- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Aus gizli takipciniz olarak okuyorum burayi ve babanla aranizdakiler beni cok etkiliyor. Bazen biseler evet agir geliyor ama belliki pisman cok ve bunu da dile getiriyor bence artik affet sende cunku bi saniye sonra nolcagini hicbirimiz bilemeyiz. Bicogumuzun arayabilcegi bir babasi bile yok. Bugun benim babamin sesini duyamadan gecirdigim 5.yil. dusunsene 5 yildir bi kere bile sesini duymadim sarilamadim. Bunlari yasamadan onceki tum zamanin kiymetini bil (in). Senin hayatin tabiki ama oyle soylemek istedim
oyy allah yardımcın olsunHayirli haftalarimiz olsun.
Oglanin kresiyle ugrssiyorum alisamadi beyefendi bi türlü :) bu haftada kresde pinekliycez anlasilan
Memnun oldum.Tamamdir teşekkür ederim ben bi 3. Takıma bakayım. Dediginiz gibi 3 haftada gidebilecek bi kilo ama yediğim ictigimin hesabini vermeyince gitmiyor namıssız. Hepinize iyi kilo vermeler Hoşçakalın :)Merhabalar ...
4 kilo en fazla 3 haftalık iş .... deneme süresi bitene kadar verirsin zaten ... o yüzden liste vs.. hiç uğraşmayalım ... gel sen menü yazmaya başla ... bu şekilde dışardan seni mezun ederiz
fırça sopa dedin mi alası bende ama ... bu arada ben takım kaptanı aus :)
senle sopa kıvamına gelene kadar zaten mezun ederiz ... yeter ki söylenenleri uygula .
ya da ;
bir ihtimalde şu ...üye ihtiyacı olan takımlar var ... sanırım öncelikli olan 3. takım ... onlardan birine geçip , hem takıma katkın olur listeye girip , hem kendine ... 7.takımda listeye alamam , çok kalabalığız bu ara
karar senindir arkadaşım
Selamlar herkese
Cumartesi menü bildirimim
Sabah
2 yumurtalı peynirli yeşil soğanlı dere otlu maydanozlu domatesli biberli omlet
1 salatalik
2 bardak çay
Ara
Sade türk kahvesi
1 kuru kayısı
4 tane çiğ badem
Akşam
Ton balıklı salata
Su 3 lt
Ausencia
nehirnil111 begum75
Pazar menü bildirimim
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
1 bardak yeşil çay
Ara
Sade nescafe
Soda
Akşam
Haşlanmış baharatlı tavuk
Yoğurt
Su 2.5lt
Ausencia
nehirnil111 begum75
Pazartesi menü bildirimim
Yazayım çünkü değişmez
Sabah
2 yumurtalı omlet
1 parça peynir
Salatalık domates biber
Bir bardak çay
2 kuru kayısı
Ara
Sade türk kahvesi
Ara
1 Salatalık
Akşam (17:00)
Izgara et
Yoğurt
Salata
Su şuan 2 litreyi 3 ü bulur.
Ausencia
nehirnil111 begum75
Evet abla içine de pul biber kekik serptimWaaaw süpersin ördekim .... bu işin en verimlisi eşle beraber olanı .... hem destek oluyor o zaman ... hem yemekler ona göre ayarlanabiliyor ...
menünde güzel de şu lorlu tereyağlı şeyi anlamadımtereyağında lor mu erittin ?
sizin adınıza üzüldümAllah rahmet eylesin babanıza,olanlarınkininde canını sağ etsin başlarında eksik etmesin
kesinlikle atadır saygımız sonsuz ama bazen öyle dayanılmaz oluyolarki küs kalmıyoruz belki ama hatalarını bir şekilde anlamaları için gerekli yerde tepki vermek zorunda bırakıyolar, bizde belli yaşa gelmiş insanlarız çocuklarıyız diye küçüğüz diye üzerimizde herşeye hakları olduğunu düşünüyolarsa sıkıntı oluyor
ahaaa nilişkomu yedirtmem kimselere vermem, 60 kilo olmaz bikerem onehirnil111 şaheser menü ve sporlarımla geldimmmm
Ausun geçen gün yazdiklarini okudun dimisen 60 ben 50
Hep ortim olacaksın kaçamazsınnnn
Teşekkür ederim canım.mortiinehirnil111 tripli melekin menüye bak,çok sıkı rakip
mortii beğendim menülerini
iki öğün aranda kaç saat var?
3. Haftamiz nill ile şiştikçe şişiyorrrahaaa nilişkomu yedirtmem kimselere vermem, 60 kilo olmaz bikerem o
duydunmunehirnil111 ne diyolla hadi göster gücünü kuzum
Dogrudur sonucta herkes yasadigini ve hissettigini bilir. Okuduklarimdan dolayi yazdim onu zaten cunku hata yapmis evet ama pismanda olmus aramis ozur dilemis uzatmak iki tarafida uzmekten baska hicbi ise yaramiyoki
şimdi o şöyle,halası gelcekte ondan yani,sen bide haftaya gör bak mortimi3. Haftamiz nill ile şiştikçe şişiyorrrsonsuz mortiliğe aldım kendisini.
Teşekkür ederim canım.
Sabah 8 yada 9 da kahvaltı yapıyorum akşam 5 bazen 6 gibi de yemeğimi yiyorum.
Hı hı tabi tabişimdi o şöyle,halası gelcekte ondan yani,sen bide haftaya gör bak mortimi
Alıştım artık tam kıvamıma denk geldiniz
bende o saatlerde kahvaltı yapıyorum ama akşama kadar duramıyorum yaa
ne güzel başarabiliyosunçokta kasma ama yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?