Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçen kilo 57.1
Bu haftaki 56
Fark 1.1

Bu saate kadar bekledim ama düşmedi daha fazla aus. Bayramdan Sabit döndüm. Çok hareketliydim ve migrenli. Çok ağrı kesici kullandım sadece dün cuma tartı var diye almadım ağrı kesici bol su yeşil çay tükettim. Hala şişkin hissediyorum kendimi ama. Regle beş gün var ondan da belki. Elimden geleni yaptım ama hedefe 200 gr kala durdu malesef.

Insallah ausum burdayim artik..aslinda sıkı tutsam 1 ayda da veririmde o azim yok.

O zaman 8 ekim hedefim 72 olsun. Fava ekleniyor mu bu mesajimi ekleyeyim :))

ben ekledim valla ... periyodik aralıklarla hatırlatırım

O kadar regli oldum kilom 69.400 cook gitmemis pofff benim vucud spor istiyor biliyorum veee ada bugun baslar sporaaaa

daha 2.günün değil mi ? iner iner ... bu hafta altın kaymak haftan ... spora yüklen ve halanın gidişi ile 68 lere gel

Hayırlı cumalar bacılar

Hayırlı Cumalar olsun aebenim dilberim

regl öncesi çok iyi canım ve ağrı kesicili .. aslında gelmiş o 55 lerde ödemlerden saklanıyor şu an .

Ayyyy okuyanlara bi hatırlatma yapayım hedef 2 haftalıktı heeee , aus iyice delirdi sanmayın

ahanda pon ponların ördekim .... gidenlere değil gitmeyen 200 gr a 2 adet

Yogun yorucu .

Hülyam hadi beraber başlıyoruz yarışakmı?

at bakem ortaya bi kilo bildirimi de başlayın

Ya sen çok iyisin aus gözlerim doldu şu an. Çok duygusalım ben. Ne güzel gayrete getiriyorsun iyiki varsın sen♡♡

Kilo bildireyim .
Malum benim yegen bende ona yedir içir eve abur cubur derken 3 günde artmış kilom frene basma zamanı

En son kilo bildirimim neydiki hatırlayamadım . Du bi bakim not defterime ...

Sanırım 2 hafta önce 67,7
Bayram sabahıda 67.7 müşüm
Bu hafta 68 .6

900 gr artı görünüyor ama bayram artısı değil dikkat etmiştim bu son birkaç günün karbon şişligi

Neyse start 68.6
Haftaya hedef tekrar 67 li kilolar ..

eger çok sopa çekmiyorsanız katılabilirim
hım 3 ayda iyiymişşşş

Ya sen çok iyisin aus gözlerim doldu şu an. Çok duygusalım ben. Ne güzel gayrete getiriyorsun iyiki varsın sen♡♡

a ha deli ... gözlerin zopa gelirse dolsun hiç gelmesin o sopada şurda telinle duvağınla mezuniyet karneni gururla sunalım

bende de 67.7 kayıtlı aebenim ..

hadi bakalım devler yarışıyor diye kafamda yarış açtım bile Daydream- ile sana

biliyom zaten bize hain planlarının olacanı

Hahahhaaa oo fırıldakk benii eyice delirttiii kuzummm Şükürrr çok iyiyimm bende çok özledimm sizleriiii cansınızz yaaa

Bugünkü tartı sohbetiminde sonuna geldim

Geçen haftaki bildirimim
Önceki = 63.5
Verilen =61.6
Fark = 1.9
%= 2.99

Bu haftaki bildirimim
Geçen hafta =61.6
Bu hafta = 60
Fark= 1.6
%= 2.59

Ausencia

vurduuuuuuuuuuuuuuuuuuu ve gol oldu

muhteşem ya ... geldin .... sekmedin bi hafta bile .... yahu daha girişini yeni yaptık , hedef kilona geldin ... rüzgar gibi geçti diyecekler arkandan

napalım ? tamam mı devam mı ?
hedef kilo revizesi istiyor musun yoksa mezuniyet mi ?
bence bi 56-57 güzel olur sanki de

eger çok sopa çekmiyorsanız katılabilirim
hım 3 ayda iyiymişşşş

Oooooo sopanın en temizi burda

Koca göbek nasıl gider ya bıngıl bıngıl

Göbek ve kollar ... 62 de puffff .... 10 kilon var eflal .
sabır da ... geldiğinden beri devam edeydin ...
spora da devam .
hepsi gidecek ... hiç bir kol bendeki kollar kadar kalın olamazdı

Hahahhaaa oo fırıldakk benii eyice delirttiii kuzummm Şükürrr çok iyiyimm bende çok özledimm sizleriiii cansınızz yaaa

diyet yalan oldu tabiii ...
sormaya korkuyorum

Banu baskülü ne ettin ? Tekrar tartıldınmı ?

Ausum senin durum nedir ?

54-55 eğleşiyorum oralarda

56 ya kadar yolu var 52 ler kısa ömürlü idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…