gönlünü yapmaya derken bu saat oldu... Daha yeni oturuyorum desem abartmış olmam. Herkescikler iyidir umarım... Geçmiş yapamıyorum pek. Aus kaptanım tatilden erken dönmüş. Bonus hala uğramıyormuş. Efser abla 3 gün bi molaya almış kendini... Bunları gördü gözüm. Hee @Portakal Sulu Ordek nerede ban noldu ban?
GünaydınGünaydın 7. Takımın güzel hatunları
Yüzdün mü mortiOoo mortiye bak sen
Bugün azıcık ta yuzeyimde acigi kapatayim bari
dünden beri atlama ihtimalim yüksek ... yoksa bu kadar az mı puan olur
eksik olan var mı ?
@Ahu060812
igdedali
@Nefs
@60kiloyum
Antepia27
@Bonus
@Portakal Sulu Ordek
@eflalim
White Lily
@kelebekolacam
@GunesinKizi35
@roxen2303
suspushanimcim
@_SARAYCA_
Efser
@ErSeSi
Nare83
@ada81
saydin78
nehirnil111
@Triplimelek Megi
caytabagi
@nar_cicegim
Eki Görüntüle 2038274
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?