Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gece uykuya gecmeden önce bu olumlamaları yap gün icerisindede kendi kendine tekrarla bak nasıl degisecek herşey
Şunu unutma bunu ancak sen yapabilirsin bir başkası senin için yapacak bir şey degil ve ben inanıyorum sen nicinin hakkını vereceksin kuzum.

Gece uykuya gecmeden önce bu olumlamaları yap gün icerisindede kendi kendine tekrarla bak nasıl degisecek herşey
Şunu unutma bunu ancak sen yapabilirsin bir başkası senin için yapacak bir şey degil ve ben inanıyorum sen nicinin hakkını vereceksin kuzum.

valla siz 3 E grubu dün epey cız yemişsiniz .... ve benden söylemesi diğerleri duymasın @eflalim ile ecemavi duymasın yani en güzel menü senindi canım
Yaaa
İnsanın zoruna gidiyor oğlum gidiyormuş elimden gibi geliyor adayla sarılıp aglariz burada artik
Ne adaya mes sana hısım olmamak

Mortiler fena geliyor

Yaaa

Ne adaya mes sana hısım olmamak lazım neme lazimr

Dedigim gibi damat yandı

Mortiler fena geliyor
Damat yandi ki ne yandi )) yook yaaa tek şartımız ayni sitede oturalim onlar a blok biz b blok evlerinide alacagiz söz... oyle gidip gelmeyiz asla yaşamlarina burnunu sokmayiz ama kizimin yanimda oldugunu hissetmek benim ki çocuğu olur bakarim... aksam yemek yetistiremez yaparim ister evinde yesinler ister bende ))

Çok güzel yakışır hemde

Olumlama deyince aklima ne geldi. Youtube da bi adamin hazirladigi bazi sesler vardi diyet olumlamasi da vardi. Mutluluk olumlamasi. Adi neydi hatirlayamadim
bakayım bir. ama adını bilmek lazım.

Benim mortim mor mor gelmişcaba kaçak göçekmi var dedim yok bayagı dünki ekmekgin acısı çıkarılmışyarın bir b planımı yapsak acep

Benim kafadansin

Ay ister istemez.güldüm cok iyi niyetlisin ama ona karışmak diyorlar

Afiyet olsun mortim rokayı görünce canım çekti yarın pazardan alayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…