Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eki Görüntüle 222526

kızlar oldu mu............................................
işte hayatımı karartan göbek

kizzz masallah hic basen kalca yok,ne güzeeeelllll.ben nefret ediyorum basenlerimden ve kalin ic bacaklarimdan.kesip atabilseydim onlari nolurduuu.sende göbek hareketleri yapicaksin o zaman canim.sen göbege yogunlas ben kalcaya

valla mııııı o ne yawww nasıl sığıyonuz gııı ben 4 ssenedir mecburren oturuyom lojman malum uygun oluyo güvenli diye ama yok ya söle sereserpe esya koymak var yaww...kurban oluyum türkiyemeee....ne varsa bizde anam çoluk çocuk 60 metrekare evde nasıl nefes alıyonuzz...desene şartlarrr ....sustummmm tamaaammmmmm

kizzz masallah hic basen kalca yok,ne güzeeeelllll.ben nefret ediyorum basenlerimden ve kalin ic bacaklarimdan.kesip atabilseydim onlari nolurduuu.sende göbek hareketleri yapicaksin o zaman canim.sen göbege yogunlas ben kalcaya
ayyy elini atmışken benimkileride kessene azerim yaaa lımbıl lımbıll nefret ediyorum popom benden 3 adım sonra gelio yaa nerdeyse..
Eeeekkkleee,ekleeee,ekleeee Anşaaammm balım da meraktan uyuyamasınnn

aaayyy çok kötüsünüzzz...valla yatamıyomm azerim çabuk yükle nolurr... sabah 06,30 da kalkıcamm gııı...meraktanuyuyamam haaa....

gözlerimm kapanııoo uleynnnnn yükleyin fotolarıııı nasıl bi iştir arkadaş insanın başına ne gelirse meraktan diee buna diyolar heralde...

nevvv ben 77,3 diilim gııı 78im ben şu an ama dur değiştirme sakın bu haftaki hedefim olsun eline sağlık arkadaşımm gaza geldim bak şincii...

gözlerimm kapanııoo uleynnnnn yükleyin fotolarıııı nasıl bi iştir arkadaş insanın başına ne gelirse meraktan diee buna diyolar heralde...

nevvv ben 77,3 diilim gııı 78im ben şu an ama dur değiştirme sakın bu haftaki hedefim olsun eline sağlık arkadaşımm gaza geldim bak şincii...
Evet evet,bu kalsın,sen bu hafta en az bu rakamı görrrrr
Eki Görüntüle 222534
etek giydigim zaman basenler ve bacaklar belli olmuyor tabii.böyle iyi kamufle ediyorum
Hobaaaaa Maşallah sana Azerim Kızlar Azerimin bel oyuntusuna dikkat

kızlar nolur başka kimse foto yüklemesin işe gitcemm leynnn yarınn tekim zaten büroda ortağam yok anam ağlıycak...yatıyorum bu sefer seviyorum siziiiiçok çok öpüldünüz göbeklerinizden iç bacaklarınızdan üst ve alt bölgelerinizden....haydi yarın aşkama görüşürükkkkk iyi gecelerrr şekerlerrr....

yawwwrum benimm beee...yemekte salça kadında kalça gibi iğrenç bi espiri yapıcam ama sen hangi iç bacaktan bahsediyonnnnnn.....harika gözüküyosun bence....

gız yüzünüde göreydiy,sağlıyıpsan,görünen kısım süper,tam bir çıtırsın.

kizlar tesekkürler yaaaa.valla basen felaket.pantolonlu görüseniz korkarsiniz heeee.cekip ekleyeyim yeni evime tasininca.tüm kablolari kaldirdim cünkü.o zaman görün basen neymis,bacak neymis.bel cöp gibi ama altin masallahi var

pabya ben kendi albümüme yüzüm acik koymustum ama kaldirdim sonradan eklerim yine bir ara

Evet evet,bu kalsın,sen bu hafta en az bu rakamı görrrrr

Hobaaaaa Maşallah sana Azerim Kızlar Azerimin bel oyuntusuna dikkat

oyyyy canim yaaa.sagol.belimi severim ne yalan söylüyüm.incedir bayaa.hele daha zayiflasam dahada inceliyor.offf ama alt zayiflamiyor yaaaaaa:84:

bbbbööööööööööööööööööö geri geldimmmmm......yatın yawww ben siz burda olıncak yatamıyommm....:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…