amin canım inşallah. erkek kardeşin ne diyor bu durumaamannn benim anam anlatılmaz yaşanır hahahahzor ki hemde ne zor Allah işini gücünü rast getirsin Allah gönül gözünü açsın sağlık ve mutluluk versin herkes evinde mutlu olsun diyorum....bu yaz ipler koptu bizde dahada olmaz olsada göstermelik yalancıktan olur .....Tek duam Allah anamın gönül gözünü açsın kendi için kendine yazık ediyor mutsuz bir hayatı var etrafında kimse yok oğlu dışında ...
Sabah
Kavurmalı yumurta
1 dilim TB ekmeği
Bir tane küçük salatalık
3 küçük dilim domates
1 bardak ayran
Spor öncesi
5 tane üzüm
2 tane taze incir ceviz büyüklüğünde köyden geldi
Akşam
İki kaşık kavurma
Bir bardak ayran
Su 2.5 yatincaya kadar 3.5 olur
Spor
30 dakika ip atlama 1420 tane
33 dakika egzersiz
35 dakika tempolu yürüyüş
20 dakikada normal yürüyüş
Saat 6 bı türk kahvesi içeceğim
Saat 8 naneli limonlu rezene cayi
Bende bı tane daha var 6 aylik olacak bu ay dış çıkaracak galiba çok huysuz bı de ek gıdaya başlıyoruzilk iki gün zor oluyor aklın kalıyor ne yedi ne içti tuvaleti ne yaptı nasıl davrandılar bina sağlammıdır diye sordum eşime... eşim ada yeter demişti)) geçen hafta 3 gün gitti şimdi biraz daha iyiyim alışıyor insan.. boşluğa düşüyorsun ama yapacak bişeyler bulman gerek ben spora adıyacam kendimi )
onuda kendisi gibi yaptı annem onuda herkese küs yetiştirdi . birlikte hareket ediyorlar körler sağırlar birbirini ağırlar ...amin canım inşallah. erkek kardeşin ne diyor bu duruma
duygu bizim işimiz
oyyyy raconu kapmadınız siz daha .... limonataya nazikçe teşekkür edip , bir limonlu soda varsa rica edeyim ama diyeceksin ...
hemen kendi alternatifi kendin sunacaksın ki , karşıda ki ısrar kıyamet ama ye işte , iç işte demesin ...
misafirlikte de aynı taktik ...
evet canım rahatlamanın tek yolu konuşmak sanırım
Evet bende yemek istedim yaptım da ama yok yiyemedim regliyim mide fena bugünafiyet olsun canım. menün çok güzel ama keşke akşam yemeğinin yanında az da olsa salata yeseydin.
hııımmmm Allah kolaylık versin canım . benim tek çocuk olunca boşluğa düşmüş gibi oldum . ahhh o dişler ahhhh allah yardımcısı olsun kuzunun....Bende bı tane daha var 6 aylik olacak bu ay dış çıkaracak galiba çok huysuz bı de ek gıdaya başlıyoruz
onuda kendisi gibi yaptı annem onuda herkese küs yetiştirdi . birlikte hareket ediyorlar körler sağırlar birbirini ağırlar ...
iki yıl önce annem için bu cümleleri kuracağım aklıma bile gelmezdi annem bizi öyle yetiştirdi kiii anne hep haklıdır anne hep doğru söyler anne mükemmeldir anne anne anneşimdi bu cümleleri yazmak zincirleirmi kırıdığımı gösteriyor
Amin canım el ağızdan hiç çıkmıyor şimdi yoğurt yapacağım yarın itibariyle yavaş yavaş ek gıdaya başlayacağım inşallah hiç zorlanmadan atlatır iz bu dönemihııımmmm Allah kolaylık versin canım . benim tek çocuk olunca boşluğa düşmüş gibi oldum . ahhh o dişler ahhhh allah yardımcısı olsun kuzunun....
Beden yorgunlugundan çok kafa yorgunlugu daha yıpratıyor...amin canım inşallah. sıkıntıdan zaten hem yürüyüş yapmak istedim hem yerimden kalkamadım. vücudum şişti balon gibi oldu. bir de tabi düzensiz beslenmeden ve hareketsizlikten wc sorunum da oldu. o da bunalttı. çok kötüydüm efser. kim görse çok kötü görünüyorsun dedipsikolojim berbattı
dün biraz yürüyüş yaptım. iyi geldi ama fazla da zorlayamadım çünkü vücut çok bitkindi. oysa bedensel yorgunluktan çok kafa yorgunluğum vardı. ama azcık da olsa açıldım. bugün bir tık daha iyiyim. ama vitamin mi alsam diyorum. omega 3 içiyorum ama onu 2 ye çıkarıp akşam da yemekten sonra bir süre b12 alsam iyi olacak sanki
bu arada patlıcanların topan olanlarının bir kısmını közledik. dün bahsettiğim şekilde kavanozladık. güveç de hafta içine inşallah.
hoş geldin canım aramıza
Bugünkü gezmeceli menüm
Sabah
Suda bekleyen 3 kaysı
1 yumurta
1 k.k peynir
2 dilim cavdar ekmegi
Domates biber salatalık çay
Ara.12 kaysı cekirdegi
Bahceye ugradık orda 2. Ara yapmış gibi oldum
2 dilim elma 1 minik şeftali 2 domates 3.4 biber.
Öglen.
1 adana (eşim canımı sıktı bir şey yemek istemedim )
Ara.kahve 1 soda
Akşam
Büyük 1 kase caçık
1 salatalik 3 tane yeşilbiber
Ara:sanırsam bir kahve yada bittiki cayı
Ausencia @eflalim ecemavi
Bana göre degişik bir gün oldu.ben araları doyurucu tutmam mesala bugün aralar dolu dolu geçti aksamda hafif seyler yedim o yüzdenakşam yemeğini çok beğendim
Ne guzel olmusmenü
sabah 9.30
kıymalı peynirli yumurta
salatalık soğan isotlu
hibiskus
lor peyniri tereyağı karışımı
öğle14.00
bir küçük salkım üzüm
akşam 17.30
yarım tavuk döner
ayran
su 2 lt geçer
meta çayı 1 lt
Ausencia mortim @saydın78
Bugün çok mutluyum. Dışarı çıkarken normalde giyerken zorlandığım geniş kesimli eteğimin bel kısmı bacaklarımdan yukarı çıkarken hiç zorlanmadı.Hele kalça kısmına nerdeyse hiç değmeden yukarı çektim. Gözlerim doldu. Eşim beni görünce bana da el at beni de incelt dedi :)) Eşimle de başlıyoruz.Hem bu seneki sınavlara hem de incelmeye kilo vermeye
60 olmadim ama bu gun olmus olabilirimMenülere geçmeden ; geçmiş olsun mesajlarınız için her birinize
muhabbetleri okudum @aeben başkası olmuşsun yahuuu gözüm hiçççç alışmadı ... ve eveeet her bir yerim yamuk anam
Daydream- eşine bi uyuz oldum ben ciddi fanatik fenerliyim ... daha önce de yazmıştım eşimle de böyle tanıştık ... muhabbet fenerdi ... yenildikte zaten .
ecemavi çook kıskandıysan @begum75 ü sana da bi tim yollayayım
ada81 canım makinen olmuş gözün aydın 60kiloyum hoş geldinnnnn meraktaydım
@Antepia27 buralarda oldevam öyle ya da böyle ... hatta bu hafta gel yen şu @Bonus u
@Makbule007 canım görümce ile ilgili durumlar mı sıkıntın ? ara ara yaz merakta koma
@kelebek19 canım sen kuzucuğunla en güzel zamanlarını yaşa , kiloyu veririz merak etme evvelAllah
Sarayca oyyyyyyyyyyyy yanılmışım ne mutlu bana 60 olmadın demek ...tamam tamam 59.9
ve özlendin
@masumm annenden sinboyu getirmeyi unutmadın inşallah ... senin tartı tırt olmuş belli
@Nefs canım 200 gr iyidir yabak 100 gr geçmişsin beni ... kıskançlıklardayım zaten
aklımda kalanlar bunlar ... başka da varsa yazarım yine aralara sıkıştırıp
heh ; unutmadan ...
Whiteblacklife merhabalar ben uzun zamandır ara ara görürüm seni bizim takımda ... bi kan çekmiş demek ..
Transfer konusuna genelde sıcak bakmam ben .. şöyle ki transferde deneme süresi olmuyor ... bu hafta takımında bildirim yapıyorsun yine ve yanına transfer olmak istediğin takımı yazıyor kaptanın ... ve haftaya da direkt o takımın listesine giriyorsun .
Ama ben white kimdir , nedir , necidir ... ne yer ne içer , nasıl kilo verir bilmeden seni listeye almış oluyorum .
az çok takip ettiğin üzere bilirsin ...disiplinli biriyim . Liste söz konusu olunca zaaflara açık değilim ..
senin geçmiş bildirimlerine baktım , çok iyi kilolar vermişsin her hafta
bu hafta burada bizlerle devam et yazmaya ... menülerini de ...biz de , bende seni tanıyayım .. perşembe günü de tekrar ele alalım konuyu .... bu konuda tercih senin ...
Sarayca sincapp
Saraycamm nasılsın arada gir yahuu gözler arıyor seni
menü
sabah 9.30
kıymalı peynirli yumurta
salatalık soğan isotlu
hibiskus
lor peyniri tereyağı karışımı
öğle14.00
bir küçük salkım üzüm
akşam 17.30
yarım tavuk döner
ayran
su 2 lt geçer
meta çayı 1 lt
Ausencia mortim @saydın78
Bugün çok mutluyum. Dışarı çıkarken normalde giyerken zorlandığım geniş kesimli eteğimin bel kısmı bacaklarımdan yukarı çıkarken hiç zorlanmadı.Hele kalça kısmına nerdeyse hiç değmeden yukarı çektim. Gözlerim doldu. Eşim beni görünce bana da el at beni de incelt dedi :)) Eşimle de başlıyoruz.Hem bu seneki sınavlara hem de incelmeye kilo vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?