Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menün de sporun çok güzelmiş canım. ama keşke menülerine biraz salata ekleseymişsin. sanırım protein günü yapmışsın.
Teşekkür ederim canım normalde yeşillik ve salatasız sofraya oturmam ama bugün böyle oldu. Farkında olmadan iyi bişey yapmışım

Güzel olmuş ablacım

Sabah geldim ama dışardaydım yazamadım koltur koştur :
Herkesler iyidir inşallah

çok şükür iyiyiz canım. sen nasılsın?

Kızlar etute gittim konuştum
İki çocuk için 900 TL ancak indiler
Okuldan sonra etüt merkezi ne gidicekler fazla aslında ne yapcam bilmiyorum

pahalı canım haklısın

iyi akşamlar nasılsınız
ooooooo kimler gelmiş. hoş geldin

Kaptan böyle yaparsa biz neydek

he ne edek ? sende kaptan gibi hedef kilon 65 iken mezun ol ...sonra onu beğenme 58 indir hedefini ... ama 52 ol ... yine mezun ol ... sonra çikolata ye ....

Bunlar diyetin tuzu biberi cikolatasi kaptanim bir an once silkelenmek ve elindekini yavasca degil bir cirpida camdan firlatmak lazim

cıks ...ben korumadayım ki ... korurken de yemiyeceksek ölelim mi ?
size ara ara yedim diye yazıyorum ki ; insan korurken de hep diyet yapıyor sanmayın ..

evet dolu dolu ama biliyorsun ki hep böyle gitsen yine de verirsin ... bundan fazla olmasın da fulya.

yumurta , peynir , tavuk ... protein günü olmuş canım .güzel de olmuş .

gayeeet güzel fatmacım ...
öğle ve akşam ekmeği kaldırman gece acıktırmıyor değil mi?

İyi geceler

Sabah geldim ama dışardaydım yazamadım koltur koştur :

Herkesler iyidir inşallah

Kızlar etute gittim konuştum
İki çocuk için 900 TL ancak indiler

Okuldan sonra etüt merkezi ne gidicekler fazla aslında ne yapcam bilmiyorum

çokmuş canım ya .
etüt olmasa çok mu erken geliyorlar eve , o yüzden en azından etütte olsunlar senin çıkışına kadar diyorsun galiba.
ama çok ya ...kp alıyordu geçen sene sanki ?

iyi akşamlar nasılsınız

Kaptanim yemeklerin miktarı salatanın miktarı fazla çok şükür açılmıyor um inşallah böyle devam ederim

Sıcak bir Urfa akşamından herkese selamlar...
Anamın istekleri bitince bacımla çarşıya çıktık. Sonra eve geldim üstümü değişip babamla yürüyüşe. Sonra ufaklığın gönlünü yapmaya derken bu saat oldu... Daha yeni oturuyorum desem abartmış olmam. Herkescikler iyidir umarım... Geçmiş yapamıyorum pek. Aus kaptanım tatilden erken dönmüş. Bonus hala uğramıyormuş. Efser abla 3 gün bi molaya almış kendini... Bunları gördü gözüm. Hee @Portakal Sulu Ordek nerede ban noldu ban?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…