Aminnn .Allah bir ömür mutlu huzurlu etsin abla ♡♡
Begüşüm den kayısı dalı hikayesini bilmiyormuydun ?
Bayramlardan biriydi kaynım oğlanlar var 30 yaş üstündeler , eşimde kaynımla balkonda benimki bişi dedi yine onlarla başka bir mevzu konuşurken . Oğlanın biri dediki "yenge sen inan direk cennetliksin" digeride "yenge amcam kayısı dalı , sen bilirmisin kayısı dalı nasıl ? Asla budaklarından düzelmez çok serttir ve sen o dalı odun haline çevire bildin helal sana " dedi
Bu arada eşim ikizler burcu bi yani pambık çok iyi bir insandır . Emme 2. Eşim tam bir muamma
Rabbım başımızdan eksik etmesin bende güçlü bir karekterim basik bir eşle yapamazdım sanırım .
İşte rabbım nabza göre şerbet veriyor bir elmanın iki yarısı gibi
yaramaz pisi pisi, motora girse anlıycamda içeri gitmeyi nasıl başarmış,gizli bir kapı mı var acaba
Af eyle bacım günagını almışımCanim yok bu sefer diyetten degil. Tatildeyim ama oyle abartmiyorum. En kotu 55-59 arasi korumaya calisiyorum. Bu sefer 60 gormek istemiyorum.
Ayy benim esimde ikizler sagi solunu tutmuyor bi bakiyorsun vir vir konuşur bi bakıyorsun icine kapaniyor tuhaf biri hic ugrasmiyorum.... bu aralar beni sinir ediyor gormemezlikten geliyorum yine ikinci kisiye büründü....Begüşüm den kayısı dalı hikayesini bilmiyormuydun ?
Bayramlardan biriydi kaynım oğlanlar var 30 yaş üstündeler , eşimde kaynımla balkonda benimki bişi dedi yine onlarla başka bir mevzu konuşurken . Oğlanın biri dediki "yenge sen inan direk cennetliksin" digeride "yenge amcam kayısı dalı , sen bilirmisin kayısı dalı nasıl ? Asla budaklarından düzelmez çok serttir ve sen o dalı odun haline çevire bildin helal sana " dedi
Bu arada eşim ikizler burcu bi yani pambık çok iyi bir insandır . Emme 2. Eşim tam bir muamma
Rabbım başımızdan eksik etmesin bende güçlü bir karekterim basik bir eşle yapamazdım sanırım .
İşte rabbım nabza göre şerbet veriyor bir elmanın iki yarısı gibi
Aus yakala gönüllü fırça isteyen biri çıktıMerhaba takimda yer varmıdır acaba? Dışardan destek de alabilirim. 4 kilo vermem gerekiyor ve hesap vermeden kilo veremiyorum azıcık fırça yemem lazim sanırım.
Hııı adacım geçen tahmin ettiydim bak sorayım diyodum umuttum .Ayy benim esimde ikizler sagi solunu tutmuyor bi bakiyorsun vir vir konuşur bi bakıyorsun icine kapaniyor tuhaf biri hic ugrasmiyorum.... bu aralar beni sinir ediyor gormemezlikten geliyorum yine ikinci kisiye büründü....
HahaHııı adacım geçen tahmin ettiydim bak sorayım diyodum umuttum .
Hani geçe çat diye ışıgı açmıştya seninki işte o ara anladım
Bak benimki napar , gece wc kalkınca wc ışıgını açmaz anteri açar niyemi ? Sanırım wc de uykusu açılmasın diye
Amaaa antenin ışıgını açınca nolurrr direk benim gözüme ışık düşer .bi yanları çok bencillll
Nice yıllarınız olsun mutlulukla canımSabahınız ve haftanız hayrolsun canlar .
Dün giremedim bizim 25. Yıl evlilik şeydiydi.
Diyetde yoktu affınızı reca ediyorum
Diyet bugun sıkı bir şekilde başlıyor gece geçmyedim ve karbonluydu cezamı çektim tüm gece dolu miğdeyle yatarsan öyle olur işte
Neyse eşimle başbala güzel gündü cumaya kadan telafi ederim inş .
Tabi aus bacı hedefi inş. anca görürüm aşagıdı ıhh artık
Dur ya korktum fırça dediysek cok ta şaapmayalimAus yakala gönüllü fırça isteyen biri çıktı
heee ben geçmişi okuya okya geliyorum şu an ..dün hiç yoktum birikmiş
arabada kedi var canım , geceden kalmış .
araç sahibini de bilmiyor güvenlik ..ona bakıyorum bir yandan
kız geçmişi okumuyorsun biliyorum da etiket bildirimlerine bak he miiiiii
Bu cumartesi olmazsa haftaya cumartesi yapalım öğleye olurmu banum inş tabı rabbımda bi mani çıkmazsa
Aynısı canom .Hahaayni canim benimkininde bencil huylari var ...bide benimki cooo hayirci oyle boyle degil herseye hayir bu olmaz asla gibi herseye herkese karsi oyle sonra dedigimi yapar ama once bi hayiri vardir...
Ay heyecan yaptım bak
etikete bakıyorum canısı
olur abla şimdilik bir planım yok o güne bir mani çıkmazsa olabilir , diger arkadaşlarada uuyarsa
Mıknatısın var ayol nerde denişik şeyler var seni buluyo tıpkı benAy yeminle atla gel şabanda ki şiki şiki baaa baaa sahnesi gibiyim ..o ortam sağlanmadan konsantre olamıyorum
şimdi koltuğuma geçtim kahvemi aldım .... tam hazırım geçmişe
Vaxgecmem de azaltabilirim..
Ne kadar tehlikeli hamileyken perde asmak Allah korumuş senide bebekleride..
Yorganlarida yikacagim demee de
XS vavvvv gerçekten acayip incesin..
Ben nasıl sulunum giii totolu Sülün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?