Geçmiş olsunAusencia ihmale gelmez kontrol altında olmalısın. Babam şu an ufak bir operasyon geçiriyor. Kendisi kolon kanseri. İlerlememesi adına sürekli kontrol ve takipte. Ihmale gelmeyecek durumlar bunlar.
Rabbim korktuguna uğratmasın şifanı tez zamanda versinPfff hastane aramak ... en gıcık iş.
Birini gözüm tuttu da , du bakalım .
Bi randevu alayım ... Benim eski dr ben gelmeyince mesleği bıraktı herhalde:) bulamadım .
En son araştırma hastanesinde iki kez girmiştim orada uyuşturma yok , kanlı canlı oluyor ...istemem bir dahaen temizi basıyor iğneyi dünya dönüyor bi şey hissetmiyorsun .
ya fiyatlar ucuzlamış ya ben vakti zamanında çok kazık yemişim bu arada
Hoşbulduk bonuscanHojgeldin be firtina
Banu onu kafandan tamamen silmen iÇin bi fırsat olmuş.hayatta ondan başka kişilerde var ben kimseye aşırı değer verme yanlısı değilim çünkü çıkar Dünyası kimin kimi 5 dakikada satacağı belli olmuyor o yüzden kimseye kırılacağın kadar değer verme.herkesin yeri yurdu belli olsun.
canım teşekür ederim ne güzel yamzışsın çok haklısın
şükredecek okadar çok şeyim varki
iki evladım
huzurlu , güzel bir evim
iyi bir eşimm
ama neden böyleyim bend ebilmiyorum
hülya , canım gerçekten öyle düşnünmem laızm ama yapamıyorum nedense
böyle bir aptalım bende(((
evet cnm o arkadaşım ve 10 ay oldu ben mal gibi yazdım ona
ne bir cevap , nede bir ses kötüde olsa
tınlamadı yani senin anlıycagın ..
bugün benim için milat kızlar
kendimi toparlayacagım artık
degmeeyecek insalara yeterince pirim verdimmm
artık yeterrr , kimler kimler geçiyor insna hayatıından
insanlar çocuklarından , ana babasındna vazgeçerken mal gibi bir insana saplanmak ne ya
çok iyi oldu bana kayle alıp cevap bile vermedi hak ettim ben
Ausum geçmiş olsun ihmal etme ne olurKesinlikle gülüm de bu aus ablanın bir huyu var ... hastalığı deffetmenin en güzel yolunun onu unutmak olduğunu düşünür , yokmuş gibi yaşadım 4-5 sene ne güzel ... yoktu da .
Babacığına çok geçmiş olsun .
Nasipten öteye köy yok ... alıp randevu bakacağım bende ne durumdayım . çok düzenli gittim ya 2 sene ... benim bağırsaklar %99 tam tutulumlu yara idi .. o halden neredeyse tamamen temiz hale gelince saldım gitti .
Stres oldum sanırım ... ya da olacağı vardı .
Dur bakalım , bir dç amca gözüme kestirdim ... ona bi randevu alayım bu hafta.
Bende merak ediyorum çok beğeniyorlar eğer Walking gibiyse bayılırım tarzını anlamadım tam onun
Geçmişi okudum da geldim. Yetişmek üzereyiz. Telden girdiğim için alıntı beceremedim yine...
Aklımda kaldıgıyla şey edeyim.
Ausencia yavru ceylanım daha ne bekliyorsun doktora gitmek için? İhmal etme lütfen... her gün dürtecem bak ona göre...
Soruna da cevap vereyim. Tartım hep yanımda. Sivas tan urfaya ordan mersine gezdiriyorum
Cuma bildirimimi yapacam tabii ki. Bugün ve yarın saf pro yapıyorum.
Yol ödemi filan kalmasın deyu
Diğer konuda da ne istiyorum. Artık düzenimi kurmak istiyorum. Bunu da sevdiğim kafa olarak uyustugum hayatımı geçirmek istediğim insanla olmasını istiyorum. Beni feylesof a sen ver Aus
@suspushanimcim tabii ki ev arkadaslarimdansa feylesof tercih ederimşubata kadar bekleyecem olmazsa artık isyan bayragimi çekerim duramam.
@Bonus da griplere gelmiş. Geçmişler olsun...
@caytabagi çayımın tabağı yazı yedik kışın sokacak yine totolar
Rabbim korktuguna uğratmasın şifanı tez zamanda versin
Ausum geçmiş olsun ihmal etme ne olur
Bende küçüğe tuvalet eğitimine başladım kabusum bir çisi bir dişi
Günaydın kızlar herşeyin güzel olduğu bi gün geçirelim olumsuzlukları kenara atıp güzelliklere odaklanalım inşallah
Hoşbulduk bonuscan
Banu onu kafandan tamamen silmen iÇin bi fırsat olmuş.hayatta ondan başka kişilerde var ben kimseye aşırı değer verme yanlısı değilim çünkü çıkar Dünyası kimin kimi 5 dakikada satacağı belli olmuyor o yüzden kimseye kırılacağın kadar değer verme.herkesin yeri yurdu belli olsun.
Valla nazardan çok etkilenirim, başıma çok iş gelmiştir benimde. Kaynanamın deyimiyle şakır şeremetmişim elimden her iş gelirmişO kötü huydan bende de var .
Ama en azından diğerleri gibiöfkelenince ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor değil ... sakinken de sinirliyken de , o insanla iyiyken de kavga ederken de ... vaaaay be bana bunu da dedin ya ! dedirtecek bi şey çıkmaz ağzımdan ... yani içim dışım bir melek gibi gadınım biriktirme yapmam ... zaten ara ara söylemiş , laf sokmuşumdur o yüzden kavga anına yeni malzeme kalmaz elimde
Ama babam mesela canım cicim balım böreğim ...eeeeee bi kavga ... birden döküldü ... yahu sen bunları düşünüyorsan yüzümüze nasıl gülüyorsun ?
kolitten çok çektim bonus... 2 sene sürdü kanamam ... böyle giderse bağırsak kanseri dedi doktor yüzüme yüzüme ... genetik geçmişimizde de var ... kuzenim de bu meretten vefat etti.
ama 5 senedir falan tok yoktu ... dur bakalım ... yine hortum sokturacağız bi taraflarımıza görünen o
Aminnnnnnn.
Valla tam koca karı muhabbeti olacak şu an yaptığım amahani para boyunda resmen göz gibi bir şey çıkmış ayağında ... tırstım
Tamamdır aynı anda yaparızÇekmece içlerine ne vakit hangi gün girişirsen ıslık çal bana ... ama öyle üstten üsten değil ... bi hafta sürsün o kadar detaylı
Aminnn . EvvelAllah atlatır daktırım .
Dua edip okuyup üfleyeceğim seni dedim
Canım Allah şifa versin babanaGeçmiş olsunAusencia ihmale gelmez kontrol altında olmalısın. Babam şu an ufak bir operasyon geçiriyor. Kendisi kolon kanseri. İlerlememesi adına sürekli kontrol ve takipte. Ihmale gelmeyecek durumlar bunlar.
Kaç yaşında canım? Bence başlıycam okulu bekliyorum. Servise verdikten sonra inşaallah başlarım diyorumBende küçüğe tuvalet eğitimine başladım kabusum bir çisi bir dişi
CanımSağolasın güzel ahum
Oyyy ne aktarksiyon dolu olur ev şimdi ...
böyle yusufun altına kaçırmış .... bacaklarını aça aça ... bişey oldu anne bişey oldu diye gelişi geldi gözümün önüne
İki yaşını 30nisanda doldurdu bide Maaşallah guzel konusuyir derdini anlatiyor dil pabuç yaniKaç yaşında canım? Bence başlıycam okulu bekliyorum. Servise verdikten sonra inşaallah başlarım diyorum
ALLAH babana.acil şifalar versinGeçmiş olsunAusencia ihmale gelmez kontrol altında olmalısın. Babam şu an ufak bir operasyon geçiriyor. Kendisi kolon kanseri. İlerlememesi adına sürekli kontrol ve takipte. Ihmale gelmeyecek durumlar bunlar.
Ciddi misin kaptanım amanınböyle çarpık çurpuk ilişkiler ayıplı mayıplı bi şey
yalnız dizinin fanları , yapımcıları şu yorumumu okusa var yaya adı üzerinde taht oyunları için türlü entrikalar ... o arada da ana oğul baba kim kimi bulursa
heeeee ya gelsin benden istesin seni .... ben damatçıyım zaten
alıyorum randevu kuzum
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İlk gününüz keyifli geçsin canım inşallahAnammmm sabahtan beri isim bitmiyor kahvalti evi topla ogle yemegi hazirla kiza meyve yedir... kizi yika pakla , banyo tuvalet ovmaca...
Guya kizimi krese verince rahat olacaktim bu seferde ogleye kadar motor takip isleri yetistirmem lazim ki baba gelince kizi götürsün... gerci bugun ilk gunumuz bende gidecem cook heyecanliyim bu arada kendimide yikadim pakladim makyajimi yaptim... simdi esim gelir ona yemek hazirla kizi yedir hoop evden cikis olacak...
Kizimi birakirim biraz çarşıda gezerim ordan esimin dairesine gecer bi cayini icerim bir senedir hic gitmedim dairesine.. odasını bilem bilmiyorum
Sonra kizim insallah sorun cikarmsaz ise aksam 5te onu alir eve geçerim... esime kixima uemek yaptim bana gore yemek yok onlar patates yemegi istediler.. bende kendime gelirken ciger yaptirayim hem kan yapar hem demir)))
Musait zamanda hepsini okurum bugune ait ne sohbet var ise opuldunuz canlar))
Kolay gelsin çabuk öğrenir İnşaAllahBenimki 2.5 yaşında. Aynen Çok güzel konuşuyor. Bizim sıkıntı kabızlık tı, o düzelsin öyle başlıyım dedim şükür dağa iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?