- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Amin canım cümlemizinNe guzel olmusAllah agzinizin tadini bozmasin
hayırlı olsun canım.Anaaaa yine sayfalar uçmuşben geldim ortiler yazdımı bakmadım menümü yazayım sonra evi toplamaca yarın büyük gün bakalım bizim ufaklık birinci sınıfa ne tepki verecek
iyi yapmışsın. böyle dengelemek gerek zaten zayıflamak için.Bana göre degişik bir gün oldu.ben araları doyurucu tutmam mesala bugün aralar dolu dolu geçti aksamda hafif seyler yedim o yüzden
Diyet ufak tefek matematik hesapları formülleri icerir onu çözer vucüdununda dinlersen haledemeyecegin şey yok.hayırlı olsun canım.
iyi yapmışsın. böyle dengelemek gerek zaten zayıflamak için.
benim son günlerde ayarım kaçtı efser. öğünlerim şaştı. o yüzden ayarlamaya çalışacağım. sabah iyiydim. öğlen kısır yedim ama. akşamım normal olacak inşallah. yarın daha da güzel olur inşallahgerçekten eylül sonunda Allahın izniyle 75 olmak istiyorum
bu aralar sabahları kahvaltı yapamadım işyerinde. pratik şeyler attım hızlıca ağzıma. simit peynir falan. öğlen dışardan yedim hızlıca. olmadı yani. ama yarınki yemeğim hazır evden götüreceğim. sabah için de detaylı kahvaltı yapamıyorum ya dukan tost yaparım götürürüm ya da erken gider yerim. bakayım bir.
Diyet ufak tefek matematik hesapları formülleri icerir onu çözer vucüdununda dinlersen haledemeyecegin şey yok.
Sadece kendi bu konuda yüksek tut sakin modunu düşürme gece yatmadan kendine güzel olumlamalar yükle sabah inan başka gözünü acıyorsun...
Beğendim kuzummenü
sabah 9.30
kıymalı peynirli yumurta
salatalık soğan isotlu
hibiskus
lor peyniri tereyağı karışımı
öğle14.00
bir küçük salkım üzüm
akşam 17.30
yarım tavuk döner
ayran
su 2 lt geçer
meta çayı 1 lt
Ausencia mortim @saydın78
Bugün çok mutluyum. Dışarı çıkarken normalde giyerken zorlandığım geniş kesimli eteğimin bel kısmı bacaklarımdan yukarı çıkarken hiç zorlanmadı.Hele kalça kısmına nerdeyse hiç değmeden yukarı çektim. Gözlerim doldu. Eşim beni görünce bana da el at beni de incelt dedi :)) Eşimle de başlıyoruz.Hem bu seneki sınavlara hem de incelmeye kilo vermeye
Çok değil inan yaparsın biraz dikkat biraz spor yeter de artar bile neden olmasın ki 5 günde 1.25 çok değil yarın bı başla tam başla kacamak sporlu ne de güzel yakışır sana 75bugün 10 eylül ve benim hala eylül sonunda 75 olmak gibi umudum var. 20 günde 5 kilo
evet haklısın yapılmayacak bir şey değil. kendimi iyice motive etmem gerek. bu hedefi kendime ben belirledim çünkü.Çok değil inan yaparsın biraz dikkat biraz spor yeter de artar bile neden olmasın ki 5 günde 1.25 çok değil yarın bı başla tam başla kacamak sporlu ne de güzel yakışır sana 75
75 olacagim diye beynini bi inandir bakalim. O gerekli emirleri verecektir canim. Muallakta birakma bencebugün 10 eylül ve benim hala eylül sonunda 75 olmak gibi umudum var. 20 günde 5 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?