Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam canım , ben ekliyorum ...

Kajupi ... @grill spor yarış listesine giriyor musunuz ?

@masumm spora başlıyorsunuz değil mi ??

kelebekolacam canım sen diyete başlıyorsun onu biliyorum daaaa :) spor olacak mı ?

ErSeSi senin de sesin çıkmadı bayram sonu dönerim diyordun ? geri geleceksen ona göre düzenleyeceğim spor listesini ... adınız yine duracak , çıkıyorum ben demiyen kimseyen çıkarmıyorum da ... şu an yapmıyor olanların kişi sayısını dengelemem lazım takımlarda .

@_SARAYCA_ arada yürüyüş mürüyüş yap bari hani 1 le çarpılandan

Aus sen bilirsin ama sporda haftalardir 0 puan olanlar cikarilmali bence.

Benim bayramin 3.ve 4.gunleri yuruyusum vardi nasil 0 puan oluyorum acaba

bayramda 1 kez menü bildirdim neyse canım sen kopmadın diyorsan ben hic koptuguma dair ısrar etmeyeyim bu enayilik olur kopmadım ki hic ben. Hep burdaydım

Ben bu sabah 67.9 ciktimm. Oglen esim tavuk durum getirmis okula onu yedim ama aksami ketenli yogurtla kapaticam. Spor da yaparim.

Aus sen bilirsin ama sporda haftalardir 0 puan olanlar cikarilmali bence.

Benim bayramin 3.ve 4.gunleri yuruyusum vardi nasil 0 puan oluyorum acaba

sen zaten sıfır değilsin ki ... 140 ve 120 puanın var ?
sıfır olduğunu nerden çıkardın

isim çıkarma konusu , takımlar arası eşitsizlik varsa söz konusu ... her iki takımda da eşit sayıda şuan için sporu bırakan var . bu durumda isimlerinin orada olması belki dürter ... hadi bi kalkam da 30 puan alayım der

Herkes 0 puan dedin ya ondan şeettim

bayramda 1 kez menü bildirdim neyse canım sen kopmadın diyorsan ben hic koptuguma dair ısrar etmeyeyim bu enayilik olur kopmadım ki hic ben. Hep burdaydım

la bayram derken geçtiğimiz birleştirilmiş etap haftası işte ..
bayramda kim vardı ki sen olasın

cuma tartında fena değildi .... üzerine bi 1.5 daha ekleyeceksin o kadar

Önce artıyı temizleyip sonra üstüne 300-500 koyarsam zaten rekorluğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…