Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anaaaa yine sayfalar uçmuşben geldim ortiler yazdımı bakmadım menümü yazayım sonra evi toplamaca yarın büyük gün bakalım bizim ufaklık birinci sınıfa ne tepki verecek
hayırlı olsun canım.

Bana göre degişik bir gün oldu.ben araları doyurucu tutmam mesala bugün aralar dolu dolu geçti aksamda hafif seyler yedim o yüzden
iyi yapmışsın. böyle dengelemek gerek zaten zayıflamak için.

benim son günlerde ayarım kaçtı efser. öğünlerim şaştı. o yüzden ayarlamaya çalışacağım. sabah iyiydim. öğlen kısır yedim ama. akşamım normal olacak inşallah. yarın daha da güzel olur inşallah gerçekten eylül sonunda Allahın izniyle 75 olmak istiyorum

bu aralar sabahları kahvaltı yapamadım işyerinde. pratik şeyler attım hızlıca ağzıma. simit peynir falan. öğlen dışardan yedim hızlıca. olmadı yani. ama yarınki yemeğim hazır evden götüreceğim. sabah için de detaylı kahvaltı yapamıyorum ya dukan tost yaparım götürürüm ya da erken gider yerim. bakayım bir.

Menum

09:00 portakal.1 dl ekmek kizarmis

13:00 1 yumurta.portakal.ekmek.1 kase yogurt

15:00 1 erik.galeta.1 br kefir

18:30 1 avuc kadar haşlanmış hindi eti.1 dl ekmek.yogurt.yarim domates

6.5 km yürüyüş(1 saat)

Diyet ufak tefek matematik hesapları formülleri icerir onu çözer vucüdununda dinlersen haledemeyecegin şey yok.
Sadece kendi bu konuda yüksek tut sakin modunu düşürme gece yatmadan kendine güzel olumlamalar yükle sabah inan başka gözünü acıyorsun...

Diyet ufak tefek matematik hesapları formülleri icerir onu çözer vucüdununda dinlersen haledemeyecegin şey yok.
Sadece kendi bu konuda yüksek tut sakin modunu düşürme gece yatmadan kendine güzel olumlamalar yükle sabah inan başka gözünü acıyorsun...

evet moral ve motivasyon çok önemli. aslında bazı olumlamalar var zayıflamayla ilgili. onları yapsam iyi olacak. başladım aslında daha önce ama devamını getirmedim. ama kendime sürekli zayıflıyorum diyorum. bu ara ihmal ettim gerçi. neyse hayırlısı olsun. çok oyalandım bu kilolarda. harekete geçmem gerek

bugünkü diyete geridönüş menüm gelsin o zaman

sabah 10.00
2 kk hellim peyniri
1 yk pişmiş domates (az tereyağda)
5 zeytin
domates salatalık közlenmiş biber
1 taze bardacık
1,5 dilim ekmek kadar tam buğday yufka

öğlen 15.00
1 tabak kısır
1 küçük şeftali
domates salatalık
1 yk pişmiş acı biber konservesi

ara 18.00
5 badem 5 fındık

akşam 19.30
biraz tavuk balığı
taze börülce salatası

yatana kadar 2,5 lt su

Beğendim kuzum güzel olmuş

bugün 10 eylül ve benim hala eylül sonunda 75 olmak gibi umudum var. 20 günde 5 kilo
Çok değil inan yaparsın biraz dikkat biraz spor yeter de artar bile neden olmasın ki 5 günde 1.25 çok değil yarın bı başla tam başla kacamak sporlu ne de güzel yakışır sana 75

Menüm gelsin
Sabah
1 küçük dilim organik t.b.ekmeği
1 haşlanmış yumurta, 1ceviz
Biraz peynir, 3 zeytin, 1çay k. kahvaltı sosu
Domates, biber, salatalık, roka, nane
Çay
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Öğleden sonra
1 ceviz büyüklüğünde siyah incir
1 pk. limonlu diyet bisküvi
Akşam
2-3 y.k. kavrulmuş kıyma (yağsız, tuzsuz)
2 salatalık, bol taze nane, 1 kase yoğurt
1 şişe sadece 4 kalorilik limonlu sodam
Gece
Yeşil çay içicem
Su: 2-2,5 lt.
Spor: 80 dakika tempolu yürüyüş 160 point
Ausencia Ahu060812 mortim Munzevi Zencefil

Çok değil inan yaparsın biraz dikkat biraz spor yeter de artar bile neden olmasın ki 5 günde 1.25 çok değil yarın bı başla tam başla kacamak sporlu ne de güzel yakışır sana 75
evet haklısın yapılmayacak bir şey değil. kendimi iyice motive etmem gerek. bu hedefi kendime ben belirledim çünkü.

çok güzel olur de mi 75 bana çok yakışır

Sabah 09.45
1 haşlanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş yeşil biber
1 kozlenmis kirmizi biber
5 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kızarmış form ekmek

Aksam 15.00
1 adet lahmacun
Yesillik

3 lt su icildi ....
75 dakika tempolu yürüyüş yapildi
20 dakika eliptik yapildi

Ausencia ve Ahu060812

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…