Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben bunu kaçırmışım,bilmiyordum
ablacım senide tebrik ederim, vatana millete bir odun daha kazandırmışsın
kesinlikle rabbim dağına göre kar veriyor,benimkide keçi gibi inatçı, dediğim dedik çaldığım düdük (burcu koç) ama sanırım banada onu kaldırabilecek sabır vermiş

Ayy benim esimde ikizler sagi solunu tutmuyor bi bakiyorsun vir vir konuşur bi bakıyorsun icine kapaniyor tuhaf biri hic ugrasmiyorum.... bu aralar beni sinir ediyor gormemezlikten geliyorum yine ikinci kisiye büründü....

Ayy benim esimde ikizler sagi solunu tutmuyor bi bakiyorsun vir vir konuşur bi bakıyorsun icine kapaniyor tuhaf biri hic ugrasmiyorum.... bu aralar beni sinir ediyor gormemezlikten geliyorum yine ikinci kisiye büründü....
Hııı adacım geçen tahmin ettiydim bak sorayım diyodum umuttum .
Hani geçe çat diye ışıgı açmıştya seninki işte o ara anladım
Bak benimki napar , gece wc kalkınca wc ışıgını açmaz antreri açar niyemi ? Sanırım wc de uykusu açılmasın diye
Amaaa antrenin ışıgını açınca nolurrr direk benim gözüme ışık düşer . bi yanları çok bencillll

Son düzenleme:
Haha ayni canim benimkininde bencil huylari var ...bide benimki cooo hayirci oyle boyle degil herseye hayir bu olmaz asla gibi herseye herkese karsi oyle sonra dedigimi yapar ama once bi hayiri vardir...

Nice yıllarınız olsun mutlulukla canım Cumaya çok var telafi edersin inşallah

etikete bakıyorum canısı

Bu cumartesi olmazsa haftaya cumartesi yapalım öğleye olurmu banum inş tabı rabbımda bi mani çıkmazsa

olur abla şimdilik bir planım yok o güne bir mani çıkmazsa olabilir , diger arkadaşlarada uuyarsa

Haha ayni canim benimkininde bencil huylari var ...bide benimki cooo hayirci oyle boyle degil herseye hayir bu olmaz asla gibi herseye herkese karsi oyle sonra dedigimi yapar ama once bi hayiri vardir...
Aynısı canom .

Dün oğlan arkadaşlarla dışarı çıkıcam dedi 6,5 da evde olurum dedi . Bu diyo 5 oğlan diyo baba yemek yemedik 6,5 gelirim bu 5.5 a çıktı sonra 6 . Oğlan dedi baba 6,5 ta gelirim
Maksat diZginleri elinde tutmak tabide bazan illallah çektiriyo
Hatta ben gidin izni babanızdan alın deyince bazan çıkmaktan vazgeçiyorlar

Ay benim herüfün sayemde günahı kalmadı sabah sabah aldım üstüme . Kimbilir bizlerin nice kusurları var allah onlarada sabır versin bazan çok dır dır ediyoruz vara yoga

Son düzenleme:

Kaptan ben Nefs'ciğim yendim bile sporda 1. belli 2. kim Ausencia

Çok yerim yiyerek koruyorum killomu

dövdün mü sevdin mi valla anlamadım kaptan

severken dövmüş olabilirim güneşim

Nefs ciğin de seni kilo yüzdesinde yenerse görürsün hava civayı ama

Ay yeminle atla gel şabanda ki şiki şiki baaa baaa sahnesi gibiyim ..o ortam sağlanmadan konsantre olamıyorum

şimdi koltuğuma geçtim kahvemi aldım .... tam hazırım geçmişe
Mıknatısın var ayol nerde denişik şeyler var seni buluyo tıpkı ben

Bu arada kolonoskopi şartmı ?

Vaxgecmem de azaltabilirim..
Ne kadar tehlikeli hamileyken perde asmak Allah korumuş senide bebekleride..
Yorganlarida yikacagim demee de

XS vavvvv gerçekten acayip incesin..
Ben nasıl sulunum giii totolu Sülün

acayipppppppp incesinnnnnnnn.....

eyyyyyyyyyyy yumurtaya can rabbim aus bunları da duyacak mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…