Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ALLAH babana.acil şifalar versin
sağolun arkadaşlar şimdi haber aldım çıkmış babam eve gidiyorlarmış. İyiymiş şükür.

Canim sizinde kardeslerin varsa onlarinda bi tektiklerinizin yapılmasında fayda var erken teshis onemliymis... biz teyzemi bu yıl kolon kanserinden kaybettik.. drlar kuzenlerimin hepsine kolonoskopi yaptirmalarini istedi... annemin tarafinda bu tarz rahatsizlik var ne yazikki ;(( ..ben doktora sordum teyzen birinci dereceden yakinin degil korkma demisti anne babada cikarsa sizlerde yaptirin demisti..

Yazın da bizde ilham alalım kalkalım evi paklayalım
Benim kizlar cok uyumluydu ama oğlanı kres görevlisi resmen yolarak aldı benden oyle sıkı tutuyorduki bide konusmuyordu zaten ondan dolayı verdim kreşe 3yaşında
Ama senin kızın sorun çıkartmaz sana tecrube sahibi olaraktan tavsiyem sakın açık kapı bırakma yoksa kullanır yani krese gitmeme gibi bir seçeneğinin olduğunu bilmesin canı istemez gitmez yoksa krese gitmek bundan sonra onun görevi oyle bilmeli gelecekteki okul hayatı için

Canim coook istekli cook dun kayit icin gittik eve gelmek istedi siz gidin ben kalacam diye boncuk boncuk agladi eve gitmeye zor ikna ettim aksama anlatırım maceralarimizi ))

Selamlar herkese

Bayramın 2. gününden beri zehir olan günler yaşıyorum bende
Geçmişi okuyunca o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki kendime de ders aldım bana da çok iyi geldi.
Bugün biraz daha iyiyim ama halâ o eski modum yok. Geçecek değmez biliyorum ama birde içimize anlatabilsek yedirebilsek hazmedebilsek
Bu arada gerçekten herşeyin başı sağlık sağlığımdan da oldum ama çok şükür ki geçecek ilaç tedavisiyle.
Kendimde bu kadar anlatacak gücü buldum. Çok şeyi takmam kafama amaaann der çekerim kapımı ama bu defa olmadı bunu da sildim sayılır daha iyiyim.

Herkese sevgiler ...

megi bayram gazisi mi oldun sende benim gibi :

Takimin yüce kişisi gibisin suspus hep bi guzellik hep bi olumlu hal masallah
Sagolasin canim.
Yas 30 oldu anca tecrube edebildim yazdiklarimi.
ecemavi güzel goren guzel dusunur hayatindan lezzet alir.
Hep bu mantikta yasamaya calisiyorum esim de oyle.
Yoksa takilmak istersem cok sey var ama hayat o kucuk seylerle ugrasmayacak kadar guzel ve akip gidiyor.

Portakalli ordek gecmis olsun kuzum.
Benim ailemde de kanser var.
Bi amcami 2halami kansserden kaybettik.
Tedbiri almakta fayda var.
Ausencia kaptanim ihmal etme sende .
Bitkisel bi tedavi yontemi yok mu bi denesen .
Bazen problemleri gormezden gelmek daha da buyutebiliyor saglik gibi.
Bende eskiden senin gibi dusunurdum. Esim kucukken annesini kaybetmis .
Rahatsizmis onemsememis doktora gec gitmisler gec kalinmis .
Ne olur sende ustune düs biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…