Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rabbim'in mucizesi
Sağol Begüm'üm

Şişme diye çaktırmıyorum sana
Şişirdin zaten diye diye ama sen görersin
bu mortilikle sen 5o nehir 60 olacak bu gidişle ... ayyy dağlara taşlara ulu ulu ağaçlara derdi ninem
Kaptanım ne diyorsun sen kimden yanasın
Çok beklersin cicim bu hafta regl olacağım çayımı içiyorum sıkı sporlarım başladı bile bu rakamları benim için kırmak zor ama imkansız değil
Tuvaletimi yapmayayım diye yengem korkutmak istemiş çakmağı tutmuş bak yaparsan yakarım diye sonra yakmış şaka gibi hafifmiş tabi ama çok ağlamışım iz falan yok ama bende ne hal bıraktı acaba
Begüşüm ballı lokma çok özledim seni sizleri vereceğiz Allahın izniyle

Kaptanım Begüşü de alalım ama biz 4 lü mortiydik Şişkinlikte var onda bir anda alınan kilolar çabuk verilir bilirsin Megi bana iyi gelmedi yahu bir morti olduk şişmeye başladım
Ahhh nehirnil111 görünce ahada böyle olacak ne ettin aus
Görüşürüz

en kısa zamanda incir alıp bende başlamak istiyorum bu küre
nehirnil111 kuzucum gelmedin bugün nerlerdesin? senle birlikte başlayalım mı bu küre

Ben incir pek sevmem başka bir kür yapsak nasıl bir şeymiş o diyin hele

Çikilatam etipufum Nerdeee o izin ama acayip yoğundum sabah açayım dedim patron geldi sonra defterler gelen pazarlamacıların makbuzları ekstreleri derken saat 1 oldu çıktık

benide alın mortingen grubunuza
yettim geldim artık gariiivereceğiz bu kiloları

nilişkom maç nasıldı?

incir kürü böyle bişey kuzum ben bugün sabah başladım

7 zeytin 1 incir yemenin mucizevi etkilerini duyunca çok şaşıracaksınız. Zahide Yetiş’in programına katılan Refleksoloji doktoru Esat Başaran’ın şok açıklamaları olay yarattı. Program sırasında 35 kilo verdiği açıklayan refleksoloji doktoru Esat Başaran, laf arasında 7 zeytin 1 incirin mucizelerini söyledi. Zayıflamasına da oldukça fazla yardımcı olduğunu söyleyen Başaran, 7 zeytin 1 incirin mucizesini açıkladıktan sonra izleyenler Zahide Yetiş’i soru yağmuruna tuttu. Duyan herkes bu mucizeyi denemeye başladı. Zahide Yetiş’te programdan çıkınca hemen 7 zeyin 1 incir yemeğe başlayacağını söyledi. Peki etkileri neler?

Nefes kontrolünde etkilidir.Kalbi güçlendirir.İnsan bedeni için çok değerli ve önemlidir.Hücreleri yeniler.Zayıflamanızı sağlar. (Rejim yaparken çok etkili bir formüldür)Kemik ve dişlerin sağlığını garantiler.Süt içemeyenler için de bu ikiliyi tüketmeleri önerilir.Kanser hücrelerinin büyümesini engeller.Kalbinizi korur.Kişilik bozukluğunda etkilidir.Öksürük ve alerjik astımı olanlar için önerilir.Yaşlılık nedenlerini azaltır.Zeka gelişimini arttırır.

Daha bir çok şifası olan bu ikiliyi sabah ve gece yatmadan uygulamanız yeterlidir. Ancak buradaki en önemli unsur; 7 zeytini yedikten hemen sonra 1 incir tüketmeniz gereklidir. Çünkü ikisi birlikte yendiği zaman mucizevi etkisi ortaya çıkar. Hatta inciri açıp içine 7 zeytin koyarakta tüketebilirsiniz. Çünkü dediğim gibi önemli olan birlikte yemektir. İncirin kuru yada meyvesi, zeytinin de yeşil yada siyah olup olmaması önemli değildir. Ancak doğal olmasına dikkat etmelisiniz. 21 gün sonunda etkisini görmeye başlarsınız. Sürekli tüketimde hiçbir zararı yoktur. Şeker hastaları da tüketebilir.
7 zeytin 1 incirin mucizesi Kuran’ı Kerim’de bir ayette de verilmektedir. Hatta yaşlılık nedenlerini azaltmayı amaçlayan bir kaç Japon bilim adamı 7 zeytin 1 incir formülünü keşfeder ve bunun Kuran’ı Kerim’de yazıldığını fark ettiklerinde çok şaşırırlar.

Günaydın hayırlı haftalar Herkes iyidir inşallah ben bitki çayımla başladım güne

günaydın kuzucum,bende dukan birasımı yapsamki kendime

Kuru incir mi yiyoruz ne zaman ve nasıl tüketiliyor

Bende lahana çorbasını yine yapayım diyorum işe yaramıştı

Maç çok heyecanlıydı ama sonunda yenilmemiz çok sinirlendirdi neyse bir değişiklik olmuş oldu dün akşam ki kuzen nişanı da güzeldi ama aşırı kalabalıktı evin içinde piştik kardeşimde ne yapacağız bilmiyorum

aeben @ecemavi @Nefs @masumm @Ahu060812 kızlar ne zaman buluşuyoruz?Ankara buluşması part 2 ne zaman olacak şekerler kimselerden ses soluk yok
Bana hafta içi daha uygun ama banu için hafta sonu yapalım inş .
Lakin bu hafta sonu büyük ihtimal yegenimi memlekete götürürüm okulu açıkacak .
Ama benim iş ancak son dk belli olur

Geçemedim daha pc başına .
Balkondayım .
Parktaki bi arabanın içinde kedi kalmış.
Güvenliğe haber verdik .
Camları tırmalıyor çıkmak için.
Araç sahibine haber verecek.
Heee ben balkonda ne bekliyorum ?
Kedi onlarınsa carlamayııııı
Bi ihtimal haşarı bi sokak kendisi gece girdi
Onlar çıkarken.

sabah aç karnına 7 zeytin 1 incir yiyiyosun sanırım bide akşam yenilecek, 21 . günden sonra faydasını görmeye başlıyormuşuz (inşallah)

lahanalar çıktı çorbası salatası menülerde yer almaya başlar
aynen bi deşiğiklik olmuştur,hemde güzel bi değişiklik
kuzenine hayırlı olsun,allah tamamına erdirsin,piştiniz mi kötü olmuş kuzucum pudra krem bişeyler yapsaydın

Sabahınız ve haftanız hayrolsun canlar .

Dün giremedim bizim 25. Yıl evlilik şeydiydi .
Diyetde yoktu affınızı reca ediyorum
Diyet bugun sıkı bir şekilde başlıyor gece geçmyedim ve karbonluydu cezamı çektim tüm gece dolu miğdeyle yatarsan öyle olur işte
Neyse eşimle başbala güzel gündü cumaya kadan telafi ederim inş .
Tabi aus bacı hedefi inş. anca görürüm aşagıdı ıhh artık

kaptanım hepte seni buluyo böyle alingirli işler
çekim gücün fazla

Antepia27 fatmanur aşagıdasın bi ses et naptın ?

Canım en küçüğü biraz önce babasıyla okula gönderdim oğlumun yanında olamamak acaip dokundu sonra sukuredecegim şeyleri düşününce neyse
Diyet konusunda iyi sayılırım sahada iyi olacak inşallah

ablacım tebrik ederim,nice mutlu yıllarınız olsun sağlıklı huzurlu mutlu bir şekilde
bu arada bende bugün diyete dönüş yaptım,dönüşümüz muhteşem olsun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…