Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pfff hastane aramak ... en gıcık iş.
Birini gözüm tuttu da , du bakalım .
Bi randevu alayım ... Benim eski dr ben gelmeyince mesleği bıraktı herhalde:) bulamadım .
En son araştırma hastanesinde iki kez girmiştim orada uyuşturma yok , kanlı canlı oluyor ...istemem bir daha en temizi basıyor iğneyi dünya dönüyor bi şey hissetmiyorsun .

ya fiyatlar ucuzlamış ya ben vakti zamanında çok kazık yemişim bu arada

Kesinlikle gülüm de bu aus ablanın bir huyu var ... hastalığı deffetmenin en güzel yolunun onu unutmak olduğunu düşünür , yokmuş gibi yaşadım 4-5 sene ne güzel ... yoktu da .
Babacığına çok geçmiş olsun .
Nasipten öteye köy yok ... alıp randevu bakacağım bende ne durumdayım . çok düzenli gittim ya 2 sene ... benim bağırsaklar %99 tam tutulumlu yara idi .. o halden neredeyse tamamen temiz hale gelince saldım gitti .
Stres oldum sanırım ... ya da olacağı vardı .
Dur bakalım , bir dç amca gözüme kestirdim ... ona bi randevu alayım bu hafta.

Rabbim korktuguna uğratmasın şifanı tez zamanda versin

Günaydın kızlar herşeyin güzel olduğu bi gün geçirelim olumsuzlukları kenara atıp güzelliklere odaklanalım inşallah
Hojgeldin be firtina
Hoşbulduk bonuscan
Banu onu kafandan tamamen silmen iÇin bi fırsat olmuş.hayatta ondan başka kişilerde var ben kimseye aşırı değer verme yanlısı değilim çünkü çıkar Dünyası kimin kimi 5 dakikada satacağı belli olmuyor o yüzden kimseye kırılacağın kadar değer verme.herkesin yeri yurdu belli olsun.

Ausum geçmiş olsun ihmal etme ne olur

Bende merak ediyorum çok beğeniyorlar eğer Walking gibiyse bayılırım tarzını anlamadım tam onun

böyle çarpık çurpuk ilişkiler ayıplı mayıplı bi şey

yalnız dizinin fanları , yapımcıları şu yorumumu okusa var ya ya adı üzerinde taht oyunları için türlü entrikalar ... o arada da ana oğul baba kim kimi bulursa

heeeee ya gelsin benden istesin seni .... ben damatçıyım zaten
alıyorum randevu kuzum

Rabbim korktuguna uğratmasın şifanı tez zamanda versin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben o hatayı yaptım bile ahummm
degerinden fazla deger verip üzülen taraf oldum.
bundan sonra olmaz inş aynen kafamdan silmek için bir fırsat oldu bu bana a

Valla nazardan çok etkilenirim, başıma çok iş gelmiştir benimde. Kaynanamın deyimiyle şakır şeremetmişim elimden her iş gelirmiş büyük oğlana hastanede süt sagarken bir kadın görmüştü amaan ne çok sütün var demişti, sonra benim göğsüm de bir ağrı çıldırıyorum oğlan emerken, ultrason da temiz çıktı süt kanalı tıkalı değil, sonra biri okudu da geçti. Küçük de de göğüs ucumda göz gibi sivilcemsi bir şey çıkmıştı ayy nokta kadar şey aklımı alıyordu, kaynım ve eltim oğluma tosun da tosun bizimki zayıf diyorlardı, birde süt sagarken kv görüyordu falan. Oyy öldüm öldüm dirildim o noktadan, sonra kv ye okuttum kadın çatlayacaktı ondan sonra geçti ama sık sık göğsümde ağrı olurdfi5hep kv ye okuturdum geçerdi. En sonunda benim süt duruldu oğlun bir güzel zayıfladı hala da çubuk kraker gibi. Bogum boğumdu yavrum
En çok da eşimle birbirimize gireriz, ben bir yere gittiysem bana misafir geldiyse...Ay çok uzattım
Tamamdır aynı anda yaparız
Canım Allah şifa versin babana

Canım
Simdiden 4defa yaptı altına

Kaç yaşında canım? Bence başlıycam okulu bekliyorum. Servise verdikten sonra inşaallah başlarım diyorum
İki yaşını 30nisanda doldurdu bide Maaşallah guzel konusuyir derdini anlatiyor dil pabuç yani

Anammmm sabahtan beri isim bitmiyor kahvalti evi topla ogle yemegi hazirla kiza meyve yedir... kizi yika pakla , banyo tuvalet ovmaca...

Guya kizimi krese verince rahat olacaktim bu seferde ogleye kadar motor takip isleri yetistirmem lazim ki baba gelince kizi götürsün... gerci bugun ilk gunumuz bende gidecem cook heyecanliyim bu arada kendimide yikadim pakladim makyajimi yaptim... simdi esim gelir ona yemek hazirla kizi yedir hoop evden cikis olacak...

Kizimi birakirim biraz çarşıda gezerim ordan esimin dairesine gecer bi cayini icerim bir senedir hic gitmedim dairesine.. odasını bilem bilmiyorum

Sonra kizim insallah sorun cikarmsaz ise aksam 5te onu alir eve geçerim... esime kixima uemek yaptim bana gore yemek yok onlar patates yemegi istediler.. bende kendime gelirken ciger yaptirayim hem kan yapar hem demir )))

Musait zamanda hepsini okurum bugune ait ne sohbet var ise opuldunuz canlar ))

Ciddi misin kaptanım amanın

İlk gününüz keyifli geçsin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…