Ahanda suç üstü yakalandın kaççççPeki öyle olsunPizza kısmına geçiyorum ben
kolay gelsin kaptanım
1 ay olmuştur evde iş yapmayalı benim ev aldı başını gidiyo,tatil eşyaları ortada daha,paletler,şnorkel,deniz şemsiyesi koridorda,valizler yatak odasında,yıkanan çamaşırlar toplanamadan evin her bir köşesinde,bazen eve gitmek istemiyorum o derecedüzen güzel bişey
Kaptanicem misafir var guncel 65 .1
Kilo bildirimi
En son 108.7
Bu hafta 109.5
Ne 109 be ne diyelim
Kaptanim sen bilirsin elimden geleni yaparim cogu zaman fazlasini yaparim yeter ki 60 kilo olayim
kızlar birşey sorucam
bi yakınım evde kuran okutacakta bana pirinç ve kıyma ne kadar gider diye sordu,toplamda 60-70 kişi arası gelicekmiş
bu konularda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
Kaptaaaan okuyorsun evet biliyorum. Metabolizmamı şaşırtmak adına beş lahmacun üstüne 300 gr dondurma yiyorumsence yeterince şaşırmışmıdııııır Bence yeterli değil birde tereyağlı pirinç pilavı üstüne iyi gider. Çıldırır metabolizmam pizza da mı şeeetsem
Kızzzzz yüreğine mi indiricenkaptan yok ama ben varım çıkarırım sopayı
Patates telafisi. Acıkırsam bir kase yoğurt yerimanaaaam dur hele cuma ..liste...telaş .... menü kondurmuş hemen
güzelmiş de acıkma inşallah
kızlar normalde buradada pilav üstü et yada tavuk olur,bazı kişiler pilav üstü kıyma yapıyor(kurban kesenler kıyma çektirip evdede kuran okutuyorlar o yüzden)
yanında tabi börek,tatlı mutlaka olur bazıları dolmada sarar
dayy tatilden dönünce direk eve gelmedim,sonrada araya bayram girdi,yani bizim işler biraz karışık evime pazartesi akşam ancak geçebildim,salıdan beride sabah kalkıp işe gidiyorum iş çıkışı direk çarşıya ordanda bazı işler için orda burdayız gece 12-1 den aşağı eve giremiyorum,bugün yine dışarlardayım
heee walla kız banu bizde minnak olalım mı
Kızlar Aus yine siteye giriş yapamıyor, hata veriyormuş. Misafir olarak okuyor amayönetim halletmeye çalışıyormuş
Geldimmmmmmmmmmmmmmmm .
Gitmem inşallah .
Daha önce de olmuştu bu , sadece editörlerin etkilendiği bir hata . Siteye giriş yapamıyoruz
cuma diye bi yüreğim ağzıma gelmedi değil de .. hemen halledildi şükür .
geçmişe uçayım da bakayım kim 5 kilo vermiş
cnm ne yogunlugu hayırdır begüş , herşey yolundadır inş canım :)
ay olalım ya , yakışırrrrr geçen kış veridk bu kışta verirsek süper olur
benim ilk hedefim listeye girmek
ayyy hadiiii gömelimmmmm ,
ay hemende damlamışşşş
hemeeeeeeeeeen mail attım yönetime .... dedim cuma bugünnnn cumaaaaaaaa
canımm büyük geçmiş olsun şükür bende daha dahaa iyiyim.Rabbim acilşifalar versin bende dikişlere enf. kaptırdımm çok çektimm çokkk şükür toparlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?