Canım bak çok kolay.Önce resimleri bilgisayarına at.Sonra birimizin mesajını alıntı ile cevaplayı tıklayıp aç,bizim mesajımızı sil.Hani üstte 3 satırlık kısım var ya harfleri filan gösteren.İşte onun orta satırında bir çerçeve işareti var,onu tıkla.Sonra ,çıkan sekmede from computer yazısını tıkla,dosyaları seç tıkla sonra ve atacağın resmi seç ve eklentiyi yükle de,bu kadar balım.Yine de olmazsa sen profiline ekle,ben ordan kopyalar buraya geçiririm.
Tamam Azerim,genelde hep birilerine alıntı yaptığım için hiç o butonu görmemişimnev sen hep alinti ile cevaplaya tiklayarakmi mesaj yaziyorsun.eger kimseden alinti yapmiycaksan en asagida solda konuya cevap ver butonu ver kirmiziyla ,ona tikla ve mesajini yazabilirsin canim.
bana mı diyon pabya........
Günaydın canımmmmmgünaydın kızlllaaaaaaaaar..............
Günaydın Pabyammmmoy be sabahdan beri sistem geçici olarak bakımda diye bir yazı çıkıyordu,giremiyordum.sevaan seni takip ederek girdim.
Canlarım bende de garip değişimler var.Ben diyete başladığımdan beri 5 ay boyu diyetin yanında hep spor yaptım.Ama işten geliyordum yorgunluk filan derken maximum 45-60 dakika arası yapabiliyordum ve tempom düşüktü yorgunluktan dolayı,ee bazen diyette de ister istemez kaçamaklar oluyordu.Sonra tatile girdim ya;ne diyetimde kaçamak yaptım,ne suyumu 3 lt den az içtim,ne sporumu 90 dakikadan az yaptım günde.Aaaa bugün tartıda ne göreyim,tartılma gününe göre 700 gr fazla.Şimdi bunu neden yazıyorum.Bunu gördüğümüzde ben de dahil birçoğumuz panikliyoruz.Oysa uzmanlar diyor ki düzenli spor önce kilo aldırır,yani aldığını kilo değildir ama yağlarınız kasa dönüşüyordur.Ben aynaya bakıyorum,gerçekten 7 gün öncesine göre bile bariz incelme var.Ama nedendir bilinmez şu anda ellerim bileklerim şiş.Sanırım sebebini bilmediğim bir şekilde ödem topluyorum ya da özel günüm yaklaşıyor bilemiyorum.İşte böyle durumlarda Pabya'cım özellikle diyetin yeni olduğu için sana söylüyorum.Böyle durumlar diyetteki bir insan için çok tehlikelidir,hemen pes etmeye iter.İşte böyle durumlarda ödem atıcı kürler ya da bir günlük detokslar uyguluyoruz.Bu kür ve detoksları mümkünse çarşamba-perşembe günleri uyguluyoruz ki,tartılma gününe yansısın olumlu sonuç diye.Şimdi ben senin için ödem attırıcı birkaç tarif vericem canım,kilon takıldığında yaparsın ya da her perşembe.Ben her perşembe bunlardan birini yapıyorum,bu hafta da ayran detoksu yapıcam yine.gördüm canım alıntı yapmıştım bir sürü hepsi yazamadan silindi....göbeğin bayaaa var biraz mekik çek kiloda verirsen bir şey kalmaz...bend ede göbek yok kocaa bi kalça var tabii biraz küöçüldü ama epey var daha..........
Hoşgeldinnnnn canımmmmmmmerhaba hanımlar arkadaşım nev 81 i ziyarete geldim,bizim takım da kimse yok konuşacak kimse olmayınca seni gördüm naber canım...
Ben de seni ve Gülçin'i çoookkk özlüyorummmmiyi olamaya çalışıyorum belim ağrıyor kalçam ağrıyor hamd olsun,iyi diyelim iyi olsun yine harikasın süper bilgiler paylaşmışsın seni çoook özlüyorum yaaaaaaa
Günaydın canımmmmm
Günaydın Pabyammmm
Canlarım bende de garip değişimler var.Ben diyete başladığımdan beri 5 ay boyu diyetin yanında hep spor yaptım.Ama işten geliyordum yorgunluk filan derken maximum 45-60 dakika arası yapabiliyordum ve tempom düşüktü yorgunluktan dolayı,ee bazen diyette de ister istemez kaçamaklar oluyordu.Sonra tatile girdim ya;ne diyetimde kaçamak yaptım,ne suyumu 3 lt den az içtim,ne sporumu 90 dakikadan az yaptım günde.Aaaa bugün tartıda ne göreyim,tartılma gününe göre 700 gr fazla.Şimdi bunu neden yazıyorum.Bunu gördüğümüzde ben de dahil birçoğumuz panikliyoruz.Oysa uzmanlar diyor ki düzenli spor önce kilo aldırır,yani aldığını kilo değildir ama yağlarınız kasa dönüşüyordur.Ben aynaya bakıyorum,gerçekten 7 gün öncesine göre bile bariz incelme var.Ama nedendir bilinmez şu anda ellerim bileklerim şiş.Sanırım sebebini bilmediğim bir şekilde ödem topluyorum ya da özel günüm yaklaşıyor bilemiyorum.İşte böyle durumlarda Pabya'cım özellikle diyetin yeni olduğu için sana söylüyorum.Böyle durumlar diyetteki bir insan için çok tehlikelidir,hemen pes etmeye iter.İşte böyle durumlarda ödem atıcı kürler ya da bir günlük detokslar uyguluyoruz.Bu kür ve detoksları mümkünse çarşamba-perşembe günleri uyguluyoruz ki,tartılma gününe yansısın olumlu sonuç diye.Şimdi ben senin için ödem attırıcı birkaç tarif vericem canım,kilon takıldığında yaparsın ya da her perşembe.Ben her perşembe bunlardan birini yapıyorum,bu hafta da ayran detoksu yapıcam yine.
[COLOR="#ff0066[COLOR="#ff0066"]"]*AYRAN DETOKSU2 GÜNLÜK)
-6 yemek kaşığı bulgur
-6 yemek kaşığı nohut
-6 yemek kaşığı yeşil mercimek
-1 avuç nane
-5 baş sarımsak
-yoğurt ve su
Nohut,bulgur ve yeşil mercimeği beraberce düdüklüde haşlıyorsun.Sonra diğer malzemelerle karıştırıyorsun.Yoğurt ve suyu karışımı çorba kıvamına getirecek şekilde katıyorsun.Bu karışımı 2'ye bölüp 2 günde öğle ve akşam yemeğinde yiyorsun.Hem çok lezzetli,hem çok besleyici,hem çok doyurucu,hem de sağlam ödem attırıcıdır[/COLOR].[/COLOR]
*KARACİĞER TEMİZLEYİCİ VE ÖDEM ATICI ÇAY2 GÜNLÜK ANCAK 15 GÜNDE BİR YAPILABİLİR)
-3 yeşil elma
-1 yemek kaşığı tarçın
-1 çay kaşığı karabiber
-5-6 karanfil
-1 yemek kaşığı bal
-Bu malzemeleri 2.5 litre su ile birlikte 7 dk düdüklüde haşlıyor;süzüp 2 günde istediğin saatlerde içiyorsun.Yemek öncesi sonrası farketmez.
*PİRİNÇ LAPASI2 GÜNLÜK)
Pirinç lapası da her öğünde tuzsuz baharat katabilirsin,100 gr pirinç su ile haşlanıyor ve öğünlerde yeniliyor.
Bir pirinç tanesi küçük olmasına rağmen E ve B vitamininin yanı sıra önemli elementler ve mineralleri de bünyesinde bulunduruyor. Yüksek potasyum içeriği sayesinde vücudun kendi toksin temizleme sistemi için faydalı olan diüretik özelliklere sahip. Lifli bir besin maddesi olan pirinç bu özelliği nedeniyle oldukça sağlıklı ve bağırsaklar için faydalı. Bu da pirinci, mide ve bağırsak şikayetleri veya hastalıkları bulunanlar ve ayrıca yüksek tansiyonlular için özellikle uygun bir besin haline getiriyor. İçerdiği kalsiyum kemiklerin gelişimini, cildin ve tırnakların parlaklaşmasını sağlıyor. Zengin bir karbonhidrat deposu olduğundan enerji veriyor. Karmaşık karbonhidrat yapısı ve düşük yağ içeriği, düşük kolesterol diyeti için pirinci vazgeçilmez kılıyor. 100 g pişmiş pirinçte yaklaşık 100 kcal var ve bu da onu mükemmel bir düşük kalorili yiyecek haline getiriyor.
Sen de bitanesin Pabyamkız sen bitanesin valla,bu çorbayı yapıp içmiştim güzel çorba sıcaklarda da iyi gider.
Mesajın üzerinde sonradan yapamıyorsun sanırım hayatım,artık bundan sonrakilerde yaparız ...nev dün foto atınca yüzümü kapatamadım,şimdi üstünde oynama yapa biirmiyim.
Ben de seni ve Gülçin'i çoookkk özlüyorummmmKalplerimiz bir ya,en büyük teselli bu canım benim Esram belin ve kalçan o büyük ağrılar bile senin azminden birşey götürmedi ya,helal olsun canım sana.İnşallah Rabbim şifanı versin;o ağrılar günahlara kefaretmiş biliyorsun.Canım benim hani bi ödem sorunumuz var ya geçmek bitmek bilmeyen,ona çare arayıp duruyorum hala O da beni mahvediyor,Allah yardımcımız olsun,bir daha bu kiloları geri getirmesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?