Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O kötü huydan bende de var .
Ama en azından diğerleri gibi öfkelenince ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor değil ... sakinken de sinirliyken de , o insanla iyiyken de kavga ederken de ... vaaaay be bana bunu da dedin ya ! dedirtecek bi şey çıkmaz ağzımdan ... yani içim dışım bir melek gibi gadınım biriktirme yapmam ... zaten ara ara söylemiş , laf sokmuşumdur o yüzden kavga anına yeni malzeme kalmaz elimde
Ama babam mesela canım cicim balım böreğim ...eeeeee bi kavga ... birden döküldü ... yahu sen bunları düşünüyorsan yüzümüze nasıl gülüyorsun ?

kolitten çok çektim bonus... 2 sene sürdü kanamam ... böyle giderse bağırsak kanseri dedi doktor yüzüme yüzüme ... genetik geçmişimizde de var ... kuzenim de bu meretten vefat etti.

ama 5 senedir falan tok yoktu ... dur bakalım ... yine hortum sokturacağız bi taraflarımıza görünen o

Ayy nazar mezara sokar diye boşa dememişler, gelmiş geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun.

He aynen öyle diyor ki :))

Aminnnnnnn.
Valla tam koca karı muhabbeti olacak şu an yaptığım ama hani para boyunda resmen göz gibi bir şey çıkmış ayağında ... tırstım

ecemavi bu nazari basit gormeyin oyle bisey olabilir okutmakta fayda var tedavisinin yanina manevi destek.

Kv yilancik oldu bir gecede o bacagi ne hale geldi hatirlamak bile istemiyorum. 3 kova kaynar su doksen oyle yakamazsin bacagi.

40 gun sabah aksam igne oldu pesinden kac kutu antibiyotik kullandi hatirlamiyorum bile. Bunun yaninda ocak bir teyzemiz vardu oda yilancik icin okudu.

1 sene sonra ayagi tekrar kizardi o teyzeyi getirdik bu yilancik degil stresten olmus dedi

Çekmece içlerine ne vakit hangi gün girişirsen ıslık çal bana ... ama öyle üstten üsten değil ... bi hafta sürsün o kadar detaylı
Arkadaşları yatış yap demis dr gerek.yok
Geçsin de İnşaAllah evde hastanede iyi olsun yeterki

Aminnn . EvvelAllah atlatır daktırım .
Dua edip okuyup üfleyeceğim seni dedim

Allah rahmet eylesin kuzenine.

Al randevunu git doktora hala burda yaziyon

Tedbir bizden takdir allahtan.

Kuzum bugun buraya yazmistim yine yazayim.

canım teşekür ederim ne güzel yamzışsın çok haklısın
şükredecek okadar çok şeyim varki
iki evladım
huzurlu , güzel bir evim
iyi bir eşimm

ama neden böyleyim bend ebilmiyorum

hülya , canım gerçekten öyle düşnünmem laızm ama yapamıyorum nedense
böyle bir aptalım bende (((

Geçmiş mesajlarda gördüğüm ;

evet cnm o arkadaşım ve 10 ay oldu ben mal gibi yazdım ona
ne bir cevap , nede bir ses kötüde olsa
tınlamadı yani senin anlıycagın ..

bugün benim için milat kızlar
kendimi toparlayacagım artık
degmeeyecek insalara yeterince pirim verdimmm
artık yeterrr , kimler kimler geçiyor insna hayatıından
insanlar çocuklarından , ana babasındna vazgeçerken mal gibi bir insana saplanmak ne ya

çok iyi oldu bana kayle alıp cevap bile vermedi hak ettim ben

Bende diyprum oku.kendini.doye bide.beceriklidir.kardeşim hemde hızlı nazar olmustur eeee bide.zayıfladı

Bende.sana.diyecektim bor okuyuver diye

Bende merak ediyorum çok beğeniyorlar eğer Walking gibiyse bayılırım tarzını anlamadım tam onun

Geçmişi okudum da geldim. Yetişmek üzereyiz. Telden girdiğim için alıntı beceremedim yine...
Aklımda kaldıgıyla şey edeyim.
Ausencia yavru ceylanım daha ne bekliyorsun doktora gitmek için? İhmal etme lütfen... her gün dürtecem bak ona göre...
Soruna da cevap vereyim. Tartım hep yanımda. Sivas tan urfaya ordan mersine gezdiriyorum
Cuma bildirimimi yapacam tabii ki. Bugün ve yarın saf pro yapıyorum.
Yol ödemi filan kalmasın deyu
Diğer konuda da ne istiyorum. Artık düzenimi kurmak istiyorum. Bunu da sevdiğim kafa olarak uyustugum hayatımı geçirmek istediğim insanla olmasını istiyorum. Beni feylesof a sen ver Aus
@suspushanimcim tabii ki ev arkadaslarimdansa feylesof tercih ederim şubata kadar bekleyecem olmazsa artık isyan bayragimi çekerim duramam.
@Bonus da griplere gelmiş. Geçmişler olsun...
@caytabagi çayımın tabağı yazı yedik kışın sokacak yine totolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…