Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gülüm aynı dertten ben de muzdaribim,önceki sayfada yazdım hatta.Ama bu doğalmış,spor eğitmenleri öyle diyor;yağlar kasa dönüşüyor ve erimesi hzılanıyormuş,daha bugün haftanın ilk günü,cumaya kadar aşarız bunu gülümmmm Ben şimdi elma çayı kaynattım kendime onu içiyorummmm
Canımsın,utandırdın beni Sen benim yola ilk çıktığım 3 kişiden birisin,şu anda da ve her zaman benim için çok özel olacaksın.Rabbim azmimizi arttırsın inşallah,emeklerimizi mükafatlandırsın Esrammmmm

Son düzenleme:
hoşgeldin canım nasılsın,az önce nev bu konudan bahsetmişti,sende bu azim varken kio bile dayanmaz.
siz bize kaptırdınız ama bizim kimseye kaptırmaya niyetimiz yok.

siz bize kaptırdınız ama bizim kimseye kaptırmaya niyetimiz yok.
Canımsın Demirden bağlar kopar da,gönülden bağlar kopmazmış.İlk yola çıktığımda eski takımımdan Gülçin,Esra ve Anşaa hep yanımdaydı,beni hep yüreklendirdiler Pabya'm.Azimleri ile azimlendirdiler.Onları 50 kiloya düşsem ve 50 yıl öyle kalsam bile unutmam,ve elbette sizleri de.Ortak amaç etrafında buluşan insanlar arasındaki bağ,hiçbir bağa benzemiyor

bende kendime oyle deyip duruyorum kastir diye..ama insallah cok uzun surmez..tartida birsey degismeyince yinede moral bozuklugu oluyor...insallaahh cabucak gider yaglarimizz

hoşgeldin canım nasılsın,az önce nev bu konudan bahsetmişti,sende bu azim varken kio bile dayanmaz.

hosbulduk pabyacim..ben kilolarla savasiyorum gr oynamiyor tartida .insallah senin dedigin gibi olur, ama bana bile moral bozuklugu yasatiyor...resmen yurumekten kasiklarim agriyor artik:78::78: ama tatil yaklastikca strese giriyorum..biran once kurtulabilseydik su fazlaliklardan..vucuduma resmen eziyet cektiriyorum

tatlım ne kas yağa ne de yağ kasa dönüşür
sadece yayılan kendi şeklinden çıkan kaslar düzenli yapılan sporla toparlanır şekillenir olması gerektiği hale geri döner ve tabii her spor yapışımızda çalışan kaslar yağları yakarlar..tabii yağ hücreleri tamamiyle yok olmaz sadece içleri boşalır..

yapılan şok diyetler ve açlığa mahkum eden diyetler yağ hücrelerini çoğaltır ve kasları eritir..en tehlikeli durumdur bu..vücudumuzun en önemli organları kaslarla çevrilip korunmaktadır..mesela kalp..kasların erimesi demek kalbizmizin ani durabilmesi olabilmektedir maalesef..
o yüzden illaki aç kalmadan doğru beslenme ve düzenli sporla yağ hücreleri boşalmış kasları şekillenmiş sıkı görünen ve sağlıklı zayıflayan harika bir şeker olabiliriz..
bu uzun dönemde de illakii sabır

aciklaman icin saol tatlim...ben cok yemiyorum..acta degilim ama deli gibi spor yapiyorum..gunluk 12km yuruyorum..ama tartida eksilme beklerken artida cikinca moral bozuluyor ister istemez..nekadarda onca spordan kas oldugunu bilsek dahi

Doğrudur canım.Stadyumda bir spor eğitmeni böyle açıklamıştı spor yapan insanların kilo veremeyişinin fakat vücudunun incelmesinin sebebini.Hatta kilo vermeden mekik çekilmesinin zararını da buna bağlamıştı,erimeden katılaştırıyorsunuz diye.Ben Onun yalancısıyım

aciklaman icin saol tatlim...ben cok yemiyorum..acta degilim ama deli gibi spor yapiyorum..gunluk 12km yuruyorum..ama tartida eksilme beklerken artida cikinca moral bozuluyor ister istemez..nekadarda onca spordan kas oldugunu bilsek dahi
Gülüm biz pes etmeyelim ki,vücut pes etsin ve vermeye başlasın.Evet ben de bu sabah zerre kaçamak yapmamama ve deli gibi yürümeme rağmen artıda gördüm kendimi ama,incelmeyi ben bile farkedebiliyorum.Sabır canım benim,tartı pes edecek en sonunda

Son düzenleme:

gercekten kilo vermeden mekik cekilmezmiymis? nasil yani ben anlamadim simdi..cok mekik cekmem ama arada aklima geldikce cekerim..:26::26:

kizlar niye ölcü almiyosunuz siz bakim :) hani aylik ölcüleriniz?
Evet yaaaaa,ölçü alsak.Gülüm herkes ölçüsünü yazarsa ben tutabilirim çizelgeyi.Her ay yeniden yaparız değişimi yazarız ne dersin?Sağol Hasretim,harika fikirrr

gercekten kilo vermeden mekik cekilmezmiymis? nasil yani ben anlamadim simdi..cok mekik cekmem ama arada aklima geldikce cekerim..:26::26:
Yani ilk 15 kg a kadar diyordu adam,belki de sıkıyordur bilmiyorum

insallah biz pes etmeden tarti pes eder....yarin ve carsambada 12km yuricem...persembe jinekologa gidicem o gun yuruyemem..belki bir gunluk istirhat tartida etki yaratir

canim yapiyolardi zaten ama boslamislar baksana :)

insallah biz pes etmeden tarti pes eder....yarin ve carsambada 12km yuricem...persembe jinekologa gidicem o gun yuruyemem..belki bir gunluk istirhat tartida etki yaratir
Yine uzmanlar hafta 4 gün spor,3 gün dinlendirme diyor ya;biz de neyi nasıl kime göre yapacağımızı şaşırdık En iyisi pes etmeden diyet ve spora devam etmek
canim yapiyolardi zaten ama boslamislar baksana :)

tatlışım vücuduna fazladan spor yaptırma..belli bir zaman poğramı yap kendine..atıyorum günde 40 dk..ama her gün düzenli yapılması gereken 40 dk bu..
sen 2 saat hatta üç saat yapsanda sporu eğer vücuduna bir saat spor yapmak yeterli ise kalan iki satte kapatır kendini..ve sen boşu boşuna yorulmuş ve tartıdaki rakamla da hayal kırıklığına uğramış olursun..
biz bir saat deli gibi yiyip almadıkki tüm kiloları..o yüzden sporumuz saatlik değil ömürlük olsun kuşum

estağfurullah hayatım yalancılık değil de yanlış anlama diyelim olurmu

yok canikom sen dikkatli yiyorsun ve sporda yapıyorsun..bu senişn için geçerli değil..her gün düzenli 50 mekik çekebilirsen süper düz bir karın kaslarına sahip olursun..
hocanın dediği hem homini gırtlak yiyip hem mekik çekenler için..düşünsene yağ hücreleri de şiş kaslarıda ne çirkin ve kaba bir görüntü olur..katı ve kaba bir görüntü elde edilir ancak..

evet ya kimisi sporsuz diyet yapmayın diyor,kimisi çok kilo varsa spor yapmayın diyor bilmem ne neye dönüşmesin....
benim kız kardeşimde diyet ve spor yapıyor 6aydan fazla oldu galiba tartıda kolay kolay değişim olmuyor,ama vücudu görsniz süper olmuş.
ne giyse oluyor,diğer kardeşim 57 kilo aynı kıyafetleri giyiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…