Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia tam da cuma günü halam geliyor şimdiden şiştim. Basim acayip ağrıyor, canım çok sıkıldı ya

canım gelirse gelsin ... önemli olan hala geliyor diye cozutmamak ... çünkü biliyorsun hala sonrası inanılmaz bir iniş olacak ... eeee yersen o iniş olsa da sabite takılacaksın .... ama yemezsen

en güzel , en altın değerindeki hafta regl sonrası . bence hiç sıkılma , sonuçta sıkılsan da patlasan da her ay olacak

Canım Allah razı olsun gizli değil , aleni takip et yahu ... yerimiz çoook

dedim bileeeeee

yalnız ben trtıyı aldım çıktım annem uyuyordu gece
sabah aramış diyorki tartıyıda görttümüşşsün ben onda yün tartıyordum
diyor yorgan yastık vs yapıyor ahahahah yarıldım , yünlerinde piskolojisi bozulacak tefal ile

Cok sevindim canim.

Yeriniz cok biliyorum da benim cok kendime guvenim yok simdilik takibe devam

Kaptanım çok üzerime oynuyorsunuz yahu ben oyunda bile yenilince sinirlenen tipim gelmeyin üzerime hırslıyım Bu akşamda spor yapacağım sabah yazdıklarımı gördün mü

gördüm gördüm de kabus gibi bir sabahta bi konsantre olamadım ya şiki şikiii baaaa baaaaa

yahu ne biliyorsun belki bilerek üzerine oynuyorum

ama Triplimelek Megi yi yenmem yine de zor

Yok cozutmam, birde cozutma stresi kaldıracak gücüm yok. İstediğim eksiyi görmeyince hemen demoralize oluyorum malum, ondan gıcık oldum :)

Zaten 2 ye tekim nasıl mortisiniz hep bana hep bana ama ikinizede üfüreceğim tartimla aram çok iyidir sohbetimiz şahane

şimdi bak sinbo yün tartmaya alışmış ... elin mecbur banu artık .... yün gibi hafiflemek zorundasın

Cok sevindim canim.

Yeriniz cok biliyorum da benim cok kendime guvenim yok simdilik takibe devam

sohbete gel ama ... ayağın alışsın ... sonra bi bakmışsın ....hooop ausun sopalı ellerinde fena diyetlerdesin

di mi Bonus

Yok cozutmam, birde cozutma stresi kaldıracak gücüm yok. İstediğim eksiyi görmeyince hemen demoralize oluyorum malum, ondan gıcık oldum :)

ama yavrum sende hemen coşuyorsun .... benim koyduğum hedefi bile hemen aşağıya çekmek istedin

Ki benimki de öyle fena bi hedef değildi hani

ay tövbeler olsun
nerden ne çıkarıyor anacım çok fenasın ya

buda bana kapak olsun

gördüm gördüm de kabus gibi bir sabahta bi konsantre olamadım ya şiki şikiii baaaa baaaaa

yahu ne biliyorsun belki bilerek üzerine oynuyorum

ama Triplimelek Megi yi yenmem yine de zor

Sporlarımı gördün dimi bu akşamda leslie istiyorum bakalımMenümü yazayım dur aklıma gelmişken akşamda yemeyeceğim iştahım kaçtı

Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme karışık bitki çayı (regl gelsin diye)
Öğle; 12:20 - 1 kase mantar çorbası + 1 porsiyon bamya yemeği + yarım kase mevsim salata + yarım kase cacık
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 kupa demleme karışık bitki çayı
Akşam; 19:30 - 1 kase lahana çorbası
Ara; 21:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı + dukan birası

2 lt su akşamla 3 olur

Triplimelek Megi begum75 @_SARAYCA_

Benimde regl bugün bitti gerisini nehirnil111 ve kanka mortisi begum75 düşünsün

15 EYLÜL CUMA HEDEF LİSTESİ

HEDEFİ AZ BULAN REVİZE EDEBİLİR revizeleri unuttum ya kimdi indirmek isteyen
ÇOK BULAN SESSİZ KALABİLİR

HADİ BAKALIM GÖREYİM YİNE HER BİRİNİZİ .. HEDEFE GİDEN YOL İÇİN HAFTALIK PLAN YAPIN LÜTFEN KAFANIZDA .. MENÜLER VE SPOR DÜZENLİ OLURSA , BU KİLOLAR GELMEYECEK HEDEFLER DEĞİL.....

Ahu060812 66.3
Efser 74
@WhiTe Lily 72
igdedali 59.8
@Triplimelek Megi 59.2
GunesinKizi35 46.0
Bonus 98.4
caytabagi 60.6
portakal Sulu Ordek 55
nar_cicegim 67
@Makbule007 61.5
aeben 67.2
saydin78 60.8
ecemavi 65.4
Antepia27 108.2
ada81 68.5
Nego 71.3
Kajupi 59.6
Nare83 65.9
@daydream- 74.8
MuMu85 81.1
nehirnil111 52.8
begum75 . 57.8
Ausencia 54-55 arası :)
Nefs 54.0

ama yavrum sende hemen coşuyorsun .... benim koyduğum hedefi bile hemen aşağıya çekmek istedin

Ki benimki de öyle fena bi hedef değildi hani
Napıyım nisanda başladım, 1.5 ay ara verdim. 4 ay da 15 kilo en az gider normal insanda . Bende 7 kilo gitti. Bayram haftası kilo güzel gidince gaza geldim :) artık hızlı vericem diye heves ettim

Biri bana okusun lütfen. Bu baş ağrıları sinirim hayra alamet değil. Vana geliyorlar soldan soldan

Ye akşam ye aaa iştahının açılması lazım tamam üfürmeyecem hadi bu hafta begum75 e üfürcem

Allaaammm mortilere bak ikiside minnak halâ bana kızıyorlar

ay tövbeler olsun
nerden ne çıkarıyor anacım çok fenasın ya

buda bana kapak olsun

Eeeeee napayım elin yünlerini 65 kg yapacak değilim ya .... el mahkum bizim banuyu eritecez

iştahın nereye kaçtı

lahana şişirirdi seni zaten Allah muhafaza sen bi yoğurt meyve geçiştir akşamı ..... bak megi ye hiç akşam çok yiyor mu

gördüm sporlarını yavrucum da 60-95 .... eeeee tripli şimdi başlar 360-490

Valla senden korkuyom ben bonus un bile gozunu korkuttun ya fena tirsiyom senden ben

Azıcık ters tarafım var ama hepciği sizin iyiliğiniz için

Napıyım nisanda başladım, 1.5 ay ara verdim. 4 ay da 15 kilo en az gider normal insanda . Bende 7 kilo gitti. Bayram haftası kilo güzel gidince gaza geldim :) artık hızlı vericem diye heves ettim

sabır hacımmmm sabırrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…