bu uzmanlarin hepsini falakaya yatiricam ben sounda,hepsi baska bisey diyo,hangisine uyacagimizi sasirdik
yok canikom sen dikkatli yiyorsun ve sporda yapıyorsun..bu senişn için geçerli değil..her gün düzenli 50 mekik çekebilirsen süper düz bir karın kaslarına sahip olursun..
hocanın dediği hem homini gırtlak yiyip hem mekik çekenler için..düşünsene yağ hücreleri de şiş kaslarıda ne çirkin ve kaba bir görüntü olur..katı ve kaba bir görüntü elde edilir ancak..
iyisimi okuyarak biz uzmanlaşalım dimi şeker
tatlışım vücuduna fazladan spor yaptırma..belli bir zaman poğramı yap kendine..atıyorum günde 40 dk..ama her gün düzenli yapılması gereken 40 dk bu..
sen 2 saat hatta üç saat yapsanda sporu eğer vücuduna bir saat spor yapmak yeterli ise kalan iki satte kapatır kendini..ve sen boşu boşuna yorulmuş ve tartıdaki rakamla da hayal kırıklığına uğramış olursun..
biz bir saat deli gibi yiyip almadıkki tüm kiloları..o yüzden sporumuz saatlik değil ömürlük olsun kuşum
estağfurullah hayatım yalancılık değil de yanlış anlama diyelim olurmu
yok canikom sen dikkatli yiyorsun ve sporda yapıyorsun..bu senişn için geçerli değil..her gün düzenli 50 mekik çekebilirsen süper düz bir karın kaslarına sahip olursun..
hocanın dediği hem homini gırtlak yiyip hem mekik çekenler için..düşünsene yağ hücreleri de şiş kaslarıda ne çirkin ve kaba bir görüntü olur..katı ve kaba bir görüntü elde edilir ancak..
günlük 50 mekik yeterli midir.bide hepsini bir kerede mi çekmek gerek,20 den sonra tıkanıyorum da:
kız kırmızı gül sen benim koca göbeği görmedin mi?
tatlış acaba doğrumu çekiyosun mekiği..
tam mekik değil en sağlıklısı yarım mekik..sırt üstü yatıp dizlerini büküyosun.ellerini boynunda kenetleyip(boynumuzu korumak için zorlamak için değil) dizlerine doğru kalkıp iniyosun..
onarlı ya da yirmili setler halinde elliyi tamamlayabilirsin..
düzenli olduktan sonra hiç yapılmamasına göre yeterlidir tabii..
ben bugunden itibare 50 mekik cekim ozaman gunluk ablacim...ben anca yuruyyorum kosu bandinda...birde kollari sikilastiracak bir spor yapsamona nasil bir spor yapilirki??
ayrica yerdeyken burnundan nefes aliyosun yukari kalkarken karnini SIKIP agzindan nefes veriyosun,mekigin en önemli kuralidir bu,yoksa cekilen mekik bi ise yaramazu :)))
tamam tatlım o zaman her gün 50 mekiktatlış acaba doğrumu çekiyosun mekiği..
tam mekik değil en sağlıklısı yarım mekik..sırt üstü yatıp dizlerini büküyosun.ellerini boynunda kenetleyip(boynumuzu korumak için zorlamak için değil) dizlerine doğru kalkıp iniyosun..
onarlı ya da yirmili setler halinde elliyi tamamlayabilirsin..
düzenli olduktan sonra hiç yapılmamasına göre yeterlidir tabii..
yok gormedim canim, profilinde varmi? bakim hemen
tamam tatlım o zaman her gün 50 mekik
.
dambıl alabilirsin tatlım..2 kg yeterli..
netten kol çalışmaları var..
ben cindy nin cd ile çalışıyorum kol ve göğüs egzersizleri..göğüsleri çok güzel şekle sokuyor..özellikle süt verme sonrası şekilsizlik hiç kalmıyor..
tatamam tatlım o zaman her gün 50 mekik
tamam canim
dün akşam attım,geçmişe bak.
Bir söz vardır,çok severim:-Kayaları paraçalayan güç suyun kuvveti değil,damlaların sürekliliğidir.O halde canlarım düzenli,sürekli ve yeterli sporbu uzmanlarin hepsini falakaya yatiricam ben sounda,hepsi baska bisey diyo,hangisine uyacagimizi sasirdik
Sen daha yeni başladın bitanem,senin için yeterli bence ilk haftada.günlük 50 mekik yeterli midir.bide hepsini bir kerede mi çekmek gerek,20 den sonra tıkanıyorum da:
Ben kollarımı sıkılaştırmak için küçük plates topunu sıkıyorum gülüm günde 200 defa,bir de plateste kullanılan enli lastiği çekip çekip bırakıyorum;denemekte fayda var benceben bugunden itibare 50 mekik cekim ozaman gunluk ablacim...ben anca yuruyyorum kosu bandinda...birde kollari sikilastiracak bir spor yapsamona nasil bir spor yapilirki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?