71 diyorum :))15 EYLÜL CUMA HEDEF LİSTESİ
HEDEFİ AZ BULAN REVİZE EDEBİLİR
ÇOK BULAN SESSİZ KALABİLİR
HADİ BAKALIM GÖREYİM YİNE HER BİRİNİZİ .. HEDEFE GİDEN YOL İÇİN HAFTALIK PLAN YAPIN LÜTFEN KAFANIZDA .. MENÜLER VE SPOR DÜZENLİ OLURSA , BU KİLOLAR GELMEYECEK HEDEFLER DEĞİL.....
@Ahu060812 66.3
Efser 74
@WhiTe Lily 72
@igdedali 59.8
@Triplimelek Megi 59.2
@GunesinKizi35 46.0
Bonus 98.4
@caytabagi 60.6
@portakal Sulu Ordek 55
nar_cicegim 67
@Makbule007 61.5
aeben 67.2
@saydin78 60.8
@ecemavi 65.4
Antepia27 108.2
@ada81 68.5
Nego 71.3
@Kajupi 59.6
@masumm 65.9
@daydream- 74.8
@MuMu85 81.1
@nehirnil111 52.8
begum75 . 57.8
Ausencia 54-55 arası :)
kaptanım o ne öyle 7 zeytin 1 incirGünaydınlar efenim
Yahu şu 7 zeytin/1 incir yemeye başladım ya ... ve onu yiyince tıkanıyorum feci ... kahvaltı için 2 saat bekliyorum sonra en az .
Ama çok şifalı mübarekler .
neyse bakem neler kaynamış sabah sabah
sendemi başladın ausum .Günaydınlar efenim
Yahu şu 7 zeytin/1 incir yemeye başladım ya ... ve onu yiyince tıkanıyorum feci ... kahvaltı için 2 saat bekliyorum sonra en az .
Günaydın. Bugün güzel sonuçlar alırsın inşaallah canım. İncir zeytin kürünü bende yapayım diyorum.Günaydınlar efenim
Benide tıkıyorduGünaydınlar efenim
Canlar kaçıranlar için ; 5 yıldır uyuyan ülseratiif kolitim uyandı ...kanamalar başladı ..bugün randevu aldım ..muhtemelen pzt için kolonoskopi verir ... orda da biyopsi alır .. bugün bi sonuç alamam yani ..
7 zeytin / 1 inciriEfser yapıyordu evet , ondan sonra 60kiloyum başladı ...
ben de araştırdım ve Kuranın mucizesi bu iki nimetten uzak durma aus dedim :) kilo verdirmeye direkt bir etkisi yok . ama tok tuttuğu kesiin . Ben şifa niyetine başladım .
Heee tabiii bi de gençlik hormonu ( büyüme) nanesi varmış bu iki besin birleşip yenilince , içindeki madde Japon amcalar araştırmış :)))
eeee yiyekte gençleşekbi ajda da biz oluruz derken ajdar olmayayım da
Günaydınn kuzumm geçmiş olsun Rabbim şifa versinnn sanaa canım benimCanlar kaçıranlar için ; 5 yıldır uyuyan ülseratiif kolitim uyandı ...kanamalar başladı ..bugün randevu aldım ..muhtemelen pzt için kolonoskopi verir ... orda da biyopsi alır .. bugün bi sonuç alamam yani ..
7 zeytin / 1 inciriEfser yapıyordu evet , ondan sonra 60kiloyum başladı ...
ben de araştırdım ve Kuranın mucizesi bu iki nimetten uzak durma aus dedim :) kilo verdirmeye direkt bir etkisi yok . ama tok tuttuğu kesiin . Ben şifa niyetine başladım .
Heee tabiii bi de gençlik hormonu ( büyüme) nanesi varmış bu iki besin birleşip yenilince , içindeki madde Japon amcalar araştırmış :)))
eeee yiyekte gençleşekbi ajda da biz oluruz derken ajdar olmayayım da
Teşekkür ederim canımTriplimelek Megi canım tebrik ediyorum :)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-48
Triplimelek Megi
Yayında ve yapımda emeğini geçen sana ve eşine bende teşekkür ederim
Günaydınn kuzumm geçmiş olsun Rabbim şifa versinnn sanaa canım benimbu dediğin kürü bende deniyim bari benim hemşerilerim araştırmışsa doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?