Hiç bilgim yok canım. Ne yapacak köfte pilav mı? Sivasın en güzeli yani pide fırınları. Etli pide yanına sakaya yapılıyor evde, ayran da hazır oh mis. Tatlı de ister tulumba ister güzel yapan varsa un helvası
begum75 burada pilav kavurma et ve tulumba tatlisi veriyorlar mevlutte..yanina da ayran..
Kiymayi ne yapacak merak ettim..
1 ay mı??ben 1 ay evde is yapmasam devlet evi korumaya alır:) ne bileyim bazen ozeniyorum. Bende takinti gece vakti bile donsem seyahatten yerlestirip yikamadan yatamam..
heee walla kız banu bizde minnak olalım mıkelebek cnm çok geçmiş olsun
nasılsın şimdi
yerin belliydi valla ama bende pek gelemedim son dönemler artık burdayız inş geçen kış gibi
Canim cok gecmis olsun nasilsin simdi .heee walla kız banu bizde minnak olalım mı
allaha şükür biraz ödem biraz morluk dışında iyiyimCanim cok gecmis olsun nasilsin simdi .
Cabucak iyilesirsin umarim. Kahvene de alarm mi taksakallaha şükür biraz ödem biraz morluk dışında iyiyim
Camasir mi makina mibende şimdi yemek yapmaya çıkıyorum ...
sonra gelirim .. cumaları burdan çıkmayı sevmiyorum yahu
yemek koyayım ocağa ... pişerken bi süpürge tutayım eve .. bi makinedeada81 söylemesi ayıp çamaşır atayım ... damlarım 3 gibi
Kaptana sabotajjj mii var yoksa. Cekemeyen gruplar mi var.Kızlar Aus yine siteye giriş yapamıyor, hata veriyormuş. Misafir olarak okuyor amayönetim halletmeye çalışıyormuş
Bence öyle düşündümKaptana sabotajjj mii var yoksa. Cekemeyen gruplar mi var.
Kızzzzz yüreğine mi indiricenKaptaaaan okuyorsun evet biliyorum. Metabolizmamı şaşırtmak adına beş lahmacun üstüne 300 gr dondurma yiyorumsence yeterince şaşırmışmıdııııır Bence yeterli değil birde tereyağlı pirinç pilavı üstüne iyi gider. Çıldırır metabolizmam pizza da mı şeeetsem
Gel beraber yiyelim biliyorum sende istiyorsunKızzzzz yüreğine mi indiricenkaptan yok ama ben varım çıkarırım sopayı
Hiç de bile mis gibi yemeğimi yedim ben. Menü paylaşıcam şimdiGel beraber yiyelim biliyorum sende istiyorsun
Peki öyle olsunHiç de bile mis gibi yemeğimi yedim ben. Menü paylaşıcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?