Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sizin adınıza üzüldümAllah rahmet eylesin babanıza,olanlarınkininde canını sağ etsin başlarında eksik etmesin

kesinlikle atadır saygımız sonsuz ama bazen öyle dayanılmaz oluyolarki küs kalmıyoruz belki ama hatalarını bir şekilde anlamaları için gerekli yerde tepki vermek zorunda bırakıyolar, bizde belli yaşa gelmiş insanlarız çocuklarıyız diye küçüğüz diye üzerimizde herşeye hakları olduğunu düşünüyolarsa sıkıntı oluyor

Pazartesi menü bildirimim
Yazayım çünkü değişmez

Sabah
2 yumurtalı omlet
1 parça peynir
Salatalık domates biber
Bir bardak çay
2 kuru kayısı

Ara
Sade türk kahvesi

Ara
1 Salatalık

Akşam (17:00)
Izgara et
Yoğurt
Salata

Su şuan 2 litreyi 3 ü bulur.

Ausencia
nehirnil111 begum75

Memnun oldum.Tamamdir teşekkür ederim ben bi 3. Takıma bakayım. Dediginiz gibi 3 haftada gidebilecek bi kilo ama yediğim ictigimin hesabini vermeyince gitmiyor namıssız. Hepinize iyi kilo vermeler Hoşçakalın :)

mortii nehirnil111 tripli melekin menüye bak,çok sıkı rakip
mortii beğendim menülerini
iki öğün aranda kaç saat var?

Evet abla içine de pul biber kekik serptim

Dogrudur sonucta herkes yasadigini ve hissettigini bilir. Okuduklarimdan dolayi yazdim onu zaten cunku hata yapmis evet ama pismanda olmus aramis ozur dilemis uzatmak iki tarafida uzmekten baska hicbi ise yaramiyoki

mortii nehirnil111 tripli melekin menüye bak,çok sıkı rakip
mortii beğendim menülerini
iki öğün aranda kaç saat var?
Teşekkür ederim canım.
Sabah 8 yada 9 da kahvaltı yapıyorum akşam 5 bazen 6 gibi de yemeğimi yiyorum.
Aralarda yeşil çay soda içiyorum.

Son düzenleme:
Dogrudur sonucta herkes yasadigini ve hissettigini bilir. Okuduklarimdan dolayi yazdim onu zaten cunku hata yapmis evet ama pismanda olmus aramis ozur dilemis uzatmak iki tarafida uzmekten baska hicbi ise yaramiyoki

kesinlikle haklısın,dediğim gibi atadır saygı her daim var,sadece bazen tepkini belli ediceksin ama sonrası hatasını anlıyosa uzatmak anlamsız

zaten hayat öyleki bazı şeyleri uzatırsan çevrende bırak babanı kimse kalmaz,herkes biz bile hatalar yapıyoruz mühim olan onu karşıya anlatabilmek,karşınında onu anlaması ve orta noktada buluşmak

hee aynı hatayı defalarca yapıyosa yada sana karşı sürekli yanlış davranış içindeyse oda karşıdakinin hatası ona görede yol çizilir

şimdi o şöyle,halası gelcekte ondan yani,sen bide haftaya gör bak mortimi
Hı hı tabi tabi benimde halanın geleceği hafta 1 kilo geldiği hafta 3 buçuk kilo verdim amaaa nilll şişiyor
Yahu o seninde mortin anaaaaaa 2 ye tekim

bende o saatlerde kahvaltı yapıyorum ama akşama kadar duramıyorum yaa
ne güzel başarabiliyosunçokta kasma ama yaa
Alıştım artık tam kıvamıma denk geldiniz
3 ay önce olsaydı ohhooo neler yemiştim aralarda şimdi çay kahve olmadı 1 Salatalık yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…