AaaGece diyorum aklimda ne vardi....
Triplimelek Megi nar_cicegim bu sizin icin
Eki Görüntüle 2042391
Kalorisi benim diyet listesini etkiler diye bıraktım diyetisyene söylesem biryere sıkıştırdı şuanda bir şeyi etkilemesin ...her yaratılışın bir sebebi var helede işin içine kuran varsa bizim bilmediğimiz bir çok hikmeti vardır...Canlar kaçıranlar için ; 5 yıldır uyuyan ülseratiif kolitim uyandı ...kanamalar başladı ..bugün randevu aldım ..muhtemelen pzt için kolonoskopi verir ... orda da biyopsi alır .. bugün bi sonuç alamam yani ..
7 zeytin / 1 inciriEfser yapıyordu evet , ondan sonra @60kiloyum başladı ...
ben de araştırdım ve Kuranın mucizesi bu iki nimetten uzak durma aus dedim :) kilo verdirmeye direkt bir etkisi yok . ama tok tuttuğu kesiin . Ben şifa niyetine başladım .
Heee tabiii bi de gençlik hormonu ( büyüme) nanesi varmış bu iki besin birleşip yenilince , içindeki madde Japon amcalar araştırmış :)))
eeee yiyekte gençleşekbi ajda da biz oluruz derken ajdar olmayayım da
Kalorisi benim diyet listesini etkiler diye bıraktım diyetisyene söylesem biryere sıkıştırdı şuanda bir şeyi etkilemesin diye bıraktım...her yaratılışın bir sebebi var helede işin içine kuran varsa bizim bilmediğimiz bir çok hikmeti vardır...
Gençlik teranesi varsa işin içinde korumadaki ilk kürüm bu olsun:)))
Narçiçegim bi tebrikte sana
nar_cicegim canım tebrikler :)
Tesekkur ederim arkadaslarGece diyorum aklimda ne vardi....
Triplimelek Megi nar_cicegim bu sizin icin
Eki Görüntüle 2042391
Selülite faydası vardır inşallah :)))))bir ara @masumm veAynen canım açtım konusunu ben ... melatonindi galiba hormonun adı .... ondaki madde bu ikisinin beraber yenilmesi ile ortaya çıkıyormuş ... ve gelsin detokslanmış ciltler
Ooo yandin bonuscannn. Yansin yaglaaarrrBonus
dünkü menünü okudum .. cız yok ... cuma için hele
ammaaaa neyi ne ile kaçta yediğin sıkıntı bi tek :)
akşam biraz geç .. etli lavaşlı olunca da geç olması sıkıntı ...
öğle de tarhana zaten ekmek :)) ekmekle yenmemesi salık verilir ...
hem sen artık 99 oldun , kuş kadar yesen doayarsın
Hahhahahaa Hi Hitlerr benii b seferr kesinn keserr bacılar kurtarınn benii
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
he ya bende çok okudum , adamlar epey araştırmış ... sabah uyanınca gece yatınca 7 zeytin 1 inciri (taze ya da kuru olabilir) aynı anda çiğneyerek yiyoruz ...
anaaaaaaaaaaaaaaaaam kız deli eee sen daha da gençleşirsen .... oyyyyyyyyyyy eniştem oyyyyyyyyyyyy
Selülite faydası vardır inşallah :)))))bir ara @masumm vekelebekolacam selülite bir şeyler yapıyodu faydası oldumu acep?
Bu arada yazmayı dün unutum dün defactoda bir gömlek giydim 38 bedendi çok şaşırdım omuz kısmı birazcık oturmadı sadece o da benim omu kısmı biraz geniş ondan oldu
Ben 40 beklerken 38 olması beni mutlu etti tabi bu mağazaların standartları farklı ama yinede uzun zamandır 38 görmek başka 20 sene oldu 38 giymeyeli :))))
Vardır bişey merak ettim :))at kılını yeni duydum :)))heeee krem sürüp yakıyorlardı kendilerini
o değil deGunesinKizi35 n da at kılı fırçası vardı , onun akıbeti ne oldu acep iyi bi şey oldu ki 46 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?