Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1.liginizi tebrik ederim kizlar masaallah hepinize.
Antepia27 ablam duygularini anlayabiliyorum sürekli gel git biri olarak ama gudersen üzüntüde birde pismanlik eklenecek unutma lütfen, mücadeleyi birakma mükemmel olmak zorunda degilsin ki hicbirimizde degiliz ama gitmessen, veremessen bile korursun en azindan, bak sende korkuyorsun tekrar 140 olmaktan bu demek oluyorki kendine güvenemiyorsun bu kötplügü yapma lütfen kendine

Son düzenleme:
sessiz kalma hakkımı kullanıyorum

Hiç sıkma canını ben seni eritirim

Götür götür ama iki üç günde bir götür ne o öyle hergün hergün selam mı gidermiş

İnşallah veririm tatlım
Seviyor beni keratalar, hergün görmek istiyorlar, alışmışlar zaar

Ay kızlar dün hiç gelemedim kuzenimin düğünü vardı gittiğimiz yerdede tel hiç çekmiyordu zar zor çeken bi yerde kaptanıma mesaj attım Sonra eve geçtik yemek çay ne gelebildim ne bişey şimdide komşunun sünnet düğünündeyim iadeyi düğün yapıyorum bu arada geçmişi okuyum dedim 500 e yakın mesaj var okuyabilirsem tabi

Bu arada DelyDoly çok geçmiş olsun ve hoşgeldin tekrar.umarım verdiğin emekler zayi olmamıştır 79 ol busefer

kelebekolacam ailemizin daktırı çok geçmiş olsun Allah tan hastaneye yatmak zorunda kalmamışsın tez zamanda iyileşirsin inşallah

Birinciliğimiz de hayırlı olsun hiç katkım olmadı hatta yüzdenizi düşürdüm affedin ama çok yoğun günler yaşadım izine ayrılsam eminim ipin ucu kaçardı 56 ya gelene kadar listeden çıkmayacam yapıştım listeye çirkeflik yapıyom
Napıyım siz olmasanız liste olmasa başaramazdım sizi seviyorum

@caytabagim
Kolay gelsin oncelikle.
Yahu misafirine de bi yumurta kir olsun bitsin.
Anladigim sen bi okulda hem mudur hem ogretmensin .
Allah yardimcin olsun kuzum cok .
Sana suan guzel tecrubeler oluyordur.
Diyetide yaparsin kaptanim yazmis zaten.

selamnmmm nasılsıniz kızlar
sabah sabah hiç bir plan tutmadı

saç boyatıp, arkadaşla görüşüp anneme gelecektim , arkadaşım aradi isim çıktı, kuaföre gittim dolu , anneme gideyim bari dedim bir kaç işi halledip anneme çıktım gidiyorum ,

çocuklar annemde bir kaç gündür gelmeyecekler sanırım, bi gidip göreyim dedim ,

sabah Dümdüz bir migde ile uyandım
tartıldım önce 65.8 66.2 66.8 yine bir sinir harbi yasadim yani

sabahta sıkı bi kahvaltı yaptım
anneme gidince yerim bişeyler çok açım

geçmişi yine okuyamadım

ecemm ne vakit buluşuyorduk
Top sizde bayanlar

Kız.kaptan sana köpek spor timi gönderdiydi ya spor torpili o
Misafir gonderdi misafir torpili de.o yoook zaten ben kaptandan torpil falan istemem eksik kalsın
Sabah icin kahvaltilik yanına omlet olur bizlukta varsa poğaça olur domatesli biber olur menemen olur yaz nimet bol

Hadi bakalım bacım portakilin hayırlı olsun .
Ay ben hiç diyet moduna giremedimya
hayırdır ablacım neden acaba
bizi bu havalar mahvetti

ayy ben tamamen yanlış anlamışım ece kusura bakma
evet torpilli oldum biraz
fırında tost ekmeğinin üzerine kaşarlı sucuklu,bide beyaz kaşar peynir domates biberli karışık ekmek üstü yaparım bide patates kızartırım diye düşündüm,aslında yetiştirebilsemde yanlarına yolluk olarak poğaça börek yapabilsem iyi olurdubakalım duruma göre artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…