Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben hep elbise giyerim canım, pantolonu bıraktım, etek gömlek le de rahat edemiyorum, şimdi hep elbise, gözüm doymuyor yalnız aldıkça alıyorum, kilo verince birde bunları daralttırmak var :)

Süpersin canım kesinlikle. İraden nazarlığı hakediyor kesinlikle

kaptanım kilomu yazmaya çok korkuyorum
önce nilişkonunkini yazayım 53,7 (üzülerek bildirdi) bugün işyerinde müfettiş var o yüzden çok yoğun gelemiycek, burdan kendisine başarılar kolaylıklar diliyorum nehirnil111
ııı şeyyy hımmm benimkide 59,0
bayramda yediğin tatlılar dolmalar tartı günü seni tırmalar
ayda 1 kilo verip 1 haftada 2 kilo alarak rekora koşuyorum

Benim gördügüm azıcık bir göbek bence o da 5 kilodan sonra kalmaz sadece 4 haftada bence istedigin görüntün oluşur
İnşaallah canım, göbek için bölgesel egzersiz şart. Sezeryan göbeği sarkık. Diğer yerlerim taş gibidir ayıptır söylemesi

Mercek verin mercek .
Begüş allah iyiliğini versin aus görmesin diye nasıl yazmış rakamları

Bayram için lc den bunu almıştım. 42 beden ama tabi bilirsiniz lc bir beden büyük oluyor, 44 beden yani. Amma velakin acele ile deneyip çıktım. Bir giydim bayram günü bol ki ne bol. 40 beden alsam olurmuş. İçinde yüzdüm

Nare83 Bayıldım:) bende bu ara elbiselere bakıyorum.vermem gereken kilolarım olmasa dalacam magazalara
İnşaallah canım, göbek için bölgesel egzersiz şart. Sezeryan göbeği sarkık. Diğer yerlerim taş gibidir ayıptır söylemesi
3 de normal dogum bende sarkık bir göbek var bence gecer egzersi diyeti bırakma
Bu hafta ben tartıya inat iyice hırslandım

begüm sen kaçtın ki ben bıraktıgımda
ay 5derece astigtımla ben bile gördümm

degiştir cnm bir kez giydinse birşey olmaz
hediye geldi bedeni olmadı de

Bayıldım:) bende bu ara elbiselere bakıyorum.vermem gereken kilolarım olmasa dalacam magazalara

3 de normal dogum bende sarkık bir göbek var bence gecer egzersi diyeti bırakma
Bu hafta ben tartıya inat iyice hırslandım
Verince istediğin gibi alırsın, sonuna kadar hakediyorsun bir azimli iradeli de sensin ki :) bende artık bırakmıycam canım inşaallah, ocakta hedefe ulaşmış olucam. Spora da başlarsam artık süper olacak. Bu aralar biraz halsizim yüklenmek istemiyorum, mevsim geçişi hemen şifayı kaparım diye. Gerçi sen şimdi alsan da olur ki 65 gibi duruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…