Gece uykuya gecmeden önce bu olumlamaları yap gün icerisindede kendi kendine tekrarla bak nasıl degisecek herşeyevet moral ve motivasyon çok önemli. aslında bazı olumlamalar var zayıflamayla ilgili. onları yapsam iyi olacak. başladım aslında daha önce ama devamını getirmedim. ama kendime sürekli zayıflıyorum diyorum. bu ara ihmal ettim gerçi. neyse hayırlısı olsun. çok oyalandım bu kilolarda. harekete geçmem gerek
azcık olumlama yapayım ben75 olacagim diye beynini bi inandir bakalim. O gerekli emirleri verecektir canim. Muallakta birakma bence
Gece uykuya gecmeden önce bu olumlamaları yap gün icerisindede kendi kendine tekrarla bak nasıl degisecek herşeyevet moral ve motivasyon çok önemli. aslında bazı olumlamalar var zayıflamayla ilgili. onları yapsam iyi olacak. başladım aslında daha önce ama devamını getirmedim. ama kendime sürekli zayıflıyorum diyorum. bu ara ihmal ettim gerçi. neyse hayırlısı olsun. çok oyalandım bu kilolarda. harekete geçmem gerek
Çok güzel yakışır hemdeevet haklısın yapılmayacak bir şey değil. kendimi iyice motive etmem gerek. bu hedefi kendime ben belirledim çünkü.
çok güzel olur de mi 75 bana çok yakışır
Yaaa
Ne adaya mes sana hısım olmamakİnsanın zoruna gidiyor oğlum gidiyormuş elimden gibi geliyor adayla sarılıp aglariz burada artik
Bugünkü gezmeceli menüm
Sabah
Suda bekleyen 3 kaysı
1 yumurta
1 k.k peynir
2 dilim cavdar ekmegi
Domates biber salatalık çay
Ara.12 kaysı cekirdegi
Bahceye ugradık orda 2. Ara yapmış gibi oldum
2 dilim elma 1 minik şeftali 2 domates 3.4 biber.
Öglen.
1 adana (eşim canımı sıktı bir şey yemek istemedim )
Ara.kahve 1 soda
Akşam
Büyük 1 kase caçık
1 salatalik 3 tane yeşilbiber
Ara:sanırsam bir kahve yada bittiki cayı
@Ausencia @eflalimecemavi
Mortiler fena geliyor
Hoşgeldin aramızaÇok güzel yakışır hemde
azcık olumlama yapayım ben
Olumlama deyince aklima ne geldi. Youtube da bi adamin hazirladigi bazi sesler vardi diyet olumlamasi da vardi. Mutluluk olumlamasi. Adi neydi hatirlayamadimazcık olumlama yapayım ben
Hoşbulduk canimHoşgeldin aramıza
Damat yandi ki ne yandiYaaa
Ne adaya mes sana hısım olmamak lazım neme lazimr
Dedigim gibi damat yandı
Mortiler fena geliyor
Olumla yap maydanoz kürü yap ohh mis gibi gitsin yağlar gelsin 75azcık olumlama yapayım ben
Gece uykuya gecmeden önce bu olumlamaları yap gün icerisindede kendi kendine tekrarla bak nasıl degisecek herşey
Şunu unutma bunu ancak sen yapabilirsin bir başkası senin için yapacak bir şey degil ve ben inanıyorum sen nicinin hakkını vereceksin kuzum.
Çok güzel yakışır hemde
bakayım bir. ama adını bilmek lazım.Olumlama deyince aklima ne geldi. Youtube da bi adamin hazirladigi bazi sesler vardi diyet olumlamasi da vardi. Mutluluk olumlamasi. Adi neydi hatirlayamadim
Benim mortim mor mor gelmiş
Benim kafadansinDamat yandi ki ne yandi)) yook yaaa tek şartımız ayni sitede oturalim onlar a blok biz b blok evlerinide alacagiz söz... oyle gidip gelmeyiz asla yaşamlarina burnunu sokmayiz ama kizimin yanimda oldugunu hissetmek benim ki çocuğu olur bakarim... aksam yemek yetistiremez yaparim ister evinde yesinler ister bende ))
Seni merak ediyorumYaaa
Ne adaya mes sana hısım olmamak
Mortiler fena geliyor
Bizde kesin çocuklarımızın kv ile didisiriz yok çocuğa ben bakacam yok ben bakacamBenim kafadansin
Damat yandi ki ne yandi)) yook yaaa tek şartımız ayni sitede oturalim onlar a blok biz b blok evlerinide alacagiz söz... oyle gidip gelmeyiz asla yaşamlarina burnunu sokmayiz ama kizimin yanimda oldugunu hissetmek benim ki çocuğu olur bakarim... aksam yemek yetistiremez yaparim ister evinde yesinler ister bende ))
Her olumlamayı dinlemek dogru degil kuzum bazıları subliminal mesaj iceriyor dikkatli olunOlumlama deyince aklima ne geldi. Youtube da bi adamin hazirladigi bazi sesler vardi diyet olumlamasi da vardi. Mutluluk olumlamasi. Adi neydi hatirlayamadim
Afiyet olsun mortim rokayı görünce canım çekti yarın pazardan alayım :))Menüm gelsin
Sabah
1 küçük dilim organik t.b.ekmeği
1 haşlanmış yumurta, 1ceviz
Biraz peynir, 3 zeytin, 1çay k. kahvaltı sosu
Domates, biber, salatalık, roka, nane
Çay
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Öğleden sonra
1 ceviz büyüklüğünde siyah incir
1 pk. limonlu diyet bisküvi
Akşam
2-3 y.k. kavrulmuş kıyma (yağsız, tuzsuz)
2 salatalık, bol taze nane, 1 kase yoğurt
1 şişe sadece 4 kalorilik limonlu sodam
Gece
Yeşil çay içicem
Su: 2-2,5 lt.
Spor: 80 dakika tempolu yürüyüş 160 point
@Ausencia @Ahu060812 mortimMunzevi Zencefil
Öyle ihtimal var evet hemde çok büyük bir ihtimalBizde kesin çocuklarımızın kv ile didisiriz yok çocuğa ben bakacam yok ben bakacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?