Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Döndün ha
Birkaç gündür takımı okumayınca bi haberim senden ondan sormuştum çok sevindim vazgeçmemene

Evet canım zor ama dediğin gibi şükredecegimiz okadar çok şey varki bazan elimizden gidenlerin gölgesinde kalıyor ...
Sağlık olsun gerisi bi şekilde düzelir fatmam

Nice 25.yıllara

Allah razı olsun canım

ablacım tebrik ederim,nice mutlu yıllarınız olsun sağlıklı huzurlu mutlu bir şekilde
bu arada bende bugün diyete dönüş yaptım,dönüşümüz muhteşem olsun mu
Olsun olsun

Sağol canım benim , benim kayısı dalıyla çeyrek asırı devirdik rabbım yanımdan eksik etmesin . Aminnn.

Olsun olsun

Sağol canım benim , benim kayısı dalıyla çeyrek asırı devirdik rabbım yanımdan eksik etmesin . Aminnn.

kayısı dalı mı diyon enişteye
her ne kadar varlığkları bir dert yoklukları yara olsada allah başımızdan eksik etmesin gerçekten
gerçekten çeyrek asır vayy beee maşallah maşallah

Pc yi balkona almak neden gelmedi aklıma

nöbetteyim .... misafir araçmış ...sahibini bilmiyor güvenlik .

daha oynuyor içerde yaramaz .. dedim bu binanın önünde en fazla ya bize ya yan bloğa gelmiştir... çalın kapılarını .
Şu an güneş gelmiyor , keyfi yerinde gibi de ... ara ara cam tırmalıyor kuzum .
bakayım hele halledemezlerse gireyim devreye ...

şimdi 208 mesajlık okumadığım geçmişe dönüyorum ...gözüm araba

3 kez okudum anca anladım
arabada kilitli kalmış sanırım
bişiy

edit: geçömişi okumadıgım dogrudur

kayısı dalı mı diyon enişteye
her ne kadar varlığkları bir dert yoklukları yara olsada allah başımızdan eksik etmesin gerçekten
gerçekten çeyrek asır vayy beee maşallah maşallah
Begüşüm den kayısı dalı hikayesini bilmiyormuydun ?
Bayramlardan biriydi kaynım oğlanlar var 30 yaş üstündeler , eşimde kaynımla balkonda benimki bişi dedi yine onlarla başka bir mevzu konuşurken . Oğlanın biri dediki "yenge sen inan direk cennetliksin" digeride "yenge amcam kayısı dalı , sen bilirmisin kayısı dalı nasıl ? Asla budaklarından düzelmez çok serttir ve sen o dalı odun haline çevire bildin helal sana " dedi
Bu arada eşim ikizler burcu bi yani pambık çok iyi bir insandır . Emme 2. Eşim tam bir muamma
Rabbım başımızdan eksik etmesin bende güçlü bir karekterim basik bir eşle yapamazdım sanırım .
İşte rabbım nabza göre şerbet veriyor bir elmanın iki yarısı gibi

3 kez okudum anca anladım
arabada kilitli kalmış sanırım
bişiy

edit: geçömişi okumadıgım dogrudur

heee ben geçmişi okuya okya geliyorum şu an ..dün hiç yoktum birikmiş

arabada kedi var canım , geceden kalmış .

araç sahibini de bilmiyor güvenlik ..ona bakıyorum bir yandan

kız geçmişi okumuyorsun biliyorum da etiket bildirimlerine bak he miiiiii

Zeytin incir ikisi mide bulandırmaz mı beraber Lahana alayım en iyisi

Sağol kuzum Allah razı olsun Makyaj saç kalmıyor bende ya çok sinir bozucu

Gunaydin

Ayy cok caziplesmeye basladi benimde yapasim var kac gun yapiliyor bu kur sabah ac karnina yiyorsunuz kac dakika sonra kahvaltı yapılıyor kiii ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…