60 -95 yok artıkEeeeee napayım elin yünlerini 65 kg yapacak değilim ya .... el mahkum bizim banuyu eritecez
iştahın nereye kaçtı
lahana şişirirdi seni zaten Allah muhafazasen bi yoğurt meyve geçiştir akşamı ..... bak megi ye hiç akşam çok yiyor mu
gördüm sporlarını yavrucum da 60-95 .... eeeee tripli şimdi başlar 360-490
Azıcık ters tarafım var ama hepciği sizin iyiliğiniz için
sabır hacımmmm sabırrrrr
Bı hedefte bana köy kaptanim regliyim ona göre isterim hedef15 EYLÜL CUMA HEDEF LİSTESİ
HEDEFİ AZ BULAN REVİZE EDEBİLİRrevizeleri unuttum ya kimdi indirmek isteyen
ÇOK BULAN SESSİZ KALABİLİR
HADİ BAKALIM GÖREYİM YİNE HER BİRİNİZİ .. HEDEFE GİDEN YOL İÇİN HAFTALIK PLAN YAPIN LÜTFEN KAFANIZDA .. MENÜLER VE SPOR DÜZENLİ OLURSA , BU KİLOLAR GELMEYECEK HEDEFLER DEĞİL.....
Ahu060812 66.3
Efser 74
@WhiTe Lily 72
igdedali 59.8
@Triplimelek Megi 59.2
GunesinKizi35 46.0
Bonus 98.4
caytabagi 60.6
portakal Sulu Ordek 55
nar_cicegim 67
@Makbule007 61.5
aeben 67.2
saydin78 60.8
ecemavi 65.4
Antepia27 108.2
ada81 68.5
Nego 71.3
Kajupi 59.6
Nare83 65.9
@daydream- 74.8
MuMu85 81.1
nehirnil111 52.8
begum75 . 57.8
Ausencia 54-55 arası :)
Nefs 54.0
Açılmaz fena gitti bu iştah bir daha yerine gelmez içimden hırs kusacağım neredeyse
Lahana çorbası doyurucu oluyor hem tok tutuyor hem de ödem atıyor tam regl zamanıEeeeee napayım elin yünlerini 65 kg yapacak değilim ya .... el mahkum bizim banuyu eritecez
iştahın nereye kaçtı
lahana şişirirdi seni zaten Allah muhafazasen bi yoğurt meyve geçiştir akşamı ..... bak megi ye hiç akşam çok yiyor mu
gördüm sporlarını yavrucum da 60-95 .... eeeee tripli şimdi başlar 360-490
Azıcık ters tarafım var ama hepciği sizin iyiliğiniz için
sabır hacımmmm sabırrrrr
Gideyimde spor yapayim 60 pardon o nilin sporuydu
400 lük sporumu tamamlayayim
Menü
Sabah 9.00
2 haşlanmış yumurta
3 kaşık keten tohumlu yoğurt
Salatalık soğan isotlu
Hibiskus
Öğle 14.00
Kıymalı kabak yemeği
Yoğurt
Akşam.
Yemeyeceğim sanıırm. Midem bir garip. Olursa lor peynirli salata olur. Hala sinyal veriyor
Spor bugün olmaz.
Su 2 lt
Metabolizma çayı 1 lt
Bı hedefte bana köy kaptanim regliyim ona göre isterim hedef
11 eylül menüsü
Kalkınca : 4 kiraz büyüklüğünde erik
Kahvaltı : Mantarlı omlet, az peynir, 5 zeytin, salatalık, 7-8 yer fıstığı, şekersiz çay
Öğlen : 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak kıymalı bamya, 1 kase yoğurt
Ara: 4 erik, kahve
Akşam : 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt
Karataya niyetlenip başladım ama mide ağrım yüzünden erken yedim ikinci öğünü, haliyle gerisi geldi.
ecemavi
Efser
Açılmaz fena gitti bu iştah bir daha yerine gelmez içimden hırs kusacağım neredeyse
Lahana çorbası doyurucu oluyor hem tok tutuyor hem de ödem atıyor tam regl zamanıyemeyeyim ya da nektari yoğurt mu yapsam doymam ki ya
Ben çalışıyorum akşam 7 de evde oluyorumgidip yemek yapacağım 1 makine çamaşır yıkanıp diğerleri katlanacak vicdansızlar nasıl yapayım 400 point
Aynen doymazsam insülin var bende gözlerim tatlı arıyor saldırıyorumcanım miden ağrıyorken mercimek çorbası içme ...
başka çorba olur ama mercimek normalde ki ağır gelir , ağrıyan mideye iyice gaz spazmı yapar .
nektarin yoğurt olur da .. sen şimdi gece acıkıp cız coz yersin ... lahana daha garanti sanki bu durumda
Öğlen sıcak sıcak içtikten sonra iyi geldi aus. Üşüttüm sanırım dün ondan ağrıdı. Gaz sıkıntısı yok da , stresten mi üşütme mi tam da bilemedimcanım miden ağrıyorken mercimek çorbası içme ...
başka çorba olur ama mercimek normalde ki ağır gelir , ağrıyan mideye iyice gaz spazmı yapar .
nektarin yoğurt olur da .. sen şimdi gece acıkıp cız coz yersin ... lahana daha garanti sanki bu durumda
Aynen doymazsam insülin var bende gözlerim tatlı arıyor saldırıyorum
Öğlen sıcak sıcak içtikten sonra iyi geldi aus. Üşüttüm sanırım dün ondan ağrıdı. Gaz sıkıntısı yok da , stresten mi üşütme mi tam da bilemedimşimdi iyi midem. Başım çatlıyor menü iti mi
Amin cümlemizin insallah,aynen öyle :)oyy allah yardımcın olsun
çocukların her dönemi kendine has ayrı bi zor
kahvaltı 09:00
dukan krep arasına bol peynir
çay
öglen 16:00
tavuk sote
yogurt
1dlm peynir
3 lt yakın su
kahve, yeşil çay ve türevleri
bu menü sporrrrrrrrrrr , sporrrrrr diye bagıryor en kısa zmanda inşallah
He he tuhaf ama mercimek çorbası benim pırta çok iyi geliramaaaaaaan amaaaaaaaaaaaaaaansen ye lahana çorbanı mis gibi .... hem karnın doysun hem ödemin sökülsün yavru ceylanım
menü iyi canım benim ... gazdan korktumdu
He he tuhaf ama mercimek çorbası benim pırta çok iyi gelir
biliyorum ya entresan bi kadınsın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?