Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Boşluğu erken buldum :)

Harika bir bayram menüsü ...
Valla yürekten tebrikler çiçeğimmmm ... tartı yok yere yüz güldürmüyor , müthiş irade var

Bunca zaman sıkı diyete ... bi öğünlük vücut şaşırtma diyelim yediklerine.
Menünü bekliyorum iğdem .
Istakrarını bozma sen ... güzel olacak ve 59.9.... 8 eylülde gelecek gör bak

cuma 80.4
bugün 79.4

Hadi bakalım fulya... şu çörekleri kaldır bir an önce buzluğa ki , 80 ler artık hiç gelmesin ... gelmesin ki ... 75 ekimde gelsin emeksiz yemek yok biliyorsun .. hem çörekler hem 75 olmuyor

Güzel menü kondurup yineeee grilere bürünen eflal

Düzenli menü olmamış evet ... 1-2 çatal ondan bi iki çatal bundan aslında en fena beslenmedir.
Hem diyete zeval getirecek cız yenir hem doyulmaz ...

ANIMSATALIM ...UNUTMAYALIM ....ÖNEMLİ :) !

Ahu060812 66.5 (66)
Efser 74.5 (73.7)
White Lily 72.5 (72)
igdedali 60.5 (59.9)(revize)
suspushanimcim 65.8 (64.9)
Triplimelek Megi 60.9 (60)(revize)
GunesinKizi35 47.7 (47)
Bonus 99.9 (99.2)
caytabagi 60.8 (60.3)
@Portakal Sulu Ordek 55.8 (55.5)

nar_cicegim 67 (revize)
saydin78 59
@masumm 65
@eflalim 72
@grill 72.5
@Makbule007 61.5(revize)
Nefs 54
aeben 66
Sekercikiz 70.5
ecemavi 64.5
Antepia27 106.5
ada81 68
60kiloyum 78.5(revize)
nehirnil111 52.8
begum75 56
@_SARAYCA_ 55.2(BİLDİRiM YAPMASAN DA DURSUN BURADA PSİKOLOJİK)

Bayram sonrası 8 Eylül için hedefleri unutmayın güzeller .. 1 eylüldeki bildirimleriniz yarışmaya dahil olmayacak ve 8 eylüldeki kilolarınız 2 ye bölünecek unutmayın listedekiler için geçerli bu uygulama ...

Yüzdeniz 2 ye bölüneceği için sadece listedekiler özellikle parantez içinde rakama ulaşmaya gayret etsin , yoksa dediğim gibi bayram sonrası .... nasıl olsa 15 gün var derken duvara toslamayalım

Beklenenden iyi kilo veren arkadaşlar var ... minik revizeler yaptım cumaya .
Lütfen herkes bayramda elinden geleni yapsın . Sonrası Allah kerim .
Koca bayram bi lokma cızı kendine takımına reva görmeyen arkadaşlarınızı düşündükçe siz de elinizi uzattığınız o tabaktan geri çekin

Aynen hem listede değilim hem de homini gırtlak yedim buna da şükür elbise öyle pek güzel değilde işte aldım :) bakıyım koyabilirsem koyarım

Yaa bi rahat durmuyon hee
Auss valla diyete zeval getirmedim menü yazmasamda dikkat ediyorum...
Bir gün sadece azcık pilav ve lavaş yemistim.
Neysee çok pis cok çılgın hayallerim var girmek istedigim beden, görmek istedigim rakamlar varr

Kızlar herkese hayırlı bayramlar dilerim
Hayırlı bayramlar begum

Tesekkur ederim kaptan sizin etkiniz cok fazla tabiki. Ama elim de gitmiyor onceki gun dondurma yemistim yazdim zaten ama hic hosuma gitmedi. Hedefe kilitlenmisim belli ki.

Ooooo 67 miiiiiii. Bu sabah 67.9 um bakalim 900 gr bir haftada gider mi. Sali gunu okul da basliyor. Yanimda yiyecek goturmek icin isitilabilir saklama kaplari aldim cok lazim olacak. Salata koysam bi ton baligi acsam bi ogun eder dedim. Farkli tarifler varsa alirim

1 Eylül Cumamenü bildirimim:

Uyanınca(06:00)
3 kaşık yoğurt keten tohumuyla
2 ceviz

Kahvaltı(08:30)
2 haşlanmış yumurta
az peynir
bol yeşillik
közlenmiş biber
domates salatalık

Öğlen(13:00)
ciğer kebabı(yarım lavaşla)
ayran
salata
1 kase sütlaç(nenemlerdeydik öğlen)

Akşam(17:00)
1 kase yoğurt
az salata

Su: her gün 3 lt geçiyor.
Sporu dün bildirdim.
Ausencia sana ve takıma böyle bir menüyle geldiğim için gerçekten çok üzgünüm. Yazarken utandım. Tartıya çıktığımda inanamadım. Başka sıkıntılarım da var bu feylesof nişan meselesi falan... Bunlar elbette bahane değil ama bu cıs çok sinsi... İradesizlikten değil vazgeçtiğimden oldu. Tartıda 55.5 i görene kadar söz veriyorum bir daha olmayacak...
Bugün hemen toparlandım. Tam gaz devam ediyorum. İnşallah dediğin gibi vücudu şaşırtmışımdır. Anlayışın için de teşekkür ederimm

Bende okul açılınca napcam diye çok telasliyim..

Seminer dönemi sıkıntı olmaz gibide asıl okul zamanı duzenim bozulacak gibi

Yaa tatlım tamam güzel pişman olmanda ama çok üzüyor gibisin kendini yapna lütfen...
Yesen bile sporla zaten etkisiz hale getiriyorsun kii..
Strese girme hiç bir şey için , herşey yoluna girer merak etme...
Su akar yolunu bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…