Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi bakalım bana müsade ....
ev halkı uykuda iken , kahvemi sizin eşliğinizde içmek mutluluk verici idi

Şİmdi uyandırayım nur cemalimle de ... çıkalım ...

Önce kahvaltıya ... sonra dr a .... sonra gezer tozar geliriz ....

Herkese kocaman

Hafta sonu kaçamak yok zaten ... onu biliyorum da . kendinize şunu telkin edin .... çok yesem de sabaha acıkıyorum , az yesem de ... eeee o zaman neden çok yiyeyim

hadi bakalım .... cumartesi pazar , ipin ucu sıkı tutulunca ...pazartesi güzel eksiler gelir ... pazartesiye güzel eksiler gelirse ... haftaya tam motive başlanır haftaya tam motive başlanırsa cumaya pon pon yetişmez .... cumaya pon pon yetişmezse ... sen ben o ...mutlu olur eeeeee biz mutlu olursak

tamam tamam sustum

kaptanım çok geçmiş olsunbi ara bende buna benzer bişeyler yaşadım seni çok iyi anlıyorum, inşallah bir an önce geçer

kaptanım ben internette araştırmıştım burdada baya bi yazdım,bağırsaklara iyi gelen kombiyotik yoğurt mayası ile yoğurt mayala kendine,tabiki tedavine devam et ama destek olarakta bu yoğurttan yersen faydalı bakterilerin sayısı artıyor bu sayede bağırsakların sağlıklı oluyor buda tüm vücudu sağlıklı yapıyormuş,kısacası bağırsaklar 2.beynimiz ve çok önemliler
ayrıca sende uyuyan bir ms vardı değilmi?bak internette araştır bununda bağırsaklarla çok alakası var,sana naçizane tavsiyem kombiyotik mayalı yoğurdu araştır ve düzenli ye

en kısa zamanda incir alıp bende başlamak istiyorum bu küre
nehirnil111 kuzucum gelmedin bugün nerlerdesin? senle birlikte başlayalım mı bu küre

harbiden efsunlu hatunsun
hakkımızda iyi şeyler de baride iyi şeyler çıksın
kaptanım gelen misafir böyle olsun de hep,ötekiler gelmesin de tamam mıanladın sen onu

Aus ne olur sen hep iyi şeyler söyle, ne desen çıkıyor

ayy bencede
böyle kaptan hiçbir takımda yoktur,kaptanımızın kalbi çok temiz ve iyi niyetli ondan oluyo bunlar hep

Aynen canım açtım konusunu ben ... melatonindi galiba hormonun adı .... ondaki madde bu ikisinin beraber yenilmesi ile ortaya çıkıyormuş ... ve gelsin detokslanmış ciltler

takımcak hem zayıflayacaz hemde güzelleşecez desene
aramızdan güzellik kraliçeside çıkarmış,sonra sırrını paylaşırmışayy hemende hayallere daldım yazdım hikaye oldu

Bende bizim fabrika mağazalarındaki bedenlere inanmıyorum o beden olsa olsa normal markalarda 42 olurdu çünkü kilo belli 75 biraz zor yani :))) bir günde ipek yola ve ekole bakyım orda kaç giyorum ama yinede 38 ruhumu okşadı :))))

Tebrikler kızlar birincilik yakışıyor takıma ve kaptana

Kaptan bende menü ve spor paylaşımlarına başladım gitti mortilerim ne haber hanginiz ikincisiniz

Kaptan olmaz ki ama begüm e torpil spor timi ona misafir timi ona

hosbuldum canim yazmayayim.
artim cok cok fazla degil
biraz eriteyim oyle yazayim. yesilcay kiraz sapi falan da icemiyorum biraz toparlanayim az zaman istiyorum kaptanim

Kaptan olmaz ki ama begüm e torpil spor timi ona misafir timi ona

torpil yok torpil yok
ece sabah 6,30 da kalktım kuruyan çamaşırların bir kısmını katladım, mutfakta bulaşıklığı boşalttım çıktım işe geldim,iş çıkışı doğru eve çorba,salata,balık yapıcam,yemeğe misafir gelcek yatılı,yarın kaçta kalkarız ne ederiz bilmem kahvaltı sonrası onlar yola çıkıcak bende onların nevresimlerini yıkar,evi süpürür silerim,yemek yaparım,sonrası dinlenme malum pazartesi iş başı yine,nasipse pazartesi akşamı spora başlıycam
durumum bu torpil falan yok çünkü spora zamanım yok
bu arada kahvaltıya ne pişircem ben kahvaltılığımda yok bak o geldi şimdi aklıma
ece de bakim kahvaltıya ne hazırlıyayım

en az 3. lük der noktayı koyarımm

Fatmacimm kızlar yazmış zaten fazla bişey yazmayayim ama pes etme bırakma mutlaka basarirsin..
Rabbim gönlüne kuvvet versin..
Gell ama kopma burdan
Aynı anda çiğnemek derken ?
Sen öyle mi yapiyon..
Ben hepsini agzimda ceviremem ayni anda yahuu
Canım kaptanimm cici aus biliyorum var sende bi keramet...
Gönderme misafir falan gözün sevemm

Bana 54 yaz Aus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…