Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya kızlar bugün piknikte eşimi markaja aldık salı çarşamba gideriz dedi şimdi malum 3-4 gün anca kalırız bugün arkadaşlar Bartın Güzelcehisar a git dedi Ankara dan 3-3,5 saat sürüyormuş ama bu mevsim de soğuk mu olur ki Amasra bilen var mı.Nereye gitmeli bilemedim fikir verin please

Yaaa ne diyosun fotolarda kendini begenmiyomuss..cok guzel zayiflamissin..inan lisede okuyorum desen herkes inanir..baliketli bile degilsin artik..normalsinnnn..bol mekik ve twist yapmaya çalış..10 kilo daha versen superrr olur tabi..

Çoook yorgunum kızlar
Anca tlfnu aldm elime geçmişin hepsni okuyamadm menümü yazmdan gitmeyeyim

Sabah 11 30
Menemen
1 parça b.peynr
5 zeytn

Akşam 19.00
1 kase mercimel çorbası

Başka yemek yok yemeye de zmaan yoktu şuan çok açım sabaha güzel bi kahvltı inş

Yaaa ne diyosun fotolarda kendini begenmiyomuss..cok guzel zayiflamissin..inan lisede okuyorum desen herkes inanir..baliketli bile degilsin artik..normalsinnnn..bol mekik ve twist yapmaya çalış..10 kilo daha versen superrr olur tabi..
Ayy valla mı abla kız.ne biliyim insanın gözü hep kusurlu yerlerinde.mesala davul kadar karnım vardı 3 de hamilelik ne kadar zayıflasamda orda bi deri tabakası kalacak gibi.sanki tek çözüm karın germe.bacaklarımın da üst kısmı genişledi sanki eliptikten.ama Sonra bi öncesi sonrası koydum önüme şükrettim binlerce kez.hamdolsun Allah ıma

Ahanda yeni uzandım sporum bitti.bugün piknikte 5 gibi yeyince akşam acıktım 9 gibi 2 kuru kayısı bi hurma 1/4 armut 1/4 şeftali bi avuç Leblebi ağırlıklı badem fındık falan yedim ama Sonra içime öküz oturdu vicdan azabı bi yandan karnımda şişginlik yaptı.çıktım 30 dk tempolu yürüyüş yaptım sonra eve gelince egzersiz vs yaptım yinede pek inmedi
Neyse menümü de yazayım
Sabah
Peynir
Domates salatalık biber
Bi kaç çatal az yağlı oğmaç
İkindi
Bi köfte
Tavuk kanat
Söğüş
Akşama da yukarda saydıklarım

Bir pazartesi günaydını bırakayım şuracığa

Dün zaten kayıptım , bu sabah ilk günaydın benden gelsin

Valla yorulmuşum dün ... ordan oraya derken ... bi de aralarda soyun dökün eve gel .. tekrar git .

Gece koltukta sızmışım eşime dedim 1 saat sonra uyandır ... fotoğrafı mı çekmiş 1 saat sonra ağzım Angara garı gibi açık bi de tamamennnn ifradır ki horluyormuşum

Neyse velhasılı kelam uyanamadım

Şimdi kahvaltıya geçiyorummm ...

Geleceğim ve yığılmış geçmişi bi roman edasıyla okuyacağım

Heerkese

Gunaydin kaptan. Biri beni biraksa bi hafta kalkmam herhalde. Ama gercekler sabah 7.30 iste naparsin

Günaydın kaptan:)) koy o fotoyu buraya hepimiz profil fotosu yapalım arkandayız kaptan ausun askerleriyizher daim senle

Begüm'üm ben de merak ediyorum. Nasıl uygulanıyor? Gün içinde neler yeniyor? Sadece zeytin incir mi? Aydınlatın bizi hele kaptaniçem Ausencia

Begüm'üm ben de merak ediyorum. Nasıl uygulanıyor? Gün içinde neler yeniyor? Sadece zeytin incir mi? Aydınlatın bizi hele kaptaniçem Ausencia

sabah aç karnına 7 zeytin 1 inciri yiyiyosun,sanırım bi süre sonrada kahvaltı yapılabilir,gün içinde illa şunu yiycen diye bişey yok normal beslenmene devam etcen,bunun hikmeti zeytin ve incirin birlikte yendiğinde ortaya çıkan bir maddenin vücut için faydalı olması

internette okuduğum yazıda bu

7 zeytin 1 incir yemenin mucizevi etkilerini duyunca çok şaşıracaksınız. Zahide Yetiş’in programına katılan Refleksoloji doktoru Esat Başaran’ın şok açıklamaları olay yarattı. Program sırasında 35 kilo verdiği açıklayan refleksoloji doktoru Esat Başaran, laf arasında 7 zeytin 1 incirin mucizelerini söyledi. Zayıflamasına da oldukça fazla yardımcı olduğunu söyleyen Başaran, 7 zeytin 1 incirin mucizesini açıkladıktan sonra izleyenler Zahide Yetiş’i soru yağmuruna tuttu. Duyan herkes bu mucizeyi denemeye başladı. Zahide Yetiş’te programdan çıkınca hemen 7 zeyin 1 incir yemeğe başlayacağını söyledi. Peki etkileri neler?

Nefes kontrolünde etkilidir.Kalbi güçlendirir.İnsan bedeni için çok değerli ve önemlidir.Hücreleri yeniler.Zayıflamanızı sağlar. (Rejim yaparken çok etkili bir formüldür)Kemik ve dişlerin sağlığını garantiler.Süt içemeyenler için de bu ikiliyi tüketmeleri önerilir.Kanser hücrelerinin büyümesini engeller.Kalbinizi korur.Kişilik bozukluğunda etkilidir.Öksürük ve alerjik astımı olanlar için önerilir.Yaşlılık nedenlerini azaltır.Zeka gelişimini arttırır
.
Daha bir çok şifası olan bu ikiliyi sabah ve gece yatmadan uygulamanız yeterlidir. Ancak buradaki en önemli unsur; 7 zeytini yedikten hemen sonra 1 incir tüketmeniz gereklidir. Çünkü ikisi birlikte yendiği zaman mucizevi etkisi ortaya çıkar. Hatta inciri açıp içine 7 zeytin koyarakta tüketebilirsiniz. Çünkü dediğim gibi önemli olan birlikte yemektir. İncirin kuru yada meyvesi, zeytinin de yeşil yada siyah olup olmaması önemli değildir. Ancak doğal olmasına dikkat etmelisiniz. 21 gün sonunda etkisini görmeye başlarsınız. Sürekli tüketimde hiçbir zararı yoktur. Şeker hastaları da tüketebilir.

7 zeytin 1 incirin mucizesi Kuran’ı Kerim’de bir ayette de verilmektedir. Hatta yaşlılık nedenlerini azaltmayı amaçlayan bir kaç Japon bilim adamı 7 zeytin 1 incir formülünü keşfeder ve bunun Kuran’ı Kerim’de yazıldığını fark ettiklerinde çok şaşırırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…