15 EYLÜL CUMA HEDEF LİSTESİ
HEDEFİ AZ BULAN REVİZE EDEBİLİR
ÇOK BULAN SESSİZ KALABİLİR
HADİ BAKALIM GÖREYİM YİNE HER BİRİNİZİ .. HEDEFE GİDEN YOL İÇİN HAFTALIK PLAN YAPIN LÜTFEN KAFANIZDA .. MENÜLER VE SPOR DÜZENLİ OLURSA , BU KİLOLAR GELMEYECEK HEDEFLER DEĞİL.....
Ahu060812 66.3
@Efser 74
@WhiTe Lily 72
@igdedali 59.8
@Triplimelek Megi 59.2
@GunesinKizi35 46.0
@Bonus 98.4
@caytabagi 60.6
portakal Sulu Ordek 55
@nar_cicegim 67
@Makbule007 61.5
aeben 67.2
saydin78 60.8
ecemavi 65.4
Antepia27 108.2
@ada81 68.5
@eflalim 71.3
@Kajupi 59.6
Nare83 65.9
@daydream- 74.8
MuMu85 81.1
@nehirnil111 52.8
begum75 . 57.8
Ausencia 54-55 arası :)
İnşallah veririm tatlımHiç sıkma canını ben seni eritirim
Götür götür ama iki üç günde bir götür ne o öyle hergün hergün selam mı gidermiş
Hadi bakalım bacım portakilin hayırlı olsunSabah basladim bakalim portakal diyetime.umarim devami gelir...ortim mortimaeben cuma hedefim 74.9
Selülite faydası vardır inşallah :)))))bir araNare83 ve kelebekolacam selülite bir şeyler yapıyodu faydası oldumu acep?
Top sizde bayanlarecemm ne vakit buluşuyorduk
Kız.kaptan sana köpek spor timi gönderdiydi ya
torpil yok torpil yok
ece sabah 6,30 da kalktım kuruyan çamaşırların bir kısmını katladım, mutfakta bulaşıklığı boşalttım çıktım işe geldim,iş çıkışı doğru eve çorba,salata,balık yapıcam,yemeğe misafir gelcek yatılı,yarın kaçta kalkarız ne ederiz bilmem kahvaltı sonrası onlar yola çıkıcak bende onların nevresimlerini yıkar,evi süpürür silerim,yemek yaparım,sonrası dinlenme malum pazartesi iş başı yine,nasipse pazartesi akşamı spora başlıycam
durumum bu torpil falan yok çünkü spora zamanım yok
bu arada kahvaltıya ne pişircem ben kahvaltılığımda yok bak o geldi şimdi aklıma
ece de bakim kahvaltıya ne hazırlıyayım
Varya biri bana hazir sofra kursa da otursam bisey istemem peynir domates yumurta kral olur
hayırdır ablacım neden acabaHadi bakalım bacım portakilin hayırlı olsun.
Ay ben hiç diyet moduna giremedimya
Top sizde bayanlar
Kız.kaptan sana köpek spor timi gönderdiydi yaspor torpili o
Misafir gonderdi misafir torpili de.o yoook zaten ben kaptandan torpil falan istemem eksik kalsın
Sabah icin kahvaltilik yanına omlet olur bizlukta varsa poğaça olur domatesli biber olur menemen olur yaz nimet bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?