Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aeben biliyordum var yaaa..aşağısı da olur diyeceğini

Nego sen kaşınma anneeeeeeeem sonra strescikler basıyor .. hemen atlamış ordan 71 deyüüüü
O stresi çiğ çiğ yerim attırmasın kafamı pazartesi karataya kaldığım yerden devam inşaallah Veee spor

Kalorisi benim diyet listesini etkiler diye bıraktım diyetisyene söylesem biryere sıkıştırdı şuanda bir şeyi etkilemesin ...her yaratılışın bir sebebi var helede işin içine kuran varsa bizim bilmediğimiz bir çok hikmeti vardır...
Gençlik teranesi varsa işin içinde korumadaki ilk kürüm bu olsun:)))

Aus ne olur sen hep iyi şeyler söyle, ne desen çıkıyor

Aynen canım açtım konusunu ben ... melatonindi galiba hormonun adı .... ondaki madde bu ikisinin beraber yenilmesi ile ortaya çıkıyormuş ... ve gelsin detokslanmış ciltler

Bonus

dünkü menünü okudum .. cız yok ... cuma için hele

ammaaaa neyi ne ile kaçta yediğin sıkıntı bi tek :)

akşam biraz geç .. etli lavaşlı olunca da geç olması sıkıntı ...

öğle de tarhana zaten ekmek :)) ekmekle yenmemesi salık verilir ...

hem sen artık 99 oldun , kuş kadar yesen doayarsın

Aynen canım açtım konusunu ben ... melatonindi galiba hormonun adı .... ondaki madde bu ikisinin beraber yenilmesi ile ortaya çıkıyormuş ... ve gelsin detokslanmış ciltler
Selülite faydası vardır inşallah :)))))bir ara @masumm ve kelebekolacam selülite bir şeyler yapıyodu faydası oldumu acep?

Ooo yandin bonuscannn. Yansin yaglaaarrr

Hahhahahaa Hi Hitlerr benii b seferr kesinn keserr bacılar kurtarınn benii

aeben

sabah yazdıklarını okudum , sende benim fatmaya yazdığımı okumuşsundur ...
Çok netim bu konuda ... hak emek diyorsa , gitmeyecek .... asıl o zaman emeğim gr varsa hiçe saymış olur Antepia27 ...
Burda duracak , menü yazacak ... yazmayınca kaçamak yaptığını anlayacağım spora devam edecek ....fırtınalara puan getirecek .... falan falan ....

@_SARAYCA_ ya da yazmışsın ... daimi mortim o benim .... kesin metasına güveniyor ... gelirim ausla bi yarış patlatırım , 1 haftada da 3 kilo veririm diyorum

ekime kadar yok canım bu arada , tatilde .... o yüzden sesi çok çıkmıyor ..Ekimde tam tekmil dönerim dedi ... arada selam veriyor işte .

Takımımız adına Küçük bir istatistik ....

520.etap 3.
521.etap 2.
522.etap 4.
523.etap 3.
524.etap 4.
525.etap 1.
526.etap 2.
527.etap 2.
528.etap 1.
529.etap 2.
530.etap 2.
531.etap 1.
532.etap 4.
534.etap 1.

535.etap ????

En kötü günümüz böyle olsun denir ya dereceden düştüğümüz haftalar 4.lük gelmiş ..

Eveeeeeeeeeet şimdi 1000 puanlık uzman sorusu , soru işaretli yere ne gelecek

Bu arada yazmayı dün unutum dün defactoda bir gömlek giydim 38 bedendi çok şaşırdım omuz kısmı birazcık oturmadı sadece o da benim omu kısmı biraz geniş ondan oldu
Ben 40 beklerken 38 olması beni mutlu etti tabi bu mağazaların standartları farklı ama yinede uzun zamandır 38 görmek başka 20 sene oldu 38 giymeyeli :))))

Şu beden işinin neden standartı yok yahu...

ben şuan XS,S,M giyebiliyorum .... 34,36,38 .... giyebiliyorum mağazaya markaya göre şekilleniyor ... ama artık lcw benim için ııı ıhhh 36 sı çok yok olanda bol geliyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…