Büyünce o işler öyle olsa keske ada ne güzel anlatmışsında büyünce bu mahsumlulukları kalmıyor diyeyim sana :)))Damat yandi ki ne yandi)) yook yaaa tek şartımız ayni sitede oturalim onlar a blok biz b blok evlerinide alacagiz söz... oyle gidip gelmeyiz asla yaşamlarina burnunu sokmayiz ama kizimin yanimda oldugunu hissetmek benim ki çocuğu olur bakarim... aksam yemek yetistiremez yaparim ister evinde yesinler ister bende ))
Ay ada bizim bir akraba var hemde yakın danBizde kesin çocuklarımızın kv ile didisiriz yok çocuğa ben bakacam yok ben bakacam
et ama benim menü nerdeyse dünkü menu ufak farklarla sizinki gibi degil tuvalet egitimi dengemi bozduSeni merak ediyorum
Onu diyenler Karismak görmemişlerAy ister istemez.güldüm cok iyi niyetlisin ama ona karışmak diyorlar
Halen zorluyor mu ufaklıket ama benim menü nerdeyse dünkü menu ufak farklarla sizinki gibi degil tuvalet egitimi dengemi bozdu
Yok yok kalır kalır benim kiziminBüyünce o işler öyle olsa keske ada ne güzel anlatmışsında büyünce bu mahsumlulukları kalmıyor diyeyim sana :)))
Bu ne ki böyle aç kalmışsın, az daha ye kıyamam mortimBugünkü gezmeceli menüm
Sabah
Suda bekleyen 3 kaysı
1 yumurta
1 k.k peynir
2 dilim cavdar ekmegi
Domates biber salatalık çay
Ara.12 kaysı cekirdegi
Bahceye ugradık orda 2. Ara yapmış gibi oldum
2 dilim elma 1 minik şeftali 2 domates 3.4 biber.
Öglen.
1 adana (eşim canımı sıktı bir şey yemek istemedim )
Ara.kahve 1 soda
Akşam
Büyük 1 kase caçık
1 salatalik 3 tane yeşilbiber
Ara:sanırsam bir kahve yada bittiki cayı
Ausencia Nego ecemavi
Torku alıyorum güveniyorum o marka ya. Bir de benim öyle pek sağlıklı yaşam takıntım yok işin açığımenün şahane ama o salamı yeme bence. neyden yapıldığı belli değil canım yaa
Benim mortim mor mor gelmişcaba kaçak göçekmi var dedim yok bayagı dünki ekmekgin acısı çıkarılmış yarın bir b planımı yapsak acep
Doğur adacigim kardeş güzel oluyor ben abiyim diye bizim.ki hava atıyorYok yok kalır kalır benim kiziminayy bitane daha mi dogursam ne etsem
Hoş geldin canım aramızaDoğur adacigim kardeş güzel oluyor ben abiyim diye bizim.ki hava atıyor
Allah'ım bol bol sabır versin çok zor oluyor ben bütün halıları kaldırmıştır bulduğu yere çiş yapıyorduet ama benim menü nerdeyse dünkü menu ufak farklarla sizinki gibi degil tuvalet egitimi dengemi bozdu
Hoşbulduk canımHoş geldin canım aramıza
Hadi hayırlısıYok yok kalır kalır benim kiziminayy bitane daha mi dogursam ne etsem
Bende bayılıyorum mortim. Her gün olsa yerim o dereceAfiyet olsun mortim rokayı görünce canım çekti yarın pazardan alayım :))
Ben senle dinecegim hedefte inşallahBu ne ki böyle aç kalmışsın, az daha ye kıyamam mortim
Torku alıyorum güveniyorum o marka ya. Bir de benim öyle pek sağlıklı yaşam takıntım yok işin açığı
boşa plan yapma canım yorulma, sen bu hafta dinlen bol bol ye
Kısmet canım ama dusunmuyoruz..Doğur adacigim kardeş güzel oluyor ben abiyim diye bizim.ki hava atıyor
Ayyy yok arada esiyor doğurayim diye sonra vazgeciyorumHadi hayırlısıbak diyeyim bu modelin bir küçüğü oluyor ben bu devirden nesilden iyice korktum o yüzden bu kararı sana bırakıyorum
Hayirlisi canim bende düşünmüyorum da sonra dedim ikisi bı arada büyüsün zor amaKısmet canım ama dusunmuyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?