Canlar kaçıranlar için ; 5 yıldır uyuyan ülseratiif kolitim uyandı ...kanamalar başladı ..bugün randevu aldım ..muhtemelen pzt için kolonoskopi verir ... orda da biyopsi alır .. bugün bi sonuç alamam yani ..
7 zeytin / 1 inciriEfser yapıyordu evet , ondan sonra @60kiloyum başladı ...
ben de araştırdım ve Kuranın mucizesi bu iki nimetten uzak durma aus dedim :) kilo verdirmeye direkt bir etkisi yok . ama tok tuttuğu kesiin . Ben şifa niyetine başladım .
Heee tabiii bi de gençlik hormonu ( büyüme) nanesi varmış bu iki besin birleşip yenilince , içindeki madde Japon amcalar araştırmış :)))
eeee yiyekte gençleşekbi ajda da biz oluruz derken ajdar olmayayım da
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
he ya bende çok okudum , adamlar epey araştırmış ... sabah uyanınca gece yatınca 7 zeytin 1 inciri (taze ya da kuru olabilir) aynı anda çiğneyerek yiyoruz ...
anaaaaaaaaaaaaaaaaam kız deli eee sen daha da gençleşirsen .... oyyyyyyyyyyy eniştem oyyyyyyyyyyyy
harbiden efsunlu hatunsun
Aus ne olur sen hep iyi şeyler söyle, ne desen çıkıyor
Aynen canım açtım konusunu ben ... melatonindi galiba hormonun adı .... ondaki madde bu ikisinin beraber yenilmesi ile ortaya çıkıyormuş ... ve gelsin detokslanmış ciltler
Bende bizim fabrika mağazalarındaki bedenlere inanmıyorum o beden olsa olsa normal markalarda 42 olurdu çünkü kilo belli 75 biraz zor yani :))) bir günde ipek yola ve ekole bakyım orda kaç giyorum
Şu beden işinin neden standartı yok yahu...
ben şuan XS,S,M giyebiliyorum .... 34,36,38 .... giyebiliyorummağazaya markaya göre şekilleniyor ... ama artık lcw benim için ııı ıhhh 36 sı çok yok olanda bol geliyor ...
Tebrikler kızlar birincilik yakışıyor takıma ve kaptanaCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 533. ve 534. ETAP
(25 Ağustos-8 Eylül)
TAKIM DERECELERİ
1..............1,411........ 7. TAKIM
2..............0,905........ 4. TAKIM
3................0,714...... 6. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........2,76......Triplimelek Megi (7. Takım)
2..........2,31........ nar_cicegim (7. Takım)
3..........2,04.............mehlikatun (9. Takım)
7.takımın tüm güzellerine ayrı ayrı tebrikler
Şu tabloya baktıkça bakasım geliyor ... öyle kolay olmuyor biliyorum .. hele de bayram haftası... ne tabaklar elinin tersi ile itildi ... ne böreklerde baklavalarda gözü kaldı insanın
Ama böyle böyle gidiyor işte , senelerdir yapışmış kilolar ...
Kocaman alkış her birinize
@Triplimelek Megi canım tebrikler , haftanın birincisi olarak başarı sırrını paylaşacaksın unutma .
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-48
nar_cicegim tebrikler canım , listeye derece ile merhaba dedin ...hiç inme oralardan
Kaptan bende menü ve spor paylaşımlarına başladım gitti mortilerim ne haber hanginiz ikincisinizCanım menün güzel .. ama gün içinde 1 kilo oynar akşam ... sonuçta yediklerini bırak içtiklerin var ... wc ye düzenli çıktığın sürece ... sorun yok
Olmamış hiç .. sabah zaten olmamışta ...
yoğurt..salata..sebze...meyve... ayran.. bunlar olmalı menülerde .
okudum liste hislerini :)) deneme süresi olarak önümüzdeki hafta hak kazanıyorsun da bakacağız hele ... görüyorsun listede canını okuyorum herkesin :))) ve çok doğru demişsin ... liste vicdan birazda ..
senin bu yüzmeler ne zaman bitiyor
su azlığı hariç güzel menü canom
yazsaydın keşke ada ... abarttırken ne kadar çok abarttığını görmek isterim ... hadi ama başladık artık ... spor çok iyi ..belki de yediklerin eridi gitti bile
ooooo hesaplar başlamış ...
hadi sen artık menü ve spor yazmaya başla ecem ... mortilerini de etiketle hele ...
menünde fazlalık yoktu ki ..öğlen çok hafifti zaten ..akşam porsiyon mu çok büyüktü ?
işte başarının sırrı
canım sen akşamları neden yemiyorsun yahu ?
yani çok çok az ... bir de üzerine deli spor ....
o spora göre çok güzel prolu beslenmen gerek .
Akşam ekmek çok ... karataya uymuyor da ausa da uymuyor . ekmeği özellikle akşam menülerinden hooop kaldır lily ..lütfen .
ve spor ne vakit geliyor ?
dur etikette yapayım seversin sen @White Lily
Canım bunun dışındaki tüm mesajlarını da okudum ... kimse o arkadaşlar hele de o kullanıdığını hissettiğin lütfen kendini kullandırma ... gitsinler evlerine yahu
hem maddi hem manevi istemediğin kişiler için neden yoruyorsun kendini ??
kuruyemiş şart mı ? değil .
ette değil ...pro istiyorsan yumurta ye ...lor ye ...
kendini zorlama lütfen .
üzüldüm ve kızdım .hadi bakayım , göreyim seni ... al pazardan yeşilliklerini lorlu salata yap kendine .
misafirlerin ne yerse yesin ..
Çok güzel ...yine güzel ... @tevafuk55 işte böyle annemmmm .. bu işler full irade
fatma bu mesajının hiç bir cümlesini kabul etmiyorum .
Bana bir zahmetin de yok ... isim etiketlemek kopyala yapıştır .... arada dürtüp yazmak içimden gelmese yapmam zaten .
yani hayır ... seni 140 kiloya geri yollamam .
O 99 u beraber göreceğiz.
10 kilocuk ya ...
sadece 10 kilo vereceksin .
menülerini bekliyorum ... yaptığın her fırsatta sporunu da ..
kilo bildirimi de .
yok öyle ben çekileyim demek .
Hak diyorsun , helallik diyorsun ... azıcık hakkım varsa ...devam edersin .. olduğu kadar ...gittiği kadar ...
sedacım hoş geldin
hadi bakalım ver startını artık ... bu hafta güzel menüler ve spor bekliyorum senden
çok mu artın , yazsaydın kilonu ?
Kaptan olmaz ki ama begüm e torpil spor timi ona misafir timi ona
hosbuldum canim yazmayayim.Canım menün güzel .. ama gün içinde 1 kilo oynar akşam ... sonuçta yediklerini bırak içtiklerin var ... wc ye düzenli çıktığın sürece ... sorun yok
Olmamış hiç .. sabah zaten olmamışta ...
yoğurt..salata..sebze...meyve... ayran.. bunlar olmalı menülerde .
okudum liste hislerini :)) deneme süresi olarak önümüzdeki hafta hak kazanıyorsun da bakacağız hele ... görüyorsun listede canını okuyorum herkesin :))) ve çok doğru demişsin ... liste vicdan birazda ..
senin bu yüzmeler ne zaman bitiyor
su azlığı hariç güzel menü canom
yazsaydın keşke ada ... abarttırken ne kadar çok abarttığını görmek isterim ... hadi ama başladık artık ... spor çok iyi ..belki de yediklerin eridi gitti bile
ooooo hesaplar başlamış ...
hadi sen artık menü ve spor yazmaya başla ecem ... mortilerini de etiketle hele ...
menünde fazlalık yoktu ki ..öğlen çok hafifti zaten ..akşam porsiyon mu çok büyüktü ?
işte başarının sırrı
canım sen akşamları neden yemiyorsun yahu ?
yani çok çok az ... bir de üzerine deli spor ....
o spora göre çok güzel prolu beslenmen gerek .
Akşam ekmek çok ... karataya uymuyor da ausa da uymuyor . ekmeği özellikle akşam menülerinden hooop kaldır lily ..lütfen .
ve spor ne vakit geliyor ?
dur etikette yapayım seversin sen @White Lily
Canım bunun dışındaki tüm mesajlarını da okudum ... kimse o arkadaşlar hele de o kullanıdığını hissettiğin lütfen kendini kullandırma ... gitsinler evlerine yahu
hem maddi hem manevi istemediğin kişiler için neden yoruyorsun kendini ??
kuruyemiş şart mı ? değil .
ette değil ...pro istiyorsan yumurta ye ...lor ye ...
kendini zorlama lütfen .
üzüldüm ve kızdım .hadi bakayım , göreyim seni ... al pazardan yeşilliklerini lorlu salata yap kendine .
misafirlerin ne yerse yesin ..
Çok güzel ...yine güzel ... @tevafuk55 işte böyle annemmmm .. bu işler full irade
fatma bu mesajının hiç bir cümlesini kabul etmiyorum .
Bana bir zahmetin de yok ... isim etiketlemek kopyala yapıştır .... arada dürtüp yazmak içimden gelmese yapmam zaten .
yani hayır ... seni 140 kiloya geri yollamam .
O 99 u beraber göreceğiz.
10 kilocuk ya ...
sadece 10 kilo vereceksin .
menülerini bekliyorum ... yaptığın her fırsatta sporunu da ..
kilo bildirimi de .
yok öyle ben çekileyim demek .
Hak diyorsun , helallik diyorsun ... azıcık hakkım varsa ...devam edersin .. olduğu kadar ...gittiği kadar ...
sedacım hoş geldin
hadi bakalım ver startını artık ... bu hafta güzel menüler ve spor bekliyorum senden
çok mu artın , yazsaydın kilonu ?
Kaptan olmaz ki ama begüm e torpil spor timi ona misafir timi ona
Takımımız adına Küçük bir istatistik ....
520.etap 3.
521.etap 2.
522.etap 4.
523.etap 3.
524.etap 4.
525.etap 1.
526.etap 2.
527.etap 2.
528.etap 1.
529.etap 2.
530.etap 2.
531.etap 1.
532.etap 4.
534.etap 1.
535.etap ????
En kötü günümüz böyle olsun denir yadereceden düştüğümüz haftalar 4.lük gelmiş ..
Eveeeeeeeeeet şimdi 1000 puanlık uzman sorusu , soru işaretli yere ne gelecek
Hafta sonu kaçamak yok zaten ... onu biliyorum da . kendinize şunu telkin edin .... çok yesem de sabaha acıkıyorum , az yesem de ... eeee o zaman neden çok yiyeyim
Fatmacimm kızlar yazmış zaten fazla bişey yazmayayim ama pes etme bırakma mutlaka basarirsin..Maşallah kaptanınım süper bir yüzde kutlarım başta seni ve tüm arkadaşlari
Takımım enerji si bu kadar yüksek Ken yazmak istemedim enerji yi düşürmemek için
Herhalde kaptanim benden bı cacık
Olmaz efsane falan yok
Bugün çok moralim bozuldu herhalde 5.kez 109 kilo bildirdim
Ne diyelim olmayınca olmuyor çabuk pes etmedim hatalarım gayretini yanında az kalır
Uğraştım denedim ve havlu attim inşallah almam gece nobetletim ekmek arası peynir ler abur cuburlar nerdeyse kalmadı ama sonuç haftalardır değişmedi
Misafir vardı anneme kolay nserve yaptık misafir falan ama içimde ciddi anlamda sıkıntı içindeydim
İşin acı tarafı bıraktım eskiye döndüm 3 4aya 140 kilolara çıkacak potansiyel im var oralar çok zordu inşallah görmem
Ama aşağılarda göremedim uzun zamandır bu 100 110 aralığı mi olmuyor
Olumsuz düşünce negatif enerji bu konularda iyi sayılırım birçok zor durumda kendimi teselli edecek çok şükür bir yol buldurur Rabbim ama bu gün hisdiyatim malasef pes emek oldu 20yili aşkın zamandır gizli üzüntü ve mücadele ciddi anlamda daraldim sıkıldım yoruldum uzandım
Canım veda gibi değil yazdıklarım buraları sizleri çok seviyorum takılırız kahvemle gelirim
Senin benim adımı yazıp emek vermeden bile mahcup oluyorum
Enerjini emeğini hakedenler için harca canım spor listesi takımı m dışı olanlarda da çıkar canım
Herşey için çok teşekkür ler Rabbim razı olsun senden de arkafadlardanda
Durumu ya,din canım yukarı çok teşekkür ler
Aynı anda çiğnemek derken ?
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
he ya bende çok okudum , adamlar epey araştırmış ... sabah uyanınca gece yatınca 7 zeytin 1 inciri (taze ya da kuru olabilir) aynı anda çiğneyerek yiyoruz ...
anaaaaaaaaaaaaaaaaam kız deli eee sen daha da gençleşirsen .... oyyyyyyyyyyy eniştem oyyyyyyyyyyyy
Canım kaptanimm cici aus biliyorum var sende bi keramet...
15 EYLÜL CUMA HEDEF LİSTESİ
HEDEFİ AZ BULAN REVİZE EDEBİLİR
ÇOK BULAN SESSİZ KALABİLİR
HADİ BAKALIM GÖREYİM YİNE HER BİRİNİZİ .. HEDEFE GİDEN YOL İÇİN HAFTALIK PLAN YAPIN LÜTFEN KAFANIZDA .. MENÜLER VE SPOR DÜZENLİ OLURSA , BU KİLOLAR GELMEYECEK HEDEFLER DEĞİL.....
@Ahu060812 66.3
Efser 74
@WhiTe Lily 72
@igdedali 59.8
@Triplimelek Megi 59.2
GunesinKizi35 46.0
@Bonus 98.4
@caytabagi 60.6
@portakal Sulu Ordek 55
nar_cicegim 67
@Makbule007 61.5
aeben 67.2
@saydin78 60.8
ecemavi 65.4
@Antepia27 108.2
@ada81 68.5
@eflalim 71.3
@Kajupi 59.6
@masumm 65.9
@daydream- 74.8
@MuMu85 81.1
nehirnil111 52.8
begum75 . 57.8
Ausencia 54-55 arası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?