Annenlerin faydası olur , ayağa kalkamaz dinlenirsem çabuk toparlanırArkadaşları yatış yap demis dr gerek.yok
Geçsin de İnşaAllah evde hastanede iyi olsun yeterki
Ausencia ben napicam bilmiyorum o konuda. Konusmuyorum desem karsi karsiya gelmedik hem sesimi yukseltip hem nasil senle konusmam diyim?
Bastan koyucaktim o tavri gecmis olsun.
Tamm haklisin ama buyuk diyorlar haklilar.
Oylede basit bir durumduki aslinda bi cok sefer sustugum gibi susabilirdim.
Kotu patladim en kotu huyum.
Yinede bi muddet uzak kalmali
Kolit icin cok uzuldum eltimde yasadik biz onu stres cok fazla etkili.
Cok dikkat et kendine kontrollerini yaptir.
Eltimde oldu gecti oyle kontrole falan gitmiyor.
Ayy nazar mezara sokar diye boşa dememişler, gelmiş geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun.
He aynen öyle diyor ki :))
Temizlik yapasım var yine ev çok pis görünüyor. Ne güzel bırakmıştım bu huyumu. Kalkıp işe girişeyim, her yer tarumarbirde çekmece içlerine taktım uzun bir uğraş beni bekliyor da onu oğlum okula başlayınca yapayım diyorum. Gerçi küçük alt üst ediyor ya bu arada bizim okulda 18 eylül de başlayacakmış birinci sınıflarda.
Arkadaşları yatış yap demis dr gerek.yok
Geçsin de İnşaAllah evde hastanede iyi olsun yeterki
O kötü huydan bende de var .
Ama en azından diğerleri gibiöfkelenince ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor değil ... sakinken de sinirliyken de , o insanla iyiyken de kavga ederken de ... vaaaay be bana bunu da dedin ya ! dedirtecek bi şey çıkmaz ağzımdan ... yani içim dışım bir melek gibi gadınım biriktirme yapmam ... zaten ara ara söylemiş , laf sokmuşumdur o yüzden kavga anına yeni malzeme kalmaz elimde
Ama babam mesela canım cicim balım böreğim ...eeeeee bi kavga ... birden döküldü ... yahu sen bunları düşünüyorsan yüzümüze nasıl gülüyorsun ?
kolitten çok çektim bonus... 2 sene sürdü kanamam ... böyle giderse bağırsak kanseri dedi doktor yüzüme yüzüme ... genetik geçmişimizde de var ... kuzenim de bu meretten vefat etti.
ama 5 senedir falan tok yoktu ... dur bakalım ... yine hortum sokturacağız bi taraflarımıza görünen o
Aminnnnnnn.
Valla tam koca karı muhabbeti olacak şu an yaptığım amahani para boyunda resmen göz gibi bir şey çıkmış ayağında ... tırstım
Kuzum bugun buraya yazmistim yine yazayim.
Cevrende sana duygu dusunce beden madden ve manen yipratan birileri vrsa dusunme. Silme durumun varsa sil gitsin hayatindan . Dusundukce enerjini aliyorlar cunku sana negatif enerji yayiyorlar.
Soyle dusun insan nasil dogar buyur ölür ayni sekilde hayatimiza giren insanlar da oyle doganin kanunu bu.
Cünkü hicbisey ayni kalmiyor.
Hele ki su zamanda en cabuk degisen ve bozulan varlik insan.
O yuzden takilma bu kadar.
Yasanmis guzel anilar var evet ama burda bitti deyip o sayfayi kapat.
Etrafindaki insanlara odaklan.
O arkadas bi omur yaninda olmayacak.
Yaninda ömrünü verecegin kisilere odaklan; esin ve cocuklarin.
Bak onlara ne kaadar saglikli.
Esin sana bakarken gözleri nasil parliyor.
Cocuklarin ne kadar tatli.
Senin yerinde olmak isteyen suan milyonlarca kadin var belki.
Olmayacak seylerdense eldekilerin kiymetini bilmek yani sükretmek daha mutlu kılar bizi.
Aksamlari etkinlik saati koy ailenle.
Pintrestte cok guzel ornekleri var.
Ne bileyim cocuklarina esine guzel yemekler pisir yada hic beklemedikleri bi aksam onlara soyle guzel.bi cay sofrasi hazirla.
Onlara bu degeri hakediyor.
Nacizane fikrim bu.
Neyin var diye merak edio mesajlarina baktim..olmuş bitmisin ardina düşme masumum bak üzülen sen oldun..cok mu degerli bu insan senin için sanmam..eger gecmise cok takilirsak önümüzdeki engelleri görmez tokezleriz ruhende böyle..
Bende sana kendimden ornek vereyim 1 tane..ilkokul orta lisede sira arkadasim universiteye gidince eve gelip ana babamla hasret giderip onun yanina kosardim hatta annem siz ayrilamazsiniz ölünce yanyana gomsunler sizi derdi..düşün dosttan ote kardes..annemi kaybettim beni birkez aradi aylar sonra arayip aradim ulasamadim dedi ki telefonumu kapatma huyum yoktur mecburiyet disinda yalan soyledi anlayacagin. Bunlari soyledigi tlf gorusmemiz son oldu..hayatimdan sildim..sonra faceden istek gondermus kabul ettim foto begeniyor ablami kaybedince yazmis falan..tinnnn..o donemde hayatimda olmaliymis o kadar..sende lutfen su arkadasini artik aklindan hayatindan tamamen cikart lutfenn.
Geçmiş mesajlarda gördüğüm ;
Nare83 sana cidden inanamıyorum ... o konuştuğumuz arkadaş bu değil mi ? yahu dünyada dert mi kalmadı da , kadir kıymet bilmez insanlara dertleniyorsun . Bırak ... Hayatında olsa ne olmasa ne ... heee bazen aslında onu özlemek , sevmek,değer vermek değil de hazmedememek dürter bizi ... Neden bunu bana yaptı? ben bunu hakketmedim diye ...
Salla gitsin banu .. değmez .. Vallaha da değmiyor.
igdedali canım sende akışına bırak biraz ... ve onca kafadan çıkan ses içinde , bir dur düşün ; sen ne istiyorsun ? ne zaman istiyorsun ?
Bazen hayatımızla ilgili o kadar yorum oluyor ki , kendimiz ne istiyoruz onu öteliyoruz . Belki senin için de şu an doğru zaman değil ..
Ki bence ertelememek mantıklı olan ... yine de sen bilirsin .
suspushanimcim nisa çooook güzel demiş ... evliliğin özellikle ilk 4 yılını düşündüm de şimdi ... bende üni.de bekar öğrenci evi hayatı yaşadım ... ondan hallice idi ve tabii çok daha güzeli
kafamıza eseni kafamıza esen saatte yapardık .... güzeldi ya .
Hala da güzel .
Bende diyprum oku.kendini.doye bide.beceriklidir.kardeşim hemde hızlı nazar olmustur eeee bide.zayıfladıecemavi bu nazari basit gormeyin oyle bisey olabilir okutmakta fayda var tedavisinin yanina manevi destek.
Kv yilancik oldu bir gecede o bacagi ne hale geldi hatirlamak bile istemiyorum. 3 kova kaynar su doksen oyle yakamazsin bacagi.
40 gun sabah aksam igne oldu pesinden kac kutu antibiyotik kullandi hatirlamiyorum bile. Bunun yaninda ocak bir teyzemiz vardu oda yilancik icin okudu.
1 sene sonra ayagi tekrar kizardi o teyzeyi getirdik bu yilancik degil stresten olmus dedi
Bende.sana.diyecektim bor okuyuver diyeÇekmece içlerine ne vakit hangi gün girişirsen ıslık çal bana ... ama öyle üstten üsten değil ... bi hafta sürsün o kadar detaylı
Aminnn . EvvelAllah atlatır daktırım .
Dua edip okuyup üfleyeceğim seni dedim
Bende merak ediyorum çok beğeniyorlar eğer Walking gibiyse bayılırım tarzını anlamadım tam onunAynen ...
sebep belli ... güzel ve sıkı kahvaltı ... sabah aceleye geliyorsa ...akşamdan tb ekmeğine şöyle kallavi bi sandviç hazırla kendine ... sar streç filme ... sabah yanına al ...
Ama kahvaltıyı es geçme bir daha .
o akşam 20:00 çok olmuş ..oraya kadar iyi gitmişsin tabii 20 kuruyemiş hariç:)
Akşam bulgur pek tasvip etmesem de :) toparlanmış güzel bir menü başlangıç için canım .
gayeeeeet güzel olmuş.
canım sen tatile çıkıyoruz demişsin , cuma bildirimi yapabileceksin değil mi ? tartını da al
bekleniyorsun canım ...özlendin tabii ki de .
yeğenle grupta iyi olmuş , örnek olacağım derken iyi frenlersin kendini
tamamdır şimdilik yazmıyorum .
menünde kısa net temiz:)
gayet güzel .
genelde mercimek çorbası gibi şişirici çorbaları akşam tavsiye etmem ama sen 2 öğün besleniyorsun , ikisininde doyurucu olması gerek
neyse ki sonraki mesajlarını da okudum . şu mesajla kalsa idin dünya başına yıkılacaktı bugün .
ecemavi yazmış ... burada liste içi dışı ...mezunu izinlisi kalabalığız ama listede olup diyeti bozdum denilince bi fena cinleniyorum .
8 eylül hedefin 60.5 lardaydı .... 2 ye bölünecek dikkat edin diye yırtındım durdum bayram boyu .... artık ona göre tartınla hesaplaş.
Ha planını da okudum.
beğenmedim .
çok ekmekli,karbonlu.
sebze,tavuk,salata,yoğurttan şaşma . ya da bimden ton balığı al ... salata koy.
kilon ne alemde ? çok cozutmadım demişsin ... ama dediğim gibi en az 60.8 demişiz ... hesabını yapıver ... ona göre şu iki gün önlemini al.
bak zaten hastayım , üzmeyin beni.
ne güzel bir atasözü ...
kepekli olanları var canım .
onlardan tüketilebilir ekmek yerine .... ama süreklilik arz etmesin :)
@tevafuk55 canım hoş geldin ...ne güzel ettin de geldin ... açtım dinliyorum şu anda.
spor öncesi , sonrası yeterli miktarda su içiyorsan ...su kaybı yaşamazsın canım .
terle beraber ödemlere kış kıştır o .
Çok sevindim ya ...
şu mesajların moral oldu bana
afiyet bal şeker olsun pembe ojelim
"bize gerçek hastalar gelmiyor, onların hasta ettikleri geliyor "
ne güzel bir sözmüş bu ya ... ilk kez duydum .
hep öyle olur ya ... sen eşine gidelim desen ... ben hasta değilim ne işim var psikologta der
puanlar beni de etkiliyor ama her zaman zevkler uyuşmuyor ... mesela Game of thrones mu ne karın ağrısı idi ... izlemedim ...izlemem
Kizlar kardeşimin ayağı kötü hastaneye yatacak çok dua edin
Çok çok geçmiş olsun daktırıma @kelebekolcam
Yazacakları cevap belli ilerde bosanabilirsinIgde sana bdv ye konu acalimmi bubam beni evermiyi yardim edin diye
Kız orda bazı hatunlar çok sinirli. Beni yerlerIgde sana bdv ye konu acalimmi bubam beni evermiyi yardim edin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?