- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Yaaa ne diyosun fotolarda kendini begenmiyomuss..cok guzel zayiflamissin..inan lisede okuyorum desen herkes inanir..baliketli bile degilsin artik..normalsinnnn..bol mekik ve twist yapmaya çalış..10 kilo daha versen superrr olur tabi..Selam kızlar bugün değişik bi gün oldu bilenler bilir bende 84 model bitane mercedes 190 var eşimin göz bebeği.onun fun kulübüne üye bugünde onlarla piknik vardı ailelerle birlikte.sabahtan oraya gittik çok eğlenceliydi mercedesler peşpeşe yan yan gittik.körle yatan şaşı kalkar hesabı adamda çılgın oldu.yaşlandıkca gençleşiyoruz galiba...
Bu arada ben hala fotolarda kendimi beğenmiyorum daha en az 10 kilom var.bu kışta onları kış kışlarız Allah ın izni Ausencia nın sopasıyla inşallah.günün özeti böyleydi
Kaptaniçem beni @igdedali na meydan okutmuşbeni sabit cezası için idam masasına yatırdı.kız Aus bu hayriş beni çiğ çiğ yer.yürek mi yedim ben hayrişe meydan okuyum.tövbeeee.
Ayy valla mı abla kız.ne biliyim insanın gözü hep kusurlu yerlerinde.mesala davul kadar karnım vardı 3 de hamilelik ne kadar zayıflasamda orda bi deri tabakası kalacak gibi.sanki tek çözüm karın germe.bacaklarımın da üst kısmı genişledi sanki eliptikten.ama Sonra bi öncesi sonrası koydum önüme şükrettim binlerce kez.hamdolsun Allah ımaYaaa ne diyosun fotolarda kendini begenmiyomuss..cok guzel zayiflamissin..inan lisede okuyorum desen herkes inanir..baliketli bile degilsin artik..normalsinnnn..bol mekik ve twist yapmaya çalış..10 kilo daha versen superrr olur tabi..
Gunaydin kaptan. Biri beni biraksa bi hafta kalkmam herhalde. Ama gercekler sabah 7.30 iste naparsinBir pazartesi günaydını bırakayım şuracığa
Dün zaten kayıptım , bu sabah ilk günaydın benden gelsin
Valla yorulmuşum dün ... ordan oraya derken ... bi de aralarda soyun dökün eve gel .. tekrar git .
Gece koltukta sızmışımeşime dedim 1 saat sonra uyandır ... fotoğrafı mı çekmiş 1 saat sonra ağzım Angara garı gibi açık bi de tamamennnn ifradır ki horluyormuşum
Neyse velhasılı kelam uyanamadım
Şimdi kahvaltıya geçiyorummm ...
Geleceğim ve yığılmış geçmişi bi roman edasıyla okuyacağım
Heerkese
Günaydın kaptan:)) koy o fotoyu buraya hepimiz profil fotosu yapalımBir pazartesi günaydını bırakayım şuracığa
Dün zaten kayıptım , bu sabah ilk günaydın benden gelsin
Valla yorulmuşum dün ... ordan oraya derken ... bi de aralarda soyun dökün eve gel .. tekrar git .
Gece koltukta sızmışımeşime dedim 1 saat sonra uyandır ... fotoğrafı mı çekmiş 1 saat sonra ağzım Angara garı gibi açık bi de tamamennnn ifradır ki horluyormuşum
Neyse velhasılı kelam uyanamadım
Şimdi kahvaltıya geçiyorummm ...
Geleceğim ve yığılmış geçmişi bi roman edasıyla okuyacağım
Heerkese
Günaydın
Musmutlu haftalar herkese
Canım tartım sabah sabah beni yine mutlu ettigözünü sevdiğim
Günaydın kızlar yeni okula baslayanlarada sonuna kadar güzel ve başarılı bir okul hayatı nasip etsin Rabbim
Begüm'üm ben de merak ediyorum. Nasıl uygulanıyor? Gün içinde neler yeniyor? Sadece zeytin incir mi? Aydınlatın bizi hele kaptaniçemgünaydın kızlarmusssmutluuu bir hafta diliyorum
bugün spor ve diyete dönüş yapıyorum
kaptanım 7 zeytin 1 incir kürüne başladım
bunu günde kaç defa yiycez yani sen sabah akşam mı yapıyosun sadece sabah mı?
Begüm'üm ben de merak ediyorum. Nasıl uygulanıyor? Gün içinde neler yeniyor? Sadece zeytin incir mi? Aydınlatın bizi hele kaptaniçemAusencia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?