Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anca geldim ama sor bakim benim kafam nerde aus?
Kucuk kiz biraz rahatsiz yedi omrumu. Yeminle yaslandim. Yemegi zor yedim.

Bugun 3 tur basim fena donuyo dukan yesil cayimi yapiyo boyle bilmiyorum.
Bonusum sen suyu az iciyorsun ya. Dukan yeşil çayı da bir miktar şu kaybettiriyorsa o yapabilir

Hanimlar ben yatiyorum hepinize iyi geceler, yag yakan uykular suyunuzu icip icip yatin ben 2 bardak hupletmezsem uyuyamam bu arada 1 saat once bi kase bogurtlen yedim kan yapar insallah eksi eksi iyi geldi. Sabah 9da a10*** markete gidicem cam kavonoz alcam 5lt lik tursu kurmak icin.saatimi 8e kurdum market acilmadan yuruyeyim diye. Hadi insallah diyip yatam gari.

O böğürtlen bu saatte yağ kilo yapmaz inşallah. Bu saatte naayyn meyve naaayn

Ben yakinen şahitim kaptan benide listeye alırken fena pazarlık ettiydi

ecemavi

Antepia27

huuuuuuuuu altta ne arıyonuzzzzz beni mi burdayımmmmm ben ..... canım sıkılıyor hemi de ...
Anneme gittim baklava sarma biraz temizlik eve geldim yemek temizlik bizde yarın kv geçiyoruz mağlum 4bebe toplan anca

Hemde nasil
Tek cocuklular hep aynı şeyi düşünüyor
Ama insan kalbini Allah nasıl yarattıysa herkese yervar

yazarım canom hemen

bende yarın köye çıkıyorum kv demin şefkatli kollarına
Bende

yalnız komik olmuş bi üst mesaj ... birinize yeme diyorum ...diğerinize ye

Bonus sana da hala ne yedin diyorum bugün
Bu güzel her telden var

Sen gel kaptanim sana kapımız hep acik. Hem bizi düzene sokarsin ailecek diyete adapte oluruz

Anan bu ne kuzum ya hiç bitmiyor misafiriniz :)

Bizim eski devlet hastanesinde yağ kas ölçümü vardı, yepisyeni binada yok şaka gibi normal tartı ile bakıyorlarmış. Sen devam et oraya :)
Diyetisyen in özel numarasını aldim. Ehehe watsaptan darliycam onu sürekli , bana numara vermekle hata etti yavrucak

Ben bu sabah annemlerdeki rakamı gördüm gibi az ucundan olsa da şuanda bilemiyorum tabi tartının sağı solu belli olmuyor

nişan da vardı galiba değil mi feylesofla ama sen yine de ihmal etme bizi hayrişim

Anca geldim ama sor bakim benim kafam nerde aus?
Kucuk kiz biraz rahatsiz yedi omrumu. Yeminle yaslandim. Yemegi zor yedim.

Bugun 3 tur basim fena donuyo dukan yesil cayimi yapiyo boyle bilmiyorum.

yediklerinde yapıyor olabilir .. yediklerini öğrenirsem yorum yapacağım da ... hani menü yazmak kural gereği ya ???

Ausencia bugün ki sporuna 40 dk yürüyüş ekledim. Bir 80 point daha rica ediciğim

benden de 60 point geldi ... 65 hatta :)) ama benimki çarpı 2 siz :)

böğürtlen gece gece ..akıbetini bilemedim ama acıktırır sanki ..şeker dengesini oynatır ... uyku tutmazsa açlıktandır :)

he sıkı pazarlıktı harbiden ya :)
ama çok çok çok harika işler çıkardın

Sen gel kaptanim sana kapımız hep acik. Hem bizi düzene sokarsin ailecek diyete adapte oluruz

sen adapte edecen evdekileri çekirgem ...öğrendiklerini öğretecen :)

Ausencia kaptanım bugün ki sporum 3 saat yürüyüş 180 point sanırım

wooow nehirime bak hele ...

Hayırlı geceler iyi uykular hanımlar

Uykum yok ... kimsecikler yok ...bdv de takılıyorum ... bak banlı kaptan olacam heee :)))

yok yok sicilim bunca yıldır temizdir kk da , ne bdvler ne siyasetler gördüm zamanında :)

kitap okumak ya da dün başladığımız diziden 1-2 bölüm patlatmak ..bakem değnek ne seçecek ?

ayyyy kv min şefkatli kolları ile buluşacağım ya yarın kesin heyecandan uyku tutmuyor beni

hadi iyi geceler diyeyim size ... hatta sabaha da bir günaydın bırakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…