Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia aynen abla dedign gibi en güzel zamanlar şükür özluyorum grubu aklimdasiniz. Bu ara bacakla ve kalcamdaki catlaklar artti dogumdan sonra oldu ben aldigim kilolardan bunyem kaldirmadi. Suan 65lerde yim epeydir tartilmiyorum ve sag dizim cok felaket agriyor hele. Biraz yürüyünce cok kotuyum doktora gidicem arkasinda şişlik var hafif

ayyy sabah sabah aglak olduk
Bonusum bıtanem sız olmasaydınız ben buraları göremezdim sabretmem dırenmem hep sızın destegınızle oldu
Birbirimizi hep gine biz anladık yeri geldı en yakınıma anlatamadıkları mi atlattım hep sevgi dolu sabır doluydu benim canlarım güzel yureklım bu sefer olacak bu sefer kurtulacagız inşallah hastalıkları mızdan

Ben 2013 de buraya geldiğimde 153 kilo idim güzel grubum la bir senede düşe kalka 30 kilo verdim sonra kendimi birşey sandım dikkati elden bırakınca o 30 kiloyu 40 kilo olarak geri aldım uzun sure kendinde tekrar güç bulamadım baslayamadım ameliyat olmak istedim ona da korktum beceremedım 6 yaşındaki oğlum bana anne biraz zayıf olsan keşke derken içim eridi ama ben gıne yapmadım sonra Rabbim bir güç veri bonusum ve gurubunun diğer güzellerinin desteği ile tekrar başladım karatay yapıyorum su an sallanıyorum bazen ama topıkdaslarım (cangardaslarım) elimden tutuyor sakın dıyorlar düşmüyorum elhamdülillah bırakma gibi bı luksumuz yok bu bizim imtehanımız ve bunu kazanmak bızim elimizde biraz sabır tek gereken gerisi gelecek inşallah
Cenem düştü kusura bakmayın
Bonuskafam benim için çok çok değerlisin

Ayyy çok duygulandim canım benim ne güzel yazmışsın...

OGULCUKLARIM senide tebrik ederim arkadaşım...
Rabbim yolunu kolaylastirsin hep.
@Antepia27 Fatmacım seninde canım benim inşallah seninde..
çok tesekkur ederim

Allah kolaylık versin kuzum,eminim bu durumu atlatacaksın olur insanda bazen inişler dıkışlar herbirimizde vardır aralarda iş çıkışında at biraz kendini dışarı bol oksojen iyi gelir
Hayırlısı kuzum bu hafta çıktı yemek planımız benim eşim kemikli eti sevmez aslında öyle daha lezzetli olur ....

9 eylül anne menüsü

Kahvaltı : Kıymalı yumurta, peynir, acuka, 2 dilim ekmek, az karpuz

Öğlen : 4 çiğ köfte, 1 şeftali

Akşam : 1 tabak patlıcan kebabı, 1 kase yoğurt, 2 dilim ekmek

Akşam ekmeği fazla oldu ama kebap da ekmeksiz yenmez ki :)

Bu ne böyle canım, sucuğa ekmeğini bana bana yeseydin

Oh oh çiko daha çok olsaydı dağa iyi olurdu

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ:firdevs
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:153
KİLONUZ:60.9
HEDEF KİLONUZ:54
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hep kiloluydum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:daha sağlıklı daha mutlu ve daha ozguvenli olmak istiyorum artık büyük beden kıyafetler giymek istemiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:iki çocuk annesiyim.butun günün onlarla geçiyor küçük kızım 6 aylik olacak.oglum 3.5 yaşında bu sene krese başlayacak.istanbul da yaşıyorum.

Teşekkürler ederim hayatımda ilk defa normal kilolu biri olmak için elimden geleni yapacağım.

Tarhana çorbası doyurucu oluyor değilmi yanında başka yemek istemiyo canın. Afiyet olsun mortim bende öğleyi hep salatayla atlatıyorum meyveyi bi deneyeyim :)
Kuzum öğleyi elma ile geçiştirince tarhana pek kesmedi ama bişey yemedim aç uyudum günlerdir çok yedim demek ki, az yemek fena etkiledi
Ama tartı sabah o la laaaa didi pek mutlu uyandım Ausencia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…