Enemmm hiçç tartılmadımm lakin ameliyatta yağlarımı aldırdın zayıflamışın diyenn var kuzumm işyerinde de hep öyle dediler.Dikişlerden korkumaa yiyemedim kii bir şeyy birde amilyat öncesi 2 gün aç kaldımmdiyet yalan oldu tabiii ...
sormaya korkuyorum
54-55 eğleşiyorum oralarda
56 ya kadar yolu var52 ler kısa ömürlü idi
Kollar kalın eflalim . Evet daha yolun var hadi bakalım
Benimde öyle .
Ama heryerim kalın benimAllahtan kilomu göstermiyorum .
Benim kollar 50 kiloykende böyle maalesef kivurduuuuuuuuuuuuuuuuuuu ve gol oldu
muhteşem ya ... geldin .... sekmedin bi hafta bile .... yahu daha girişini yeni yaptık , hedef kilona geldin ... rüzgar gibi geçti diyecekler arkandan
napalım ? tamam mı devam mı ?
hedef kilo revizesi istiyor musun yoksa mezuniyet mi ?
bence bi 56-57 güzel olur sanki de
Oooooo sopanın en temizi burda
Göbek ve kollar ... 62 de puffff .... 10 kilon var eflal .
sabır da ... geldiğinden beri devam edeydin ...
spora da devam .
hepsi gidecek ... hiç bir kol bendeki kollar kadar kalın olamazdı
Enemmm hiçç tartılmadımm lakin ameliyatta yağlarımı aldırdın zayıflamışın diyenn var kuzumm işyerinde de hep öyle dediler.Dikişlerden korkumaa yiyemedim kii bir şeyy birde amilyat öncesi 2 gün aç kaldımm
Hahahhaa anammbile diyorr nasıl bir kıl çıktıysaa artık diyeOooooo hemen dedidokunu yayalımmmm ...kıl mıl derken yağları da aldırmış dely diye
Benim kollar 50 kiloykende böyle maalesef kihiç sanmıyorum inceleceģini. Incelirse şok olurum
Hahahhaa anammbile diyorr nasıl bir kıl çıktıysaa artık diye
Oooooo hemen dedidokunu yayalımmmm ...kıl mıl derken yağları da aldırmış dely diye
Günaydınnn güzeller öncelikle hepinizin geçmiş bayramınız mübarek olsun.Şükür ameliyat sonrası dinlenme sonrası toparlandım.İnşallah hepiniz iyidirr hayattan bezmiştim hiçbir yere bakamadım .Vee sizlerii çok özledimmm
Fatmam gunaydin.
Arkadasa yiyemem diyemedim yazmissin..eger diyetteysek diyecegiz..yada bilinsin istemiyorsan midem rahatsiz bu bana dokunuyor vb.pembe yalanciklar soylenebilir..:)
Tlc de zayiflama programi var..bağımlısı oldum resmen:))
Yaaa çırpı kol görünce ciğer görmüş kedi gibi oluyorum yaYahu benim de öyleydi ... hala da kiloma göre kalın ama göze batmıyor . çırpı kol değilim yaniii ... çırpı bacağım
iner iner
Hahhahaa amannn amann tövbelerr olsunnn kalsınnn yaaa güzelimmm yeni yeni kendime geldimm.Tamamm gıcık kılın delyin tekiydimdeee yüüzme vurmayaydı dr eyi edii
kavanoza koydurup saklasaydın
Aynennn bende çoookkk özledimm güzelimm vallah sağlamm yattımmAyyyy canım hoşgeldin
Geçmiş olsun bizde seni özledik gitme artik
Aynen hulyam tamamen kendimizi de kapatamayiz pek mecbur olmadıkça çıkmıyorum
Ama artık çıkınca dikkat etmem gerek
Ay aynen bende şimdide izliyordum salı gecelerini bekliyor dün şimdi sabahları da oynuyor kalkamadim bakmaktan
Sende karar almışsın kutlarım canim
Ben hedefime geldigimin farkinda bile değilim iyiki gelmişim buraya keşke daha önce gelseymişim diyorum hep.vurduuuuuuuuuuuuuuuuuuu ve gol oldu
muhteşem ya ... geldin .... sekmedin bi hafta bile .... yahu daha girişini yeni yaptık , hedef kilona geldin ... rüzgar gibi geçti diyecekler arkandan
napalım ? tamam mı devam mı ?
hedef kilo revizesi istiyor musun yoksa mezuniyet mi ?
bence bi 56-57 güzel olur sanki de
Oooooo sopanın en temizi burda
Göbek ve kollar ... 62 de puffff .... 10 kilon var eflal .
sabır da ... geldiğinden beri devam edeydin ...
spora da devam .
hepsi gidecek ... hiç bir kol bendeki kollar kadar kalın olamazdı
Agır yaşamlar mı?Tlc de zayiflama programi var..bağımlısı oldum resmen:))
Hahahhaa anammbile diyorr nasıl bir kıl çıktıysaa artık diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?