Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne manağğğğğ bende bilemedim valla canım ayrıca çok güldüm çünkü tam 9 da okuldaydım

Kaptan ben burdayım ama sakatlığım dün oldu biliyorsun spor listedi benim yüzünden etkilenecek üzülüyorım çok ne yapabiliriz

Nasıl vericez o 1.5 kg bi bilgilendirme alabikirim mi??

Evet şuan okuldayım ve bunu site eğitimden yazıyorum biliyorum alıntılarla doğrusu yazabildim mi bu arada Ausencia sanırım menülerimi düzenleyip sokucam bugün

Nasıl olacak o ki bende versem iyi olur cumaya kadar 1,5 benim kilo oranıma gör zor olmamı bu sabah gelenimle ben versem anca hedefime ulaşırım

Kıymak lazım biraz paraya

ögretmen arkadaşlara ve tecrübeli annelere bir sorum olacak
etüt 4. sınıf için çokmu gereksiz olur ?
ama evdede ders çalışmak çok zor olacak

ben 7 de evde olsam ders başına oturmak 8 i bulacak sabahçı oldukalrı için erken yatacaklar filan filan

2 çocuk için 900 tl fiyatı naısl sizce ?

Selalalalallalallalalalalammmmmm bayram bitti son zamanlarda biraz kopuktum, arkadaş gelişi, bayram, duraklama dönemimin verdiği bıkkınlık falan derken. Simdi eskiye dönme vakti. Sporu da yapmalıyım artık. Yürüyüş arkadaşı buldum kendime hatta siz de tanıyorsunuz, diyetimi sabote etmeye çalıştığını düşündüğünüz komşumuz en çok da caytabagi öyle düşünüyordu ama kadıncağıza benim diyet yaptığımı bile söylememistim. söyleyince benimle yürüyüşe çıkabileceğini söyledi. Akşamları çıkmak istiyordum ve yanımda birinin olması iyi oldu. Birkaç güne başlarız sanırım buna da. Bayram sonrası ona biraz vakit tanıyayım.

Ay çenem düştü resmen.

Bende sabah bi tartilip basliyorum diyet serüvenime ...reglide olamadim tarti sabah sinirimi bozacak iyice ( bi an once izine ayrildigim kiloma geleyim istiyorum ....

Hadi bakalım canım yeni düzeninde irade ve azim diliyorum

Yarın yapabilirsem koluma intraket taktirip 4 kere serum takacağım.enjeksiyonu kendim yapamam.
Bakicim belki öğleden sonra gelecek.
Bende belki cuma tartlirim ödem modem davul gibiyim

Geçmiş olsun canım

Aynen ahummm haziriz

Kaptanim bugün basladim inşallah sağlık li besleme ve spora meni spor listesinde n çıkarma canim

Upsss bir kacakta ben sanırım, ablacim zamansızlık ailevi problemler derken sanırım gelemeyecegim

Ayy canım inşallah herşey düzelir aramıza donersin

Adres değişikliğini yaptım. Kayıt işini eşim halledecekmis. Hakkımızda hayırlısı olsun. 1.sınıflar pazartesi başlıyor malum. Ayy kırtasiye malzemesi alıcaz ne güzel mis gibi kokacak okullu oluyoruz

Bu arada yaz günü nezle oldum yav. Bayram da Çermik tatili yalan oldu. Çocuklar da kusma oldu, apar topar hastaneye gittik, 5 saat hastanede kaldık serumlar, kan, idrar tahlilleri, küçüğe lavman oyyy burnumuzdan geldi yani. Kim duysa çermiği ohh ne güzel deyip durmuştu, şanlı beş yıldızlı otele gittik tatile, gözleri kaldı çocuklardan çıktı resmen

geçmiş olsun eftalbaya kötü olmuşsunuz nazara gelmişsiniz
okulunuz hayırlı olsun, uzuuunnnn bir dönem sizi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…