sabah aç karnına 7 zeytin 1 inciri yiyiyosun,sanırım bi süre sonrada kahvaltı yapılabilir,gün içinde illa şunu yiycen diye bişey yok normal beslenmene devam etcen,bunun hikmeti zeytin ve incirin birlikte yendiğinde ortaya çıkan bir maddenin vücut için faydalı olması
internette okuduğum yazıda bu
7 zeytin 1 incir yemenin mucizevi etkilerini duyunca çok şaşıracaksınız. Zahide Yetiş’in programına katılan Refleksoloji doktoru Esat Başaran’ın şok açıklamaları olay yarattı. Program sırasında 35 kilo verdiği açıklayan refleksoloji doktoru Esat Başaran, laf arasında 7 zeytin 1 incirin mucizelerini söyledi. Zayıflamasına da oldukça fazla yardımcı olduğunu söyleyen Başaran, 7 zeytin 1 incirin mucizesini açıkladıktan sonra izleyenler Zahide Yetiş’i soru yağmuruna tuttu. Duyan herkes bu mucizeyi denemeye başladı. Zahide Yetiş’te programdan çıkınca hemen 7 zeyin 1 incir yemeğe başlayacağını söyledi. Peki etkileri neler?
Nefes kontrolünde etkilidir.Kalbi güçlendirir.İnsan bedeni için çok değerli ve önemlidir.Hücreleri yeniler.Zayıflamanızı sağlar. (Rejim yaparken çok etkili bir formüldür)Kemik ve dişlerin sağlığını garantiler.Süt içemeyenler için de bu ikiliyi tüketmeleri önerilir.Kanser hücrelerinin büyümesini engeller.Kalbinizi korur.Kişilik bozukluğunda etkilidir.Öksürük ve alerjik astımı olanlar için önerilir.Yaşlılık nedenlerini azaltır.Zeka gelişimini arttırır
.
Daha bir çok şifası olan bu ikiliyi sabah ve gece yatmadan uygulamanız yeterlidir. Ancak buradaki en önemli unsur; 7 zeytini yedikten hemen sonra 1 incir tüketmeniz gereklidir. Çünkü ikisi birlikte yendiği zaman mucizevi etkisi ortaya çıkar. Hatta inciri açıp içine 7 zeytin koyarakta tüketebilirsiniz. Çünkü dediğim gibi önemli olan birlikte yemektir. İncirin kuru yada meyvesi, zeytinin de yeşil yada siyah olup olmaması önemli değildir. Ancak doğal olmasına dikkat etmelisiniz. 21 gün sonunda etkisini görmeye başlarsınız. Sürekli tüketimde hiçbir zararı yoktur. Şeker hastaları da tüketebilir.
7 zeytin 1 incirin mucizesi Kuran’ı Kerim’de bir ayette de verilmektedir. Hatta yaşlılık nedenlerini azaltmayı amaçlayan bir kaç Japon bilim adamı 7 zeytin 1 incir formülünü keşfeder ve bunun Kuran’ı Kerim’de yazıldığını fark ettiklerinde çok şaşırırlar.
günaydın, 7.takıma hoşgeldinGünaydın
Şişirdin zaten diye diye ama sen görersinŞişme diye çaktırmıyorum sana
Kaptanım ne diyorsun sen kimden yanasınbu mortilikle sen 5onehir 60 olacak bu gidişle ... ayyy dağlara taşlara ulu ulu ağaçlara derdi ninem
Çok beklersin cicim bu hafta regl olacağım çayımı içiyorum sıkı sporlarım başladı bile bu rakamları benim için kırmak zor ama imkansız değil
Tuvaletimi yapmayayım diye yengem korkutmak istemiş çakmağı tutmuş bak yaparsan yakarım diye sonra yakmış şaka gibi hafifmiş tabi ama çok ağlamışım iz falan yok ama bende ne hal bıraktı acabaO nasıl.iş
Begüşüm ballı lokma çok özledim seni sizlerikaptanım kilomu yazmaya çok korkuyorum
önce nilişkonunkini yazayım 53,7 (üzülerek bildirdi) bugün işyerinde müfettiş var o yüzden çok yoğun gelemiycek, burdan kendisine başarılar kolaylıklar diliyorumnehirnil111
ııı şeyyy hımmm benimkide 59,0
bayramda yediğin tatlılar dolmalar tartı günü seni tırmalar
ayda 1 kilo verip 1 haftada 2 kilo alarak rekora koşuyorum
Düzeltme :))
Nilişkom + 100 gr mış sadece
Canım akşam paylaşım alanında listeyi paylaştığımda , adının yanına not düşeceğim hedef kilosu 56 olarak revize diye .
%80 e varınca mezun olabiliyorsun zaten .. baktın 57 güzel ...orda mezun ederiz .
Hadi bakalım 500 ü sevmedim de 600-700 güzeldir
ve yine kocaman tebriklereş gerçekten önemli ... bende hep destek aldım . hiç sabote etmedi diyetimi aksine spor konusunda çok teşvik etti ... yoksa ben sıkılıyorum evde spor yaparken .
Kural gereği hayır zaten canom .. 6 ay geçmedi ..sağlık sorunu ile ayrılmadın ... kilonun %5 inden fazlasını almadım vs vs..
Ama zaten ceza sana
sıkı bir yarış hazırlayacağım ... var mı gözüne kestirdiğin ? alırım anahtarını dediğin
oyyyyyyy anaaaaaaaaaaaaaaaam anam .....nerelere gideeeeeeeeeeeeeeeem
minnaklar şov.
Şöyle koca koca yazayım hele
nehirnil111 + 0.1
begum75 + 2
bu hafta var yaaaa ... tüm bu artılar gidecek , ona göre dağ tepe düz bayır ova koşun durun
Yavrum bende baklava börek yedim de , azıcık dengeleseydin yahu ... kahvaltıyı , akşamı ....
ahhh mücverim ahhh ....koşarak kaç oralardan 60 lara çok yaklaşmışsın ...bi akşam yemeğine bakar
hadi bakalım bugün vira bismillah diyip başlangıç yazan 3. kişi
nehirnil111 53.6/53.7/+0.1/%-0.19
begum75 57/59/+2/%-%3.5
@Makbule007 (64.2/62.2/2/%1.56)
aeben (67.7/68.6/+0.9/%-0.66)
@masumm 66.8 /
@Daydream- 76.1/
@MuMu85 82.2/
@Portakal Sulu Ordek (57.1/56/1.1/%0.96) Birleştirilmiş etap yüzdesi 2'ye bölündü.
@Triplimelek Megi (63.5/60/3.5/%2.76)Birleştirilmiş etap yüzdesi 2'ye bölündü.
gelen bildirimler canım
Bayram Sonu Şekerlerinin Bireysel Kapışmaları
Devlerin kapışması@Daydream- & aeben
Efsane 3'lü Üç E kapışması@ecemavi & @eflalim & @Efser
2.raund göl başı buluşmasısaydin78 & @Portakal Sulu Ordek
Kaptanlar Kapışıyor@igdedali & @Ahu060812
Sonsuz Raund@Triplimelek Megi & nehirnil111
Başka başka ..... var mı meydan okuyan ? ekleme yapacağım ... aklımda iken yazayım dedim
en kısa zamanda incir alıp bende başlamak istiyorum bu küre
nehirnil111 kuzucum gelmedin bugün nerlerdesin? senle birlikte başlayalım mı bu küre
kızlar ben çıkıyorum,şimdi ben giderim sizler gelirsiniz,akşama fırsat bulursam uğrarım,öpüyorum
bugünnehirnil111 ballı lokması,çikilatası hiç gelmedi çalışmadımı acep dünkü denetim iyi geçince müdür izin verdi sanırım
kaptanımAusencia ne yaptı acaba,inşallah güzel haberlerle geri döner
Hoşbulduk canımgünaydın, 7.takıma hoşgeldin
Şişirdin zaten diye diye ama sen görersin
Kaptanım ne diyorsun sen kimden yanasın
Çok beklersin cicim bu hafta regl olacağım çayımı içiyorum sıkı sporlarım başladı bile bu rakamları benim için kırmak zor ama imkansız değil
Tuvaletimi yapmayayım diye yengem korkutmak istemiş çakmağı tutmuş bak yaparsan yakarım diye sonra yakmış şaka gibi hafifmiş tabi ama çok ağlamışım iz falan yok ama bende ne hal bıraktı acaba
Begüşüm ballı lokma çok özledim seni sizlerivereceğiz Allahın izniyle
Kaptanım Begüşü de alalım ama biz 4 lü mortiydik Şişkinlikte var onda bir anda alınan kilolar çabuk verilir bilirsin Megi bana iyi gelmedi yahu bir morti olduk şişmeye başladım
Görüşürüz
Ben incir pek sevmem başka bir kür yapsaknasıl bir şeymiş o diyin hele
Çikilatam etipufumNerdeee o izin ama acayip yoğundum sabah açayım dedim patron geldi sonra defterler gelen pazarlamacıların makbuzları ekstreleri derken saat 1 oldu çıktık
Günaydın hayırlı haftalarHerkes iyidir inşallah ben bitki çayımla başladım güne
benide alın mortingen grubunuza
yettim geldim artık gariiivereceğiz bu kiloları
nilişkom maç nasıldı?
incir kürü böyle bişey kuzum ben bugün sabah başladım
7 zeytin 1 incir yemenin mucizevi etkilerini duyunca çok şaşıracaksınız. Zahide Yetiş’in programına katılan Refleksoloji doktoru Esat Başaran’ın şok açıklamaları olay yarattı. Program sırasında 35 kilo verdiği açıklayan refleksoloji doktoru Esat Başaran, laf arasında 7 zeytin 1 incirin mucizelerini söyledi. Zayıflamasına da oldukça fazla yardımcı olduğunu söyleyen Başaran, 7 zeytin 1 incirin mucizesini açıkladıktan sonra izleyenler Zahide Yetiş’i soru yağmuruna tuttu. Duyan herkes bu mucizeyi denemeye başladı. Zahide Yetiş’te programdan çıkınca hemen 7 zeyin 1 incir yemeğe başlayacağını söyledi. Peki etkileri neler?
Nefes kontrolünde etkilidir.Kalbi güçlendirir.İnsan bedeni için çok değerli ve önemlidir.Hücreleri yeniler.Zayıflamanızı sağlar. (Rejim yaparken çok etkili bir formüldür)Kemik ve dişlerin sağlığını garantiler.Süt içemeyenler için de bu ikiliyi tüketmeleri önerilir.Kanser hücrelerinin büyümesini engeller.Kalbinizi korur.Kişilik bozukluğunda etkilidir.Öksürük ve alerjik astımı olanlar için önerilir.Yaşlılık nedenlerini azaltır.Zeka gelişimini arttırır.
Daha bir çok şifası olan bu ikiliyi sabah ve gece yatmadan uygulamanız yeterlidir. Ancak buradaki en önemli unsur; 7 zeytini yedikten hemen sonra 1 incir tüketmeniz gereklidir. Çünkü ikisi birlikte yendiği zaman mucizevi etkisi ortaya çıkar. Hatta inciri açıp içine 7 zeytin koyarakta tüketebilirsiniz. Çünkü dediğim gibi önemli olan birlikte yemektir. İncirin kuru yada meyvesi, zeytinin de yeşil yada siyah olup olmaması önemli değildir. Ancak doğal olmasına dikkat etmelisiniz. 21 gün sonunda etkisini görmeye başlarsınız. Sürekli tüketimde hiçbir zararı yoktur. Şeker hastaları da tüketebilir.
7 zeytin 1 incirin mucizesi Kuran’ı Kerim’de bir ayette de verilmektedir. Hatta yaşlılık nedenlerini azaltmayı amaçlayan bir kaç Japon bilim adamı 7 zeytin 1 incir formülünü keşfeder ve bunun Kuran’ı Kerim’de yazıldığını fark ettiklerinde çok şaşırırlar.
günaydın kuzucum,bende dukan birasımı yapsamki kendime
Bana hafta içi daha uygun ama banu için hafta sonu yapalım inş .aeben @ecemavi @Nefs @masumm @Ahu060812 kızlar ne zaman buluşuyoruz?Ankara buluşması part 2 ne zaman olacak şekerler kimselerden ses soluk yok
Kuru incir mi yiyoruz ne zaman ve nasıl tüketiliyor
Bende lahana çorbasını yine yapayım diyorum işe yaramıştı
Maç çok heyecanlıydı ama sonunda yenilmemiz çok sinirlendirdi neyse bir değişiklik olmuş oldudün akşam ki kuzen nişanı da güzeldi ama aşırı kalabalıktı evin içinde piştik kardeşimde ne yapacağız bilmiyorum
Geçemedim daha pc başına .
Balkondayım .
Parktaki bi arabanın içinde kedi kalmış.
Güvenliğe haber verdik .
Camları tırmalıyor çıkmak için.
Araç sahibine haber verecek.
Heee ben balkonda ne bekliyorum ?
Kedi onlarınsa carlamayııııı
Bi ihtimal haşarı bi sokak kendisi gece girdi
Onlar çıkarken.
Antepia27 fatmanur aşagıdasın bi ses et naptın ?
Sabahınız ve haftanız hayrolsun canlar .
Dün giremedim bizim 25. Yıl evlilik şeydiydi.
Diyetde yoktu affınızı reca ediyorum
Diyet bugun sıkı bir şekilde başlıyor gece geçmyedim ve karbonluydu cezamı çektim tüm gece dolu miğdeyle yatarsan öyle olur işte
Neyse eşimle başbala güzel gündü cumaya kadan telafi ederim inş .
Tabi aus bacı hedefi inş. anca görürüm aşagıdı ıhh artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?