Canım Allah razı olsungizli değil , aleni takip et yahu ... yerimiz çoook
Bende annemi kaybettim 14 sene oldu , ana baba kaybı nedir bilirim ... rabbim rahmet eylesin , mekanları cennet olsun .
Konuştum ... içimdeki ağırlık gitti ... küs değilim ... bayramda da aramıştım .. daha da düzelecek inşallah ...
Yine harika menüler yahueleştirecek yer bulsam eleştireceğim
sporun yok bu arada canım .... bir dolu sıfır point tabloda
ohhhh misssss afiyet bal şeker olsun
ahahahahhh olmaz öünkü ben olacağım diyorsun heee
deme yahuuuuuuuuuuu
İvett
Canım Allah razı olsungizli değil , aleni takip et yahu ... yerimiz çoook
Bende annemi kaybettim 14 sene oldu , ana baba kaybı nedir bilirim ... rabbim rahmet eylesin , mekanları cennet olsun .
Konuştum ... içimdeki ağırlık gitti ... küs değilim ... bayramda da aramıştım .. daha da düzelecek inşallah ...
Yine harika menüler yahueleştirecek yer bulsam eleştireceğim
sporun yok bu arada canım .... bir dolu sıfır point tabloda
ohhhh misssss afiyet bal şeker olsun
ahahahahhh olmaz öünkü ben olacağım diyorsun heee
deme yahuuuuuuuuuuu
Kaptanım çok üzerime oynuyorsunuz yahu ben oyunda bile yenilince sinirlenen tipim gelmeyin üzerime hırslıyımBu akşamda spor yapacağım sabah yazdıklarımı gördün mü
Yok cozutmam, birde cozutma stresi kaldıracak gücüm yok. İstediğim eksiyi görmeyince hemen demoralize oluyorum malum, ondan gıcık oldum :)canım gelirse gelsin ... önemli olan hala geliyor diye cozutmamak ... çünkü biliyorsun hala sonrası inanılmaz bir iniş olacak ... eeee yersen o iniş olsa da sabite takılacaksın .... ama yemezsen
en güzel , en altın değerindeki hafta regl sonrası . bence hiç sıkılma , sonuçta sıkılsan da patlasan da her ay olacak
Zaten 2 ye tekim nasıl mortisiniz hep bana hep banaOkudum okumam mı o seni gazlıyor benim 60 olmayacağımı bilirMenülerin harika bayıldım ama bu hafta bende menü ve sporlarımlayım
Beğendim menülerini ama bizde daha ölmedik dimi
Gücümü gösterme zamanı geldi bugüne kadar misafirperver davrandım yeter artık
Ben bugün yarın bir regl olayım da görüşürüz cicim hala daha olamadım bu cumaya denk gelirse anca o zaman sevinirsin sonra karşındayımÜfürükçü seni
dedim bileeeeee
yalnız ben trtıyı aldım çıktım annem uyuyordu gece
sabah aramış diyorki tartıyıda görttümüşşsün ben onda yün tartıyordum
diyor yorgan yastık vs yapıyor ahahahah yarıldım , yünlerinde piskolojisi bozulacak tefal ile
Cok sevindim canim.
Yeriniz cok biliyorum da benim cok kendime guvenim yok simdilik takibe devam
Yok cozutmam, birde cozutma stresi kaldıracak gücüm yok. İstediğim eksiyi görmeyince hemen demoralize oluyorum malum, ondan gıcık oldum :)
şimdi bak sinbo yün tartmaya alışmış ... elin mecbur banu artık .... yün gibi hafiflemek zorundasın
sohbete gel ama ... ayağın alışsın ... sonra bi bakmışsın ....hooop ausun sopalı ellerinde fena diyetlerdesin
di miBonus
gördüm gördüm de kabus gibi bir sabahta bi konsantre olamadım ya şiki şikiii baaaa baaaaa
yahu ne biliyorsun belki bilerek üzerine oynuyorum
amaTriplimelek Megi yi yenmem yine de zor
Benimde regl bugün bitti gerisinicanım gelirse gelsin ... önemli olan hala geliyor diye cozutmamak ... çünkü biliyorsun hala sonrası inanılmaz bir iniş olacak ... eeee yersen o iniş olsa da sabite takılacaksın .... ama yemezsen
en güzel , en altın değerindeki hafta regl sonrası . bence hiç sıkılma , sonuçta sıkılsan da patlasan da her ay olacak
Zaten 2 ye tekim nasıl mortisiniz hep bana hep banaama ikinizede üfüreceğim tartimla aram çok iyidir sohbetimiz şahane
Napıyım nisanda başladım, 1.5 ay ara verdim. 4 ay da 15 kilo en az gider normal insanda . Bende 7 kilo gitti. Bayram haftası kilo güzel gidince gaza geldim :) artık hızlı vericem diye heves ettimama yavrum sende hemen coşuyorsun .... benim koyduğum hedefi bile hemen aşağıya çekmek istedin
Ki benimki de öyle fena bi hedef değildi hani
Ye akşam ye aaa iştahının açılması lazımSporlarımı gördün dimibu akşamda leslie istiyorum bakalım Menümü yazayım dur aklıma gelmişken akşamda yemeyeceğim iştahım kaçtı
Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme karışık bitki çayı (regl gelsin diye)
Öğle; 12:20 - 1 kase mantar çorbası + 1 porsiyon bamya yemeği + yarım kase mevsim salata + yarım kase cacık
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 kupa demleme karışık bitki çayı
Akşam; 19:30 - 1 kase lahana çorbası
Ara; 21:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı + dukan birası
2 lt su akşamla 3 olur
Triplimelek Megi begum75 @_SARAYCA_
Allaaammm mortilere bak ikiside minnak halâ bana kızıyorlar15 EYLÜL CUMA HEDEF LİSTESİ
HEDEFİ AZ BULAN REVİZE EDEBİLİRrevizeleri unuttum ya kimdi indirmek isteyen
ÇOK BULAN SESSİZ KALABİLİR
HADİ BAKALIM GÖREYİM YİNE HER BİRİNİZİ .. HEDEFE GİDEN YOL İÇİN HAFTALIK PLAN YAPIN LÜTFEN KAFANIZDA .. MENÜLER VE SPOR DÜZENLİ OLURSA , BU KİLOLAR GELMEYECEK HEDEFLER DEĞİL.....
Ahu060812 66.3
Efser 74
@WhiTe Lily 72
igdedali 59.8
@Triplimelek Megi 59.2
GunesinKizi35 46.0
Bonus 98.4
caytabagi 60.6
portakal Sulu Ordek 55
nar_cicegim 67
@Makbule007 61.5
aeben 67.2
saydin78 60.8
ecemavi 65.4
Antepia27 108.2
ada81 68.5
Nego 71.3
Kajupi 59.6
Nare83 65.9
@daydream- 74.8
MuMu85 81.1
nehirnil111 52.8
begum75 . 57.8
Ausencia 54-55 arası :)
Nefs 54.0
ay tövbeler olsun
nerden ne çıkarıyor anacım çok fenasın ya
buda bana kapak olsun
Sporlarımı gördün dimibu akşamda leslie istiyorum bakalım Menümü yazayım dur aklıma gelmişken akşamda yemeyeceğim iştahım kaçtı
Sabah; 09:00 - 1 kupa demleme karışık bitki çayı (regl gelsin diye)
Öğle; 12:20 - 1 kase mantar çorbası + 1 porsiyon bamya yemeği + yarım kase mevsim salata + yarım kase cacık
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 kupa demleme karışık bitki çayı
Akşam; 19:30 - 1 kase lahana çorbası
Ara; 21:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı + dukan birası
2 lt su akşamla 3 olur
Triplimelek Megi begum75 @_SARAYCA_
Valla senden korkuyom ben bonus un bile gozunu korkuttun ya fena tirsiyom senden ben
Napıyım nisanda başladım, 1.5 ay ara verdim. 4 ay da 15 kilo en az gider normal insanda . Bende 7 kilo gitti. Bayram haftası kilo güzel gidince gaza geldim :) artık hızlı vericem diye heves ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?