heyt be kaptanıma.. Anacım öldüm de geldi babam geldi kızartma diye tutturdu bu sıcakta kendimin yiyemeyeceğim kızartmayı yaptım koydum önüne çok üzülüyorum
agrısı soldan soldan gelmeye başladı halamın
inşş kendiside gelir kısa zmanda
yoooo bence çok da ters değilşimdi fıstık olsa tamam , fındık ezmesi diyet raconuna ters
dökül bakalım tarifiama bende bir fıstık ezmesi tarifi var of of of
fındıkta çok güzide bir kuruyemişimizdir
niye üzülüyon kidaldır ekmeği yanında da yoğurdu offfff offfffff misssss gibi ye bence hatrım kalır sonra
bence geliyor tatlım. yolda
yoooo bence çok da ters değil
dökül bakalım tarifi
heeeee bence de
Canım marmelati nasıl yapıyorsun :) merak ettim ben de severim marmelat :)Slm hanımlar menü gelsin
Sabah 2 dilim tb ekmeği 1 kk peynir 1 tk marmelat 5 zeytin 1 ceviz 5 badem
Öğlen ızgara et(porsiyon abartmış olabilirim)salata ayran
Ara 1 sütlü kahve 4 hurma
Akşam yeşil fasulye yoğurt
Spor yok temizlik yaptım bugün çok yoruldum
ben pattis diyeti yapcam captain
Evet evet o. Cumaya dek düşünmüştüm bende onu kaptan 3 gün deneyeyim bakalım ise yararsa cuma pek sevinirim
Ay yalan yok kıskanıyom yaaaaaaa
Dökülün cabuk
Kaptanim ben bi tane de minnos salkim uzum yedim10 tane uzum vardi yoktu . Ama boyle gun kurusu ceviz sut cok guzel oldu ya cok sevdim
Ausencia
Slm hanımlar menü gelsin
Sabah 2 dilim tb ekmeği 1 kk peynir 1 tk marmelat 5 zeytin 1 ceviz 5 badem
Öğlen ızgara et(porsiyon abartmış olabilirim)salata ayran
Ara 1 sütlü kahve 4 hurma
Akşam yeşil fasulye yoğurt
Spor yok temizlik yaptım bugün çok yoruldum
Yuruyus bitmistir gencler yokuslara vurdum bugun kendimi
Kaptan böyle yaparsa biz neydeksenin şu profil fotosu var ya .... işte ben bugün soldakiyim ama elimde hep sağdaki var
Bunlar diyetin tuzu biberi cikolatasi kaptanimsenin şu profil fotosu var ya .... işte ben bugün soldakiyim ama elimde hep sağdaki var
Artik kofte icin cok gec. Dusun ki ustune yesil koca sineklerden konmus. Bi de salatadan kil cikmis. IyyyykkkCanım acaip köfte istiyor su dışarıda yediğimiz ızgara koftelerden. Yanında kapya biberli kıtır kıtır salata of off
naptın kııııııArtik kofte icin cok gec. Dusun ki ustune yesil koca sineklerden konmus. Bi de salatadan kil cikmis. Iyyyykkk
Kuzum yandık öğle saaatlerinde gelince. Şu anda da hava ehhh modunda benim içinaynen öyle tatlım ... yediklerimizden ve yemeyip geri çevirdiklerimizden emin oladuktan sonra ; tartıdaki günlük artılar elbet puuuuf diye sönecek ödemlerdir
artıyız diye yersek bu ödemler yüzünden (60kiloyum huuuuuuu :) ) bu sefer o puuuf yine olacak ama biz yedik diye puuuf gelince eksi değil sabit göreceğiz
ooooooooooo efser hanımlarda buradalarmış
efser geçmişi oku ... özellikle adının etiketli olduğu mesajları ...önemli .
tamam kuzum , keyfili tatillerin olsun ... serindir oralar şimdi ne güzel
naber miu
iğdeeeeeeeeeeembuldun mu kabloyu
ben varım kapı gibi korkmaaaaaaaaa
Iyi akşamlar herkese
Bugünkü menü bildirimim
Sabah
2 yumurtalı peynirli omlet
1 bardak yeşil çay
Aralarda;
Sade türk kahvesi
Soda
Akşam
Haşlanmış baharatlı tavuk 2 küçük but
Yoğurt
Su 2.5 lt
Ausencia
Bugünkü spor bildirimim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?