Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlarrr iss cok yogun..telefon durmuyor...olcu almayi benim isimin yogunlugundan sonra biraktim..birde kizlar zamaninda bildirmiyordu..oyle olunca ister istemez biraktim..ama ben tutarim diyorsan nevcim..yazdan sonra yine tutariz olculeri

günlük 50 mekik yeterli midir.bide hepsini bir kerede mi çekmek gerek,20 den sonra tıkanıyorum da:

haklisin ablacim, ama surda 10 gun kalinca tatile...dahada zayiflamis gidebilim diye deli gibi sarildim dedigin gibi bu kilolar bir saatte alinmiyor ama iste biz bir saatte verme cabasindayiz

ben bugunden itibare 50 mekik cekim ozaman gunluk ablacim...ben anca yuruyyorum kosu bandinda...birde kollari sikilastiracak bir spor yapsam ona nasil bir spor yapilirki??

günlük 50 mekik yeterli midir.bide hepsini bir kerede mi çekmek gerek,20 den sonra tıkanıyorum da:

tatlış acaba doğrumu çekiyosun mekiği..
tam mekik değil en sağlıklısı yarım mekik..sırt üstü yatıp dizlerini büküyosun.ellerini boynunda kenetleyip(boynumuzu korumak için zorlamak için değil) dizlerine doğru kalkıp iniyosun..
onarlı ya da yirmili setler halinde elliyi tamamlayabilirsin..
düzenli olduktan sonra hiç yapılmamasına göre yeterlidir tabii..

ayrica yerdeyken burnundan nefes aliyosun yukari kalkarken karnini SIKIP agzindan nefes veriyosun,mekigin en önemli kuralidir bu,yoksa cekilen mekik bi ise yaramazu :)))

ben bugunden itibare 50 mekik cekim ozaman gunluk ablacim...ben anca yuruyyorum kosu bandinda...birde kollari sikilastiracak bir spor yapsam ona nasil bir spor yapilirki??

dambıl alabilirsin tatlım..2 kg yeterli..
netten kol çalışmaları var..
ben cindy nin cd ile çalışıyorum kol ve göğüs egzersizleri..göğüsleri çok güzel şekle sokuyor..özellikle süt verme sonrası şekilsizlik hiç kalmıyor..

ayrica yerdeyken burnundan nefes aliyosun yukari kalkarken karnini SIKIP agzindan nefes veriyosun,mekigin en önemli kuralidir bu,yoksa cekilen mekik bi ise yaramazu :)))

tabii nefes çok önemli tüm spor çalışmalarında..yeterli alınan oksijenle sağlanıyor yağların erimesi..

tamam tatlım o zaman her gün 50 mekik
yok gormedim canim, profilinde varmi? bakim hemen

dün akşam attım,geçmişe bak.

birkac yil once almistim...ama kullanmayinca unuttum gitti..deidigin gibi yapim bende..2kg denerim..nettende kol egzersizlerine bir bakim....

bu uzmanlarin hepsini falakaya yatiricam ben sounda,hepsi baska bisey diyo,hangisine uyacagimizi sasirdik
Bir söz vardır,çok severim:-Kayaları paraçalayan güç suyun kuvveti değil,damlaların sürekliliğidir.O halde canlarım düzenli,sürekli ve yeterli spor
Sen daha yeni başladın bitanem,senin için yeterli bence ilk haftada.
Ben kollarımı sıkılaştırmak için küçük plates topunu sıkıyorum gülüm günde 200 defa,bir de plateste kullanılan enli lastiği çekip çekip bırakıyorum;denemekte fayda var bence

Nev'in bugünkü menüsü
SABAH:

*1 dilim kepek ekmeği
*1 kibrit kutusu penir
*1 haşlanmış yumurta
*1'er domates salatalık;3 biber
ARA ÖĞÜN-1:
*2 galeta
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 porsiyon haşlanmış balık
*1/2 porsiyon salata
*1 dilim kepek ekmeği
ARA ÖĞÜN-2:
*1 porsiyon karpuz
*1 galeta
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 porsiyon patlıcanlı menemen
*1 porsiyon karpuz
*1 dilim kepek ekmeği

2 litre su bitti,3'e tamamlarım.1 yeşil çay bir de elma çayı içtim.8'de de günlük sporumu yapmaya çıkıcam canlarım.Durumlar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…