Yogun yorucuBacim nasilsin nasil gecti yaz??
Insallah ausum burdayim artik..aslinda sıkı tutsam 1 ayda da veririmde o azim yok.
O zaman 8 ekim hedefim 72 olsun. Fava ekleniyor mu bu mesajimi ekleyeyim :))
O kadar regli oldum kilom 69.400 cook gitmemis pofff benim vucud spor istiyor biliyorum veee ada bugun baslar sporaaaa
Hayırlı cumalar bacılar
Geçen kilo 57.1
Bu haftaki 56
Fark 1.1
Bu saate kadar bekledim ama düşmedi daha fazla aus. Bayramdan Sabit döndüm. Çok hareketliydim ve migrenli. Çok ağrı kesici kullandım sadece dün cuma tartı var diye almadım ağrı kesici bol su yeşil çay tükettim. Hala şişkin hissediyorum kendimi ama. Regle beş gün var ondan da belki. Elimden geleni yaptım ama hedefe 200 gr kala durdu malesef.
Yogun yorucu.
Hülyam hadi beraber başlıyoruz yarışakmı?
Ya sen çok iyisin aus gözlerim doldu şu an. Çok duygusalım ben. Ne güzel gayrete getiriyorsun iyiki varsın sen♡♡regl öncesi çok iyi canım ve ağrı kesicili .. aslında gelmiş o 55 lerde ödemlerden saklanıyor şu an .
Ayyyy okuyanlara bi hatırlatma yapayım hedef 2 haftalıktı heeee , aus iyice delirdi sanmayın
ahandapon ponların ördekim .... gidenlere değil gitmeyen 200 gr a 2 adet
Tebrikler makbulem
şimdi sana +1 tartı farkı ekleyeyim ve burdan yola devam .. anaaaam 50 ler geliyor
merhabalar ben takım kaptanı ausilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen , 2 hafta deneme süren var
kilonda çok değilmiş , 3 aya mezun ederiz seni
bekle canım bekle uykusuzluk , sabah kargalarla uyanmak ödem yapar
gönlünü yediğimin
akmasa da damlarız Allahın izni ile
Ya sen çok iyisin aus gözlerim doldu şu an. Çok duygusalım ben. Ne güzel gayrete getiriyorsun iyiki varsın sen♡♡
Kilo bildireyim .
Malum benim yegen bende ona yedir içir eve abur cubur derken 3 günde artmış kilomfrene basma zamanı
En son kilo bildirimim neydiki hatırlayamadım . Du bi bakim not defterime ...
Sanırım 2 hafta önce 67,7
Bayram sabahıda 67.7 müşüm
Bu hafta 68 .6
900 gr artı görünüyor ama bayram artısı değil dikkat etmiştim bu son birkaç günün karbon şişligi
Neyse start 68.6
Haftaya hedef tekrar 67 li kilolar ..
Denrme süren 2 haftaymış banu ne et ne yap gir takımaeger çok sopa çekmiyorsanız katılabilirim
hım 3 ayda iyiymişşşş
biliyom zaten bize hain planlarının olacanı
a ha deli ... gözlerin zopa gelirse dolsunhiç gelmesin o sopada şurda telinle duvağınla mezuniyet karneni gururla sunalım
bende de 67.7 kayıtlı aebenim ..
hadi bakalım devler yarışıyor diye kafamda yarış açtım bileDaydream- ile sana
Kollar kalın eflalim . Evet daha yolun var hadi bakalımKoca göbek nasıl gider ya bıngıl bıngıl
Hahahhaaa oo fırıldakk benii eyice delirttiii kuzummmoyyyyyyyyyyyyyyy benim delim gelmiş
sende çok özlendim canım ya ... iyisin değil mi şimdi ?
he ne diyeceğim hani senin geçen fırıldak gibi döndüğünü gördüğün foto vardı yabende ortası azıcık oynadı ... deli değilmişim
Bugünkü tartı sohbetiminde sonuna geldim
Geçen haftaki bildirimim
Önceki = 63.5
Verilen =61.6
Fark = 1.9
%= 2.99
Bu haftaki bildirimim
Geçen hafta =61.6
Bu hafta = 60
Fark= 1.6
%= 2.59
Ausencia
eger çok sopa çekmiyorsanız katılabilirim
hım 3 ayda iyiymişşşş
Koca göbek nasıl gider ya bıngıl bıngıl
Hahahhaaa oo fırıldakk benii eyice delirttiii kuzummmŞükürrr çok iyiyimm bende çok özledimm sizleriiii cansınızz yaaa
Banu baskülü ne ettin ? Tekrar tartıldınmı ?
Ausum senin durum nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?