Kırmızımmmmm,sana yeni bir profil fotosu buldum,ben çok beğendim,eminim sen de çok beğeneceksin
Eki Görüntüle 222855
Gülüm aynı dertten ben de muzdaribim,önceki sayfada yazdım hatta.Ama bu doğalmış,spor eğitmenleri öyle diyor;yağlar kasa dönüşüyor ve erimesi hzılanıyormuş,daha bugün haftanın ilk günü,cumaya kadar aşarız bunu gülümmmm7.takimin fistiklariii nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
haftasonu cok yogun gecti benim icin hepinizi cokk ozledim..
deli gibi spor yapiyorum ama gr oynamiyor ustelik tartida fazla bile cikiyorum
ama okadar az yiyorum ki haliyle moral bozuklugu yasiyorum...
gecmisi daha okumadim oyuzden hakkimda dedikodu ettinizmi bilmiyorum
Canımsın,utandırdın benicanım benim bizim takım için çok üzülüyorum senin gibi bir arkadaşımızı buraya kaptırdıkburda ki arkadaşlar çok şanslı,valla bizde bu azim varken evelallah gidicek bu kilolar ve seni yine tebrik ediyorum süpeeeeer kilo verdin maşallah sana canım...
hoşgeldin canım nasılsın,az önce nev bu konudan bahsetmişti,sende bu azim varken kio bile dayanmaz.7.takimin fistiklariii nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
haftasonu cok yogun gecti benim icin hepinizi cokk ozledim..
deli gibi spor yapiyorum ama gr oynamiyor ustelik tartida fazla bile cikiyorum
ama okadar az yiyorum ki haliyle moral bozuklugu yasiyorum...
gecmisi daha okumadim oyuzden hakkimda dedikodu ettinizmi bilmiyorum
siz bize kaptırdınız ama bizim kimseye kaptırmaya niyetimiz yok.canım benim bizim takım için çok üzülüyorum senin gibi bir arkadaşımızı buraya kaptırdıkburda ki arkadaşlar çok şanslı,valla bizde bu azim varken evelallah gidicek bu kilolar ve seni yine tebrik ediyorum süpeeeeer kilo verdin maşallah sana canım...
Canımsınsiz bize kaptırdınız ama bizim kimseye kaptırmaya niyetimiz yok.
Gülüm aynı dertten ben de muzdaribim,önceki sayfada yazdım hatta.Ama bu doğalmış,spor eğitmenleri öyle diyor;yağlar kasa dönüşüyor ve erimesi hzılanıyormuş,daha bugün haftanın ilk günü,cumaya kadar aşarız bunu gülümmmmBen şimdi elma çayı kaynattım kendime onu içiyorummmm
hoşgeldin canım nasılsın,az önce nev bu konudan bahsetmişti,sende bu azim varken kio bile dayanmaz.
Gülüm aynı dertten ben de muzdaribim,önceki sayfada yazdım hatta.Ama bu doğalmış,spor eğitmenleri öyle diyor;yağlar kasa dönüşüyor ve erimesi hzılanıyormuş,daha bugün haftanın ilk günü,cumaya kadar aşarız bunu gülümmmmBen şimdi elma çayı kaynattım kendime onu içiyorummmm
tatlım ne kas yağa ne de yağ kasa dönüşür
sadece yayılan kendi şeklinden çıkan kaslar düzenli yapılan sporla toparlanır şekillenir olması gerektiği hale geri döner ve tabii her spor yapışımızda çalışan kaslar yağları yakarlar..tabii yağ hücreleri tamamiyle yok olmaz sadece içleri boşalır..
yapılan şok diyetler ve açlığa mahkum eden diyetler yağ hücrelerini çoğaltır ve kasları eritir..en tehlikeli durumdur bu..vücudumuzun en önemli organları kaslarla çevrilip korunmaktadır..mesela kalp..kasların erimesi demek kalbizmizin ani durabilmesi olabilmektedir maalesef..
o yüzden illaki aç kalmadan doğru beslenme ve düzenli sporla yağ hücreleri boşalmış kasları şekillenmiş sıkı görünen ve sağlıklı zayıflayan harika bir şeker olabiliriz..
bu uzun dönemde de illakii sabır
Doğrudur canım.Stadyumda bir spor eğitmeni böyle açıklamıştı spor yapan insanların kilo veremeyişinin fakat vücudunun incelmesinin sebebini.Hatta kilo vermeden mekik çekilmesinin zararını da buna bağlamıştı,erimeden katılaştırıyorsunuz diye.Ben Onun yalancısıyımtatlım ne kas yağa ne de yağ kasa dönüşür
sadece yayılan kendi şeklinden çıkan kaslar düzenli yapılan sporla toparlanır şekillenir olması gerektiği hale geri döner ve tabii her spor yapışımızda çalışan kaslar yağları yakarlar..tabii yağ hücreleri tamamiyle yok olmaz sadece içleri boşalır..
yapılan şok diyetler ve açlığa mahkum eden diyetler yağ hücrelerini çoğaltır ve kasları eritir..en tehlikeli durumdur bu..vücudumuzun en önemli organları kaslarla çevrilip korunmaktadır..mesela kalp..kasların erimesi demek kalbizmizin ani durabilmesi olabilmektedir maalesef..
o yüzden illaki aç kalmadan doğru beslenme ve düzenli sporla yağ hücreleri boşalmış kasları şekillenmiş sıkı görünen ve sağlıklı zayıflayan harika bir şeker olabiliriz..
bu uzun dönemde de illakii sabır
Gülüm biz pes etmeyelim ki,vücut pes etsin ve vermeye başlasın.Evet ben de bu sabah zerre kaçamak yapmamama ve deli gibi yürümeme rağmen artıda gördüm kendimi ama,incelmeyi ben bile farkedebiliyorum.Sabır canım benim,tartı pes edecek en sonundaaciklaman icin saol tatlim...ben cok yemiyorum..acta degilim ama deli gibi spor yapiyorum..gunluk 12km yuruyorum..ama tartida eksilme beklerken artida cikinca moral bozuluyor ister istemez..nekadarda onca spordan kas oldugunu bilsek dahi
Doğrudur canım.Stadyumda bir spor eğitmeni böyle açıklamıştı spor yapan insanların kilo veremeyişinin fakat vücudunun incelmesinin sebebini.Hatta kilo vermeden mekik çekilmesinin zararını da buna bağlamıştı,erimeden katılaştırıyorsunuz diye.Ben Onun yalancısıyım
Evet yaaaaa,ölçü alsak.Gülüm herkes ölçüsünü yazarsa ben tutabilirim çizelgeyi.Her ay yeniden yaparız değişimi yazarız ne dersin?Sağol Hasretim,harika fikirrrkizlar niye ölcü almiyosunuz siz bakim :) hani aylik ölcüleriniz?
Yani ilk 15 kg a kadar diyordu adam,belki de sıkıyordur bilmiyorum
gercekten kilo vermeden mekik cekilmezmiymis? nasil yani ben anlamadim simdi..cok mekik cekmem ama arada aklima geldikce cekerim..:26::26:
Gülüm biz pes etmeyelim ki,vücut pes etsin ve vermeye başlasın.Evet ben de bu sabah zerre kaçamak yapmamama ve deli gibi yürümeme rağmen artıda gördüm kendimi ama,incelmeyi ben bile farkedebiliyorum.Sabır canım benim,tartı pes edecek en sonunda
Evet yaaaaa,ölçü alsak.Gülüm herkes ölçüsünü yazarsa ben tutabilirim çizelgeyi.Her ay yeniden yaparız değişimi yazarız ne dersin?Sağol Hasretim,harika fikirrr
Yani ilk 15 kg a kadar diyordu adam,belki de sıkıyordur bilmiyorum
Yine uzmanlar hafta 4 gün spor,3 gün dinlendirme diyor ya;biz de neyi nasıl kime göre yapacağımızı şaşırdık
insallah biz pes etmeden tarti pes eder....yarin ve carsambada 12km yuricem...persembe jinekologa gidicem o gun yuruyemem..belki bir gunluk istirhat tartida etki yaratir
canim yapiyolardi zaten ama boslamislar baksana :)
Yine uzmanlar hafta 4 gün spor,3 gün dinlendirme diyor ya;biz de neyi nasıl kime göre yapacağımızı şaşırdıkEn iyisi pes etmeden diyet ve spora devam etmek
tatlışım vücuduna fazladan spor yaptırma..belli bir zaman poğramı yap kendine..atıyorum günde 40 dk..ama her gün düzenli yapılması gereken 40 dk bu..aciklaman icin saol tatlim...ben cok yemiyorum..acta degilim ama deli gibi spor yapiyorum..gunluk 12km yuruyorum..ama tartida eksilme beklerken artida cikinca moral bozuluyor ister istemez..nekadarda onca spordan kas oldugunu bilsek dahi
Doğrudur canım.Stadyumda bir spor eğitmeni böyle açıklamıştı spor yapan insanların kilo veremeyişinin fakat vücudunun incelmesinin sebebini.Hatta kilo vermeden mekik çekilmesinin zararını da buna bağlamıştı,erimeden katılaştırıyorsunuz diye.Ben Onun yalancısıyım
gercekten kilo vermeden mekik cekilmezmiymis? nasil yani ben anlamadim simdi..cok mekik cekmem ama arada aklima geldikce cekerim..:26::26:
CanımsınDemirden bağlar kopar da,gönülden bağlar kopmazmış.İlk yola çıktığımda eski takımımdan Gülçin,Esra ve Anşaa hep yanımdaydı,beni hep yüreklendirdiler Pabya'm.Azimleri ile azimlendirdiler.Onları 50 kiloya düşsem ve 50 yıl öyle kalsam bile unutmam,ve elbette sizleri de.Ortak amaç etrafında buluşan insanlar arasındaki bağ,hiçbir bağa benzemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?