Aminnnn !!!!!
Yok maalesefOhhhh misler gibi hemi de söylemesi ayıp ... nevresimler ...bornozlar ..havlular
tamamdır canım , şimdi takımları toparlayayım .
cumadan bugüne olan sporun varsa ekleyeyim söylersin
Ne mutlu eder beniAnaaaaaaaaaaaaaaaam ne içten bi amindi , gelmeyecekse de gelir korkudan hatta kızma efser abla al sana eksi 2 kilo der
Camaşır yıkayasım geldi bende spor kiyafetlerimi atayım hemen:)))))))
Ne zamana gelecek servis, bilgi verdiler mi
Yok maalesef
bugün 1-3 arası eşimde işe gitmedi bekliyoruz servisi öyle oturuyoruz ....Ne zamana gelecek servis, bilgi verdiler mi
bugün 1-3 arası eşimde işe gitmedi bekliyoruz servisi öyle oturuyoruz ....
Tamam canım , ben ekliyorum ...
Kajupi ... @grill spor yarış listesine giriyor musunuz ?
@masumm spora başlıyorsunuz değil mi ??
kelebekolacam canım sen diyete başlıyorsun onu biliyorum daaaa :) spor olacak mı ?
ErSeSi senin de sesin çıkmadı bayram sonu dönerim diyordun ? geri geleceksen ona göre düzenleyeceğim spor listesini ... adınız yine duracak , çıkıyorum ben demiyen kimseyen çıkarmıyorum da ... şu an yapmıyor olanların kişi sayısını dengelemem lazım takımlarda .
@_SARAYCA_ arada yürüyüş mürüyüş yap bari hani 1 le çarpılandan
bayramda 1 kez menü bildirdimcanım nevonun rezervasyonu Eylül'de okul açılınca .... o zamana kadar 80 olup gelecekmiş
Sopa var sana sopa .... sen 1.5 kilo 3 günde hayırdır
sana haftalık 500 gr yeter
spor listesi kimse yüzünden etkilenmez çünkü her iki takımda 0 point dolu
Bak bi sopalık dahao 1.5 kilo .... 1.5 kilo verebilecekler için .... siz 300-500 idare edin annem
Fiyat pahalı ama piyasası bu .
4. sınıf için bizim öğretmen ideal zaman demişti .... daha 2 de 3 de etüt yok mu diye soran annelere
Ama bence erken .
Tabii senin durumunda , sadece nerede ne yaptıklarını bilmek açısından uygun ama bunun için 900 çok işte .
Vaaaay lily hanımlar gelmişler hemi de yürüyüş kankisi bulup
Yahu bayram boyu menüler iyiydi ...şimdi nerden çıktı bu kopmuştumlaraaaaa içime fenalıklar bir bir geliyor salı salı
hani cuma tartılmamıştın sen
yok canım çıkarmam zaten ... sen güzelce başla yürüyüşe leslie ye ...
ohhhh ohhhhh cumaya kadar insin şişler gelsin ucundan 68 ler
300 puanın her bir teri .... 300 gr dan gitmiş olsun bugün toplam 900 gr
Ben bu sabah 67.9 ciktimm. Oglen esim tavuk durum getirmis okula onu yedim ama aksami ketenli yogurtla kapaticam. Spor da yaparim.7.Takım Bayram Sonrası Koğuş İçtiması
@Ahu060812
Efser
White Lily
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
Bonus
@caytabagi
@Portakal Sulu Ordek
nar_cicegim
@saydin78
ada81
@60kiloyum
@masumm
@eflalim
nehirnil111
@begum75
@_SARAYCA_
Cutemom007
@Nefs
@aeben
kelebekolacam
@Sekercikiz
@ecemavi
@MuMu85
@daydream-
@mimu88
@Lunya
ErSeSi
@Neshve
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303
@MorVampirella
@koza16
@grill
Kajupi
Eveeeeeeeeeeeeeet ..... Arada kaçakların isimleri de var . Devam edecekler mi etmeyecekler mi bi selam versinler onlarda ...
Kaçmayanlarlakaçıp gelenlerle kaldığımız yerden devam ....
Okuyan bir durum bildirsin hele ...
Özellikle spor listesi için , son haftalarda spor puanlarla doldu ... kim kalıyor , kim giriyor , kim çıkıyor .
Haftada 7 gün , 1 gün önemli değil ... spor yapan herkes listede olsun benceama düzenli bildirim yapanlar olsun lütfen .
Diyete de kaldığımız yerden devam ... Bırakmayanlar bombalarla gelecek ... ipin ucunu kaçıran varsa 3 gün toparlansın ... Hele de listede olup cozutan varsaki yok ... Olmamalı !
Menüler bugünden itibaren düzenli gelmeye devam ...
Spor bildirimleri de ...
Bu işi yaptık yaptık ... Hep söylüyorum , ara mola ... kaçtı .. tutamadım ile olmuyor bu iş ... bir ileri iki geri oluyor .
Bir hırsla devam eden herkes finish ipini göğüsledi .. DE HADİ DAAAA !
Aus sen bilirsin ama sporda haftalardir 0 puan olanlar cikarilmali bence.
Benim bayramin 3.ve 4.gunleri yuruyusum vardi nasil 0 puan oluyorum acaba
sen zaten sıfır değilsin ki ... 140 ve 120 puanın var ?
sıfır olduğunu nerden çıkardın
isim çıkarma konusu , takımlar arası eşitsizlik varsa söz konusu ... her iki takımda da eşit sayıda şuan için sporu bırakan var . bu durumda isimlerinin orada olması belki dürter ... hadi bi kalkam da 30 puan alayım der
bayramda 1 kez menü bildirdimneyse canım sen kopmadın diyorsan ben hic koptuguma dair ısrar etmeyeyim bu enayilik olur kopmadım ki hic ben. Hep burdaydım
Ben bu sabah 67.9 ciktimm. Oglen esim tavuk durum getirmis okula onu yedim ama aksami ketenli yogurtla kapaticam. Spor da yaparim.
Herkes 0 puan dedin ya ondan şeettim
Önce artıyı temizleyip sonra üstüne 300-500 koyarsam zaten rekorluğumcanım nevonun rezervasyonu Eylül'de okul açılınca .... o zamana kadar 80 olup gelecekmiş
Sopa var sana sopa .... sen 1.5 kilo 3 günde hayırdır
sana haftalık 500 gr yeter
spor listesi kimse yüzünden etkilenmez çünkü her iki takımda 0 point dolu
Bak bi sopalık dahao 1.5 kilo .... 1.5 kilo verebilecekler için .... siz 300-500 idare edin annem
Fiyat pahalı ama piyasası bu .
4. sınıf için bizim öğretmen ideal zaman demişti .... daha 2 de 3 de etüt yok mu diye soran annelere
Ama bence erken .
Tabii senin durumunda , sadece nerede ne yaptıklarını bilmek açısından uygun ama bunun için 900 çok işte .
Vaaaay lily hanımlar gelmişler hemi de yürüyüş kankisi bulup
Yahu bayram boyu menüler iyiydi ...şimdi nerden çıktı bu kopmuştumlaraaaaa içime fenalıklar bir bir geliyor salı salı
hani cuma tartılmamıştın sen
yok canım çıkarmam zaten ... sen güzelce başla yürüyüşe leslie ye ...
ohhhh ohhhhh cumaya kadar insin şişler gelsin ucundan 68 ler
300 puanın her bir teri .... 300 gr dan gitmiş olsun bugün toplam 900 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?