Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

begum75 burada pilav kavurma et ve tulumba tatlisi veriyorlar mevlutte..yanina da ayran..

Kiymayi ne yapacak merak ettim..

kızlar normalde buradada pilav üstü et yada tavuk olur,bazı kişiler pilav üstü kıyma yapıyor(kurban kesenler kıyma çektirip evdede kuran okutuyorlar o yüzden)
yanında tabi börek,tatlı mutlaka olur bazıları dolmada sarar

1 ay mı??ben 1 ay evde is yapmasam devlet evi korumaya alır:) ne bileyim bazen ozeniyorum. Bende takinti gece vakti bile donsem seyahatten yerlestirip yikamadan yatamam..

dayy tatilden dönünce direk eve gelmedim,sonrada araya bayram girdi,yani bizim işler biraz karışık evime pazartesi akşam ancak geçebildim,salıdan beride sabah kalkıp işe gidiyorum iş çıkışı direk çarşıya ordanda bazı işler için orda burdayız gece 12-1 den aşağı eve giremiyorum,bugün yine dışarlardayım

Camasir mi makina mi
Guya yarin 1-3 arasi gelecekler artik kac gun camasir yikarim siz dusunun...

Kaptaaaan okuyorsun evet biliyorum. Metabolizmamı şaşırtmak adına beş lahmacun üstüne 300 gr dondurma yiyorum sence yeterince şaşırmışmıdııııır Bence yeterli değil birde tereyağlı pirinç pilavı üstüne iyi gider. Çıldırır metabolizmam pizza da mı şeeetsem

Kızzzzz yüreğine mi indiricen kaptan yok ama ben varım çıkarırım sopayı

Geldimmmmmmmmmmmmmmmm .

Gitmem inşallah .

Daha önce de olmuştu bu , sadece editörlerin etkilendiği bir hata . Siteye giriş yapamıyoruz

cuma diye bi yüreğim ağzıma gelmedi değil de .. hemen halledildi şükür .

geçmişe uçayım da bakayım kim 5 kilo vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…