Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

71 diyorum :))

Günaydınlar efenim

Yahu şu 7 zeytin/1 incir yemeye başladım ya ... ve onu yiyince tıkanıyorum feci ... kahvaltı için 2 saat bekliyorum sonra en az .
Ama çok şifalı mübarekler .

neyse bakem neler kaynamış sabah sabah

kaptanım o ne öyle 7 zeytin 1 incirsabah uyanınca mı yiyosun? özellikle bi faydası varmı senin bulduğun bişey mi?

sendemi başladın ausum .
Efser mi yapıyordu güzel sonuçlar aldımı her bakımdan ?

Günaydın. Bugün güzel sonuçlar alırsın inşaallah canım. İncir zeytin kürünü bende yapayım diyorum.

Bonus niyeyse sen geldin aklıma yüzümde bir tebessüm oluştu :) dünün sevinci hala

Antepia27 çok bir muhabbetimiz yok ama anladığım kadarıyla 40 kilo vermişsin, bunu başarmak büyük bir emek ister sabır ister, gel sen vazgeçme emeklerin ziyan olmasın. Bir 20 kilo daha versen ne kadar güzel olur . Hadi pes etmek yok burda

Benide tıkıyordu bana kalorisi biraz yüksek geldi ondan bıraktım sabitlemede şifa niyetine denemek istiyorum

Canlar kaçıranlar için ; 5 yıldır uyuyan ülseratiif kolitim uyandı ...kanamalar başladı ..bugün randevu aldım ..muhtemelen pzt için kolonoskopi verir ... orda da biyopsi alır .. bugün bi sonuç alamam yani ..

7 zeytin / 1 inciri Efser yapıyordu evet , ondan sonra 60kiloyum başladı ...
ben de araştırdım ve Kuranın mucizesi bu iki nimetten uzak durma aus dedim :) kilo verdirmeye direkt bir etkisi yok . ama tok tuttuğu kesiin . Ben şifa niyetine başladım .
Heee tabiii bi de gençlik hormonu ( büyüme) nanesi varmış bu iki besin birleşip yenilince , içindeki madde Japon amcalar araştırmış :)))

eeee yiyekte gençleşek bi ajda da biz oluruz derken ajdar olmayayım da

Günaydınn kuzumm geçmiş olsun Rabbim şifa versinnn sanaa canım benim bu dediğin kürü bende deniyim bari benim hemşerilerim araştırmışsa doğrudur

Günaydınn kuzumm geçmiş olsun Rabbim şifa versinnn sanaa canım benim bu dediğin kürü bende deniyim bari benim hemşerilerim araştırmışsa doğrudur

delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

he ya bende çok okudum , adamlar epey araştırmış ... sabah uyanınca gece yatınca 7 zeytin 1 inciri (taze ya da kuru olabilir) aynı anda çiğneyerek yiyoruz ...

anaaaaaaaaaaaaaaaaam kız deli eee sen daha da gençleşirsen .... oyyyyyyyyyyy eniştem oyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…