bacım senin boyunda uzun maşallah evet bi göbek var ama kalca ve bacak problemin yok gibi yanılıyomuyummmmm..
Eki Görüntüle 222526
kızlar oldu mu............................................
işte hayatımı karartan göbek
Eeeekkkleee,ekleeee,ekleeeeben önceleri cekmistim bir tane ekliyim birazdan,bilgisayrda duruyor.ondan sonra hic foto cekmedim.ekliyim birazdan
ben önceleri cekmistim bir tane ekliyim birazdan,bilgisayrda duruyor.ondan sonra hic foto cekmedim.ekliyim birazdan
isteriz isteriz,senden foto isteriz
oooo bir foto daha gelecek süperrrrr
uuuwwww acayip hirs kokusu aldim..muhtesemmmm.iste böyle devam hemserim
kizzz dövücem simdi seniiiii.90 metrekare kücükmü beeeee.biz Avrupadakiler 60-70 metrekare evlerde yasiyoruz biz yaziklarrrr
evet canım alt kısımda hiç sorun yok,göbek ve kollarda bütün kilo.
ayyy elini atmışken benimkileride kessene azerim yaaa lımbıl lımbıll nefret ediyorum popom benden 3 adım sonra gelio yaa nerdeyse..kizzz masallah hic basen kalca yok,ne güzeeeelllll.ben nefret ediyorum basenlerimden ve kalin ic bacaklarimdan.kesip atabilseydim onlari nolurduuu.sende göbek hareketleri yapicaksin o zaman canim.sen göbege yogunlas ben kalcaya
Eeeekkkleee,ekleeee,ekleeeeAnşaaammm balım da meraktan uyuyamasınnn
Eki Görüntüle 222534
etek giydigim zaman basenler ve bacaklar belli olmuyor tabii.böyle iyi kamufle ediyorum
Eki Görüntüle 222534
etek giydigim zaman basenler ve bacaklar belli olmuyor tabii.böyle iyi kamufle ediyorum
gözlerimm kapanııoo uleynnnnn yükleyin fotolarıııı nasıl bi iştir arkadaş insanın başına ne gelirse meraktan diee buna diyolar heralde...
Evet evet,bu kalsın,sen bu hafta en az bu rakamı görrrrrnevvv ben 77,3 diilim gııı 78im ben şu an ama dur değiştirme sakın bu haftaki hedefim olsun eline sağlık arkadaşımm gaza geldim bak şincii...
HobaaaaaEki Görüntüle 222534
yawwwrum benimm beee...yemekte salça kadında kalça gibi iğrenç bi espiri yapıcam ama sen hangi iç bacaktan bahsediyonnnnnn.....harika gözüküyosun bence....
gız yüzünüde göreydiy,sağlıyıpsan,görünen kısım süper,tam bir çıtırsın.
Offfff,bu da süper maşallah canım yaaaEki Görüntüle 222536
bakin buda 5 sene önce cekilmisti.orda kac kilo oldugumu hic hatirlamiyorum.ama galiba 53-56 arasi falandim
Evet evet,bu kalsın,sen bu hafta en az bu rakamı görrrrr
HobaaaaaMaşallah sana Azerim Kızlar Azerimin bel oyuntusuna dikkat
Offfff,bu da süper maşallah canım yaaaAzerim o yıldızı yüzüne nasıl koyuyosun?Ben hep suçlu gibi gözlerimi bantlıyorum :84:
Offfff,bu da süper maşallah canım yaaaAzerim o yıldızı yüzüne nasıl koyuyosun?Ben hep suçlu gibi gözlerimi bantlıyorum :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?