GunesinKizi35 cok gecmis olsun örtmenim daha kotusude olabilirmiş allah korusun.
Yalnız kendini zorlayip spor yapmana bir anlam veremedim ben. Cunku bi anlami yok.
@kelebekolacam sanada cok gecmis olsun zordur oyle enfeksiyon kv gecirdi o durumdan 3 kere cok agir sekilde hemde.
Birisinde yılancık olmustu.
Cabuk duzelir insallah
Ne manağğğğğ bende bilemedim valla canım
7.Takım Bayram Sonrası Koğuş İçtiması
@Ahu060812
Efser
White Lily
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
GunesinKizi35
@Bonus
caytabagi
@Portakal Sulu Ordek
@nar_cicegim
@saydin78
ada81
@60kiloyum
Nare83
Nego
nehirnil111
begum75
@_SARAYCA_
@Makbule007
@Nefs
@aeben
@kelebekolacam
@Sekercikiz
ecemavi
@MuMu85
@daydream-
@mimu88
@Lunya
@ErSeSi
@Neshve
@Sherrysherrylady
Antepia27
@roxen2303
@MorVampirella
@koza16
@grill
@Kajupi
Eveeeeeeeeeeeeeet ..... Arada kaçakların isimleri de var . Devam edecekler mi etmeyecekler mi bi selam versinler onlarda ...
Kaçmayanlarlakaçıp gelenlerle kaldığımız yerden devam ....
Okuyan bir durum bildirsin hele ...
Özellikle spor listesi için , son haftalarda spor puanlarla doldu ... kim kalıyor , kim giriyor , kim çıkıyor .
Haftada 7 gün , 1 gün önemli değil ... spor yapan herkes listede olsun benceama düzenli bildirim yapanlar olsun lütfen .
Diyete de kaldığımız yerden devam ... Bırakmayanlar bombalarla gelecek ... ipin ucunu kaçıran varsa 3 gün toparlansın ... Hele de listede olup cozutan varsaki yok ... Olmamalı !
Menüler bugünden itibaren düzenli gelmeye devam ...
Spor bildirimleri de ...
Bu işi yaptık yaptık ... Hep söylüyorum , ara mola ... kaçtı .. tutamadım ile olmuyor bu iş ... bir ileri iki geri oluyor .
Bir hırsla devam eden herkes finish ipini göğüsledi .. DE HADİ DAAAA !
Geeeeel vatandaş geeeeeeeel
Bayram sonrası ausilin nazi kampına girmek isteyenler isim yazdırsın ... cumaya kadar 3 günde en az 1.5 hedefliyoruz yalnız ona göre
Bu cumadan sonra daeşliğinde her hafta takır takır ...
Nasıl olacak o ki bende versem iyi olurGeeeeel vatandaş geeeeeeeel
Bayram sonrası ausilin nazi kampına girmek isteyenler isim yazdırsın ... cumaya kadar 3 günde en az 1.5 hedefliyoruz yalnız ona göre
Bu cumadan sonra daeşliğinde her hafta takır takır ...
Kıymak lazım biraz parayaEvet duyurulur azıcık ilerleme kaydedelim
Bayram sonrası mazur görün
Cuma olmasa ya direk diğer haftaya geçsekSpora geri döneceğimi söylemiştim varsa ondan fayda var bana Spor yapmam gerek çok fena durum regl falan olsam bari yırtarım
Hemsom sabah sabah supersinnnnEliptik yürüyüş badını halletim bilekontisyon biskletindeyim
Bende iyiyim şükür artik buralardayim sporumla
Hoşgeldin bende buradayım sporlarımla çeşit çeşitBende iyiyim şükür artik buralardayim sporumla)
Bende sabah bi tartilip basliyorum diyet serüvenime ...reglide olamadim tarti sabah sinirimi bozacak iyice( bi an once izine ayrildigim kiloma geleyim istiyorum ....
Yarın yapabilirsem koluma intraket taktirip 4 kere serum takacağım.enjeksiyonu kendim yapamam.
Bakicim belki öğleden sonra gelecek.
Bende belki cuma tartlirim ödem modem davul gibiyim
Heyyy arkadaşlar tatil bitti diyet modundan çıktık birçoğumuz ama bunu en azından bi mola gibi düşünüp yeniden ipleri almaya hazırmıyızzzz hadi bakalım giden kilolar gelmesin kalan yağlar durmasın atletler ıslansın mideler guruldasın tartılar çakılsın kıskananlar çatlasın
7.Takım Bayram Sonrası Koğuş İçtiması
@Ahu060812
Efser
White Lily
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
GunesinKizi35
@Bonus
caytabagi
@Portakal Sulu Ordek
@nar_cicegim
@saydin78
ada81
@60kiloyum
Nare83
Nego
nehirnil111
begum75
@_SARAYCA_
@Makbule007
@Nefs
@aeben
@kelebekolacam
@Sekercikiz
ecemavi
@MuMu85
@daydream-
@mimu88
@Lunya
@ErSeSi
@Neshve
@Sherrysherrylady
Antepia27
@roxen2303
@MorVampirella
@koza16
@grill
@Kajupi
Eveeeeeeeeeeeeeet ..... Arada kaçakların isimleri de var . Devam edecekler mi etmeyecekler mi bi selam versinler onlarda ...
Kaçmayanlarlakaçıp gelenlerle kaldığımız yerden devam ....
Okuyan bir durum bildirsin hele ...
Özellikle spor listesi için , son haftalarda spor puanlarla doldu ... kim kalıyor , kim giriyor , kim çıkıyor .
Haftada 7 gün , 1 gün önemli değil ... spor yapan herkes listede olsun benceama düzenli bildirim yapanlar olsun lütfen .
Diyete de kaldığımız yerden devam ... Bırakmayanlar bombalarla gelecek ... ipin ucunu kaçıran varsa 3 gün toparlansın ... Hele de listede olup cozutan varsaki yok ... Olmamalı !
Menüler bugünden itibaren düzenli gelmeye devam ...
Spor bildirimleri de ...
Bu işi yaptık yaptık ... Hep söylüyorum , ara mola ... kaçtı .. tutamadım ile olmuyor bu iş ... bir ileri iki geri oluyor .
Bir hırsla devam eden herkes finish ipini göğüsledi .. DE HADİ DAAAA !
Upsss bir kacakta ben sanırım, ablacim zamansızlık ailevi problemler derken sanırım gelemeyecegim
Adres değişikliğini yaptım. Kayıt işini eşim halledecekmis. Hakkımızda hayırlısı olsun. 1.sınıflar pazartesi başlıyor malum. Ayy kırtasiye malzemesi alıcaz ne güzel mis gibi kokacakokullu oluyoruz
Amin canım. Allah kolaylık versin hepimizehayırlı olsun eflalcimm , bi telaş başladı bizedede
Bu arada yaz günü nezle oldum yav. Bayram da Çermik tatili yalan oldu. Çocuklar da kusma oldu, apar topar hastaneye gittik, 5 saat hastanede kaldıkserumlar, kan, idrar tahlilleri, küçüğe lavman oyyy burnumuzdan geldi yani. Kim duysa çermiği ohh ne güzel deyip durmuştu, şanlı beş yıldızlı otele gittik tatile, gözleri kaldı çocuklardan çıktı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?